Sunday!

Vilken härlig dag det är idag, solen bara lyser in genom fönstret! När stephanie kommer hem så ska vi fika ute i solen, pappa och Mia också:)
Senare ska ja till mamma, vi ska äta mat o kolla på one tree hill, o sen blir det big brother o soova! HIHI!

Jag har precis färgat håret, det blev nog bra tror jag, ja har inte sett hur det ser ut än men pappa o mia sa att det blev bra. Men att det inte blev så mörkt som ja ville :( Ja får nöja mig med hur det blev..tss!

Igår gick ja på stan med bästa Josefin, ja handlade två klänningar, två nagellack och hårfärgen. Vi fikade också o bara pratade om allt möjligt, vi har ju inte träffats på två-tre månader nu så det va riktigt kul att träffas igen o prata :) hihi

På kvällen va vi, familjen, iväg hos kompisar o åt mat, prata o spela spel. Vi kom hem vid halv 3 någonting tror jag..sent blev det i alla fall..haha! 

Imorgon är det valborg! Vad ska ni göra? Ja ska hem till min kära vän Natalie o äta mat o bara ha det trevligt:) Jag ska ha en av mina nya klänningar då också så ja längtar typ tills ja får ha den..haha:D 
Men aa..det blir nog säkert super trevligt o mysigt, ja ska sova där o sen så åker ja till Sebastian på tisdag för att ja ska på utbildning onsdag o torsdag där uppe:) 

Nu ska ja kolla på mitt hår o sen så ska ja packa klart till allting:)

Pussisar<3 


Carpe Diem

Jaa..det är väll en sån dag! Fånga dagen helt enkelt. Jag vaknade vid halv 10 idag, super skönt att få sova ut!
Jag hade lite att göra idag på datorn så ja tänkte att ja fixar det direkt så jag har det klart. Så det har jag gjort nu och det blev SUPER!
Annars idag ska ja nog bara ta det lugnt, ikväll är det dans (ÄNTLIGEN) det är näst sista lektionen nu innan uppvisningen så nu måste allting sitta..men det gör det nog:D

Men nu ska ja gå o äta frukost o fixa det sista på datorn också, innan!
Men ni fick en liten uppdatering om mig för idag, who knows, kan bli mer sen..

See yaa<3

Btw, min farmor mår såå mycke bättre nu, så pappa ska åka o hämta henne på sjukhuset nu..Super skönt att veta:D


Marina Dalmas

Jag satt o kolla lite på youtube o hittade den här tjejen..så jävla grym asså! Kolla på den videon när hon sjunger "rolling in the deep" om ni vill, på youtube då asså..ja kunde tyvärr inte bädda in den här för att det va något knas med just den videon, men här får ni i alla fall Marina Dalmas med Set fire to the rain !



Här är länken till den andra videon

http://www.youtube.com/watch?v=PJv4KiPJkcs&feature=related

¤¤¤

Kvällen va jätte mysig igår..vi åt mat o kollade på lets dance, sen så gick ja o la mig o kollade på tv vid halv 10 o så pratade ja med sebastian till kvart över 11 ungefär:)
Men ja kunde inte somna igår, ja låg bara o tänkte på allt möjligt, saker som när ja flyttar till sebastian! Hur vi kommer bo, hur vi ska möblera o fixa o allting som vi inte har o så mycket som vi måste handla! En mikro till exempel, en brödrost..jaa, sånna saker! O tallrikar..jag har bara en massa glas..men inga tallrikar:o vad ska vi äta på lixom...haha! Jaa, sånna saker låg ja o tänkte på igår o till slut så fick ja skriva ner allting på ett papper o efter det gick det bra o sova, så ja somnade väll vid halv 2 eller något sånt..o vakna strax efter 7 som vanligt här hemma hos mamma, ja kan inte sova längre än till halv 8 här asså..vaknar hela tiden mellan 7 o halv 8 :(

Idag står jag för kvällsmaten..men mamma får hjälpa till o skära kycklingen, för sånt gör inte jag..tss! usch, det tycker jag är äckligt, att hålla på med kött o sånt..! 
Men ikväll ska ja bjuda på Kyckling Enchiladas till mamma o så får ja se om steff ska äta, hon ska nämligen på kalas ikväll..så aa, det blir kanske bara ja o mamma som får äta..hihi:)

Nu blir det film o vänta på att mamma ska komma hem:) 

Puss<3 



Mysfredag!

Jaa..vart ska ja börja..jag bokade ju tatuering i onsdags o igår så ringde jag till en tjej som heter Jonna som abetar på ett ställe som ja har sökt jobb på. O så frågade hon typ direkt när ja skulle kunna flytta upp:D gaaaahh!!
Jaa, jag blev helt galen o bara stog o hoppade o typ skrek efter att vi hade lagt på:D Men vi pratade lite om timmar o sådär..o så skulle hon ringa mig någon gång nästa vecka så skulle vi prata lite mer. O ja kan ju inte börja innan den 6e maj för att då har ja dansavslutning som ja MÅSTE vara med på:) hihi!

Men aa..så ja flyttar till sebban inom en månad ser det ut som! Fast om det blir så, så får ja avboka min tatuering o ta den uppe hos sebbe istället, typ i höst eller något:)

Men fy vad ja är glad...äääääääntliiiiigen så får ja bo ihop med min pojke! Som vi har väntat..hihi! det jobbigaste är ju att ja i alla fall vill flytta till lägenhet direkt, men ja vet inte om det går..o om vi bor hemma hos sebastians mamma så kommer båda två få tuppjuck på varandra o då kommer det inte sluta bra! Det är nämligen så fruktansvärt litet rum så han knappt får plats nu, som det är o så kommer jag med mina grejer! Nejnej..det går inte..så ja får se hur det blir..det löser sig säkert:)

Pussisar<3



Onsdag!

Idag har ja fått mycket gjort!
Jag har varit på arbetsförmedlingen o gjort en ny arbetsplan, efter det åkte ja till banken o fixade med mitt bankkort och sen så har ja bokat tid för tatuering:D wiii !!! ÄNTLIGEN säger jag bara..ja har ju väntat för att ja inte har vetat riktigt vad ja ska ha, sen bestämde ja ju det...men så visste ja inte vart ja skulle ha den..men igår så bestämde jag mig helt, efter ett år ungefär..haha! Men det är ju bättre att man väntar länge o funderar än att bara göra något för att göra något lixom! Hihi...så i början av juni så händer det! Jag ska ta med mig Therese, vare sig hon vill eller inte...hon måste bara följa med! hihi

Det blir ingen innebandy för mig idag, jag är fortfarande sjuk..buhu! As ont i halsen så ja knappt kan prata o hostar som bara den! Idag kunde ja knappt prata heller för att ja va så täppt i näsan..haha!

Menmen, ja hoppas på att få träna snart igen..att ja blir frisk tills på måndag så ja kan dansa! För nu är det inte långt kvar tills att både dansen o bandyn är slut..! Man får ju passa på lixom:)

Ikväll blir det lugnt för mig..har precis ätit o nu ska ja titta på tv...I think!

CIAO<3


Så kommer min tatuering se ut ungefär:)


L O V E

Idag känner jag mig riktigt glad faktiskt!

Jag vet inte riktigt varför..eller idag har ja inte känt mig glad...men nu ikväll har jag det, sen ja började prata med sebastian så har min kväll varit helt underbar:) hihi

Asså ja känner bara just nu att om alla skulle ha en pojkvän som min så skulle alla vara så otroligt glada och lyckliga så allt som har med krig att göra här i världen skulle inte ens finnas på kartan, på facit..inte någonstans! För aaa...alla skulle bara vara så lyckliga o gå runt o le och leva som en ängel hela tiden! Sväva på moln och inte veta vart man ska ta vägen! Åh fy...ja kan bara säga att ja är så otroligt, fruktansvärt, egendomligt kär och lycklig med Sebastian att det finns inte..det finns ingen annan här i världen som kan göra mig så lycklig som han kan! 

När vi bråkar så gör det bara oss starkare och ingen kan någonsin ändra mina känslor för honom och ingen kan  någonsin sära på oss! Han är hela mitt liv, en person som ja ska bli gammal med! 
Vi har haft snart 4 års förhållande som är 25 mil ifrån varandra..och att bara veta att innan det här året är slut så kommer jag och han ha en lägenhet tillsammans och ja kommer kunna vakna o somna bredvid honom vareviga dag, kunna pussa o krama honom närsom ja vill..utan att behöva vänta 2-3 veckor tills ja får ge honom en puss! 

Ae...det är en obeskrivlig känsla..o det är något som bara de som varit/är i långdistansförhållande förstår! Eller bara helt enkelt älskar en person som man verkligen inte kan träffa bara när man har lust för det..man måste "boka tid" för att kunna ge den personen EN puss! EN puss räcker...men om ja ska ge min pojkvän den enda pussen så måste ja betala 500 kr och åka 25 mil för att få den! 

Som sagt..det är en obeskrivlig känsla att veta att jag snart kommer få bo ihop med den som ja älskar av hela mitt hjärta, den som ja kan offra precis allting för här i världen! O fy vad ja är KÄR<3


KÄRLEK TILL HÖÖÖÖG GRAD!


Långfredag

Igår va det skärtorsdag som ni vet...för några år sen, typ 5-6 år sen..så gick ja runt o skämtade om i skolan att det va alla emosars dag, just för att det är skärtorsdag o man sa ju att alla som va emo skar sig på kroppen! Igår sa ja till sebastian "Nae, undra om man inte ska gå o skära sig lite, nu när det är skärtorsdag o allt" han bara skrattade åt mig..idag vet jag ju att det inte bara är emos som skär sig o skulle därför aldrig säga så! Men för det kan man ju skämta om sig själv...tss!

Idag har det varit en riktig mysdag för mig o sebastian! Vi gick upp vid 9 någonting tror jag, så gjorde vi iordning frukost o sen så kolla vi på film, efter frukosten så la vi oss i soffan o han somnade i mitt knä...hihi:) super mysigt..han sov väl en timme eller något då, så ja kollade klart på filmen o så kollade ja klart på en film som vi hade börjat på igår. :)

Nu har ja precis beundrat min kamera..igen;)
O så kom sebban precis hem o skrämde ihjäl mig så nu tänker inte ja prata med honom på hela dagen o natten o kanske helgen!

SÅ...HIHI
pusspuss<3


hihihihi!

Nu har ja köpt en kamera:D wiiiiiiii!
Jag är så otroligt lycklig nu att ja inte vet vad ja ska göra..jag kan inte sluta le och jag är bara så glad så fort ja tänker på att ja har en egen kamera:D
Ae..det är helt sjukt..som ja har längtat, som ja har skrivit tidigare..O nu är den här bredvid mig och ja kan ta den o ta en massa kort o göra vad jag vill för att den är MIN! :D

När ja o pappa gick ut från mediamarkt så gick ja bara o log och skratta o..aa, det gick inte o sluta! Pappa bara skrattade åt mig för att ja va så glad!
Jag testade ta lite kort förut o det blev grymt bra kort! det va helt sjukt. ja har ju en digitalkamera o så, men det är ju inte alls i närheten av en systemkamera:D hihii

Det är full HD på videoinspelning också, så det är kul om man skulle vilja filma något någon gång:) Typ min dansavslutning, så kan mamma eller pappa ta en massa kort o filma o så..hihihi:)

Nu ska ja fortsätta med kameran o senare ska ja börja med maten o göra iordning här hemma lite:)

pussisar i mängder!


Här är pärlan, älsklingen, bebisen<3


köpa kamera?!

Idag ska ja o pappa åka in till stan o kolla på kamera, o så ska ja kanske köpa om det känns bra:)
Asså som ja har längtat efter den här kameran asså..i flera,flera år..o nu har ja äntligen råd att köpa den:D
Jag ska kolla på den här som ja hittade igår, o höra med dom på mediamarkt o se vilken dom rekomenderar o så! Förhoppningsvis så kommer ja hem med en kamera, annars får ja vänta en vecka till! Fast om ja har väntat i flera,flera år..så kan ja nog vänta en vecka till..tihi:)

Sen idag så ska ja lämna in papper, så ja får lön o sen så vet ja inte vad ja hittar på:)

Blir väl o ta det lugnt, ja har fruktansvärt ont i nacken, känns nästan som nackspärr men endå inte..det gör inte alls lika ont som det, men det gör endå otroligt ont! Ja ska kanske be mamma om massage ikväll, eller så kanske det blir bättre under dagen:)

Nu ska ja göra mig iordning, det sista, innan ja o pappa ska åka:)

Puss<3




kameraaa!!

Jag har ju hittat en kamera som ja har tänkt o köpa i flera månader nu! O så kollade ja lite idag med, ja brukar kolla någon gång i månaden..så hittar ja en kamera, som nästan är bättre än den här ja har kollat på så länge o så va den 1000 kr billigare, så ja har råd med den NU :D wiiiiiiii! Ja tror ja ska åka in imorgon o kolla på den med pappa o så ska ja kanske köpa den också:D hahhaha...asså shiit! jag kanske har en kamera nu i veckan:D

Jag pratade precis med pappa, så om ja inte jobbar imorgon så ska vi kanske åka till mediamarkt o höra med dom o se vilken dom rekomenderar o sen kanske köpa den för 5600! åååååh....ja är så lycklig just nu asså! hihi:D

Här är kamerorna som ja har kollat på:)


Canon EOS 550D, 5590:-


Canon EOS 600D, 6490:-

3e April

Idag har ja jobbat, efter jobbet vid kl 4 så gick ja hem till pappa för att leta reda på min lapp om tider som ja har jobbat, men ja hittade det inte:( Så ja får försöka fixa det på något annat sätt..det är väl inte första gången något sånt här händer där uppe! Ja ska försöka fixa det tills imorgon för att det papret skulle helst egentligen varit inne i fredags, menmen..det går nog den här veckan också! Men det papret va ju vktigt för att det är det papret som gör att ja får lön:(

När ja kom hem till mamma sa hon att ja hade fått två brev, så efter maten kollade ja va det va, o då va det deklarations papper! Skit jobbigt..ja har ju aldrig gjort det förut..så ska man hålla på o läsa egenom den för att veta hur man ska göra..fattade knappt någonting! men ja gick in på hemsidan istället o då fattade jag allting! tihi! Det va ju hur lätt som helst o fixa..tss!

Ikväll ska ja baaara sitta i soffan o ta det lugnt, titta på tv..ikväll är det först top model sverige, kl 8, sen despret houswives, kl 9, o sen big brother, kl 10:)

Pussisar<3


1 april

jaa, idag är det första april, jag vill lura sebbe..men ja kan verkligen inte komma på vad ja ska lura honom med! Jag har frågat om råd..men ja vet inte om ja har fått något direkt..haha!
Men ja får komma på något bra som ja kan lura honom med, det är så roligt med honom för att han brukar aldrig ha koll på sånna hära dagar! Men bara för det så kommer väl han läsa här o se att ja ska lura honom..hoppas inte:)

Jaa, annars idag då, ja ska packa till mamma o fixa lite i rummet o så. Mest ta det lugnt tror jag!
Stephanie kom in till mig as tidigt imorse o "lurade" mig att det va snö ute...men ja är så jävla sur på mornarna så ja bara vände mig om försökte somna om! Asså mitt morgonhumör ska man inte prata om..ja kan vara så jävla grinig så det finns inte..o om ja har sovit dåligt en natt så kan ja vara sur o irriterad en hel dag! Ja har skrikit på folk på mornarna, för att ja är så sur..o då halvsover jag när ja gör det! Det är verkligen inget illa menat, men ja bara är så sur för att ja vill sova! Det värsta ja vet är att inte kunna sova..eller bli väckt! USCH! 

Men nu ska ja i alla fall gå upp o dricka varm oboy med grädde o sen ringa till min pojkvän o se vad han har för sig! :) 

Pussisar<3


Klippt håret btw:)

RSS 2.0