Happy birthday !

Idag fyller jag år :D wiiie! hihi
Imorse kom mamma och stephanie o sjöng för mig. Dom hade en massa paket, jag fick en pjamas, en dagbok, kräm,ansiktsmask och massageolja i ett kit, påslakanset, en bok, ett fat, doftkulor som man ska lägga i garderoben och salladsbestick. :)

Idag kl 2 så kommer det gäster hit, det blir mat och tårta o förhoppningsvis massa paket:)
Sen ska ja åka hem till pappa idag, ikväll :)

Men igår då, ja o sebbe skulle gå på bio..så åkte vi in o allting, stressa som bara den in..som vanligt ! men så står vi o väntar där tills bion börjar som vanligt!
Men vi fick bara kolla på filmen i 3-5 min sen så gick allting sönder på biografen så dom ställde in bion! WOHO!! Asså ja har aldrig varit med om det förut..så sjukt asså..och det hände en massa saker, men ja orkar inte skriva det..det blir så mycke då, så ja tyckte det räckte med att skriva att det gick sönder allting!
Men vi fick i alla fall nya biljetter, fast till vilken film som helst..så det va ju kul.
Och vi åkte hem o titta på step up 3 istället..o sen gick vi o la oss:)


Jag va hemma hos min moster i fredags o då frågade hon mig vad ja hade köpt till sebbe i alla hjärtansdag present o då kom ja på att ja inte hade skrivit det..ja har ju bara skrivit att det skulle bli jätte bra present, men sen har ja inte sagt va ja köpte efter..tss!
men ja gjorde i alla fall en bok på internet med en massa bilder o text o så o gav till honom..foton på honom o mig asså..:) fotobok heter det och det blir som en helt vanlig bok..så kan man välja hur mycke bilder o text man vill ha själv..! Sebbe blev glad också, så det va roligt..hihi:)
Min allahjärtansdag present av honom va att han bjöd mig på bio igår..tyvärr så fick vi ju inte se filmen men vi skulle gå någon annan dag i veckan, antingen idag eller på tisdag..eller båda, vi får se:)

Nu ska ja börja göra mig iordning och fixa lite inför att mina gäster kommer..hihi.
Det kommer bilder på mina presenter senare, på min fina tårta och kanske under hela dagen..jag får se..hihi:)
Pussen<3


Mer läsare♥

Idag har jag slagit mitt rekord på läsare eller hur man ska säga! Det är mer läsare idag än vad jag någonsin har haft förut..hihi :) Jag är super glad..jag vet inte om det va för det inlägget ja skrev förut om Juliah, eller om det bara har blivit mer som har börjat läsa..riktigt roligt är det i alla fall, och jag är som sagt jätte glad för det!

Om det va för det inlägget med Juliah, så hoppas ja i alla fall att ni fortsätter läsa min blogg och att ni tycker den verkar intressant och rolig. Och för er som är nya..jag vill gärna ha tips på vad jag ska skriva om på bloggen..jag har fått några tidigare men jag vill ha mer, mer och mer!

Puss på er alla<3


B I G    L O V E < 3


Bra dag!

Idag har det varit en bra dag tycker jag. Jag va ju på anställningsintervju idag kl 1. Den va slut ungefär 20 i 2 och jag tyckte det kändes bra, jag kände att ja kom med bra svar..vissa tog det lite längre tid att svara på, men det blev bra till slut tycker jag..så jag får hoppas på det bästa, hon kunde inte komma med något svar den här veckan för det va lite krångel just nu, den tjänsten som ja har sökt har lagts ner men det skulle komma nya projekt, så därför ville hon prata med mig i alla fall..och så skulle hon ringa mig någon gång nästa vecka och berätta om situationen då och så skulle ja samtidigt få veta om ja får jobbet eller inte!
När jag gick in och skulle vänta på henne så va ja så nervös att ja knappt visste vart ja skulle ta vägen..det gjorde så ont i magen och jag kunde knappt andas kändes det som..! Men ja pratade med sussie lite innan och hon sa att det skulle gå bra och att ja bara skulle vara mig själv så då kändes det lite bättre och jag blev lite lugnare!

Men aa..jag får som sagt se nästa vecka om det blir flytt till sebbe eller inte..hoppas på det!
Jag vill på ett sätt tänka att det gick hur dåligt som helst för då kanske det går bra..så va det i alla fall när ja gick i skolan..då tänkte man att man lätt skulle få alla rätt på ett prov och att det va hur lätt som helst..så fick man kanske ett eller två rätt...man blev i alla fall inte godkänd på provet och man blev ledsen och kränkte ner på sig själv!
Så när man tänkte att det gick hur dåligt som helst så kunde man få alla rätt istället och bli så glad och överraskad..så det är därför jag vill tänka att det gick dåligt..men det går inte så bra med det...haha!

menmen, det är bara o vänta o se..

fingers crossed<3


Finns inga ord ♥

Jag skulle precis gå in på min blogg för att skriva ett inlägg då jag såg en tjej som har en blogg..det som fångade mitt intresse och min förundran var att det stog "Förlorat mamma, pappa och syster" Jag ville absolut kolla då vad det va som hänt, varför hon förlorat dom..det kunde ha varit bråk eller vad som helst lixom..men så läste jag och brast ut i gråt direkt..det är en tjej på 13-14 år, som jag förstog det, som heter Juliah..hon berättar vad som hänt henne, vad hon har varit med om dom senaste åren..det är så hemskt så jag vet inte vad ja ska säga riktigt.

Jag kan bara säga att det är nog den starkaste tjejen som jag någonsin har hört talas om..det är helt sjukt vad hon är stark asså..jag får en riktig inspirationskänsla av henne..jag vet inte ifall jag hade klarat av mitt liv om jag hade varit med om samma saker som hon har varit med om..jag kan bara ge all kredit till henne!!
Hon är min nya idol och jag skulle vilja hjälpa henne tusen gånger om!!
Länken som är här nedanför är till hennes blogg..läs och ta del av hennes historia ni också..!
L O V E <3

http://juliahofsweden.blogg.se/category/-forlorat-mamma-pappa-syster.html






Anställningsintervju!

Om 2 timmar ska ja vara på plats..usch, ja börjar bli nervös nu! Alla säger att det säkert går jätte bra..men ja vet inte, kanske..kanske inte:)

Igår tänkte ja på att ja kanske skulle flytta hit till sebbe inom en månad om ja får jobbet o då fick ja ont i magen, tanken på att inte kunna träffa mamma, pappa och stephanie när och hur ja vill..att ja bara kan träffa dom över en helg någon gång ibland, att ja bara kan prata med dom i telefonen om ja är ledsen! Jag tror ja fick en liten smula av panik faktiskt..:/
Nu när ja är här i en vecka hit o dit så känns det endå okej, det känns skönt att vara borta från allting, att bara få vara med sebastian o ha det mysigt..men att ja vet sen att ja alltid kommer hem till mitt lixom..om ja flyttar hit, så kommer det här vara att "komma hem till mitt" ush..ja vill inte tänka på det..
Jag tror endå på ett sätt att allt kommer kännas bättre när ja o sebbe har eget o inte bor hemma hos hans mamma..nu blir det lixom så mycke ibland, jag kan känna mig så himla trött på allting här..o det tror ja att ja inte kommer göra sen när vi har eget..då kommer det vara vårat o vi kan göra som vi vill, jag kan göra som ja vill..inte behöva rätta mig för alla andra..aa, ja tror att det blir bättre då:)

hihi..jag får se vad som händer..
pussi<3


4 days to go!

Nu är det bara ynka 4 dagar kvar till min födelsedag..hihi:)

Idag så har vi inte gjort något speciellt, med vi menar ja sebastian och mig själv. Sebbe kom hem vid 1, så åkte vi till stan vid halv 3 o skulle äta pizza, innan så åkte vi förbi simon så att han också skulle följa med o bli lite fet! 
När vi va hos simon så ringde en tjej som heter Jonna, som jobbar på ett företag som heter Vendator, som ja har sökt jobb på..och vi bestämde en träff imorgon kl 1..så aa, ja ska på anställningsintervju imorgon klockan 1, håll alla tummarna för mig :D 

Så nu ska ja gå o göra lite sittups, sminka av mig o sen sova så ja är pigg o fräsch imorgon..hihi! Jag är verkligen jätte spänd..hoppas jag får det..då blir det att flytta upp till sebbe och så ska vi fixa egen lägenhet o vara så himlans lyckliga tillsammans...efter 4 år av distansförhållande. 

Hoppas,hoppas,hoppas :) 

Pussisar<3 


Dark day!

Jag känner mig helt borta idag, helt matt!
Jag vet inte vad ja ska göra..ja ligger bara här i sängen o drömmer mig borrt, gråter lite, drömmer mig bort, funderar på vad ja ska göra, funderar lite till..och lite till..

Min morgon har inte varit den bästa om man säger så..jag har fått höra massor som ja aldrig har fått höra förut och som ja trodde att ja aldrig skulle få höra heller...så..aa, ja är lite frånvarande idag tror jag. Ja tänkte att ja i alla fall skulle skriva ett inlägg, mest för att ja inte vet vad ja ska göra och ja vill göra något, men ja har ingen ork för någonting!
Jag tänkte precis kolla på en film när ja precis ska trycka på play så undrade jag "varför? Varför ska ja titta på film? vad är det för mening med det?" så struntade ja i det o la mig i sängen igen..!

Nu sitter ja o skriver, som sagt, mest för att ja inte vet vad ja ska göra..

Jag känner mig som ett vrak, det är jobbigt med sånna dagar, men ja tror att sånna dagar ibland behövs för att man ska uppskatta dom bra dagarna, hur skulle dom bra dagarna annars kännas om man bara hade bra dagar, hur skulle livet vara då..man kan ju inte alltid gå runt o va glad, eller hur?!

Alla måste ju någon gång i livet känt den här känslan..att allt känns meningslöst, vad man än gör, att allt känns hopplöst, vad man än säger, att allt känns borta, även fast man har allting framför sig!

Vad ska man göra när man har sådana dagar är vad ja vill ta reda på..ska ja titta på film, även fast det känns meningslöst, ska ja säga att ja mår dåligt även fast det känns hopplöst, ska ja se förbi det där mörkret och faktiskt se vad jag har framför mig?!

Jag vill i alla fall tacka min underbara vän Natalie, för att hon alltid finns där för mig, att hon otroligt nog alltid vet vad hon ska säga för att kunna lugna mig, att hon är den personen som hon är, att hon valt att just vara min vän. Att hon älskar mig.

Jag älskar dig Natalie, du är verkligen en sann vän, du är min bästa vän, det kommer du alltid vara! 2007-Förevigt<3
Jag kommer alltid finnas här hos dig som du alltid finns här för mig. Du är underbar, du är bäst<3





Rastlöös på topp !

Jag har ingen aning om vad ja ska göra just nu, sebbe ska träna och det visste inte ja om, annars hade ja kunnat matcha in att kolla på big brother under tiden, men nu när ja har kollat klart så säger han att han ska träna..synd om mig nu :(
Vad ska ja hitta på..ja vågar typ inte gå ut o gå för att det är mörkt ute nu o ja hittar inte så bra här än..o gå här sjäv när det är mörkt...nejtack!
Men ja kanske tränar här själv i sebbes rum, men sittups, armhävningar o sånt skit! Jag får se vad ja hittar på. Jag måste göra något i alla fall, fan..sebbe ska träna i minst en timme..ja hatar att bara sitta vid datorn o inte göra något..sitta på facebook utan att det händer något...gud va kul !

Min mobil är borta just nu för tillfället också, så jag ska försöka hitta den..jag hade den förut idag, men nu när ja skulle ha den o skicka sms till min moder så hittade ja den inte, så undra vart den har tagit vägen:( Jag vill lyssna på musik nu också...känner mig lite lätt rastlös just nu asså!

BIG BROTHER nu då..
Jag kan inget annat än att bara älskart! Men vad fan är det här med den här Nadia..fan gravid o har bara 4 veckor kvar :o Jag skulle aldrig gå in i ett BB hus om ja va gravid..då skulle ja åka till BB på sjukhuset och va i det huset ist..haha !
Nu fick ja till det va! Tyckte själv ja va lite vitsig...!
Och den där jävla Tenny, ursäkta..men vad är det för något?! Så ful o äcklig, man hör inte alls vad han säger, usch..han passar inte in i Big brother!
Hannah W, hon har ja sett i hennes videoblogg...då har ja typ hatat henne för allt hon sagt o hur hon allmänt beter sig..men nu, ae..jag vet inte, det är något som gör det roligt att titta på henne..det är nog miljön som hon är i..hon är en som kan ställa till det o göra huset roligt, om ja säger så!

Nae, nu ska ja leta reda på mobilen o sen hitta på något att göra nu o en timme framåt !

Ciao<3


7.'

Nu är det bara en vecka kvar tills ja fyller år..exakt:) Vid den här tiden nästa vecka så har jag nog kalas för mig hemma hos mamma..hihi:) jag undrar vad ja får i present!
Den bästa presenten är nog endå att sebastian stannar kvar hos mig då och inte åker hem på söndagen som han skulle ha gjort om han inte hade lov! hihi!
Och idag är det jag som stannar hos honom istället för att åka hem..ja hade suttit på tåget nu i så fall! Men ja ligger i hans säng istället med min dator och ska precis äta mat!
Ja o sebbe har haft en riktig speldag idag..han har spelat tibia och ja har spelat sims..hihi!
Sen skulle vi åka in till stan o käka pizza, men det va så god mat hemma här så vi struntade i det...tss..Och nu ska sebbe och hans mamma äta semlor..men fy vad det är äckligt, det är någonting som ja verkligen inte tycker om över huvud taget, allt i semlor är verkligen äckligt..hihi! Så ja håller mig gärna borta ifrån dom, det är bara sebbe och hans mamma som ska äckla sig..tss!

nu ska ja spela sims igen o smsa mamma o se om hon skulle ringa mig..hihi!
See yaa later bitchez!<3


8.'

Nuuu, nu är det nära min födelsedag:) Nästa söndag fyller ja år..wiiiie :D
Jag o sebbe skulle åka ut på sjön idag o grilla kov o mysa:) men det va ja, jonte o sebbe som åkte bil runt sjön, runt o runt o runt..så det slutade med att ja blev åksjuk o mådde jätte illa..ja trodde verkligen att ja skulle spy där ett tag..usch!!

Vi åkte hem till janne o sussie efteråt o så fick vi mat, underbart god mat , som sussie hade gjort:)

Ikväll blir det att åka in till stan o va hemma hos simon o titta på film o bara mysa o äta en massa gott..vi skulle handla lite chips o godis o läsk o bara mysa!

Ooo ja tar som vanligt med mig kameran så det blir lite kort kanske:)

Nu ska ja va social med min pojkvän o pussa lite på honom innan vi ska åka!

pussen<3


11.'

Jag hade egentligen tänkt att skriva i måndags, men just när ja sitter o skriver, eller när ja laddar upp bilder så kollar ja på klockan o ser att den är halv 6 och ja brukar åka till dansen kvart i 6 o ja hade verkligen inte fixat med någonting alls..så det blev att stressa, springa till bilen o sen åka in! tss! Menmen, ja kom endå i tid o ja körde lagligt så det va ju bra:)
Jaha..Alla hjärtans dag igår då..kulkul! Jag gjorde inte ett dugg..jag jobbade på dagen o sen va ja hemma o sökte jobb o fixade en massa hemma..jag pratade med sebban i typ 2 timmar på kvällen, så det va mysigt..men annars va det inget speciellt! Ja slog in sebbes present också ifersej..men det va det närmaste ja kom paket igår..haha! Det gör inte så mycke tycker ja inte, för ja vet att det kommer bli super mys i helgen istället..sebbe har tydligen en massa planer som han berättade idag, han sa att vi kunde åka iväg o ta med något gott att dricka, typ varm oboy o något att äta o bara vara ute o mysa med varandra, han o ja! Som om ja längtar masssoor!! hihi

Jag är tyvärr sjuk idag, så ja hoppas det inte blir värre till helgen..då blir ja ledsen..ja hoppas att det bara va en endagsgrej med feber, huvudvärk och halsont..! Det MÅSTE bara va en endagsgrej! Tyvärr så kan ju ja inte träna idag..jag som har längtat efter det, nu när knät är okej..! Men ja får åka iväg till råssla imorgon kanske o simma eller något..jag får se! jag måste träna någonting mer än bara i måndags i alla fall..det här går inte annars!!

Mitt knä är super mycke bättre idag som tur är..ja trodde att det aldrig skulle gå över..nu är det bara väldigt ömt, men ja kan gå som ja ska och röra nästan helt utan att få ont:) Så det är ett stort PLUS!
Nu ska ja gå upp o vila lite till..bläää!! Jag ska titta på "Hitta nemo" så ja kan bli på bättre humör:) Så får ja se om ja mår bra imorgon (hoppas,hoppas,hoppas)

Men här kommer lite bilder på mitt hår, hur det ser ut nu :)


Före                                                        Efter


Pizza och filmmys<3

Mamma och jag Köpte en pizza förut som vi delade på, tacopizza, det va första gången båda testa den och ja tyckte den va super god:) Vi tittar också på film och bara myser..mamma och jag. hihi! Det är så härligt att bara kunna vara hemma med familjrn o mysa o ta det lugnt!
Vi har också tända ljus och en massa godis..fast ja är för mätt för godis just nu..tss;)









Ä L S K A R   D I G   M A M M A ! <3


15.'

Idag har ja bara tagit det lugnt, ja har tittat på film hemma hos pappa och så! Vi har ätit gott o bara haft det bra.

Jag hade en super trevlig kväll igår, det va länge sen ja skrattade så mycke som ja gjorde då! Det va god mat och trevligt sällskap. Tyvärr så blev ja skadad när vi spelade bowling för att det va en som kastade ett bowlingklot rakt på mitt knä..så idag kan ja inte gå för mitt knä och min fot är dubbelt så stora som dom ska va och blått o rött på knät! Så ikväll blir det bara att sitta i soffan med knät i högläge och ta det lugnt som bara den o hoppas på att det går över tills på måndag då ja ska dansa!

Ikväll blir det också pizza och melodifestivalen med mamma..mys:) hihi! Mamma är sjuk också så hon och jag sitter i en varsin soffa och kollar på film just nu och har varma filtar och bara tar det lugnt..! Stepahanie är på kalas hela kvällen så henne måste vi hämta ikväll..!














L O V E <3


FilmTips.'

Film nr. 1
En bra film som jag och mamma köpte i söndags heter "Morning Glory" den handlar om en tjej (Rachel McAdams) som jobbar som producent för nyhetsprogram, hon får dock sparken från sitt jobb och börjar arbeta på ett morgonprogram. Hon tycker det är väldigt rörigt och inte alls sånt hon har varit med om förut, men hon ska endå klara det. Hon börjar med att sparka en utav programledarna och på så vis måste hon hitta någon
annan och han beter sig verkligen som en skit! Hon måste försöka rädda morgonprogrammet samtidigt som hon måste göra något åt den nya programledaren som verkligen inte vill vara där och som bråkar med allt och alla.





Film nr. 2
"Inte utan min dotter" är en annan bra film. Det är år 1984 och en tjej som heter Betty (Sally Field) som bor ihop med sin dotter Mathob och sin iranske man Moody, de bor i USA. En sommar ska de åka till Iran på semester för att hälsa på Moodys familj. Fast det är inte alls som Betty har tänkt sig..Moody tänker inte åka tillbaka till USA utan han tänker stanna i Iran och leva där i sitt hemland med sin familj. Betty får välja mellan att åka hem och lämna sin dotter där, eller stanna kvar o leva ett liv som en Iransk kvinna resten av livet. Men hon bestämmer sig för att fly ifrån Iran och ta sin dotter med sig.
Det här är baserat på en sann berättaelse och väldigt spännande, men också hemsk. 

 






Det här är två filmer som ja verkligen tycker är bra. Jag rekomenderar att titta på båda två..det första är en komedi och den andra är drama kan man nog säga..om ni inte tycker om verklighetsbaserade filmer, och en som är ganska hemsk också..så ska ni låta bli..annars..KÖR PÅ!


16.'

Nu börjar det närma sig:) Ni kanske undrar vad ja räknar ner till..min födelsedag såklart..tss! Vad annars lixom! 

Just nu sitter ja o äter en knäckemacka för att ja försöker få ner en godisbit som ja satt i halsen igår och ja tror den är kvar och det gör ont..men det känns endå mest obehagligt. Ja kan knappt äta någonting och när ja sväljer så gör det ont och så! Men aa..som sagt så är det mest obehagligt:( men det är skönt endå att den inte sitter i luftstrupen, den sitter i matstrupen..! 

Ikväll ska ja ju till bästa natalie..jag har längtat så mycke. Att få ge alla mina paket och bara mysa med mina bästa tjejer, skratta och ha kul :D 
Och så ska dom få se mig som en ny person ikväll också..för ja ska färga håret ikväll..hihi. Jag hade tänkt att slinga håret, men det va ingen som hade gjort det förut, och jag vill inte göra själv..det känns så svårt..så då fick det bli hela håret som ja ska färga istället:) hihi! 

Självklart blir det före och efter bilder..Det tycker ja är roligt att se, skillnaden:)

Nu blir det top model och sen en film. 

Pussis<3 


17.'

Om en timme börjar ja jobba så ja ska skriva lite snabbt och sen så ska ja göra mig iordning så att ja bara kan gå sen:) hihi

Igår gjorde ja inte så mycke, jag blev inringd så ja jobbade några timmar och sen så va natalie hos mig några timmar på kvällen.<3

Imorgon ska ja till natalie igen och då ska vi fira henne...åh vad kul det ska bli:D jag längtar som bara den! Det ska bli kul att bara ha en tjejkväll o glömma allting annat och bara ha KUL !

Efter jobbet idag så ska ja gå till min chef, se om hon är frisk nu för ja måste prata med henne, sen så ska ja hämta stephanie från skolan för att mamma ska handla mat. Jag skulle till affären också, men ja kommer inte riktigt ihåg nu vad det va ja skulle göra där..haha! Jag kommer kanske på det senare, annars va det nog inget viktigt ;) tss

Men nu måste ja göra mig iordning, ja kan ju inte gå till jobbet i pjamas..tss!

Pussisar till er alla<3


19.'

Idag har ja varit med natalie hela dagen, super mysigt..och vi skrattade så mycke så att jag grät o fick huur ont i magen som helst. haha! Men vi tittade på en bra film o satt o pratade o bara hade trevligt. Jag fick också känna på sparkar från lilla bebisen..hihi! Det va jätte mysigt och häftigt:)
Natalie fick också en present av mig idag eftersom hon har fyllt år..jag ville ge någonting i förväg än på fredag för ja har endå så mycke paket som hon ska få då:D hihi

Efter att ja va hos natalie så åkte ja till jysk för att kolla om min matta hade kommit och det hade den :D wii! och så köpte ja en duk till mamma också! Efter det åkte ja hem till pappa för att lämna mattan och hämta ett par pjamasbyxor åt stephanie..så fixade ja med mattan också så nu är det nästan helt klart i mitt rum, ja måste bara köpa tavlor så är ja helt klar:) Och det måste vara någon speciell tavla så det är väldigt svårt att hitta..:/ menmen..ja ska hitta en:)

Men här är rummet än så länge i alla fall..det är super fint..hihi:)






Mina grejer från Amelia tidningen.'



Klockan!


Nagellacken och ljuset, doftljus som luktar vanilj!


Asken som ljuset låg i, jag tyckte den va super fin!
Och det tyckte min två-åriga kusin också! ;)

Dagens outfit !


Dagens outfit består av ett par svarta tajts, ett rosa linne och slutligen en t-shirt över med
 en hög krage som viks över! Toffsen på sne och lätt sminkad!
KLAR FÖR JOBB!! catsching!


20.'

Idag jobbar jag i huset bredvid så det är bara att gå 5 min innan jag börjar..väldigt skönt för då kan jag göra en massa saker här hemma innan!
Jag längtar tills på fredag som bara den..då ska jag hem till natalie och fira henne, hon har ju fyllt 20! Och det är med 3 andra underbara tjejer som va flera månader sen ja träffade. På lördag ska ja hem till pappa så ska ja, pappa och mia ha film-maraton! lördag morgon och köra hela natten, tills dom två somnar i alla fall! haha..jag ska handla en platta pk och en massa chips och godis ska vi ha framme hela tiden! Jag tror dock att ja kommer gå upp 40 kg på lördag..men så får det va..haha!

Ikväll är det dans..det började egentligen förra veckan, men ja kom på när jag låg i min säng kl 12 på kvällen, att det säkert va dans då..så ja blev lite smått ledsen över att ja missa första lektionen! Men,men..ja får ta igen allting idag och lära mig extra många steg..Undra om det är samma lärare, undra vilken låt det är, undra vilka människor det är..jätte nyfiken och uppspelt:)
I vår är det en dansuppvisning i Stadium Arena..jätte spännande! hihi..men ja blir så orolig att ja skulle skämma bort mig, tappa dansstegen eller något sånt..men det är ju 11 veckor tills det är så det är ju mycke träning framför oss..och förra terminen klarade ja ju det även fast vi inte hade någon uppvisning:)

Men nu ska  ja äta lite lunch innan ja går till jobbet, börjar bli lite småhungrig!
Pussen<3



23.'

Idag har ja jobbat, ja började kl 7 och så skulle ja jobba till halv 4, men det va så lugnt så ja fick gå hem kl 2 idag istället:) Så gick ja förbi mamma för att kolla om ja hade fått post o det hade jag, både från ameliatidningen och där ja beställde sebbes allahjärtansdag present:) hihi!
Det ja fick från amelia va en klocka, ett ljus och två nagellack..klockan va super fin..hihi:) Och ljuset doftade underbart..tss!
Sebbes present va också super fin, mycke finare än vad ja hade räknat med, så det va såååå värt pengarna som det kostade..super nöjd!

Men just nu känner ja en lite obehaglig känsla..för sen jag kom hem så har båda mina katter bettet sig så himla konstigt, dom har lixom sprungit omkring som helt galna, sitter o stirrar på ingenting och..jaa, bara underligt! Och när ja satt i mitt rum så dunkade det i väggen från pappa o mias sovrum..som att någon knackade lixom o katterna reagerade likadant som ja..bara satt o kolla! Ush..ja tänker ju att det kan vara min farmors man, pappas låtsaspappa...som dog för 3 år sen..! Och när ja berätta för mamma som ringde för 5 min sen så rös ja i hela kroppen som att det va någon i närheten..!
Jag tror verkligen på spöken o sånt, så för er som inte tror så tycker ni nog att ja är helt knäpp..men ja tror verkligen på sånt och har både känt och sett en massa!
Men ja ska gå upp till mitt rum nu o titta på film o bara koppla bort allting annat..o hoppas på att pappa kommer hem snart :D tss!

Puss<3


En sån klocka är det ja fick från amelia, men en lila..jag lägger upp bilderna senare, ja hade ingen sladd till kameran nu nämligen:)


RSS 2.0