Måndag

Det va grymt kul i lördags, jag hade jätte,jätte roligt. Det va dock mindre roligt igår för att jag mådde ganska så dåligt och ja hade jätte ont i min fot som ja stukade ganska så rejält i lördags.. ;)

Jag har fortfarande ont i foten så ja va hemma från praktiken idag, men ja tror ja ska gå imorn, ja ska testa i alla fall :) Så får ja väll gå hem om det gör föör ont.

Men nu ska ja duscha och sen titta på någonting och sen sova. Sebbe åker hem på onsdag, det kommer vara jobbigt :( Men,men..vi ses den 25e mars sen igen :)

Och så ursäktar jag för det inlägget som ja skrev i lördags, jag bajsade INTE på mig och aa..allt va bara konstigt..haha !! Så ni vet :)

Pusshej<3



the best day of my life

Nu är ja lite onyktetr kan ja säga er...  nhu7j79iu8 / picasso

Ae..men om 10 min ska vi gå till bussen och sen dra till puls. Ja bajsade på mig nu för att ja skulle säga PULS !!

hihi..

JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER !!!
Nu kan ja inte skriva mer, det kommer bilder så småningom, i framtiden


PUSS PÅ ALLA SNYGGA OCH SÖTA..ni andra kan dra :) tihi, skoja bara

PUSS<3


1

EN DAG KVAR !

Imorgon är det min dag, imorgon är det min stora dag, imorgon fyller jag år :D

Om en halvtimme-timme så ska ja o sebban åka hem till mig och så ska ja bli firad ikväll hemma hos mamma, min morbror, min kusin, åsa och felicia kommer :) det ska bli så trevligt tycker jag..hihi..!
Jag kommer också få paket som ja bara ÄLSKAR..jag älskar att fylla år helt enkelt :) hihi

Men nu ska ja gå och pussa min lilla pojkvän lite så vi hörs senare.

puss<3


3,2..

Asså nu är det bara TVÅ dagar kvar, jag vet att ja kankse tjatar mycke om hur många dagar det är kvar till min födelsedag..men det är bara TVÅ dagar kvar...aaahhhhhh!! :D

Jag och sebbe va och duscha förut i alla fall, och han har skit liten värmepump eller vad det heter så vi fick duscha i iskallt..haha. Men vi klarade inte så länge så vi sprang ut och tog på oss varma och mysiga kläder istället :)
Men nu när ja kom ut ur duschen så satt sebbe vid datorn med hörlurarna på och då betyder det SPELA..så ja satte mig och blogga lite, sen får ja väll se vad ja hittar på en timme och framåt, för det brukar ju vara så länge han spelar..!
Jag kanske sätter mig och spelar något på internet på den här datorn..haha ! 

Och så får ja sitta och planera inför min stora dag också, bestämma mig för vad ja ska ha på mig, vad som ska köpas m.m

PUSS på rumpan<3


 


myspys

Nu sitter ja här och väntar på att sebban ska komma tillbaka från duschen, så ska vi mysa framför en bra film och sen sova. hihi, kanske blir mer än en film nu när ja tänker efter, men det blir i alla fall mys :) Jag är redan super trött så ja kommer nog somna, men vi har ju flera kvällar på oss att titta på filmer också, vi åker ju inte hem till mig förren på fredag..tihi.
Hoppas verkligen att vi åker ganska skapligt så ja kan ha gäster till klockan 6, för tänk om ja kommer hem halv 8, då ska gästerna komma klockan 8 och då blir det svin sent...så ja hoppas på att det blir tidigt. (a)
Nu ska ja nog ta något litet att äta innan vi ska sova, ja ska också höra om sebban vill ha..
Sov gott snyggingar<3



4

SHIT..bara 4 dagar kvar nu! Det känns ganska overkligt :)

Idag så vaknade ja lite tidigare än igår och jag sov också lite bättre inatt, även fast ja somna vid 20 i 3 så sov ja bäst av alla nätter under de senaste 5 nätterna:) Vet inte vad det beror på faktiskt, det är nog bara en period, får ja hoppas..det kanske beror på att ja börjar bli gammal nu..hahaha!!

Sebbe har precis slutat skolan, så han är väll hemma om en timme eller så..han den tokern glömde sin mobil hemma, jag gick på toaletten så ser ja den ligga där alldeles ensam..haha! Så kan det bli:)

Jag pratade också precis med bästa Natalie i telefonen, hon hade missat bussen in till stan och nästa gick inte förren en timme efter så vi pratade under den tiden..om lite allt möjligt, om lördag (min dag) och om ********..haha, söt tjej det där asså ;) HAHAHAHAH !!


Men nu ska ja gå och sminka mig lite och sen titta på tv.

Pussen<3


6,5...

Nu är det bara ynka fem dagar kvar tills det är min dag:) gud vad jag längtar nu, jag kan knappt fatta det..hihi.

idag ska ja inte göra mycke, det är henskt väder här hos sebban så ja ska inte gå ut över huvud taget..det får bli en filmdag helt enkelt..tss.

Jag och sebbe vaknade halv 6 imorse, och sen gick sebbe upp 20 över 6 för då skulle han duscha, sen gick han till bussen halv 8 och då gick jag och la mig och sov till 20 i 1, hahaha..inte sovit så länge på ja vet inte hur länge ;)
men ja tror att ja behövde det, ja har ju inte sovit så bra i 4 nätter nu, så ja va nog ganska trött :) Frågan är bara när ja somnar ikväll..det är sånt som märks..

Men nu ska ja i alla fall gå och äta fruksost och titta på tv lite tror jag.

CIAO<3



good evening

Nu har jag och stephanie precis ätit lite mat, felicia kom för en stund sen också, så dom leker för fullt med lego i stephanies rum, då passa ja på att sitta här och blogga lite :)

Det blev hamburgare och pomme idag, och jag skulle göra en smart grej och sätta äggklockan på 5 min för att sen ta ut pommen, då när ja kommer till köket så står pilen på nollan utan att det har ringt på äggklockan och pommen va jätte brun..HAHA ! men,men..det va gott i alla fall..tur det. ;)
Håret är klart nu också, och jag tyckte det blev super fint..jag är riktigt nöjd faktiskt :)
 
Nu ska ja gå ner och titta på något bra på tv och fixa mina naglar som ser helt förskräckliga ut, kan inte gå runt såhär..ush, tss. 

Och imorn ska ja FÖRSÖKA blogga, när ja är hos sebban..ja kanske skriver något snabbt innan vi ska sova. 

STOR PUSS<3 

 
FÖRE                                                     EFTER

Det är kanske lite svårt att se pga kvaliten på "efter" bilden, men det är för att ja tog med min mobil och den andra bilden med min kamera, men det är väldiiiigt svart i alla fall:)


9,8,7..

Sorry, dålig uppdatering..jag va dödstrött i torsdags när jag kom hem från praktiken, igår kom ja hem klockan 8, blev mat och lets dance och sen sova så det blev tyvärr inget igår heller..
Men IDAG..då bloggar jag som tusan ;) tss.

När pappis är klar på toa ska ja in och duscha, sen ska vi iväg till Hyttan och åka skridskor med 13 - ute, sen ska vi hem till BÄSTA farmor och dricka varm oboy.<3

Ikväll ska ja vara barnvakt och så ska ja färga håret..undra vilken färg..hmm, kan ni gissa? :)

Jag ska också packa det sista till sebban för jag åker med halv 1 tåget imorn..men vissa saker kan ja ju inte packa förren imorgon bitti eftersom ja behöver smink och tänger till håret.

skriver senare igen, lovar (a)  

PUSS<3



BARA SJU DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLAR 18 NUUUUU !! :D


Inslagningar på praktiken

Kolla mina fina paket som jag slog in första gången jag fick prova på det första veckan jag va där :)


andra presenten

Idag va det en ganska lång dag på praktiken, gick till klockan fem, sen efter så gick jag på stan för att det inte går en buss förren vid 10 i 6, och då passade jag på att köpa min 18 års present som ska vara från min lilla sebastian, han får nog köpa något litet också som ja inte vet vad det är men aa, jag köpte ett par skor..hihi. dom va såå fina så ja ville bara ha dom. tss.

Så på söndag när ja åker till sebban så ska ja ha på mig dom och ja kommer vara så fin och med mina nya byxor och min nya tröja också :) Det kommer kanske en bild på det, vem vet..tihi.

Men nu ska ja göra mig iordning för att sova. Just det, det gick bra att köra imorse, mycke bättre än sist..så ja är nöjd, helt klart.






BARA 10 DAGAR KVAR NU FÖRESTEN :D
Den stora nedräkningen börjar NU!


ingen skridskoåkning..

Vi skulle ju åka skridskor idag på gym och friskvården, men det blev inget med det..det va inställt..så det blev att åka ner på stan och så gick jag och natalie och kollade på 18 årsdagpresent, vi gick först till...en pinsam affär, tihi! Sen gick vi till lush och tittade om ja kanske hittade något roligt där, och det gjorde jag :) Jag fick testa lite grejer av dom, hon tog lite grejer och testade på min hand och det va så skönt, älskar handmassage :) Men sen efter så har jag bara gått och luktat på min hand hela dagen för att det lukta så gott:) hihi. Så jag ska önska mig det av Jossan.
Det ja får av natalie kommer säkert också bli toppen:) hihi.

Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag fyller..man kan ju hoppas på att få en present av therese då hon är i paketet..hihi :D
Men ja får i alla fall ha mina vänner och min pojkvän på min födelsedag, jag får nöja mig med det..och så är det ju bara 3 månader kvar tills den sötisen kommer hem ;)

Nu ska ja smörja kroppen, borsta tänderna och sen sova, jag ska upp tidigt imorn för att jag har körlektion klockan 8 :/ men det är det värt i slutändan..tihi.

PUSS<3


En av sakerna jag vill ha från lush :) <3


Stress..

Åh gud, jag känner mig så fruktansvärt stressad nu..hela tiden, det känns som att det är EN MILJON saker att göra den här veckan!
Jag ska till banken och fixa med mitt leg eftersom det va ett fel...hmm!!
Jag VILL sola.
Jag ska köpa ett par skor!
Färga håret.
Körlektioner.
Fixa inför jag fyller år.
Jaa, ni tänker säkert att ja inte behöver göra dom sakerna den här veckan, men joo..det måste jag, för jag åker till sebban på lördag eller söndag och kommer hem dagen innan jag fyller år och då MÅSTE allt det här vara klart..Annars är det ju försent, jag kan inte färga håret hos sebbe heller, för ja kommer säkert förstöra något då för att det skvätter och så måste ja ta med kläder till det, m.m, NEJ det går inte !

Så jag har mycke att göra den här veckan, jag känner knappt att ja kan åka till min pojkvän för att jag är så stressad, och jag vill inte sova för att ja måste fixa saker och självklart slutar jag jätte sent varenda dag den här veckan så jag kommer knappt ha någon tid efter, tidigast är klockan 5 på kvällen :(
Men ja ska förhoppningsvis till banken imorn och fixa med leget, för ja tror inte att vi slutar klockan 4, skulle vara j*vligt jobbigt att åka skridskor från 20 över 1 till klockan 4 i alla fall...Hahaha!!!

Puss och sov gott alla söta<3


Header

Nu har jag fixat ny header, va lite trött på den förra nu..tihi.
Och jag förminskade den lite också, ja tyckte den va allt för stor..så nu är jag riktigt nöjd faktiskt :)

Nu blir det "En prinsessas dagbok 2" med mammis och kvällsmacka<3

PUSS<3


min drog..


Okej, nu är det så att jag..är som de flesta tjejer egentligen, men det finns några i min närvaro som inte förstår mig när det gäller den här saken.
Men jag ÄLSKAR skor, de tycker att jag har för mycke skor, men saken är den att man kan INTE ha för mycke skor, det är helt omöjligt..jag kollade hur mycke skor jag har, och jag har bara 30 stycken. Och mer ska det bli..
När jag flyttar hemifrån så MÅSTE det finnas en klädkammare, för där ska ja ha mina skor, jag ska sätta massa skohyllor på väggen och så ska ja ha mina skor där och ja ska gå in där varje morgon och ta ett par skor. Men det de inte förstår är också att man kan ju inte ha samma par skor hela tiden..det är ju bara tråkigt och fult, man måste få byta ut sig lite ibland..och ha mycke alternativ på skor..!

Jag mår helt enkelt bra av att få köpa skor, om ja inte får köpa skor så kan ja bli deppig och bli på dåligt humör, och när jag har mina skor där i en påse i min hand så är jag bara lycklig och jag kan gå och le en hel dag..hihi!

Jag har ju önskat mig skor av sebban i födelsedagspresent, men han vet inte om han har pengar, så då ska jag i sånna fall köpa skor nu i veckan..jag vet..jag sa att ja inte skulle köpa något på ett tag nu, men skor är en helt annan sak..det är nästan inget köp, det är en gåva från affärerna..jag tänker knappt på priset..jag köper bara och känner mig lycklig, lugn och harmonisk.
Min absoluta favorit affär är Deichman, men de har tyvärr..nu för tillfället, inte några WOW skor..så jag får gå någon annan stans och hitta mina WOW skor som ja kan köpa :) hihi.
Det är något som de som inte känner likadant som mig, inte kommer förstå.

JAG<3SKOR




Veckans inköp

Idag va vi på bio, det va därför vi gick upp så tidigt, bion började halv 1, så vi åkte in till klockan 10 för att gå på stan lite innan och sen äta lite lunch :) 
Det blev lite handlande idag med, ett par byxor och två tröjor. Så det va trevligt, tihi. 
Nu sitter vi hemma hos åsa och tittar på melodifestivalen, eller det är mest dom som tittar, jag tycker inte det är så super bra..men vi ska snart gå hem och då ska ja prata med sebban och sen sova.<3 

Veckans köp.

 
byxor cubus 299 kr.


tunika cubus 199 kr.


Jacka H&M 399 kr.


Tunika Gina Tricot 149 kr.


Ögonskugga, puder & maskara H&M 300 kr.


Hårfärg Kicks 100 kr.


hotstraight för håret H&M 80 kr.

Riktigt nöjd med mina köp denna vecka faktiskt. :)
Men nu blir det nog inget mer för min del på ett tag tror jag..tihi<3


Fredag

Äntligen helg igen :)
Jag tänkte att ja skulle uppdatera lite snabbt innan jag gick och la mig. Idag började jag praktiken klockan 11, det va super skönt. Jag kom dock in till stan klockan 10, men då gick jag på stan ett tag, jag köpte lite grejer också, det kommer bilder på det imorn för att jag sitter vid mammas dator nu, men ja köpte i alla fall en bh, 4 par trosor, en jacka och en spray till håret så att det blir lenare och slits inte lika mycke när man plattar och lockar och så:)
Men jag slutade klockan 4 idag i alla fall, så åkte jag hem och hjälpte mamma med maten och så pratade vi lite om allt möjligt, det va jätte trevligt :) 

Igår hade jag ju körlektion, jag tyckte att det gick sådär..jag och pappa måste verkligen träna på att backa och parkera, detta går inte annars...tss ;) 

Men nu ska jag ringa älsklingen och sen sova. vi ska upp ganska tidigt imorn, men ja skriver om det på kvällen.

Puss och kram<3 




Älskar dig SebastianWigh<3<3


Onsdag

Idag blev det en lång dag på praktiken, 10-18. Men det har varit riktigt kul, när klockan va 10 i 6 så kändes det som att klockan va halv 3 ungefär ;) tihi.
Efter så övningskörde jag och pappa i typ en timme, vi parkerade lite och jag körde på snabba och långsamma, stora och små vägar...hihi! Och pappa tyckte det gick super bra..så det känns ju bra :)

Imorn har jag min andra körlektion, får se hur det går, jag skulle ha haft dubbel men min lärare skulle på kurs så jag fick ändra lite så att det blev bra:) Och det tycker jag att det blev också.

Imorn är ja på praktiken från 10-17, så en timme kortare imorn skönt, och sen på fredag är det 11-16 också super skönt :)

Men nu ska jag gå upp och sova eftersom jag ska gå upp klockan 6 imorn och köra bil vid klockan 8, då måste jag vara pigg.

Puss och Sovgott<3



Saknar dig min syster<3


Måndag

Förlåt för den dåliga uppdateringen, i helgen va ja hos sebbe i alla fall, vi hade det super mysigt hela tiden. På fredagen tog vi det bara lugnt för att jag kom ganska sent och båda två va trötta så vi gick och la oss vid halv 10.
På lördagen va vi i stan hela dagen och kollade lite, jag fick min allahjärtansdag present..hihi, ett par örhängen och en ring, super fint :D På kvällen så satt vi framför tven och åt grönsaker och dipp som vi hade köpt tidigare :) Vi lagade också mat, tacos blev det och det blev gott..som vanligt ;)
På söndagen tog vi det bara lugnt på morgonen och sen tog vi en promenad för att det va så fint väder och sen åkte vi till tåget så åkte jag hem.

Idag, nu precis, så fick jag reda på att ja ska på anställningsintervju imorn, riktig tur att ja kollade mailen asså..och nu är jag super nervös..jag vet inte vad ja ska svara eller göra..men ja får gå dit och spela cool och se om ja får jobbet efter. Jag kom endå så långt till intervju, det är stort :)
Jag missar dock min teorilektion imorn då för intervjun va klockan 17 och lektionen är 17.15..men ja får gå nästa vecka :)

Idag hade jag min första körlektion också, det gick nog ganska bra..hihi.

Nu ska ja gå och duscha och sen fixa allt för imorn och sen ringa min lilla suris<3

PUSS<3

Wish me good luck tomorrow :)


tredje dagen..

Nu har jag redan varit på Cervera i tre dagar, det har gått väldigt fort och speciellt idag så har det gått fort, jag har haft så roligt idag. Jag och Jenny (anställd) har fixat i hela butiken, vi ändrade saker och gjorde fint :) Det va en sektion som ja skulle göra helt själv för att Jenny va och åt lunch då, och så kom Johanna (chefen) ut och sa att det va jätte fint gjort :) hihi, kände mig faktiskt stolt då.

Imorse så hade jag en hemsk morgon, jag gick upp klockan 8, jätte skönt..! Då fixade jag mig och va klar halv 9 och ja skulle gå 5 över 9, sen så kom ja på att jag hade en lapp i mina tajts som gjorde jätte ont, den skavde lixom. Så jag skulle klippa bort den där lappen och råkar klippa sönder byxorna så det va ett stort hål i rumpan :O Så jag tänkte..Va fan gör jag?!
Men jag bestämde mig för att sy igen hålet i alla fall för att det va så lång tid kvar och samtidigt va mina mackor i brödrosten och jag hade te klart i en mugg..men jag gick upp och började sy..men innan, när ja skulle ta ut en nål så åkte alla ut över golvet så ja började få lite panik och jag kände mig stressad så jag letade upp alla nålar för att sen kunna sy ihop byxorna och sen slänga i mig frukosten och sen halvspringa till bussen. 

Men,men..det blev en bra dag till slut i alla fall, förutom att jag har svin ont i höften och ryggen av någon anledning, tror nog att det är för att jag har gått upp och ner från en stege hela dagen, och ont i ryggen har jag för att jag har burit tunga hyllor hela dagen..förstår inte hur dom orkar ibland...tss :)

Nu har jag också beställt tåg biljetter till den alldra bästa, åker till honom på fredag och kommer hem på söndag, as usual :)<3

Kisses<3


Maria och Ernst

Här har ni bildbevis på att ja har träffat Maria Montazami och Ernst Kirstaigen (stavning?)






1 februari

Nu är det bara 25 dagar kvar tills jag FYLLER ÅR :D wii..inte alls långt kvar nu och då ska ja festa som tusan :D Jag har planerat min 18 års dag i ett helt år nu så det måste ju bli bra..annars kommer jag gråta som tusan..

Men nu är det redan andra dagen på praktiken i alla fall, det känns toppen bra..tiden gick super fort igår, 4 timmar kändes som en halvtimme lixom..så det va riktigt kul och alla är verkligen super snälla :)
Idag va ja ju bara på praktiken i 3 timmar för att vi hade lektion 20 över 1, då fick ja träffa Jossan..det va trevligt att prata lite med henne, berätta om London och vi prata lite allmänt också :) Efter att vi hade tränat så följde hon mig till körskolan så fixade jag 10 körlektioner som börjar på måndag nästa vecka..lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra, förhoppningsvis :)

Jag köpte också en ny halsduk idag, super fin..jag gick och kollade på den hela dagen igår från cervera in till accent och idag köpte jag den :D hihi.
Imorn får jag också lite extra sovmorgon, till klockan 8 istället för halv 8..så en halvtimme mer, skönt :)

Nu ska ja gå och duscha och sen sova. Måste vara pigg imorgon, lång dag på praktiken då :)

CIAO<3


RSS 2.0