change

aa..ja färgade ju håret igår..ja vet inte om det blev så stor skillnad..men aa..här är bilder i alla fall :D


Före ;)


under tiden


efter :D


Minigolf

Nu är ja hemma :)
Vi spelade ju som sagt minigolf förut och det blev tyvärr så som Jossie hade skrivit..att hon vann ;) Men det gjorde inte så mycke..allt va ju bara lek..tihi :D
Vi fick sluta tidigare idag också, en timme tidigare faktiskt :D sköönt.

Nu sitter jag och tittar på one tree hill, Love it<3 och sen så ska ja titta på något mer eller hitta på något annat skoj kanske :)

Jag vet inte vad det är med mig nu..jag är så enormt trött hela tiden, igår och idag har ja varit så trött så att ja bara går o surar o orkar inte göra någonting..Ush på det..ja vill vara pigg..idag ska ja gå o lägga mig klockan 9 o se om ja är piggare imorn.. :)

Nu kommer några bilder från minigolfen :)

Pussis<3










Tisdag

Nu sitter jag i skolan igen, om en minut ska vi dra ner till folkparken o spela minigolf :) det ska bli kul, men jossie sa att hon skulle vinna över mig sånu säger ja att ja ska VINNA över henne :D tihi

Nu har ja tyvärr inte tid med att skriva mer, vi kommer försent då, hörs ikväll :D

Tjao<3


åh :(

Asså jävla skit..ibland blir ja bara så himla ledsen..ja har pratat om att dansa så länge ja minns..och nu har ja bestämt mig för att ja skulle dansa det här året, förra året missa ja ju tiden..men nu hann jag..och då när ja har hittat den dansen ja vill dansa och ska anmäla mig..så säger mamma att ja inte får dansa för att det inte finns pengar..men jag VET att hon har pengar..och ja ska ju betala tillbaka! Och ja ska hjälpa till med det ja kan..
Men..men, ja får se..ja har ju den här veckan på mig att diskutera med henne..Jag hoppas på det bästa.
Men nu ska jag nog sova, annars kommer ja vara trött imorgon bitti :)

Sov gott<3


hello :)

Nu har jag precis färgat håret..jag färgade rött..mahogny röd, men det vart inte rött..det syns knappt något rött alls..men,men..det blev mörkare i alla fall.. :/

Jag ska börja på dans på söndag..det ska bli såå kul :D men ja vet inte vad ja ska dansa, aningen disco, modern dans eller någonting annat..hehe. Jag tror nog disco faktiskt..det värsta är att ja kanske inte kommer hem efter klockan 7..dom har tydligen ändrat det..eller så kanske det bara är för några, för ja fick faktiskt ett brev om att ja har ett sånt kort..att mitt funkar på helger och lov, då kan dom inte bara ändra det..! så..punkt..haha!




Måndag

Måndag all over again..hm..hur ska detta gå..?! :D
sjuk, trött, ont i kroppen, tänker på att pappa o mia är i egypten o har det varmt o skönt, tänker på att therse åker om FEM dagar..aa..det va nog allt..! haha

Det finns faktiskt positiva saker också :)
Min underbara vän Josefin är med mig, Sebban kommer på torsdag, jag har en underbar familj :)

Jaa, det va nog allt där med..hehe..

Vi hade gym o friskvård nu på morgonen, vi delades in i grupper och pratade och skrev om våra förväntningar och sådana saker :) Det ska bli riktigt kul med gym o friskvård..och ja ska satsa på höga betyg hela året..

Vid klockan 11 börjar våran nästa lektion..det är en hel timme kvar..men det går säkert fort, helt plötsligt sitter vi här och har kommit försent..haha, inte bra :D

Puss<3





Bells

Gud vad konstigt det känns o ha en sån stor tv nu..förut hade vi kanske en 30" och nu har vi som sagt en 46"..det är suuper bra bild och allt är bara bra..förut på förra tven så va ju alla röda, nu är alla som dom ska..hihi..!
dvdn är också jätte bra..allt är super..ja är så nöjd :)
Imorn ska ja ta massa kort med min nya kamera :)

och så fick ja reda på nyss att vi har ju inviduella val imorn..det va tur att joss sa att vi hade det imorn..annars hade ja inte kommit ihåg det..hehe..
Men nu ska ja sova, ska upp tidigt imorn..

puss och godnatt<3


färga

Ja hade ju tänkt o färga mitt hår idag...men ja tror tyvärr inte att det blir så, nu är klockan halv 8 och då ska ja sätta i färgen, typ 30 min..sen ska ja vänta 20 min tills det är klart och sen duscha ut allt..det är ungefär 55 min. Då är klockan halv 9..
Eller nu när ja tänker efter så kanske ja gör det i alla fall..ja tänkte att allt skulle bli klart vid typ 10 halv 11..men då ska ja kanske färga i alla fall :) det skulle vara kul..hehe..jag får fundera. 

Imorn äre skola igen..en ny måndag, en ny vecka, en ny tid..får se hur veckan blir, den blir nog bra, sebbe kommer ju på torsdag också, så det är vad ja längtar efter :) Veckan kommer bära med sig mycke ledsamt och mycke glatt..

Puss<3 


sunday

Idag har det varit fullt upp..och ja har minsann inte skrivit mycke på två dagar nu..men aa, det har varit fullt upp med annat :)
Idag så åkte ja o mamma in till stan o skulle kolla på en ny tv för våran va helt trasig..vi åkte runt lite,  expert, mediaMarkt, elgiganten och coop. Men vi bestämde oss för en på expert, 46" LCD :) den va suuper fin..och stor..haha ! Och sen köpte vi en dvd och video i samma också, för våran va trasig...och sen så köpte ja en digitalkamera..ÄNTLIGEN :D och minneskort till det, men ja vet inte om ja ska behålla det för ja har ju ett till min förra som gick sönder, men det som ja köpte va ifersej större så ja skulle vilja ha det med :) hihi, ja får se hur det blir :)
Nu i veckan ska ja köpa en väska till kameran, imorn kanske..för annars så blir den så himla repig och det vill ja inte..

Therese är här nu o myser framför tven och bara slappar..hihi :)

Pussis<3


nya kameran :D


nya tven :D
och videon på hyllan under :)


<3


myskväll och sjukdom

Jag är fortfarande sjuk, ännu sjukare..ja har feber och ont i hela kroppen och förskylld :(
Jag hoppas ja blir bättre tills på måndag, när skolan börjar igen..ja kan inte vara hemma ju..
Jag ska vila hela dagen imorgon med och bara slappa här hemma :) hihi

Peter, Clara och Anton kom förut..så vi tittar på dans feber eller vad det hette..hehe. Det va riktigt bra faktiskt..men nu är det slut så ja vet inte vad vi ska kolla på.. :)
Det är väll någon film kanske., ja tror att det va det :)
Och så ska ja försöka fixa lite massage av mammsen också, ja har så himlans ont i rygg och axlar :(

Vi va o firade pappa idag, han vart jätte glad för sina strumpor som han fick, det är kul :D tihi.
när vi kom hem till mamma igen så låg det två paket på köksbordet, ett till mig och ett till Steff, det va en varsin tandborste, el tandborste..hihi..så det ska ja börja använda nu, det är mycke bättre än vanlig tandborste :)
Och sen hade hon köpt massa gott, körsbär och massa annat gott..hihi

tjao<3


Kalas


Kalas


Fixade den hos pappsen :)


<3




min älskling<3


familj

En familj är några som alltid finns hos en hela livet, vad som än händer. En familj hjälper en med allt, även fast dom inte kan..Det är familjen som man ska vara räddas om i livet..man kommer alltid bara ha EN familj.

Vänner, pojkvänner och allt sådant byts ut flera gånger i ens liv, men aldrig någonsin en familj..man kan inte byta ut sin familj..jag är så himla stolt och lycklig med min familj. Alla är så himla underbara, jag saknar dom ifall ja är borta i en vecka..då vill jag hem o krama om allihoppa. Min familj är bäst<3
Mina två underbara systrar, min mamma och min pappa, (och självklart mina katter) dom är helt underbara. Jag kan inte ens förklara med ord hur mycke dom betyder för mig, dom har alltid funnits vid min sida o dom hjälper mig så fort det är något som gör mig orolig eller om ja bara behöver hjälp. det är dom som tröstar mig och får mig lycklig. <3
alla i en familj bråkar alltid någon gång..det är så det är, men man vet endå att den som man bråkat med älskar en vad som..
Tack för att ni i min familj finns i mitt liv, ja skulle aldrig klara mig utan er. Ni betyder mer än allt för mig.
Jag kommer alltid, alltid finnas här för er<3

Jag älskar er så enormt mycke, vill att ni ska veta det och ja hoppas ni vet det <3<3

 


 

<3<3<3<3


:)

Jag ska beställa ett par tajts och en tunika från h&m, mamma kommer inte tycka om det..men,men..det är mina pengar..efter det ska ja faktiskt spara..men ja behöver nya tajts..o om ja ska kolla på dom i stan så kommer dom inte finnas, det vet jag..så då får jag beställa nu :) Det går på 280 kronor med båda två..plus frakt också kanske? vet inte..borde vara så..hehe..men,men..jag får ju pengar snart igen :) hehe..
Och sen ska ja faktiskt inte köpa något mer..jag ska spara resten av året, eller ja ska lägga undan hälften av studiebidraget o sen använda andra hälften till att åka till sebban :) men sen runt jul får det bli undantag..då måste ja ju ha pengarna o köpa julklappar med :) jag har 3 eller 4 stycken kvar, o sen måste ja ha lite pengar till en present till Jossan som fyller 18 den 22e oktober också :D<3
 så det får med bli ett litet undantag..men sen resten ska ja spara :D I promise !




the days goes past

Nu är det redan fredag, det är helt sjukt..Vi festade ju hos sebbe nyss.. :O det va en vecka sen..ajja, på ett sätt är det skönt för då går skolan fortare och då kommer jag härifrån fortare..så slipper jag alla idioter här..haha !

Va i skolan idag som vanligt då :) Vi hade fredagsmys..eller det va inte så mysigt, mest jobbigt..haha! vi spelade fotboll, rockringsgrej, ordlekar och planklek..det mesta va kul faktiskt och vårat lag va härligt :) jag va med jossan så det va bra :D hihi
Efter skolan åkte ja o jossan ner på stan, då växlade ja pengar, lämnade in mina skor, handlade present till pappis (som fyller år idag :D ) och sen så handlade ja två fleece tröjor till mig och mamma :) Och just det, hårfärg köpte jag också..och hårspray, så på måndag har ja en annan hårfärg..ja ska nämligen färga på söndag :) Hoppas det blir bra...hihi
aa, sen så gick vi o käka lite o sen traskade vi ner til resecentrum, jossan skulle med en buss till hennes bror och jag tog en buss hem :)
Jaa..pappa fyller ju som sagt år idag..ett STORT grattis till honom tycker jag..jag ringde till honom i morse och han vart så glad :D hihi
Ikväll blire nog och bara vara hemma med mjukis och ta det lugnt, ja har så fruktansvärt ont i min hals :( Ja börjar verkligen bli sjuk..det är ju roligt det också, nu när skolan precis har börjat (Y) Men,men..hoppas det bara är en förskyllning för då kan ja ju vara i skolan i alla fall :)

Ja ska snart måla mina naglar, dom ser groteska ut..haha, ja skäms över dom verkligen ;)

Tjao<3


<3


Mobil

Kul att ja vaknade av att mobilen höll på o pipa o inte hade något batteri i sig..och att ja inte har en jävla laddare här..fan att ja skulle glömma den hemma hos sebban asså..nu får mobilen sitta i datorn tills ja ska gå till bussen och skolan, så lite kommer den väll laddas förmodligen :)
Det värsta är när datorn går i vänteläge så slutar mobilen laddas o ja kan ju inte gå ner hela tiden för att kolla till eftersom ja måste fixa mig..men,men..det löser sig :)
Annars får ja ta den andra mobilen sen om batteriet är helt dött..

Men nu måste ja fixa färdigt mig..och vet ni, det ser ut som att det är frost på våra sockertoppsgranar :O Could it be?

Tjao<3


nedräkningar

Okej..det är några nedräkningar på gång..både roliga och tråkiga..här kommer dom

1. 10 dagar kvar till jag och den underbaraste firar 2 år
2. 10 dagar kvar tills världens bästa storasyster åker till Asien i ca 9 månader
3. 4 månader minus 2 dagar kvar till julafton
4. 4 månader och 5 dagar kvar tills det är 2011
5. 6 jäääääävla månader kvar tills jag fyller STORA 18 !!!!!!

Jaa..ni kan ju tänka er vad som är roligt och inte, eller allt är egentligen roligt, men endå är ju en sak tråkig också..om ni förstår vad ja menar..men ni kanske har andra åsikter om vad ni tycker är roligt och inte, då kan ni skriva det i sånna fall :)
eller om jag har missat något stort som händer :D hihi




torsdag

Nu har jag kommit hem från skolan :) det blev en kort dag idag..skönt :)

Vi hade religion för första gången idag..det är väll sådär..ja är ju inte suuper förtjust i religion, men det funkar :) Innan det hade vi formgivning :)
Ikväll kommer Åsa och Felicia hit o äter mat, vi ska äta något med fläskfilé, det blir väll fläskfilé och potatis eller något :)

Jag tänkte på en sak på väg från bussen..det är farligt för mig att gå själv..hehe !
Nae, men ja tänkte att ja kanske skulle gå ut o gå nu när ja kom hem, sen tänkte ja mer..och varför ska ja gå ut o gå?! Då måste ja sluta med att äta massa onyttiga saker för annars ger det ingenting typ..Och varför ska ja ge upp o äta sånt som ja tycker är gott..frukt och sånt är också enormt gott, men absolut inte på samma sätt..Jag kan sluta äta pizza och hamburgare o så för fett är inte riktigt min grej..men just godis, chips o ostbågar och sånt..det är ett måste i mitt liv, nu låter jag jätte tjock och så, och det vet ja att det finns folk som tycker..men varför lägga energi på min kropp när dom har en egen kropp o hålla koll på..Jag har en pojkvän som tycker att ja är fin precis som ja är..
Nu säger ja inte heller att ja ska sitta o äta godis o chips varenda dag..för det ska ja verkligen inte..men någon gång måste man få unna sig lite..inte vara töntig o äta massa frukt o knäckemackor o massa nyttigt skit 24/7, jag går ut o går någon gång ibland..i sommras va det mer, för nu är ja trött o seg varenda dag när ja kommer hem..men ja håller igång i alla fall..
Så ni som tycker ja är tjock eller allmänt stör er på mig..ni kan..jaa, jag vet inte riktigt..inte bry er bara..bry er bara om er själva när det gäller eran kropp..!
Och det är inte fint att vara för smal heller..det tycker nog INGEN..!

Puss<3




regn

Gud vad det regnar ute asså, det är mysigt om man är inne, men inte om man är ute, som ja va förut..så nu är jag kall och blöt :(
Jag försöker göra mig varm med en kopp varm oboy och guud vad det är gott :D
Snart kommer mamma hem, ja saknar henne faktiskt..<3

I skolan idag gick det bra, vi hade lektioner på förmiddagen o sen filmmys på eftermiddagen, vi tittade på Remember me och den va väldigt bra :) dock så va det ett hemskt slut så att ja började gråta lite :( hihi
Men vi fixade ju as bra vid alla fönster så att det skulle bli mörkt i klassrummet i alla fall, det vart jätte bra :D hihi


Fint va :)


sleepytime

Nu blire att sova o prata med älsklingen o kolla klart på fångarna på fortet. Gud vad jag mår bra just nu :D

Love it<3


2 år

Nu har ja tittat lite på grönalunds sida, ja o sebban prata ju om att åka dit när vi firar två år..men det känns som att det kommer bli väääldigt dyrt, ungefär 700-800 skulle allt gå på o ja vet inte om ja har råd med det, tyvärr..så det blir väll o åka in till stan o bowla, käka någonstans o kanske gå på bio eller något mys :) eller om vi äter hemma o sen åker in till stan..hihi..det är sånt som märks.. :)
Hoppas vi hittar på något skoj i alla fall..eftersom vi firar två år tillsammans o allt :D <3

Puss på min älskling<3


väder

asså det är så sjukt..ja satt vid datorn och kollade ut, då va det lite soligt men några moln..o sen gick jag på toaletten i 2 sekunder typ o nu ösregnar det..haha, gud vad det ändras fort :D

Snart ska ja fixa mat till dom små o sen vet ja inte vad ja ska göra..titta på film eller något kanske ?! Jag vill inte gå ut i alla fall..haha ;)

puss<3



B.t.w, det är en utav tröjorna som ja köpte :)


Tisdag

Okej, idag va det en mycke bättre dag än igår :) Morgonen gick fin,fint..va lite trött när ja gick upp halv sex, men det blev bra sen :) Allt gick bra med håret o sminket (det är första tecknen på om dagen blir bra eller dålig) så det kändes riktigt bra faktiskt :D
på bussen träffa ja Lovisa, så då satt vi o prata lite, sen när vi kom fram så stog vi o vänta på jossan ett tag o sen gick vi till klassrummet :)
Vi skulle hålla på o fixa, o göra vårat klassrum fint..det blev faktiskt fint, vi fixade med lite blommor o tavlor och sånt :)
Sen så hade vi en lektion..praktisk marknadsföring var det, det va första lektionen någonsin..o det verkar rätt så kul faktiskt :D Synd att vi har en jobbig lärare bara, men det får man stå ut med :) hihi
Sen efter så gjorde jag, jossan o lovisa en uppgift som vi skulle göra nere på stan, och sen käka vi lite kickenkebab..guuud vad det va gott :D o sen så gick vi o kolla runt lite, ja hade ju bestämt mig för att inte handla  något mer..men det blev visst en allmenacka och två tröjer för 100 kronor..49 kronor styck kostade dom..riktigt bra :)
Nu blire väll o ta det lite lugnt, snart kommer stephanie hem..o då ska ja vara barnvakt åt henne och felicia för att mamma ska lämna blod idag och Åsa ska ut o festa..hmm..
Ajja..får se hur dagen blir.

Tjao<3




premiär :D

idag har fångarna på fortet premiär..det har ja längtat efter, ja tyckte det va så himla bra när ja va liten, får se om det är lika bra nu..Kissie och Josefin Craford ska ju vara med..vet inte om dom är det idag, men dom ska vara med i alla fall, får se hur det blir med kissies stora tuttar o allt..hehe :D

Så nu vet ni vad ja ska titta på ikväll :D det börjar klockan 8 :)




first day

Första dagen i skolan idag..jaa, den kunde ju ha varit bättre tycker jag..detta hände innan och under skolan:
* Mina nya solglasögon som ja köpte förra veckan gick sönder
* Vi missade spårvagnen så vi fick gå upp till stan
* Mina fina och nya skor gick sönder, klacken gick av :O
* Allt va helt knäppt i skolan, folk som inte prata med en o så..
* Jag fick enormt ont i mina fötter, vet inte vad som hände där..

aa..det va nog det..förstår ni att det inte va en bra dag :) Men sen efter skolan blev det bättre, pappa kom o hämtade mig och josefin vid skolan så skjutsade han ner oss till rece ( underbara snälla pappa<3 ) och så satt ja o jossan där o prata tills våra bussar kom o sen åkte jag hem :) o då satt ja o mia o tittade på en bra film o åt mellanmål..hehe, ja kommer alltid säga det ;)
Sen nu är ja hos mamma, vi har precis ätit kvällsmat o nu ska vi titta på film o mysa lite :)


GRATTIS TILL MIN UNDERBARASTE ÄLSKLING SOM FYLLER 18 IDAG :D<3<3<3






hemma

Nu är ja hemma i krokek, norrköping igen :) Känns skönt på ett sätt, men det känns skit att börja skolan imorn, känns inte alls bra..allt känns absolut helt fel, som att allt bara kommer bli skit..som att ja kommer vara utanför..som att allting kommer bli skit..!
men,men..ja får vara positiv, då blire säkert bra :)

Nu ska ja sova..god natt<3


söndag

idag åker jag hem :( tråkit o skönt på samma gång..idag blire o ta det lugnt för det mesta..vi ska åka in till stan nu o sen blire väll film :) 16.40 går mitt tåg idag..hoppas allt kommer gå bra.

dagen efter

aa..nu äre väll dags o skriva lite då..efter en hel kvälls festande och en hel morgon trött o seghet :D haha.
ja o sebbe va o handla massa grejer förut, tre läskar o två chipspåsar o dipp också :D haha, feta som fan är vi idag..men det får man va ibland :D
Kvällen igår va helt lyckad, inga fyllebråk, eller joo, ett förstås..ja o sebbe hade vårat första fyllebråk igår..oj,oj..det va inte kul..! men nu äre löst..vi stog o prata i en halv timme-timme kanske..under den tiden hade folk dragit o det hade blivit mörkt ute..haha :D
Det va jätte trevligt folk o sebban blev suuper glad för bilstereon o usb-minnet som ja hade köpt till honom i 18 års present :) det va ju lyckat att han blev glad..hihi
Ja skadade dock min hand igår..så ja får se hur det blir med den..ja kan inte lyfta en tallrik ens för att det gör så ont..ajja...det går över :)
puss<3

20 augusti

idag va ja ute o gick två km. det va så enorm kallt så ja blev röd på benen o armarna, så det va inte så kul o gå..sen när ja kom tillbaka hit så tog ja en lång varm dusch o nu sitter ja o tittar på tv :)
jag har så enormt ont i mitt knä, ja vet inte vad det är..ja kan inte sitta på knä för då känns det som att ja får nålar in i knät..uch :( hoppas det går över snart..
Ikväll blire fest :) ja o några kompisar till sebbe och sebbe så klart ska grilla hemma hos sebbes pappa o dricka lite gott o så :) tihi
joo, just det..det ja skulle berätta idag är att igår va sebbes mamma ENORMT sur..asså hon sa inte ens hej till mig på morgonen när vi såg varandra..hon gick bara förbi o kolla ner i marken o gick in på toaletten..! sen åkte ju hon o jobba o sen när hon kom hem så frågade hon hur mycke pengar sebbe hade kvar på sitt kort, då sa han typ 400..men det visste ja att han inte hade för att ja kunde bara få ut 500 kronor från hans kort häromdagen, så aa..då sa ju jag det..o då va hon skit sur och sa "aa, men hur kan han då inte ha 400" o då vart ju ja sur så då sa jag att han inte kunde ha 400 om ja bara fick ut 500 häromdagen..o då gick hon o va skit sur..
Aa..o sen, just det..så skulle ja beställa biljetter igår..först hade hon sagt att hon kunde skjutsa runt två för att hanna skulle på match då..o så tänkte ja ett tåg som går 14.40, men det gick inte tydligen !!  och inte 16.40 heller, så helt plötsligt gick det inte på hela dagen..o då fick sebban ringa sin pappa o fråga om han kunde skjutsa, men det kunde inte han heller..så då började ja gråta för att ja vart så besviken på alla o tänkte att ja inte kunde komma hem..men så ringde sebbe till hans syster o då kunde hon skjutsa mig..men asså, seriöst..ja har inte lust att åka hit mer..ja ska säga det till sebbe, får se vad han säger :(
Men vi hämtar o skjutsar sebastian till tåg hela tiden, pappa ställer upp vilken tid som helst...
Och vi skulle fira sebban på söndagen, men sen vart det lördagen för att Hanna hade ju fotbollsmatch på söndagen..sen igår så ändra dom till söndagen igen, klockan SEX..o då kan inte ja vara med !! men dom bytte typ för att sebbes mammas kille skulle kunna vara med o fira..det tycker ja va lite själviskt...sebbe fyller lixom 18, då borde hon väll fatta att ja vill fira honom..åh  :/
ajja..ja kan inte göra något åt det nu.. :(
Tjao<3


Det  vart ganska mycke..men aa, det va mycke som hände igår :/

trött

nu är ja så trött så ja orkar inte skriva..imorn ska ja berätta om en enormt jobbig sak som va idag..
Puss o godnatt<3

torsdag

ja titta nyss på internet på systemkameror..som ni kanske vet så önskar jag mig det i 18 års present..ja hitta en 18 mgpx för 17.000 o lite mer.. :) ja vill ju egentligen ha mer mgpx men aa, ja får se om det finns någon rätt så billig :) ja kan ju ta en 24 mgpx för nästan 25.000..haha :) Give me money..hehe.
Nu är sebban hemma, ja har precis fixat käk till honom o han sitter där som en gris o äter..hahha ! naedå..han är så söt så :) tihi
Ja får se vad vi hittar på nu ikväll..idag..kanske gå ut o gå en sväng ?! :) who knows.
Jag ska beställa biljetter idag i alla fall..för nu äre inte långt kvar tills ja ska hem..tyvärr..men,men.
tjao<3

19 augusti

nu är sebbe i skolan o ja sitter här..hans första dag på det här året :) hehe
precis nu så fick ja sebbes syster att åka iväg o handla en chokladkaka till mig :) Hon skulle upp till affären o handla ett kort till någon som fyller år..det är ju 4 stycken i familjen som firas nu..sebbes mamma den 15onde, pappa den 19onde, idag :) Jonna (sebbes syster) firas den 21e för att hon egentligen fyller år på julafton. o sen sebbe den 23e :) så mycke folk är det..och ja känner mig dum för att jonna fyller ju 20 o ja hade helt glömt bort det så ja har inte handlat något :( Ush vad ja är dum..! jag får se om ja kanske kan hitta något på affären imorn, men det känns endå så B på något sätt..köpa en 20års present på ICA !!! :O not good !
ajja..ja får se hur det blir.
Ja köpte ett födelsedagskort till sebbe idag i alla fall..ja stog o valde mellan många jätte länge, det fanns ingen som ja tyckte va super bra..men aa, det fick bli ett :) det stog typ att man bara blir klokare o klokare med åren så nu är du smart eller något sånt..hehe..
Imorn blire lite fest för sebban hemma hos hans pappa, vi ska grilla o festa lite..hoppas det blir kul..eller så kommer det väll bli så att ja sitter i ett hörn alldeles själv o glor..brukar ju vara så här uppe. Det roliga är att när ja sa det till sebbe att det kommer hända...då sa han inget..haha..ist för att säga att han ska se till så att det inte blir så..ajja!
Nu ska ja ta något o käka :)
Pussis<3

haha

haha..det va en människa som kommenterade på ett inlägg att ja va en idiot..sen sa sebbe att ja skulle ta bort det ja hade skrivit..så det fick ja göra nu..ja sa bara som ja tyckte..men det kanske är fel..ja venne..!
det ja skrev om är ju samma sak mot mig med, så shit the same igentligen..!
men,men..hoppas alla är nöjda :)

:)

nu är ja helt nyduschad, så nu blire o fixa sig lite, sen när sebban kommer hem så ska vi gå för att klippa honom :) hihi..får se hur det blir.. haha ;)
det är två timmar kvar tills han kommer, så ja har två timmar på mig att fixa mig..det kommer ja nog klara, fast mitt hår är svårtorkat så det kommer nog vara blött fortfarande..hope it doesent rain later..
Hanna (sebbes lillasyster) sitter o tittar på dirty dancing, alla tjejer tycker den är så enooooooooormt bra..men det gör inte jag..jag tycker inte om den, ja förstår inte vad som är så speciellt med den..det är en helt vanlig gammaldags film..haha ! sorry girls


men nu har ja ju inte tid o skriva mer..ja måste göra mig vacker :D
tss..

schema

nu har ja kollat på schemat..o det är väldigt skönt :) senaste dagen är 15.50 :) wii..
men det är dock några lektioner som ja inte fattar vad det är..det är HNDL, ARL och RE..jag vet typ vad det är..för ja har hört vad vi ska ha men ja kommer bara inte på i alla fall..förstår ni hur ja menar :) hehe. Så om någon vet så kan ni väll berätta (a) hihi
Men schemat verkar som sagt sjukt bra..ja är nöjd :)
aa..ja hade tänkt o gå ut o gå idag när ja vakna, men så titta ja ut o då ösregnar det :( och ja vill inte bli mer sjuk än vad ja är..så ja får se om det försvinner senare, annars får det bli en annan dag..imorn :)
det blir väll o sitta o titta på någon film idag med..ja får kolla vad som är gratis..om det finns någon bra film :) vi tittade på saw 3 igår..alla satt mosade i soffan o tittade..hehe, jag tycker den är äckligast av alla..dom är inte läskiga, bara äckliga..groteska lixom..hehe, det är ju äckligast när han har krokar, eller ringar överallt o ska dra bort dom för att överleva..ja kunde inte titta när han drar bort från hälarna...USH !! då blunda ja i sebbes knä..hihi
nu ska ja titta vad som finns o titta på.. :)
tjao<3

__

har precis tittat på två filmer..den ja kolla på sist va sjukt bra..boy and girl thing tror ja att den hette :)
nu äre inte långt kvar tills sebban kommer hem..skönt :) vet inte vad vi ska hitta på då, men vi hade pratat om att gå ut o gå..får se :) annars blire väll o mysa eller något bara..man får passa på :) hihi
asså ja vet inte, ja förstår inte..ibland känns det som att du leker med mig ibland inte, jag tycker nästan att du gör saker som du säger är fel av mig att göra ibland..ja vill inte hålla på o tjafsa eller bråka, men..aa, just nu så känns precis ALLT fel..ja vet inte vart ja har dig..vän eller inte?
var snäll o informera mig..eller nått..
P.S. Ja kan inte lägga upp bilder..det är något jävla skit..

17 augusti

Sitter hemma hos sebbe o väntar för fullt att han ska komma hem..tycker det är så jobbigt o vara med hans syskon..dom bara bråkar eller håller på o är jobbiga..men,men..dom är ju små så det kanske är så det är..hehe..på torsdag börjar dom som tur är skolan så då slipper ja dom ett tag :)
ja får se vad ja hittar på idag..ja funderar på att gå ut o gå, men ja vet inte..ja kommer ju bort lite då :)
Vet ni en sak som ja har glömt att skriva om.. :) i onsdags förra veckan så förlovade min syster sig :) wiii...grattis till dom :D hihi
åh..nu kom sebbes bror in o fråga vad ja gjorde..VARFÖR bry sig ? och innan när ja gick in hit så fråga han om ja skulle sova..lixom bara..sluta bry dig om vad ja gör..haha !
ae..ja ska inte vara så dum :)


tjao<3

klar

Nu är ja klar med all packning o all fixning..fjuu..!
Mitt hår ville inte samspela idag..ja fixade med det jätte länge, men det blev endå inte super bra..jävla virvel säger ja bara..!
Nu ska ja bara fixa med detajlerna..snygga smycken o lite fint :)
snart ska ja också gå ner o äta frukost, blåbär o mjölk blir det idag..mumms. det blir nog en macka till också så ja håller mig mätt :)

Och sen om ja hinner så ska ja upp till konsum o handla ett kort till sebastian..annars om ja inte hinner så får ja kolla på kort hos sebbe eller göra ett eget..som han tyckte att ja skulle..hehe :)

Jag har ett litet problem angående packningen..ja får inte plats med alla skor ja vill ha med mig.. :( eller om ja får plats så kommer ja inte kunna bära väskan för att den är jätte tung redan nu..så ja känner mig lite ledsen faktiskt..


blåbär

Nu ska ja till skogen o plocka blåbär :)

tjao<3


töntig?

kommer ni ihåg att ja skrev att ja va sur när sebastian va här o vi skulle gå på bio!?
Ja tänkte på den saken nyss i alla fall..och ja kommer bara på mer saker som stör mig..

det ja va sur över va att det va en viss person som va lite för mycke på min pojkvän, eller dom va lite för mycke på varandra, vi skulle äta på donken, o då när det är mycke folk så kan det ju vara svårt att hitta ett bord..så ja gick o satte mig vid ett bord medans dom andra skulle beställa..och då satt ja där..sen så kom två personer till bordet, men inte dom andra två, en därav min kille..dom två skulle tydligen va där tillsammans o hämta maten..sen kom dom o då så satte sig sebbe mitt emot den andra personen ist för hos mig.. (liten sak) men sen så fort han sa något så svarade den andra personen..o ja fick inte vara med alls..det va dom som pratade och "va med varandra", det kändes så..sen i alla fall, när vi kom in på bion så hade personen popcorn o frågade om vi ville ha..då sa vi nej, men då FLÖRTADE (jag märkte det) den personen med sebbe o hällde popcorn i hans knä o skratta..då skulle han lägga tillbaka dom men då så drog den bort popcornskartongen så att sebbe va tvungen att äta..och skratta med
Dagen efter så sa personen hej till alla..typ surt..men till sebbe va det " HEEEEEEEEEJ :D " 

åh..jag stör mig..ja berätta för sebbe men han hade inte märkt något :O ajja..

är ja töntig ?

  


good morning

Aa..nu är ja vaken..ja har varit det ett tag nu, ja va inne på blocket o kollade på bil :) ja hittade två bilar som ja kunde tänka mig..billiga va dom också :) ena 11 000 och den andra 9 500 :)
så det va ju inte så farligt :) hihi

Ush det åskar ute..jag måste stänga av datorn snart..ja blir rädd annars..så nu blire o titta på tv ist..haha, det går tydligen bra ;)
Får se vad vi hittar på idag..ja ska packa i alla fall :)

Tjao<3


..

Nu har vi kommit hem från åsa o felicia..det va mycke god mat o nu känns det som att ja inte behöver äta på en hel vecka..haha!
Jag väntar typ på att sebbe ska kolla klart på en film så att ja kan ringa till honom o sen sova..imorn måste ja packa..ja ska till sebbe på måndag. ja åker klockan 11 på dagen..wiii, det ska bli kul o träffa honom :) dock så kommer säkert veckan gå superduper fort, kännas som att man bara har setts någon dag..men så får det bli..sen efter den här veckan så ses vi om två veckor för då firar vi två år :) o sen vet ja inte när vi ses igen...ja känner att ja vill kunna sakna honom riktigt mycke..ja har inte känt så på länge, visst ja saknar honom nu...men inte sådär så att ja kan gråta..hehe..ja är knäpp kanske :)
Ja titta på en bild på honom o mig nyss..o den ser så himla mysig ut..allting verkligen..så då blev det verkligen så att ja ville vara hos honom o mysa med honom :)

Det värsta är att ja ska till sebbe..ja tycker inte om att vara där..ush..allt är bara jobbigt, det är extra jobbigt hos hans mamma..men,men..det är bara en vecka..haha, ja får stå ut. :)

nu ska ja gå o mysa lite med mamma..titta på något bra på tv :)

Puss o godnatt<3


åh

ajja..nu är ja kanske dum..men ja blev väldigt depp nu..sebban fyller år den 23e augusti..o självklart vill ja vara hos honom o fira honom..men just under den tiden som ja är hos honom så brukar augustifestivalen va..!! och nu i år missar ja rixfmfestivalen också..och ett utav mina favorit band kommer dit..med världens bästa låt också !! :(

Visst..ja hade väll kanske ändå inte haft någon o gå med, med alla dessa omständigheter eller vad ja ska säga, men i alla fall...det känns så jävla pissigt..förra året missa ja med augustifestivalen.. :( Ja kan ju inte be sebbe komma ner heller för det är ju hans födelsedag..o då måste han ju självklart vara hemma..men aa..som sagt, det känns så pissigt.. :(




dumma

Ush vad arg ja blir på att det finns så mycke gott här i världen o allt gott är onyttigt..eller det mesta :P
Just nu sitter ja o äter ostbåger..hur nyttigt är det på en skala från 1 till 10 !?! det är -100 nyttigt..!!
jag tycker det är så onyttigt men endå sitter ja o äter dom jävlarna..ush o fy på allt det..! endå så skulle man nog inte klara sig utan dom..! inte när man väll har smakat på det en gång i livet.. :P

Men idag är det faktiskt lördag o ja har ju sagt att ja får festa till det lite på fredagar och lördagar..så det är väll okej :) men ja tycker endå inte om det :D haha

Nästa vecka, när sebbe går upp på morgonen så ska ja med det så ska ja gå ut o gå en sväng..så att ja kan ta bort allt onyttigt skit :D

 


14 augusti

Nu känns dagen bättre faktiskt...ja följde me o plocka svamp..ja tror att det va det ja behövde..jag blev jätte glad när ja hittade svamp :) men sen kom det mygg o flugor så vi åkte hem efter ett tag..Vi hittade faktiskt mycke svamp..det va kul :) det va lixom så att man verkligen kunde sätta sig ner o plocka runt sig..hehe

Ja skickade sms till sebbe också, men han svara inte..så då fråga ja om han inte skulle prata med mig..men inget svar på det heller..så då undra ja ju såklart vad ja hade gjort för att han skulle vara så arg på mig..så då ringde ja..o han hade tydligen inte sätt smsen..men ja vet inte..han sket nog bara i att svara..! konstig !!

Ikväll blire o käka hos åsa o felicia, fläskfilé och potatisgratäng :D mumms.

 





hmm

Morgonen har ju börjat skit..!!
ja vakna..så kom mamma upp o säger att vi ska hem till åsa o äta frukost..ja tycker det är skönt att gå i stor tröja en halv dag o bara ta det lugnt om man inte ska hitta på något..men det fick ja ju inte då..och nu är ja o sebbe typ osams..ja har varit irriterad hela morgonen..o först nu märkte han att det va något..så då fråga han om ja va sur..men det va ja ju inte..ja är ju irriterad..aa, o sen nu i alla fall så är han sur på mig helt utan anledning..o då skrev ja att ja inte va sur att ja bara skrev så som han brukar skriva sms..han verkar jämt så jävla sur nämligen...inga smiles, inga hjärtan eller något..men just idag passa det att göra det..han har inte gjort hjärtan till mig sen ja vet inte när..men då gjorde inte ja hjärtan o smiles för ja va irriterad som sagt..o då va ja tydligen sur på honom!!

Visst..lite irriterad va ja kanske på honom för att han aldrig hör av sig..han skulle skicka sms igår när han kom hem men det gjorde han inte..o ja vill ju veta så att han kommer hem okej..men,men..det hade ju gått över..!

ja blir så trött..åh, han får fan va så jävla sur han vill..ja orkar inte bry mig..!

Mamma tjatar o frågar hela tiden om ja ska me o plocka svamp..JA VILL INTE VA MAT ÅT MYGGOR !! o ja sitter hellre hemma o glor en sån här DÅLIG dag...!!

tjao<3




Bilder från båten


På bussen til stockholm


Haha, stephanies barbiedockor

















Det följde med hem från båten :)


want to be..

Fan va ja vill vara 18 nu...typ halva klassen ska ut idag...det är så jävla ruttet ibland att vara ett år yngre än alla andra i klassen..ja har aldrig tänkt så förut men nu är det jävligt jobbigt !! ush..!

Vet inte vad ja ska hitta på idag..ta det lugnt bara...ja är dyngtrött.. :( Ja funderar på ifall ja ska gå upp o sova lite igen..bli lite piggare..mamma tjatar på mig o att ja ska göra massa grejer...men det kan ja inte göra förren ja är pigg..o det vet man aldrig när ja blir..haha :D

Clara, anton och peter har åkt hem..skönt..bara kunna va.. :) om någon dag eller två så åker ja till sebban så det är skönt att vara själv ett tag :) ja önskar att mamma o steffi också kunde åka iväg idag..så ja va helt själv..hehe..men det ska dom väll endå inte..!


borta bra men hemma bäst..

Det är verkligen så..det känner jag nu när vi är hemma igen efter en 24 timmars kryssning :) det va helt underbart där o allt va helt perfekt :) eller ja kunde inte sova på natten så bra..det va massa skit, ja trodde att båten sjönk tillexempel.haha ! o mamma o stepanie prata massor så att ja vakna o gick omkring..så det va vädigt svårt att sova. Men då är ja mer glad för att sova inatt :) hehe..i min egna sköna säng också..mmmm :)

Vi kom hem runt 7, då käka vi lite mat o packa upp alla väskor o så, ja packade också lite tills ja ska till sebban :) sen så gick ja upp till konsum o träffade natalie :) Vi köpte glass o satte oss o prata massor om allt möjligt :) hihi. det va mysigt..<3

Nu känner ja mig super trött så ja tror faktiskt att ja ska gå o sminka av mig, borsta tänderna o sova..imorn måste ja få tag på sussie o ta reda på när hon ska åka hem o fråga om ja får åka med :)

Jag ska visa några bilder från båten, men ja tror att det med får bli imorn..orkar inte just nu plus att ja är inne på mammas sida o hon vill inte ha mina bilder här..hehe..sorry

Jag har klippt lugg föresten :) Ja gjorde det igår innan kryssningen, det får ni med se imorn :)

Pussis<3


arg

Jaa..nu är ja jätte arg faktiskt..!! Ja har tittat på ett par skor i flera månader o sen nu va dom sänkta från 300 till 90 kronor..så det blev 128 kronor sammanlagt med frackt o så..ja behövde hjälp med mamma o beställa för det va en grej som ja inte fatta..då säger hon att ja inte får köpa dom..o ja sa att ja fick det för det va mina egna pengar o massa skit..sen så åt vi mat o så satte ja mig vid datorn nu o då så va min storlek borta..det finns bara storlek 41 kvar..o ja hade ju lagt dom i varukorgen, då borde dom väll finnas eller...jävla skit !!!!

Så nu är ja jätte ledsen o arg..ja vill verkligen ha dom..ja skulle fan beställt dom förra veckan...åh !!!
Jag kan verkligen börja gråta, ja är så himla ledsen o arg just nu så det finns inte :'(

Nu ska ja ringa till sebbe, tjaoo<3 


det blir av

Det blir 24 timmars kryssning imorn då :) det ska bli kul, men på ett sätt så känns det tråkit på samma gång..det kanske är för att ja helst skulle velat åka själv med mamma o stephanie, mammas kille o hans två barn ska ju också med..men det blir säkert kul i alla fall..o sen kanske ja får dåligt samvete för therese, för att ja fråga henne om hon ville med till stockholm imorn o så blev inte det av..o sen ville hon o joel hitta på något med oss imorn, o då känner ja mig dum för att vi ska åka..
jaa, jag vet..men ja är sån..ja får skuldkänslor för precis allt..
det blir kul..ja får tänka så..o therese blir inte arg eller ledsen..hoppas ja inte..!

det är en till sak som är lite tråkigt, ja kan inte prata med sebbe imorn då på typ hela dagen för det är så dålig teckning ute på vattnet, så då kommer ja döö!! men,men..förhoppningsvis så kanske ja har teckning i alla fall :D

men nu måste ja packa väskan, min rosa resväska..ja kan ju inte vänta tills imorn o packa..

pussis<3


kryssning

På torsdag så ska vi kanske åka på båtkryssning, vi håller på o väljer mellan birka, silja eller viking :) det ska bli jätte mysigt, ja älskar båtkryssningar..det blir en 24 timmars :)

Vi hade pratat om att åka till stockholm över en dag o gröna lund o sånt, men det blir ju så svårt om vi bara är tre, ja vill inte åka själv o ja vill åka sånt som stephanie är för liten för o mamma o ja kan ju inte åka själva..då blir ju stephanie själv någonstans..

Men kryssning är lika kul tycker jag :) eller det är ju inte samma adrenalinkick precis, men det är ju mysigt :) hehe.

Nu ska ja spela lite Ts2 tror ja, det va länge sen :)

pussis<3





godmorgon

nu har jag vaknat efter 10 timmars sömn..hihi :)
ja ska snart äta frukost men ja tänkte att ja skulle skriva lite granna innan :) hehe

Jag får se vad jag/vi ska hitta på idag, ja ska hem till farmor en sväng i alla fall tror jag..

jag får se vad vi hittar på för skoj :)

Komentera förra inlägget o säg vad ni tycker :D

puss<3


Hårstil :)

Jag tror att ja ska klippa lugg, ja är nästan helt 100, men ja vet inte..säg vad ni tycker :D

 
LUGG

eller...

 
INTE LUGG ??


__

I miss my baby so much<3 
I feel so alone without you<3


en dag i djurparken





















mina nya favvis djur <3
och snöleoparder o tigrar förstårs :D<3







Det finns mer bilder på min facebook :)

tjaooo <3


good evening

nu har vi kommit hem från kalaset, det va väll sådär..tycker inte om kalas..haha, om det inte är mitt förstårs :D haha !
snart ska ja o mamma titta på film "day after tomorrow" det är inte james bond, haha, det finns en james bond film som heter så också, men det är inte den :) det är en bra film som vi ska titta på...haha !

det luktar rök här hemma :( jätte äckligt, i onsdags när ja o sebbe va här så luktade det lik på övervåningen också, men det gör inte det längre..nu luktar det bara rök överallt :( ush !! det är nästan så att man inte kan va här, det känns jätte ofräscht..!

jag får inte tag på sebban...undra vad han gör..han duschar säkert eller något, hoppas han inte sover..då blir ja ledsen..eller så kanske han är så inne i datorn så att han inte hör att det ringer..hehe! ja vet inte..ja testar ringa snart igen :)

just det..alla bilder från i lördags..snart kommer dom :) I promise

pussis<3 



kalas

Nu ska ja på födelsedagskalas, ja har egentligen inte tid o skriva men ja gör det lite snabbt.

Ja va i stan förut, hitta lite fint :)

Men hörs sen.

pussis<3


summer

Nu har ja kommit hem till mamma, efter tre veckor hos pappa :) det va kul o träffa mamma, det va så länge sen vi sågs..hon har ju varit på gotland i tre veckor o jobbat.. :)

Det va absolut ingen bra dag igår, ja vakna, va helt yr i huvet o kände mig jätte sjuk.. :( Ja slog mig på ett ställe i badrummet där ja aldrig har slagit mig förut..det bara skrek otur ! Sen senare på dagen så åkte sebbe hem o det va sååå jobbigt..vi ses ju snart, men det är ju ändå jobbigt :( Sen senare på kvällen så fick ja jätte, jätte ont i magen, längst ner på högra sidan..ja börja typ gråta så fort ja rörde mig..ush :(

Idag har ja som sagt åkt hem till mamma..det är skönt :) va ifrån alla jobbiga människor..hehe !
snart ska vi åka in till stan o handla lite mat o sen ikväll ska vi på femtonårs kalas till min kusin..ush, ja är trött på människor, men ja får väll offra mig ;) hehe

Vi ska kanske åka till grönalund nu i veckan :) hoppas på att therese kan följa med :) det skulle va kul om sebbe kunde vara med, men han jobbar ju..så det får bli en annan gång :)

vi va på djurparken i lördags :) det kommer bilder därifrån senare ikväll :)
förlåt för min dåliga uppdatering..ska bli ändring på det nu.<3

Puss<3


bio :)

Nu har vi varit på bio, vi kollade på trollkarlens lärling...den va jätte bra tycker jag :D hehe
Den va lite för kort tycker ja också..den kunde ha varit lite längre :) hehe

Ja va dock typ sur hela tiden men,men..det är ingenting, det går över.. :)

Imorn blire o gå upp tidigt för vi ska till djurparken..hehe, ja har varit där ganska så många gånger i mitt liv men det går väll o åka dit en gång till :D haha

Pussis<3


happy

Nu har ja inte skrivit på länge, det är för att sebbe är här..ja vill ju inte sitta vid datorn när ja är med honom, men just nu så tittar han på världens sämsta film så då satte ja mig vid datorn :) hehe.

Vi kolla lite på trailers på sf.se nyss..vet inte vad vi ska se än..men det löser sig nog :) Vi ska nämligen på bio idag..mys<3 Men vi vet som sagt inte än vad vi ska se, det blir säkert något bra skulle ja tro :D hehe

Jag ska måla mina naglar idag o fixa dom fint :) dom ser ganska så förjävliga ut o det är så fult när lite nagellack har försvunnit, uch..det måste FIXAS !! :)

Veckan har varit toppen bra, synd att det går så fort bara..omtvå dagar åker sebbe hem :( Men endå ska det bli lite skönt o vara ifrån varandra, men ja kommer sakna honom ganska mycke tror jag..Ja ska till honom innan skolan börjar för att då fyller han år :) hihi..hoppas han blir glad för sin present bara..det är bästa för honom att han blir :D det roliga är att han har stått skit nära sin present fleeera gånger den här veckan utan att veta något..haha !

Jusst det, ja hitta ett par skor för 89 kr häromdagen..lixom 89 kronor..!! skit fina..sånna som ja har velat ha as länge nu..ja tror att ja ska beställa dom idag :D 89 kronor !!!!!
Fast det är ju plus frakt, men vafan..innan kosta dom 300 kronor, så då blir det ändå billigare än vad det skulle va.. :)

Nu ska ja gå o pussa min älskling lite så ja har inte tid o skriva mer..sorry :)

Puss<3


tisdag

Snart ska vi åka iväg till ett slott o kolla lite, ja tror inte att ja kommer tycka att det är så intressant, men dom andra kanske :) Pappa är ju galen i sånt..haha

det va en mycke trevlig kväll igår..tyvärr gick vi hem ganska tidigt för sebbe satt nästan o sov, då vare inge kul o va där..men det blir säkert mer gånger :) Hope so

Annars än att åka till slottet så vet ja inte vad som händer, vi hittar på något säkert :D

Men nu har ja tyvärr inte tid med att skriva mer, ja ska borsta tänderna o sen ska vi åka.

Pussis<3


hello

Om två minuter så ska ja o sebbe dra på en liten fest :) ja vet inte om det blir så mycke festa för våran del, men man är väll lite social i alla fall :)
Ja ska nog  ha med mig 4 cider eller något bara..

see yaa later :D




1 aug

Nu är sebastian här...äntligen :D vi har myst lite o han är trött som ett lik..hahah :D

Men ja är så glad att han är här o snart ska vi äta hemmagjord pizza..mumms :D

Pussis<3


wii<3

Nu äre inte långt kvar tills sebban kommer :D En timme bara...gud vad ja längtar, ja har fjärilar i magen också, känner mig lite nervös..hihi...det är en underbar känsla :D

Jag har precis städat mitt rum, sminkat mig,fixat håret o tagit på mig kläder så nu är ja redo för att träffa honom :D Ja har också smörjt in mig med min nya kokos lotion som ja bara ÄLSKAR :D den luktar så himla gott... :) O sebbe älskar min kokos parfym så då kommer han nog älska den här med ;)

Ja pratade med min älskade mamma för en stund sen också, hon har det super bra, jätte soligt o varm (till skillnad från här) imorgon ska det bli 24 grader hos henne o mycke sol, här ska det regna, va molnigt men 18 grader..hoppas det ändras o blir 24 med massor sol här med :D hehe
Mamma kommer hem om exakt en vecka, så ska vi till henne på måndagen..längtar jätte mycke fakiskt :D hehe. Känns som det va flera månader sen ja träffa henne..det är ju nästan en månad ifersej, tre veckor sen. <3

Om en halvtimme ska vi åka till stan o hämta min lilla bebis.

Längtar :D<3


bilder

Nu blire lite bilder från igår :)

Hos farmor :)







Hos per o Malin :)














Bells

Förlåt för att ja inte skrev något igår..Ja hade tänkt o göra det, ja satte igång datorn..men tror ni att ja han skriva då..nee! hahaha Alla andra skulle göra grejer o sen skulle vi åka..hahah!

Igår va vi hos farmor på dan o fikade på kaffe o bulle o pratade lite :) Sen senare så åkte vi till Per o malin o lilla jonte ;) Så grilla vi där o va där hela kvällen :) Det va en jätte trevlig dag :)

Jag är precis nyvaken nu..eller ja vakna vid 10 , då gick ja ner till vardagsrummet o satt i pappas fåtölj o sen helt plötsligt så somna ja o vakna nu...haha ! ;)

Sebbe va på någon fest igår..han sa till mig att han inte skulle dricka så mycke för att han ska hit idag..o så ringde ja till honom igår o det enda han sa va att han va så jävla full och att han skulle ringa mig sen när han kom hem..ringde han då..nee..! Han ringde inte därför att han aldrig kom hem...HAHAHAH !! Han hade somnat på en tomt där, tappat bort ena skon o har inget minne från igår vad han har gjort !
Det oroar mig lite, för då vet ja ju inte alls va han kan ha gjort..men ja litar på honom så ja hoppas att han inte har gjort något ;)

Han kommer ju som sagt hit idag :) Vi ska hämta honom halv 6 i norrköping :) hihi..får se hur han mår då..det blir nog tidig sängdax idag skulle ja tro :D hahaha

Puss på rumpan<3


RSS 2.0