skön dag<3

Dagen började med en enorm huvudvärk, jag hade det halva dagen igår och det fortsatte idag..ush :( det är ju verkligen såå jobbigt, allt blir så jobbigt och förstört när man har ont i huvet.

Idag slutar vi kl 12 i alla fall , skööönt !
Då ska ja o bästa natalie fika och titta lite på stan:)<3


söndag

Idag skulle jag haft sååå mycke att göra, men allting försvann..både skönt och lite jobbigt..!

Mina planer idag va:
Skriva ut ett papper
åka in till stan med pappret o träffa josefin så skriva under.
fira mamma på morsdag
Plugga
Bowla
packa till mamma
åka hem till mamma

Men..aa, jag har gjort kanske hälften, jag har inte ens firat min mamma på morsdag och det känner jag mig hemsk för..men jag ska nog göra det lite ikväll när ja åker till henne..ge ett paket idag och så får hon ett imorgon när therese och stephanie är med också.

Plugga har jag gjort i alla fall, pappret gjorde jag men jossan hade åkt in till stan tidigare så det blev inget med det, packa till mamma ska ja göra nu och bowla ska vi göra senare.
Känner inte alls för det..menmen, om ja får vara själv en stund i mitt rum och packa o lyssna på musik o så kanske det blir bättre.

Therese fyller 20 idag, STORT GRATTIS till henne, världens bästa syster<3


Det är sjukt att man kan känna sig så ensam med så mycke folk runt omkring sig, så ensam att man inte har någon i världen och man syns inte, man vill bara gråta och försvinna från allt !


körkort..

Jag har inte skrivit om det, men i måndags så hade jag uppkörning och det gick super, så jag fick körkort i måndags så nu har jag haft det i två dagar vill säga :)
hihi

Jag sitter just nu i skolan och väntar på att min lektion ska börja, jag är sååååå trött och har ont i huvet, jag vill egentligen bara hem och sova. Som tur är så har jag bil idag och då kommer ja hem tidigare än om ja skulle åka bussen. Skönt!!

Jag är klar med boken idag också, som vi skulle göra. Så det är ett stort + !!

Imorn blir det kanske att vara hemma, jag får se..vi har inte direkt något att göra eftersom vi skulle jobba med boken imorgon och jag är ju som sagt klar:)

Blir kanske att vara hemma o plugga på slutprovet istället så att man klarar det..

Pussen<3


trött tjej

Nu passar ja på att skriva när ja är i skolan, ja va ju hos sebban i helgen, vi hade det myspys och jätte trevligt..det va en väldigt lugn helg, skööönt :)

idag ville jag vara hemma från skolan, det va riktigt jobbigt att gå upp i morse och ja va nära på att strunta i att gå till skolan för att få sova.

Jag ska va med bästa natalie efter skolan idag, annars är det lugnt, ska hem och sova :)

Puss<3


Ingen dator..

Jag ska bara berätta att jag har ingen dator för tillfället, den gick sönder igår kväll och jag vet inte hur jag ska laga den, så tills dess så blir det väldigt lite bloggande..tyvärr!
Jag ska försöka fixa den så fort som möjligt, men ja vet inte när som sagt.

Puss och kram till er, mina fina vänner<3




Onsdag

Nu har det varit sådär oförskämt mycket igen, så ja har inte haft tid för att blogga något, ja har inte ens suttit vid datorn sen i lördags..
Kvällen va i alla fall bra och rolig, natalie va inte med så mycket...men det va kul i alla fall :)
I söndags så sov ja praktiskt taget hela dagen, jag sov först till klockan 12, sen åt ja frukost och tittade på tv och sen sov ja till klockan 5, så åkte jag hem till mamma senare på kvällen :)
I måndags va det skola, sen va det körlektion och sen åkte jag hem, igår så hade ja först körlektion och sen skolan och sen åkte jag hem och då va therese här och åt..hihi.

Nu har jag pluggat och kollat lite på saker ja hade tänkt att kolla på, imorgon ska ja köpa nya skor...längtar :D

Just det, jag skulle berätta att i lördags va vi och köpte glass, jag hade bara med mig bankkortet i jackan, så i söndags skulle ja ta det från jackan till plånboken, men då låg det inte där, så ja kolla i plånboken ifall jag hade lagt det där i alla fall, men där låg det inte..så ja fick ringa till banken och spärra det, men då visade det sig att det va en kille som förmodlingen hade hittat det och spärrade det, TACK !  Och idag fick jag mitt nya kort och min nya kod, så nu kan ja köpa och betala det ja ska...hihi..!

Jag är så glad att inga pengar försvann, ja har nämligen ganska mycke pengar på kortet, så ja hade blivit skit ledsen ifall allt det va borta...hihi :)

Puss<3




Lördag

Igår va vi hemma hos farmor, vi grillade, spelade kubb och hade det trevligt. Det var ja och Therese som höll i grillningen så det blev självklart bra ;)
Vi kom hem runt 1-halv 2, men ja somnade inte förren halv 3 ungefär..

Ikväll ska jag vara med Natalie och Josefine, Josefine har ja inte träffat på tre år eller något sånt, så det ska bli riktigt kul :)

Jag vet inte vad vi hittar på, vi pratade om att gå ner till vattnet och äta glass och bara mysa :) hihi.

Nu ska ja gå ut och sätta mig i solen och läsa en bok och bli lite brun kanske :)

Puss<3


2008<3


älgar

Dagen har varit sådär idag, vaknade imorse och hade jätte ont i halsen och förkylld :(
jag va ju med sjuklingen natalie igår..hihi :)

Jag hade körlektion idag, gick inte alls bra.

I alla fall, efter skolan va ja o natalie ute o gick i vilbergen (där hon bor) och då hände det något läskigt..vi gick in mot en skog och så stannade hon helt plötsligt och ja frågade vad det va, och kände redan där ett litet obehag..då visade det sig att det stog en ÄLG där, och hon bara stog och tittade på oss,vi började backa och den stog fortfarande och tittade på oss så vi vände oss om och skulle gå tillbaka, så gick vi en bit och då så vände den och sprang in mot skogen igen. 

Vi bestämde oss för att gå in i skogen i alla fall och tänkte att hon säkert hade sprungit iväg..så kom vi in en bit och så ser jag och natalie den igen, men ja ser också en killälg och efter ett tag ett barn också..så det stod TRE älgar där och bara tittade på oss..natalie va livrädd och ja sa att vi skulle varaa tysta och gå snabbt därifrån..och vi klarade oss från angrepp..haha! 
Jag är verkligen inte rädd för älgar, men idag..när dom stog så nära som dom gjorde och bara stog och tittade på oss så blev det väldigt obehagligt faktiskt, jag fick en obehaglig känsla genom hela kroppen..
Men det gick bra och ja tror inte älgar gör något om man inte gör något mot dom. :) 

Efter gick vi hem och drack te och åt ostfrallor...mmmmm, mina favvoriter...hihi :) Vi satt också och tittade på två filmer, bride wars (bröllopsduellen) och the proposal !
Två jätte bra filmer :)


Pussen<3 





pluggpluggplugg

Sen jag kom hem från skolan idag så har jag bara pluggat, jag har inte fått sitta ute i solen någonting för alla dessa saker att göra. Menmen..det måste ju göras, och det är ju inte långt kvar i skolan nu så det är bara att ligga i :)

Men nu äntligen är jag faktiskt klar, jag ska kanske plugga lite teori sen bara och så ska ja söka lite jobb men annars så ska ja sitta ute i solen och bara njuta..hihi :)

Imorn är det Ikea med skolan, vi ska köpa grejer inför vårat projekt som vi håller på med i skolan, vi gör ju omi ett elevhem och så ska vi köpa möbler inför det och då ska vi åka till Ikea :) Ja får se när ja kommer hem, men ja ska nog träna efter i alla fall :)

Nu ska ja sooola och bli brun, om det går nu, vid den här tiden :o

Puss<3




Finland

Om en kvart ska ja gå upp och packa det sista inför Finland som vi åker till ikväll :) Hoppas att det blir kul, men det tror jag.

Idag har jag tränat lite, duschat och ätit frukost. Så det har varit väldigt slappt. Men som sagt, vid kl 12 så ska ja gå upp och göra mig klar och packa det sista så att vi bara kan åka sen. :)

Det som kommer vara jobbigast är väll att inte kunna prata med sebban så mycket, det kanske inte finns någon mottagning i hytten och jag tänker inte gå ut på deck på båetn, om det inte är långt från kanten vill säga :) tss.
Men jag får försöka prata med honom någon minut i alla fall så kanske det går bra. hihi.

Men nae, jag ska börja gå upp nu istället och fixa det sista, så att ja kanske kan göra någonting annat efter det också. Tss

Puss<3


Älskling...♥

Jag sitter just nu och pratar med min älskling på Skype, och han är så gullig..hihi!
Han är en person som ja skulle kunna göra allting för, jag skulle kunna offra allt för honom.

Om ja skulle vara utan honom så skulle jag inte vara någonting, jag skulle aldrig klara mig, det är han som får mig att le, han som får mig att må så bra. Det går inte en dag med honom utan att man skrattar.

Jag vill förlova mig med honom, gifta mig, bilda familj, få hus och bli gammal tillsammans med honom, när jag sitter hemma i min soffa och är helt gråhårig så är det honom jag vill ha bredvid mig.

Han är den enda för mig, nu och föralltid



Älskar dig mer än allting gubben. Du är mitt allt. Tack för att du finns<3<3








Nästan fredag.'

Det är lill-fredag för mig idag, jag ska vara hemma från skolan imorgon nämligen, så det blir ju som fredag för mig idag :)

Jag va i skolan idag, gick ganska så långsamt, sen så hade jag körlektion och efter det så åkte jag och Natalie upp till stan och gick lite där, jag skulle köpa tajts, men det gjore mamma istället för hon fick 10% på dom eller hur det va :) Så jag följde bara med Natalie runt, vi kollade på klänning till henne, sen så skulle vi köpa läppstift men då hade hon inte tillräckligt med pengar på kortet, då bad hon sin mamma att föra över pengar.
Jag och Natalie fikade så länge! Vi skulle sen gå och handla läppstiftet, men då tog inte Make Up Store kort och man kan ju inte ta ut 175 kr precis. Så hon Ringde sin mamma igen.. och bad henne lägga in mer pengar så hon kunde ta ut 200 kr, men hon va inte hemma då, så vi åkte o hämta henne och då va det dags för mig att åka hem. Tss :)

Nu har jag och Stephanie precis ätit lite mat, jag är barnvakt :) Jag ska snart gå upp och packa inför imorgon, men ja orkar inte just nu för tillfället ;) hihi

Jag hittade också min bil idag som jag vill ha, den kostar 88 000, och den är verkligen super fin, tycker jag, det är ingen annan som har tyckt den va fin, men ja struntar i alla andra..hihi!
Sen har ja ju en bil som ja alltid har velat ha som ja också vill ha nu, den kostar bara 50-60 000, så det blir kanske den..får se :)
Blir glad vilken det än blir att köpa..hihi :) Men först måse ja ju få jobb, annars kan ja ju inte köpa någon av dom..hihi, men snart så :) 

PUSS<3 




Detta är den för 88 000, det är en Opel Vectra, jag är typ KÄR<3


Eller då den här, som ja alltid har velat ha, en Peugeot 206 cc :)<3


Halv studiedag "Check"

Sitter i skolan nu, vi har rast till 10 i 11 och sen vet jag inte vad som händer, sitta vid datorn ännu mer kanske..haha!
Vi håller på och gör en bok av olika arbeten som vi har gjort som handlar om Hem och Natur, det är väll ganska så tråkigt, men det funkar i alla fall :)

Jag mår lite bättre idag i alla fall, det är skönt ! Men det är ju inte bra än, jag får se hur länge jag orkar träna sen, kanske bara blir en liten stund :)

Mamma kom upp till mig imorse när jag låg i sängen och säger att det är helt vitt ute..jag trodde att det va ett skämt, men det va det inte, det hade snöat hela natten och snöade fortfarande, jag ville bara ligga kvar i sängen då och sova bort hela dagen. :/

Men snart åker jag hem, för att det är halv studiedag idag :D skööööööööönt <3

Kisses<3


Och här får ni en bild på min fiiiiina studentmössa :D


trött tjej.

Det blev att vara hemma från skolan idag, jag kände att ja verkligen inte orkade gå till skolan, hostig, ont i halsen och förkylld. Så jag bestämde mig för att vara hemma och vila upp mig idag istället :)
Jag hade körlektion vid halv 4 så den fick jag ju åka in till, men resten av dagen så har jag bara legat i soffan och vilat :) hihi

Jag fick min studentmössa idag också :D den är suuuuper fin tycker jag..hihi, jag är faktiskt nöjd. När jag såg hur den blev med silver text så tänkte jag att ja kanske hade velat ha det istället, men det va super fint med guld också..hihi :)

Nu  märkte jag att klockan är 10 i 9 och mamma har inte kommit hem än och hon åkte från jobbe kl 8 :o det brukar inte ta en timme hem från stan...usch, tänk om det har hänt något :(
Jag ska ringa och kolla.

Hörs imorn snyggingar<3


hmm..

Jag vaknade upp imorse och började känna att jag mådde skit, ja kunde inte prata, jätte förkylld och hostig :(
Men jag kämpade mig upp ur sängen och började göra mig iordning.
Nästa sak jag märkte va när ja tittade ut och såg att det snöade :o Det är tredje maj och det snöar, det är bara helt sjuk..det kan inte hända! Men joo, tydligen så kunde det de ! Usch !
Nu snöar det inte längre som tur är och det fastnade ingenting på marken för att det är 4 grader ute, men i alla fall. :(

Idag är det ju skola, som vanligt, sen ska ja ha körlektion och sen hem och se om det finns tvättid så ska ja tvätta min jacka och lite andra grejer :) Annars får ja tvätta imorgon.

Men nu ska ja krypa ner mig under en filt tills det är dags att gå till bussen och ut i kylan :( hihi.

Skriver ikväll kanske :)

Pussis<3


Viktiga datum framöver

20e Maj - Åka till älsklingen<3

1 Juni - Gymnasieslaget
 
1 Juni - Åka till min pojke<3
 
7 Juni - Grillkväll med klassen

8 Juni - Mösspåtagning
 
9 Juni - Studentvecka börjar
 
14 Juni - Mini avslutning
 
16 Juni - STUDENT :D


nytt liv

Jag började mitt nya liv idag, nu ska ja verkligen gå ner i vikt :D hihi
Jag går på en diet och det är slut med chips och godis, kan bli någon gång ibland på helgerna som ja festar till det lite, men jag ska följa det här väldigt noga ett tag framöver och det är ju inte så dyrt heller. Nu köpte jag min mat för veckan för bara 65 kr :)

Jag får se hur mycke kg det försvinner till studenten, hoppas på ganska mycke..hihi :)

Idag va det skola, som vanligt, det va ganska tråkigt, jag mår skit och är super trött så nu ska ja bara vila och hoppas på en bättre dag imorgon :)

Puss<3


Valborgs bilder








Älskar den här bilden<3


Vårbilder








Studentkryssnings bilder :)











Nu har ni alla bilder som jag har pratat om:) hihi

Puss på er mina fina vänner<3



1 Maj

Nu är det bara en månad och 15 dagar kvar till studenten :) Det känns helt sjukt faktiskt, det går så fruktansvärt fort.
Jag hade kul igår, jag åkte ju in till stan och till natalie runt halv 1, sen vid 5 kom de andra tjejerna, då åkte vi till maxi och handlade mat och sen åkte vi hem och började laga mat och lyssnade på musik och bara hade det trevligt. :)
Vi åkte karuseller lite senare och guud vad jag skrek och skrattade, jag HATAR höjder och vi åkte extreme så jag va sååå rädd asså. hihi
Men jag saknade sebbe heela kvällen, jag ville vara med honom så mycke att ja nästan började gråta. tss.

Och jag sa ju att det skulle komma bilder från allting..så det kommer senare :) Promise

Jag tror att jag börjar bli sjuk, jag nyser, ont i huvet och kroppen känns helt nere..det kan vara trötthet också, men just nu känns det som om ja börjar bli sjuk :( orkar inte det..ush!

Nu ska ja mysa ner mig i soffan och titta på tv.

Puss<3


RSS 2.0