Tisdaag!

Har precis kommit hem från en jobbdag, trött som bara den, men tur som ja har så fick ja ju spendera jobbdagen tillsammans med Underbara Erika!<3

Just nu är ja hemma hos sebastians mamma, men ja ska snart till vårat hem (lägenheten) o äta lite mat o sen sova! Imorgon ska ja fixa en massa saker o så får ja se när ja börjar jobba, antingen kl 1 eller kvart över 5, beror på hur det går under morgonen:)

Men ja ska bara berätta att ja inte har något internet i lägenheten än, så det kommer inte bli så mycket med bloggandet framöver, tyvärr! jag vet inte riktigt heller när vi kommer fixa det heller..men det blir väl framöver! Oh jag hoppas ni fortsätter följa mig när ja kommer tillbaka till mitt bloggande! Ni betyder massor!

Men nu ska ja åka hem o äta lite som sagt, prata med älsklingen o sen sova!

Love you guys! <3<3


Onsdaag!

Ännu en dag är passerad på den här veckan..det är redan onsdag! Gud vad tiden går fort..det känns som att det va igår som ja överraskade mamma med att komma kl 7 på morgonen i fredags..o det va 5 dagar sen nu..! helt craaazy!

Idag jobbade jag, som vanligt, innan jobbet så jobbade jag i lägenheten, som för övrigt typ är klar..det är bara lite finslipning kvar o så ska ja måla dit det svarta o så:) KUL!!

Imorgon åker ja o älsklingen till Norrpan o ska hämta mina möbler, eller nu för tiden, våra möbler:) hihi
Så vi är nog hemma sent imorgon skulle jag tro, men det gör inte så mycke:) jag är ju ledig..hihi!

Men nu ska ja sätta igång en bra film, lägga mig i sängen o äta lite chips:)

Sov gott på er allihoppa<3


Tisdaag

Oj, jag såg nu att ja inte har bloggat något på hela juni. Och det har gått halva juni nu..haha!

Men anledningen är att det har varit så mycke med allting på sista tiden..ja har köpt lägenhet tillsammans med sebbe, vi har fixat med den, samtidigt fixat med sebbes student, jobbbat..! Jaa, det har min tid bestått av dom senaste veckorna..!

Just nu jobbar sebban i stockholm, så ja ser honom bara på helgerna, han kommer jobba där i 7 veckor, så det känns sådär..! Jag flyttar upp till honom o han drar ner o lämnar mig ensam...igen! Men ja får tänka att det bara är 7 veckor...sen kommer han vara här med mig:)

Efter jobbet igår så kände ja inte alls för att laga någon mat när ja kom hem, så det fick bli en kebabtallrik! O ja tog upp ca 70 kr från plånboken för att betala med..o så när han säger priset höll ja på o svimma! Kebabtallriken med en burk trocadero kostade 82 kronor :o Heeeeeeeeeelt sjukt! Jag kan få så otroligt mycke mer mat för 82 kronor någon annan stans..-_- Det är ju nästan rån lixom..Oh ja som aldrig orkar äta upp en hel tallrik heller, det kändes ju ännu bättre! Igår försökte ja dock äta upp allt..men det gick verkligen inte...haha! Så ja fick slänga halva, som vanligt..! Menmen..det va i alla fall sista gången ja handlade på den pizzerian! Aldrig mer..

Men på fredag är det midsommar..hihi. Vad ska ni göra då?
Jag har ingen aning om vad ja ska göra..pappa, mia och steff kommer upp hit, så det blir väll att umgås med dom tror jag:) Jag jobbar i alla fall inte, så det är skönt:)

Nu ska ja göra mig klar för jobbet o sen åka o jobba. Men ja uppdaterade lite nu i alla fall:)

Ciao<3




RSS 2.0