Lite klipp.'

Jag hade lite tråkigt o tänkte att någon annnan kanske också hade lite tråkigt, så ja letade lite på youtube o hittade det här klippet, kattälskare som ja är:)



Dööööör!! Speciellt den tredje ungen!! haha 




Hoppas ni också fick skratta lite nu!
Jag kommer nog uppdatera mycke ikväll för att hålla mig vaken tills ja ska hämta therese:)




Tell me.'

Hejhej mina kära..
Nu känner jag såhär att det skulle vara super kul om ni kunde skriva vad ni vill att ja ska skriva om! Jag har lite "problem" med det..det enda ja skriver om är vad ja gör om dagarna, det börjar kännas så långtråkigt nu så jag behöver lite förslag..är det outfits, videos (egna eller hittade), smink, pojkvän, vad som helst! Släng iväg en kommentar om vad ni vill läsa om så fixar jag det!

Thanks<3


Mysdag

Idag har ja haft en riktig mysdag, jag, mamma, stephanie och therese åkte o bowla idag, så åt vi lunch på donken och sen så åkte ja, therese o steff till pappa o överraskade honom o mia med att therese va här. så det va roligt:)
Jag hittade också mitt usb som ja har letat efter i typ en månad nu så ja blev typ lycklig:D
När vi kom hem så stog mamma o lagade mat, jag hjälpte therese med kläder och sen så åt vi mat. Fläskfilé och potatisklyftor..svin gott:D
Jag skjutsade in therese till stan som ska festa idag och sen så tittade ja, mamma o steff klart på en film och nu tittar vi på gladiatorerna och äter en massa gott.
Jag ska hämta therese inatt så ja ska försöka hitta på en massa så ja kan hålla mig vaken, eller så sover ja ett tag så ja är pigg när ja ska hämta henne:) Jag får se!

Jag blir lite på dåligt humör bara, för ja ser på facebook att alla ska ut o festa idag o ja blir också så himla sugen..gå till puls o bara dansa som aldrig förr! det va så himla länge sen nu! Jag måste gå ut snart..det är verkligen ett måste :D hihi

Pussen<3


Jag VANN bowlingen :D


Freedag..'

Nu är det fredag igen, det känns som att det precis va fredag, den som va för 3 veckor sen..! Tiden går alldeles för fort, en dag går på en sekund, en vecka går på en minut och en månad går på en timme! I alla fall så känns det så.
Just nu håller ja på med sebastians alla hjärtans sag present, ja hoppas verkigen att han blir glad för det skulle ja bli om ja fick något sånt, men det är ju lite olika mellan killar o tjejer vad dom tycker om att få o så kanske. En tjej skulle ju lixom bli glad för några rosor och lite choklad, (de flesta i alla fall) Medans (de flesta) killar inte alls skulle bli glad för det och till och med undra varför de fick en sådan sak..tss!
Men ja hoppas verkligen att han blir glad för det här ja ska ge honom. Och ja hoppas att ja får en lika fin present..! Nu låter ja kanske självgod, men ja tycker verkligen att det ja ska ge honom är en jätte fin och gullig sak så ja skulle vara glad i flera dagar :)

Idag kommer Therese också..wii! ja ska hämta henne halv 9 ikväll...men stephanie vet inget, så det ska bli en överraskning för henne..hihi!
Jag råkade försäja mig häromdagen, men ja lyckades också rädda det riktigt bra:) Det är tur att man är bra på att ljuga..då är ja glad att ja va som ja va när ja va liten och ljög för mamma och pappa hela tiden och det va absolut ingen som anade någonting annat :)

Nu ska ja fixa klart sebastians present och sen så ska ja titta på lite tv tror jag.

Pussen<3



BTW..Februari är ju bästa månaden på året..det är då jag föddes! Och så är det en massa dagar som folk "följer" :)


Happy birthday.'

Idag fyller min finaste o bästa vän Natalie Jacobsson 20 år :D Så idag blir hon en gammal tant..tss:) haha!
Jag har väll sagt varenda gång hon fyller år dom senaste åren att hon blir gammal, men det är ju bara för att ja är ett år yngre än henne..så ja är ung o fräsch medans hon är gammal o grå..!! hahaha

Nae, nu ska ja vara snäll..haha! det är bara lite roligt att skämta med henne om det just nu, för hon tycker själv att hon är gammal nu! :D
Men hon är inte gammal, hon är gammal när hon fyller 40..då ska hon allt få höra att hon är gammal..ingen tvekan om det..haha! Och jag är ung och 39 då..haha!

Men idag har ja i alla fall varit på en arbetsintervju och det gick nog bra, men ja vet inte om ja ska ta jobbet eller inte, ja har tills på måndag att fundera. Ja kan ju hoppas att ja får något bättre erbjudande så ja har en anledning o säga nej..haha :D Nae, men ja får fundera ordentligt om ja vill ha det eller inte.

Resten av dagen ska ja ta det lugnt, ja ska hämta stephanie på skolan vid halv 5 o sen blir det väll o börja med maten så vi kan äta tills mamma kommer hem. Sen har ja bestämt att ja bara ska sitta i soffan o slappa som bara den, det va länge sen j hade en kväll o dag som ja bara tog det lugnt. så det ska ja idag!

Jag fick tyvärr jobb idag, men ja kunde ju inte eftersom ja skulle på intervju, men imorgon ska ja i alla fall jobba..det ska bli roligt. :)

Men nu ska ja sätta igång en film o bara ta det lugnt..mysa ner mig i en filt o värma mig fram till att ja ska hämta stephanie:)

pussen<3


Duktig tjej!!

Dagens bedrifter har varit att gå en lång promenad, ca 6-7 km om man ska vara noga med sånt :) hihi!
Det började regna när ja va ute o gick, så ja sprang hem sista biten o hoppade in i duschen så ja skulle bli varm igen..hihi:) 

Sen har ja tagit det lugnt, ja hade tänkt att köra med mina hantlar, men dom va tydligen hemma hos pappa, så ja fick hoppa över det.' 

Just nu sitter ja o kollar på min nya favoritserie "Revenge", den går på trean kl 9 varje torsdag..hihi! 

Imorgon åker ja till sebbe, tåget går halv 1..o som ja längtar..hihi. Ja får se vad vi hittar på i helgen, vi skulle kanske gå ut o gå, jag hoppas det för att ja har med mig mina skor, så om vi inte går så är det ju onödigt att ja tar med dom o då blir min väska lättare...tss!!

Men nu ska ja kolla klart på revenge o sen ska ja gå o lägga mig:)

PUssen<3


Bells.'

Idag har ja jobbat 10-16.30 ! Det va underbart att va tillbaka o jobba igen..jag jobbade ju i fredags, men det va inte så länge, nu va det endå heldag:)
Jag har verkligen saknat att jobba, ja känner det nu när ja har börjat få lite jobb igen..ja hoppas det blir mer i veckan, så ja får lite pengar nästa månad:) Annars blir det jobbigt om ja inte får några pengar.

Idag fick ja min första tidning som ja har börjat preminera på, så ja betalade idag och om 3-5 veckor så kommer jag få en massa grejer, typ en klocka, ett ljus o så va det massa mer:) I tidningen i alla fall så stog det massa om viktminskning o massa recept som verkade super gott. Tyvärr tycker ja det är svårt att göra egen mat hemma eller hur man ska säga, det känns lixom jobbigt på något sätt..det blir lättare att göra det när ja flyttat hemmifrån..;)
Men nu ska ja titta på en film som är på tv.

Seeyaa<3


Glad Tjej

Måndag idag igen, men det kändes lite som söndag för ja har inte jobbat idag..tyvärr. Men ja fick mitt rum städat istället, så det va ju bra..tss:)

Annars har ja mest tagit det lugnt, suttit o tittat på tv o kollat lite på datorn o så:)
Jag har också gjort så roliga saker som att betala räkningar..tss, det va mina klänningar från förra månaden som ja fick räkning på nu:)

Jag fick också ett samtal idag, med ett konstigt nummer, men ja tänkte att det kanske va något jobb för veckan så ja svarade såklart. Men det va något ännu bättre till och med, det va en jobbintervju som ja ska på nästa vecka, dom ville egentligen imorgon men då va dom i uppsala så ja kände att det kunde bli lite svårt, det är ju lixom 20 mil dit, nästan hela vägen upp till sebbe ;) haha. Men ja fick i alla fall ett annat tillfälle på tisdag nästa vecka, och det va i Nyköping, lite närmare :) Så ja ska dit då, men ja vet inte riktigt tiden än, men det får ja veta på måndag..och ja är bara så lycklig, det är ju ett jobb uppe hos sebbe..tänkt om vi kan flytta ihop inom en månad..efter min 19 års dag eller så...åh jag är så lycklig, till och med så att ja började gråta av lycka förut! ;)

Men ja får inte ta ut min lycka i förtid, ja får inte tänka att ja får jobbet, för då komme ja bli så besviken om ja inte får det. Ja ska endå va glad självklart, men va beredd på att dom kan säga lika mycke nej som ja! Men just nu är jag bara så otroligt glad så det finns inte:)

Pussen<3


Söndag

Idag har vi haft en städ+spa dag, först så laddade ja en tvättmaskin, sen så solade jag (super skönt) sen så fixade ja med en till maskin, så blev det att städa massor här hemma, dammsög soffan och fixade en massa:)

Vid fem åt vi super god mat som mamma hade gjort och sen så hade vi lite spa, jag hade ansiktsmask och målade naglarna, jag läste solotidning och så skulle ja ha fotbad, men det blev inte så..ja får ha det någon annan gång istället:)
Stephanie hade också ansiktsmask och hon o mamma målade naglarna..hihi!

Nu sitter ja o tittar på bones och bara tar det lugnt, ja ska snart gå o lägga mig tror jag, jag känner mig faktiskt trött..hihi! Jag hoppas på mycke jobb nästa vecka, annars kommer ja bli så himla rastlös så ja springer på väggarna, haha!

Min lilla älskling har brytit fingret:( Han gjorde ju illa sig på nyårsafton och så har han gått runt o haft ont sen dess, men han ville inte åka till sjukhuset, han sa bara att det säkert skulle gå över, men i fredags va han på akuten o så fick han det bandagat med en skena o så ska han kanske operera nästa vecka..gubben då:( hihi<3

Nu ska ja gå o borsta mina tänder i alla fall, så ja bara kan sova sen:)

Pussen<3




Friday.'

Idag skulle ja åkt med farmor och pappa till stan o köpa tv till farmor, men så ringde det halv 9 imorse o så fick ja jobb istället, då blev ja glad, ja trodde inte att ja skulle få något jobb på hela veckan..så fick ja på fredagen den 13e ;) Men ja började inte förren vid 12, så ja kollade om ja hade fått pengar o det hade jag, men då blev ja besviken för det va såå mycke sämre än vad ja hade räknat med..:/

Men dagen idag har varit bra, ja har haft en mysig kväll, även fast ja får spendera den själv eftersom dom andra sover..men,men..jag ska väll gå o lägga mig snart, vi ska till Linköping imorgon..får se om ja kanske köper min matta till rummet då:) Tror nog att ja gör det, ja ska också köpa present till Natalie som fyller 20 år om någon vecka :) hihi

Men nu innan jag går o lägger mig ska ja kanske försöka få tag på sebbe som är extrem på att inte svara över huvud taget..!! SUR!!

Menmen..Godnatt sötisar<3


Onsdag.'

Nu är klockan 22.52 och ja är inte alls trött över huvud taget, men ja ska snart gå o lägga mig i alla fall så kanske ja blir trött när ja ligger i sängen:)

Det blev inget jobb för mig idag o ja börjar känna mig så himla rastlös, vet inte vad ja ska göra om dagarna, om ja är ledig imorgon går ja nog ut o går, idag tränade ja hemma ett tag o det va skönt att få träna av sig lite:)

Jag rensade också ur garderoben o tänkte sälja några av kläderna här, jag hoppas jag får något sålt..tihi:) det är ju lixom kläder som ja kanske bara har använt 1-2 gånger o det vill ja inte slänga o ja vill inte bara ge bort..

Uch, nu blev ja hungrig, ja ska gå o ta en macka o sen gå o sova, ifall ja skulle jobba imorgon, då måste ja vara pigg:)

Godnatt sötisar<3



Just det, om ni har ideer på vad man kan sälja, göra och sen sälja och ha som företag så får ni gärna komma med förslag :) jag är ganska så desperat.


Tuesday.'

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg igår, men då gick inte det, min dator fick spelet..bara dampa som bara den! Jag kom inte in på internet eller någonting! Men duktig som ja är så fixade ja det så nu är den precis som vanligt:)

Anledningen till att ja just skulle skriva igår va att ja va på vårdcentralen igår, sen den 21e december så skulle ja hålla mig ifrån laktos, det gick sådär, men ja kände endå att min mage blev bättre när ja väl höll mig ifrån det, så va ja o prata med dom igår, så sa dom att ja va laktosintollerant! Jippi !!

OCH så sa dom att ja förmodligen har en sjukdom som kallas IBS, det är en tarmsjukdom! Jag har ju haft super ont i högra sidan på magen, där blindtarmen sitter, det kommer som hugg, men ja har väll inte tänkt mer på det! Men så va det en sjukdom..och nu får ja äta medicin resten av mitt liv om det inte blir bättre! Super kul!!

Jag hoppas ni förstog min ironi i det med att det är så kul att ja har fått sjukdom!
Jag är glad över att ja vet vad som är fel, varför ja har så ont i magen, men ja är inte glad över att det faktiskt va någonting fel! Och ja trodde defenitivt inte att det va något mer än laktos..men,men! Det blir säkert bra endå, det är ju något man vänjer sig med, med medicin o så menar jag.

Men doktorn ja va hos kände ju på min mage, där ja har haft ont, eller har ont...o jäääävlar vad ont det gjorde när han tröck..asså det går inte att förklara smärtan, det gjorde så otroligt ont att ja bara ville skrika o det kändes som att ja skulle spy och svimma på samma gång!! Ae helt sjukt va det!

Men nu ska ja ta o titta på en film, ta det lugnt :)

Pussen<3


home is the best.'


Idag åkte ja hem från sebban, det va både skönt och tråkigt..
Skönt för att inget kan ju vara bättre än att komma hem till sitt eget, sin säng, sitt rum och sitt hus. Men det är ju tråkigt för ja skulle velat va med sebbe mer..men ja får säkert träffa honom snart igen..tss :) När ja får pengar så blir det väll att åka till honom skulle ja tro.
Men tiden hos sebban va bra..vi hade mycke trevliga dagar och kvällar, vi har mest bara tagit det lugnt..men det har varit bra i alla fall. hihi<3

Ikväll är ja barnvakt åt stephanie, vi skulle gå på bio, men det fanns inga platser kvar och så va den senaste filmen klockan 3 och vi va hemma från stan kl 3..så, jaa..det får bli imorgon istället, och så ska ja hämta mamma efteråt :D hihi!

Nu ska ja gå o laga lite mat till mig och stephanie och sen så ska vi kolla på gladiatorerna kl 8, det har premiär idag och jag bara älskade det när jag va liten, så ja hoppas att det är lika bra nu som det va då:)

Pussar<3


Fredag

Man skulle ju kunna säga att det är fredag, men det är ju faktiskt lördag nu!! Min kära pojkvän o hans kompisar sitter o lanar, så nu för första gången ikväll får ja en dator att sitta vid, ja har haft riktigt tråkigt ikväll!!

Jag o sebbans mamma satt o titta på twilight så det va ju lite roligt då i alla fall, men resten har varit väldigt segt:/

Men nu fick ja låna sebbes brors dator för han åkte iväg med en kompis :)

Imorgon åker ja hem..ja får se om det blir att sova inatt eller om vi är vakna hela natten...haha :D

pussen<3


Miss u! ♥

Idag är det två veckor sen ja skjutsade mamma till tåget som sen skulle ta flyget till Thailand!! TVÅ veckor känns som två år utan mamma :( Jag vill att hon ska komma hem nu!!!

Att bara få höra mammas röst gör mig lugn i hela kroppen..hon vet alltid vad som är rätt och hon hjälper mig så mycke med att bara finnas !! Hon är MIN underbara mamma :(

Idag är en sån dag som ja verkligen vill att mamma ska vara här..allt känns skit och ja vill bara va med henne så ja kan krama henne och hon får mig att skratta!!

Visst, ja har andra o prata med..men mamma, det är något speciellt..henne kan ja verkligen gråta framför utan att känna att det är konstigt på något vis..hon vet exakt vad hon ska säga för att få allting bra..
Åh gud vad ja saknar henne !!


Ja ska hämta henne på söndag och ja kommer aldrig låta henne åka någonstans igen utan mig!! jag ska klistra fast mig i henne om hon bestämmer sig för att åka någonstans..ja ska säga upp mig på jobbet så ja kan vara med mamma hela tiden !! haha

Nae, nu ska ja titta på film och försöka tänka på annat..ja ska också försöka bestämma när ja ska åka hem, ja hade tänkt på lördag..men ja vet inte än, kanske åker imorgon ist..!!

Pusshej<3


BIG,BIG,BIG LOVE♥♥


Tisdag.'

Jag somnade igår, efter 2 och en halv film! Eller om det va 3 och en halv, kommer inte ihåg:)
Somnade gjorde jag i alla fall!! tss

Idag har ja o sebbe bara städat och städat och städat !! Super rolig dag, eller inte !! haha

Nu ska vi i alla fall in till stan en sväng, vi får se vad som händer där! kanske är med hans vänner eller något..sånt som märks ;)

Nu ska ja i alla fall gå o kolla sminket innan vi åker för ja sminkade mig i ett svart rum o tyckte det blev bra...haha !!

Pussen<3


Can´t sleep

Andra kvällen i rad nu som ja inte kan sova, igår va det för ja hade så enormt ont i mitt huvud och idag är det för att ja har enormt ont i magen!

Men ja får väll skylla mig själv, ja ska hålla mig ifrån mjölkprodukter, gluten asså..men endå så köper ja gifflar, ni vet såna hära små bullar, och äter två tre stycken BOOM så kommer magonten!
Så nu kan ja inte sova för att ja har så ont :(

Fast nu märkte ja att ja inte skulle ha gått ifrån sängen för nu ligger sebbe över hela sängen o sover o han kommer bli så sur när ja väcker honom..:( Menmen, han får skylla sig själv när han tar upp hela sängen så man själv inte får plats!!

Jag kanske tänder lampan ett tag o läser min bok lite, så kanske ja kan somna sen..annars får ja titta på super många filmer så somnar ja kanske efter ett tag..igår blev det en och en halv film, inte så många..men endå:) tss!!

Puss och Godnatt<3


You make my life completed!


Hemskt !!

Jag håller på o läser en bok som heter trasig som ja har fått låna av sebastians mamma. Den är enormt bra men extremt hemsk, jag förstår inte hur man kan göra så mot någon människa som personen gör där.

 Det är en sann berättelse och så hemsk som sagt, jag läste i boken idag att hon och ett team hade gjort en film tillsammans år 2000 om just hennes liv och hennes styvpappa som gör hemska sakerna mot henne. Jag kollade självklart efter henne på youtube och hittade filmen, i boken skriver hon också om sin musikkarriär som aldrig blev av, men ja tänkte att ja skulle försöka hitta henne sjunga på youtube också (tyvärr fanns det inget klipp!) Shy gjorde den här filmen tillsammans med sin vän Colm, som också varit med om samma situation. När hon fått reda på att styvpappan inte hamnat i fängelse som hon trott, utan va fortfarande på barn, ännu mindre nu! Hon fick reda på att det va barn som hade blöja, som inte kan prata..hur sjukt är inte det!?!

 Men ja hittade som sagt klippet/filmen som hon och det där filmteamet gjorde år 2000 om hennes styvpappa och hans kompis som har varit så fruktansvärt elaka mot henne sen hon va fyra år..kom ihåg FYRA år, så kan ni lyssna i slutet på vad styvpappan säger, vilken ålder hon va i när han började! Han har ljugit om nästan allting i hennes liv, tagit med lögner i meningar för att det ska låta bättre mm! Och jag rekomenderar er att läsa boken också, om man klarar av sådana saker, jag är väldigt förtjust i sanna berättelser..allt blir så mycke känslosammare då! Men i boken har ja både varit arg, glad och helt förkrossad när ja har läst den.

Shy Kennan är en så stark person och ja förstår inte hur hon kan klara av allt efter allt hon har varit med om!
Nu ska ni få titta:)  





Här är ett klipp som ja hittade efteråt, som fanns i sidoraden när ja tittade på filmen innan, det är så hemsk..jag började gråta när ja såg den, ja kan inte riktigt förstå hur man kan vara så hemsk, så..omänsklig! för det kan inte vara mänskligt att ge sig på barn sådär, en två årig flicka har ingenting, hon har levt TVÅ år av sitt liv, hon kan inte ens uttala sig om hemskheter i världen än! Hon SKA inte kunna det..men tyvärr..i filmen ser ni att en två årig liten flicka faktiskt kan det..hon kan vara med om hemskheter, lika väl som vilken människa som helst, men bara att hon inte kan prata med någon om det, hon kan inte stoppa det..förren det är över!!

Sarahs-Law kommer ifrån en utav de här flickorna, jag är riktigt glad över att det finns en sådan grej, hur många fler skulle annars råka illa ut än vad det gör nu..!?



Vem vet vart de här sakerna sker..det kan finnas rakt framför näsan på dig utan att du ens vet om det! Misshandel och våldtäckt inom familjer över huvud taget..man kan tro att en familj är så perfekt, men under ytan kan en person vilja ta livet av sig varenda dag för att han/hon är med om så mycke hemskt i sitt liv. Jag mår dåligt av att tänka på det..det ska inte vara så! Jag skulle vilja hjälpa alla som går igenom något sånt här, eller liknande! För det ska verkligen inte gå till så!!


RSS 2.0