Är så trött

Jag blir så himla ledsen och trött på dig ibland..nu har du varit sur mot mig i tva dagar utan att jag har gjort något..det är bara mot mig du är sur mot också :(

Vad jag än gör så är det fel..får knappt andas i mitt egna hem för fan !!
 Det ska bli så skönt att åka härifrån imorn..jag hatar att säga det men det ska bli det..du är så jävla tråkig att vara med just nu...!! Vad har jag gjort lixom!?!

Stephanie går före mig hela tiden också, vad det än är så är stephanie bättre eller hon ska göra saker före...vad det än är så är hon bättre !!!

Jag orkar inte mer mamma, det är för jobbigt när det är såhär hela tiden när vi är här :(
Du är dubbelt så värre när ja har annat folk här, som kompisar eller sebbe..och när vi är bland annat folk så säger du massa saker som att du är sträng och bestämmer ! helt sjukt!!

Men nu orkar jag inte skriva mer, är på dåligt humör.. hörs kanske imorn..ska till pappa och hans dator är jobbig så ja får se..

Pusshej<3


Lättskrämd?

Hejsan :)
nu är vi vakna också..hehe, har precis ätit frukost, nu blir det att titta på en film och sen blir det kanske att göra sig lite vacker..om det  går..haha !

Vill ni höra en sak som hände igår då, eller en sak som sebbe gjorde mot mig igår !!!
Jag va inne på toaletten och han va i köket då, sen när jag kom ut från toan så står han där, och jag blir så jävla rädd när någon bara står på ett ställe helt plötsligt, hehe ! Aa, så ja SKREEEEK och hoppade upp i luften och flög bakåt samtidigt..haha !! Och gud vad sebastian skratta asså..men det gjorde jag med efter ett tag..!
Aa, men sen när vi stog i köket också så stog jag och hacka gurka och så bara låter han något konstigt i mitt öra, eller han typ skrek..så då blev jag med skit rädd och hoppa till, då skrek ja inte..ja hoppa bara..haha !
Sebbe tycker jag är väldigt lättskrämd...hm?

Men nu blir det o kolla på film med bubben lilla :) hihi <3<3

Pusshej<3


God kväll :)

Jaa..nu har jag och sebbe ätit och nu tittar vi på tv bara..ja är lite uttråkad för sebbe sitter o pratar med simon hela tiden.. :(
Men,men..dom har ju inte träffats på en dag eller vad det är..haha ! Jag är inte på toppen humör just nu då, det är fest i krokek också, men för det första så va det lite sent och sen har ja ingen dricka och så vill typ inte sebbe heller..menmen ! hoppas det är något nästa helg också, hoppas det <3

Men maten va god, nu sitter vi o äter lite gott, men ja är inte så jätte sugen..och inte på humör heller för den delen ! 
Sebbe vill att ja ska bo i sala så att han kan vara på fest med sina kompisar, men han kan inte gå på någon fest här med mina kompisar :( Lite taskigt faktiskt....

Men ja får väll strunta i det och bara vara glad och le ! 

Pusshej<3 


inget sommarjobb ?

Nu fick ja precis ett nej från ett jobb igen..alla hatar mig typ ! Ingen vill anställa mig :(

Ja kan ju fan inte gå i sommar utan sommarjobb igen...då har ja ju inte råd med någonting..Hatar det här.


Menmen, dagen idag va väll okej..det blev lite långtrkigt på kursen, och hemma hos joel och therese va det inte så mycke, men det brukar det ju inte vara på kalas.
Jag fick nyss 4 triss lotter av mammas kille, i födelsedagspresent..det blev 50 kronor..Wow, hehe ;) Nae, men det va snällt av honom  och det är ju alltid svårt att vinna på sånna dära saker..

Om ett tag,  när mamma har gått så ska jag och sebastian laga mat :) Det blev bara han och jag ikväll..hihi !
MASSA MYS kan ja säga ;) Men nu ska ja vara lite social och pussa min bebis hade jag tänkt :)
Hörs imorn förmodligen om inte tidigare :)

Pusshej<3


Älskar dig gubben<3<3


hejsan hoppsan:)

Just nu sitter jag och älsklingen o äter frukost :)<3
Snart ska ja börja fixa mig och sen åka in till stan med pappi och gå på en kurs så att ja får börja köra bil :) hihi

Efter det ska vi till Therese och Joel och ha kalas för Joel. Och ikväll ska ja, Sebbe och Steffi vara själva hemma o mysa och äta tacos och titta på film :) hihi

Nu måste ja gå o fixa mig, hörs ikväll :)

Pusshej<3




Min frukost :)



Gårdagens outfit ;)



Uppdatering

Sorry, skrev inget igår..det va så mycke hela dagen..Ja fyllde år igår nämligen :)

Direkt när jag vaknade så fick jag frukost på sängen skl ! :) Sen fixade jag mig, sen tog ja och natalie bussen in till stan för att Shoppa !! hihi, finns det något bättre än att handla lixom ?! Man blir ju bara såååå glad.. Handlade ett linne, en tröja som sluta vid magen typ :P hehe. Läppglans blev det också och vita knästrumpor :) Och sims spel som stephanie ville att ja skulle köpa.
När jag kom hem blev det att städa huset för att det skulle va fint inför kvällen :) Jobbigt att stääda...men det gick rätt så fort faktiskt :) Vid kl 6 kom gästerna.. Sebbe va den första <3
Vi åt mat och hade det trevligt, dom gick typ hem vid 11- halv 12 eller något..hehe.

Ja fick massor med fina paket, tack så mycke för allt :)

       


Dagens innehåll :)

Dagen var skapligt bra :)
Natalie kom vid 12-1 någon gång..då satt jag och skrev på min jobbansökan (som va borta) jag va tvungen att börja om..jag kom tyvärr inte så långt så jag gav upp efter ett tag. Therese kom hit vid halv 2-2 också, vi tre satt bara o snacka massa o titta på tv och lyssna på musik och så... :) Ja har ju inte träffat Natalie på heeela lovet så vi hade massa att prata om :) hihi.

Senare så skulle vi laga mat för mamma jobba sent, då skulle jag flytta på en ungsplåt som låg på diskbänken lite, men sen så tappa ja den eller något, så åkte ett glas ner i diskkon och då blev det som en reflex att jag skulla ta emot det men då hade den redan gått sönder så skar jag mig på lillfingret...o faan vad det blödde, sluta fan adrig blöda och det rann o massa skit..! AS jobbigt..men sen fixa jag plåster fort på fingret efter att jag hade tagit bort pappret..så nu har jag plåster...och det dunkar i hela fingert och gör jätte ont :( 
Men det går säkert över tills imorn :) hihi

Nu ska jag gå o sova min skönhetssömn så att jag är pigg och glad imorgon :) Hörs imorn... 

Pusshej<3
 

               


God morgon :)

Godmorgon på er :)<3

Vill ni veta en jobbig sak?! 
Jag har haft igång datorn hela natten för att jag hade skrivit en jobbansökan igår och det gick inte o spara så då hade jag datorn på viloläge, jag va nästan helt klar med den..och nu när jag satte mig vid datorn så va den borta :O Vad fan gööör jag ??? Jag kan inte skriva om allting...kommer ju knappt ihåg hälften avvad jag skrev ju ! :/ Hoppas Therese skicka in det förut eller något, att hon satt vid datorn och skicka det..annars blir jag ledsen..!

Dagens planer är idag att efter ja har skrivit så ska jag fixa naglarna så att jag får vackra naglar igen :) 
Sen ska ja plugga lite tror jag, tänkte skriva lite på engelska uppsattsen..good luck to me
Senare så ska jag vara med NataliePatalie, vi ska nog bara mysa o titta på film eller något (min tanke iaf) Är inte så pigg på att göra massor med saker..men,men..får se hur det blir..

Men nu ska ja skicka sms till Therese och sen så ska ja måla och fixa mina naglar :)

Skriver mer ikväll..

Pusshej<3


Något galet...

Jag vill göra något galet.. Asså någonting kul och bara häftigt..!! Typ göra något som ja egentligen inte får men som jag vill göra eller åka utomlands med dom ja mest tycker om och bara ha så jävla kul..och så vill jag ju självklart fylla 18, så att jag FÅR göra precis som jag vill..och så att jag med kan få ha kul som alla andra i klassen, och alla andra kompisar kan ha..!

Men,men...jag får väll vänta i ETT HELT år till...visst, ja kan göra saker som ja inte får nu..men jag vet inte, det kan bli lite svårt också..
Jag har ju i alla fall jätte härliga kompisar och en helt underbar pojkvän i mitt liv<3


Orättvist behandlad...

Jag känner mig så himla orättvist behandlad ibland, speciellt när min syster är här..Asså jag älskar när hon är här och jag tycker det är så himla kul, men ibland vill jag bara att hon aldrig ska komma hit, därför att när hon är här så finns inte jag i mammas huvud och om syrran är sjuk så är det så puttinutt synd om henne, och jag kan vara sjuk SAMTIDIGT, men jag måste typ slava för alla då i alla fall. Jag vill prata med mamma, men jag vet inte riktigt hur jag ska säga utan att vi ska börja bråka..och jag vet inte o det kommer bli någon föränding?!

Vi kan ta ett exempel så att ni förstår vad jag menar..:
Jag skrev sms till mammi igår och sa att jag va jäte dålig och bara ville ligga o sova och hade ingen ork alls..jag kom hem idag, Syrran kom senare och va också sjuk (jag visste ingenting) Mamma kom hem o lagade mat, maten blev klar, mamma säger : Maten är klar. Ingen kom.. så säger Mamma : Isa, kommer du?!  Jag svara, Jaa, det gör VI väll. Vi gick ut och jag fråga varför hon bara sa mitt namn. Då säger hon att det är för att T va sjuk.. :S Spela roll ifall hon är sjuk, hon skulle ju ändå äta lixom, det va ju till och med hon som sa vilken mat vi skulle äta!!! och då sa ju jag förstårs att jag med va sjuk men hon brydde sig typ inte! (tror inte äns att hon lyssna) 

Visst, det där va inte så farligt, men det är ändå störande för det är så varje gång..att jag bara blir bortkastad och hon lägger inte märke till mig någonting :(


Första Inlägget :D

Okej, Första inlägget nu då..WOW !! hehe.. ;)

Jag fick alla hjärtans dag present av Sebbe i fredags förra veckan eftersom vi inte sågs på alla hjärtans dag, det var ett par jätte fina örhängen, ja testa dom och sen skulle ja sätta tillbaka dom på den där dom är när man köper dom, och då gick dom sönder :( Han ska köpa nya till mig <3 UNDERBARASTE Killen någonsin<3<3
Idag åkte jag hem från Sebastian också, (inte lika kul) det blev lite strul också, men jag överlevde :) Och han kommer ju faktiskt på fredag också (på min födelsedag) hihi.

Natalie va o tattuera sig idag också, jag ska få se den imorn :D ska bli jätte spännande..hihi :)  

(Kommer bild på nya örhängerna sen när dom är köpta igen)


Välkommen till min nya blogg!

FUNFUNFUN :D


RSS 2.0