Ush

USH PÅ LIVET !!!!! :(

Hatar allt jusst nu..allt är BLÄÄÄÄÄ !!!


KUL (Y)

Seriöst..ja kom till mamma IDAG o vi är redan osams..!! Jag kände på mig att vi skulle bråka idag för hon va så jävla sur förut idag..det känns verkligen UNDERBART !!

Jag pratade med sebbe om tågbiljett..för han skulle beställa då..o då så behöver ju han skjuts från stan..o då säger mamma att han ska ta bussen :O Lixom..han har aldrig åkt buss själv o så tar dom ju inte kontant längre..!! då säger hon att hon kan SKICKA ett busskort till honom med posten :O Asså typ desperat på att inte vilja hämta..jag fattar inte vad hon har för fel..o sen när ja säger att man kanske inte ska ta en buss sent en fredagkväll då kommer ÅSA o säger att han är en stor kille som klarar sig !! då säger ja att det kanske är farligt för mig på en fredag kväll..då säger mamma att det inte är det o massa !!!! Asså...ååååååååååh !!!!!
Jag sa också då att hon inte har ställt upp på skit länge, att hon inte har skjutsat eller hämtat mig på skjukt länge o så sa ja att hon kunde säga när..men då vart hon helt TYST !!! O åsa bara la sig i heeela tiden..baa för att dom är gamla o fula så vill inga alkisar gå fram till dom !! men det är en annan sak med mig !!

 

Det bara kliar i fingrarna på mig..varför kan hon bara inte ställa upp någon gång !? Vad äre som är så jävla jobbigt..?! Det kostar pengar säger hon..men vafan..EN GÅNG i månaden..100 kronor..vafan är det så jobbigt för !!!!!!!!!!!!!!

Och nu ringde sebbe o sa att han kanke inte kommer i helgen..för det dampade o sen att han tydligen helt plötsligt kom på att sussie skulle ner nästa helg o då kunde han komma så kunde han spara pengar så vi kunde göra något kul..men fan, hans pengar kommer väll vara slut tills dess i alla fall !!
Allt känns bara så jävla underbart just nu asså..älskar mitt liv NU !!!! (Y)



 


30 maj

Idag äre den sista maj..Imorn äre SOMMAR !! känns dock inte som det..det är kallt :(

Jag sitter just nu i skolan o har absolut ingenting att göra..vi har haft håltimma hela dagen typ..första lektionen satt vi bara o lyssna på en grupp när dom redovisade, sen hade vi rast i 50 min för att vi vaklara med allt..sen mentorstid i 25 min o sen håltimma..jag har håltimma just nu, vi börjar om 2 timmar..känns underbart kul (Y)

Jag vill hem till min säng o sova..eller bara sitta ute i solen o ta det lugnt..men tyvärr så är det ju inte varmt :(

Ja ska vara hemma från skolan imorn..orkar fan inte gå, så himla onödigt...har ingenting att göra över huvud taget..!! sitter bara o glor på varenda lektion typ..!! Ja får se hur många dagar det blir o gå till skolan den här veckan..haha !

Efter skolan ska ja bli glad i alla fall..jag ska köpa mina efterlängtade skooor..!! hihi..älskar dom..jag visade therese igår också o hon tyckte dom va skit snygga:) hiih
Men ja har dock lite ångest, för ja vet inte vilka ja ska ha på skolavslutningen, det lutar åt dom gråa..för ja ska ha en svart kläning och en vit väska..då om ja har rosa så kanske det blir för mycke olika färger..mend dom gråa är ju lixom både gråa och vita :) hehe!!

Jag får testa o se vilka som blir bäst :D

Idag blire o åka till mamma, hon ska få sin morsdagpresent idag med..ska fixa klartd den på hantverkslektionen..men ja är luite orolig, för det är 17 av 27 som har IG i det ämnet, folk som inte har lämnat in allt..jag är 98 % säker på att ja har det..men man vet aldrig :o HOPPAS JA HAR DET !!

Ha det toppen<3


det fick bli en härlig sommarbild :)


Partey

Nu är sebban på fest o ja har ingen aning om vad han håller på med..Natalie är ute med Lovisa på tjejkväll på otten o sen så är dom på Hugo också o har kul..jag sitter hemma vid datorn o lyssnar på tre fulla människor på undervåningen..ganska skapligt jobbigt..!! Dom vet inte ens vart dom ställer deras glas eller vad dom snackar om o massa..!!

Men jag funderar på om ja ska gå o sova snart..orkar inte sitta uppe mer..o sebbe skickar massa gull sms hela tiden bara för att han är full o fattar inte bättre, han skickar typ aldrig sånt annars..o sen när ja fråga honom om han va full så skrev han bara jadå..skit glad..!! Blir lite irriterad? jao!! 


Men aa..nu ska ja nog gå o sminka av mig o byta om o sova..ja tänkte skriva att ja skulle äta något gott innan också..men ja orkar inte..haha!! Äckligt..!! 

Ja ska också kolla ifall ja ska ringa sebbe innan ja somnar..men han kommer väll antingen inte svara alls, eller så kommer han säga att ja ska ringa till honom imorn..men då ska ja säga att ja inte har tid med honom för han har ju inte tid med mig nu lixom :S 

Men ni får ha det så bra..o sov gott allihoppa, och om ni är på fest..HA DET ENORMT KUL FAN :D hehe 

Pusshej<3 



 


Skor + Farmor

Jag pratade med farmor om ett par skor som ja vill ha förut..då sa hon att ja skulle få pengar så att jag kan köpa dom :D hihi

Så dom kommer säkert till mitt rum nästa vecka...wiiiii <3<3


Tycker om min farmor väldigt mycke faktiskt :)

här kommer dom också :)


Gymnasieslaget 2010

Idag vare gymnasieslaget..det va världens ÖS asså..hur sjukt kul som helst.. :)

Här är spel ordningen ;)

Haga-Eber 1-0
Kungsgård-Degeer 0-1
Degeer-Eber 0-1
PAUS
Eber-Kungsgård 1-0
Haga-Degeer 0-1

FINAL

Eber-Kungsgård 0-1
Haga- Degeer 0-1

GRATTIS TILL DEGEER, dom VANN ALLT :D

(jag tror spelordningen va så, nästan helt säker..hihi)

Det va skit kul verkligen..skrek massor o va arga o skrek ännu mer :D haha

Bilder :D


Våran skylt :)


HAGA !!! :D


Våran klack :D


Laget :D


Dansarna :)


Vart försvann EBER ?
GICK NI HEM ?? :D


Skor

Asså gud, jag har världens panik...MINA SKOR ÄR BORTA..jag har typ 3 pumps i mitt rum..resten är borta...jag vet inte vart dom har tagit vägen..jag hade ALLA i min garderob..men inte nu längre :O Tänk om pappa har slängt dom...eller gett bort dom eller något sånt :O Eller kanske packat ner dom i någon kartong...VA FAN GÖR JAG DÅ!! Utan mina skooor !!!

Jag kommer gå under om dom är borta asså..jag kommer inte överleva..!! Då får jag ifersej köpa nya..men fan..jag har ju några som är helt underbara !!! Jag vet att ja inte har dom hos mamma heller, för ja rensa den garderoben förra helgen..!! Jag har verkligen panik, ja skojar inte !! Det är enormt jobbigt.. :(

Men nu ska ja gå o försöka sova o sen prata med pappa !! MÅSTE HA MINA SKOOOR !!

Sovgott<3




oooh shiit !!

jag fick nyss reda på att "Bella" och "Jacob" från twilight filmerna kommer till stockholm den 21e JUNI !!
Ska man åka ?
Skulle varit roligare ifall "EDWAAARD" också kunde komma dit, men han va tydligen upptagen med annat :(
Men faan..JACOB !! Han är med skit snygg..haha! Och så skulle det vara enormt kul att träffa kristen "Bella" också..  :)
jag funderar på det..hehe..!!

Dagen har varit enormt slapp i alla fall..först engelska på morgonen, första timmen satt vi bara o glodde typ...sen så hade ja o fyra till tejejer en debatt o skulle prata om plastik operationer..!! Det gick bra, jag överdrev massor (a) haha!! Sen så hade vi lektion med Björne, men han skulle tydligen iväg så vi hade bara en timmes lektion så vi slutade klockan 11..då drog jag, natalie o hennes mamma till coop o systemet..o sen åkte vi hem :)
Jag kom hem runt halv 12-12 då satte ja mig o tittade på tv o sen gick ja ut i solen o låg där i en timme..jag somnade (a) Jag vaknade av att solen var borta o då vare bara o gå in.. :) hehe

Nus ka ja göra en mindre rolig sak..städa rummet :( Therese fyller ju år på lördag så ja måste väll..men ja vet inte vart ja ska göra av alla grejer..kartonger överallt typ..!! :@
Sen senare ska ja också förhoppningsvis köra lite bil..ja o pappa skulle åka lite om han hade tid (Hoppashoppas)

Pusshej<3




NatalieJacobsson

Nu har jag precis varit o pratat med Natalie, det va lite tjafs..men förhoppningsvis kommer det bli bättre nu..Förlåt för att du känner att jag har varit så som vi sa sen i somras..jag vet inte riktigt vad det har varit..allt kanske?! Sebbe, hemma, skolan..jaa, allt..Förlåt i alla fall..för att ja har tagit ut det över dig..

Båda två får försöka vara glada nu..och bara ha varandraVi löser det ju alltid..vi är bästa vänner, man får tjafsa någon gång ibland tycker jag..så att man kan se vad som gör en glad och lycklig..<3


Jag kommer alltid finnas för dig, hoppas du vet det..även fast jag inte alltid kan hjälpa dig så vill jag att du pratar med mig..det är vi två mot världen<3 

Älskar dig <3  


Lördag

Dagen har varit bra, Ja o therese va ju hos åsa idag o fixa med hennes utemöbler, vi slipa och lackade dom..det tog 4 timmar..det va väldigt jobbigt också..!

 

Sen kom ja hem så duscha ja, sen satt ja o mamma i solen o åt rabbarberpaj och drack gott :) och vi skrattade enormt mycke också..fick jätte ont i magen o kunde inte andas..haha !!

Sen kom kristina så satt vi o prata med henne o sen efter det så gick mamma o färga håret o ja satte mig o titta på Herbie..den filmen om bilen som lever sitt egan liv :D haha!

jag testade mina nya grejer idag med, nagellack och fotskrub..det va jätte bra grejer..mina fötter känns jätte fräscha nu.. :) hihi

 

Jag saknar sebastian ganska mycke nu...det känns väldigt jobbigt..det är typ 2-3 veckor kvar tills vi ses igen..hoppas det går fort..

 

Nu ska ja titta klart på filmen o sen fixa mina naglar mer o sen äta lite.. :)

 

Pusshej<3










The notebook

Klockan är just nu 00.32 och jag har precis kollat klart på filmen "The notebook" Den är helt enormt underbart bra...men jag hatar den för man bara gråter o gråter hur mycke som helst..den som kom på den filmen borde vara dum som gör folk att gråta..uschanbuschan.. :(

 

eeeh..nu märkte jag att jag har fått två myggbett på armen, precis breve varandra..jag trodde myggor dog efter att ha sugit en gång..jag kliade mig på armen o kände att ja hade något där men ja trodde att det va smuts eller något men det var tydligen en mygga :O HATAR doom där jävla myggorna också, är ju allergisk..nu har jag redan fått 4 myggbett, hur kommer ja klara sommaren..jag kommer ju döö..eller se ut som en köttbulle eftersom ja får stora feta blämmor på kroppen..!! När ja va hos sebbe i en vecka förra sommaren så fick jag massor med myggbett o ja hade ju stora röda blämmor överallt, såg ut som en prickokorv..endel va lika stora som en knuten hand..i omkrets asså, inte i storlek..haha ! Men ush, ja ska utplåna varenda mygga i hela världen asså..orkar inte med dom..!!

Jag köpte massa krämer o tabletter förra sommaren så ja får använda det hela tiden..har på kräm nu så att kliandet ska försvinna lite och svullnaden..hoppas det hjälper :) 
 

Nu ska ja försöka sova, klockan är mycke..Sov gott och ha det toppen.

Pusshej<3




orientering

Vi hade ju orientering i skolan idag..jag o natalie hade INTE sett fram imot det för vi tänkte att vi skulle komma bort o börja bråka o massa sånt skit..!!


I början gick det bra, vi hittade ettan o tvåan jätte fort..sen kom det till trean, vi gick upp på ett berg o kolla där om den va dä men vi såg den inte så vi gick tillbaka..o då såg vi alla från våran klass som höll ihop..vi va me dom då o leta, men sen efter ett tag så gick ja o natalie tillbaka när vi märkte att vi inte hitttade något..o då kolla vi på kartan igen o då vare där vi hade gått från början :O så vi bara WTF !! hehe


Men sen så skulle vi ta fyran..då kom vi helt feel...vi började tjafsa, men sen såg vi att vi hade kommit till ett jävla hus som bara va där o ja ställde mig o leta efter ett hus på kartan o det hittade ja efter ett tag, men då märkte jag också att vi va vid nummer 13..den SISTA av alla..!! så vi tog den, sen så bestämde vi för att ta tillbaka vägen, gå bakifrån alltså...så vi gick o tog 12:an..men sen när vi skulle gå därifrån så va det ett jävla hål i marken så ja stukade foten :( så ja gick o halta..vi insåg att 11:an va för långt bort så vi satsade på 10:an..vi kom till rätt plats o allting men vi hittade den inte...helt sjukt..och enormt störande, så va det skit lite tid kvar också..och vi visste inte vart i skogen vi va typ, hur lång tid det skulle ha tagit o gå tillbaka..men vi gick o det tog bara FEM minuter..så vi hade kunnat stanna en liten stund till o leta..men,men..!!


Sen skulle ja o natalie ta oss till Åby centrum för att ta en 332a hem, natalie sa att det bara va o gå neråt..så vi gjorde det..sen så kommer vi till en busshållplats o vet inte vart vi är :o har fan aldrig varit där..men sen så kom det en buss, vi gick på o så kom vi till åby centrum..helt slut..! så ser vi att bussen går 15.08 och klockan va 15.10..o nästa gick 15.53 vi bara UNDERBART !!


men sen så kom det en buss till slut, den va försenad lite :) så nu är ja hemma o ja ska gå o duscha, känner mig så jävla smutsig asså...haha !!

 

Pusshej<3




det jävla huset där vi kom bort !!


Vilken väääg ?


Outfitt för orientering



Expo-lektion

Jag sa ju att vi hade sjukt kul på exponeringen idag..här kommer lite bilder :)

 


Josefins alla 170 kronor i femmor som hon hade fått av sin mormor :) haha


Ser ni haren? HAHA
Jag skulle ta kort på en hare som satt i rabatten, men ja gick för nära så han sprang iväg..så då blev bilden såhär..haha !! FAIIL..!! :D


Det här är då Muskulösa Pelle och Petra-Berit..haha !! Dom är käära.. :)

Haha..det här va typ det ända vi gjorde på hela lektionen, vi ska forsätta imorn..kanske blir en till sten så att dom kommer högre upp :) hehe


Underbara liv <3

Jag vet inte riktigt vad de är men ja känner mig bara så himla nöjd med mitt liv nu..allt är bara helt underbart..jag har en helt enormt underbar pojkvän, kompisar som är bäst och min familj är obeskrivliga..!! JAg tycker att det är lite tråkit att ja inte känner såhär oftare men just nu gör ja ju det i alla fall, det är ett stort PLUS :D hihi

Just nu sitter jag hemma hos mamma med steffi o mamma då, vi tittar på tv o bara har det bra, jag känner mig uppskattad och behövd..allt känns helt enkelt underbart..det är en enormt skön känsla..är ju inte så ofta som ja känner såhär.. :)

 

Men nu ska ja titta mer på tv, ville bara berätta det här lilla :) hihi

 

Pusshej<3 


Onsdag

Dagen har varit rätt så bra faktikst, natalie sov ju här från igår tills idag..vi somnade vid halv 12 typ..ganska jobbigt tyckte jag :P men,men..!

Imorse va ja enormt trött..vi gick upp klockan sex, men båda va ganska döda..haha ! Det va jätte mysigt igår iaf..vi tände ljus o åt chips o tittade på tv :) hihi<3

Idag i skolan har det varit bra..jag fick jätte ont i magen under dagen dock, så ja nästan börja gråta o skit..men annars va det bra, jag skrattade enormt mycke på expon, allt va bara så kul då :P haha ! Jag skrev lista idag på vad ja ska köpa sen när ja får pengar..vart skit mycke saker..haha !
Skor
 väska
hårfärg
hårspray
 bikini
 kanske klänning
 nagellack + borttagningsmedel
 sen vet ja inte vad det va mer..haha ! men ja kommer inte ha råd med allt :o :(

Ja o sebbe bråkade igår..han fick typ värsta rycken o va bara sur..men sen imorse så skickade han sms o sa förlåt o så (a) hihi..<3

Nu ska ja gå o baka kladkaka för åsa fyller år idag så dom kommer hit så ska ja baka till det :) hehe !

 

Pusshej<3

  


Tisdaag

3 dagar kvar till fredag, guuud va skönt :) hehe !

Dagen har varit hyfsad hittils..vi va först i skolan, sen håltimma i 2 timmar, sen lektion igen o sen vare bad.. :)

Det gick bra på badet..ja trodde att det skulle vara enormt jobbigt men det va det inte, som tur är :)

Efter det drog ja hem o satt vid datorn lite o så väntade ja på natalie, nu är natalie här o vi tittar på Brooke knows best och äter lite godis :) hihi

Snart blire mat för min del, då får natalie titta på tv under tiden..hehe..sen ikväll blire mer mys framför tven med Ugly Betty, Despret houswives, cougar town och christine :)

 

Men nu ska ja vara lite social med min kära vän..

 

Pusshej<3


trött

Nu är ja trött som ett as :( Ja kan knappt skriva heller, ja trycker fel hela tiden..enormt irriterande!! Men ja ska titta på top model, äta, måla naglarna o sen sova som ett djur :) hihi
Jag somnade typ förut, ja satt på golvet i hallen o ja va nära på att somna :O då äre illa asså !

Natalie skrev till mig på msn att hon hade garvat ihjäl sig på några skämt som hon hade hittat, så la hon upp dom på hennes blogg o ja läste dom..asså dom va så jävla dåliga så dom blev roliga!! hahahhaha !

Imorn äre bad i skolan..är ju verkligen INTE taggad för det..VILL INTE :(

Men nu ska ja titta på top model, sen hollywoodfruar o sova...ska bli så skööönt :) Har aldrig njutut av en säng så mycke som ja gjorde igår..helt enormt skönt :) hihi !

Men nu ska ja som sagt titta på top model o ta något litet att äta :)

Pusshej<3


Jag saknar min Sebastian lite granna :(<3


Måndag

Okej..måndag igen då..i helgen vare mycke som hände...!
i lördags va ja o sebbe ute o gick, sen så åkte vi med hans kompisar på cruising i Heby, men då när vi kom dit så vare helt öde :o haha..vi åkte till enköping o sala också..! Ja hade inte så speciellt kul för att alla satt o drack öl men ja kna inte dricka öl..så ja satt helt nykter o bara glodde !! Sen drog vi till väsetrås på någon jävla fest som ja inte kom in på så ja fick sitta ute i bilen..det va enormt kul..sebbe sket ju i mig också så ja skrek på honom massa hela tiden..!! hehe !
Sen fick vi dra bilen i 4 km för att den sluta fungera..det va också enormt härligt, en enormt härlig dag helt enkelt :)

Men nu ska ja jobba med kristdemokraterna..underbart kul..ellerhur ?! :D
Ja har samhäll o vi håller på me demokrati nu för att det är val i år..varför ? sjukt tråkit..!!

Pusshej<3




CS

Igår satt ja, sebbe o hanna o spela cs hela dagen typ..haha ! Innan hade ja klagat på sebbe för att han satt där hela tiden sen testa ja, då ville ja inte sluta (a) Så det blir inget mer klaga på honom <3
Förlåt älskling<3

Idag blire o städa huset hos sebbe o mysa lite senare på kvällen tror jag.. :)

Imorn blire o åka hem, lite tråkit :( vi ses om tre-fyra veckor igen..känns jobbigt..men,men!

Nu ska vi spela mer cs..dt ska bli kul..! hihi :)

Pusshej<3




Stockholm

Idag har ja ju varit i stockholm som ni vet :) Det va jätte kul..ja fick lite inspiration om UF-företag :) hihi
Vi kom dit vid 13.00 då vare en uppvisning sen gick vi runt själva till klockan 15.00 :) Så ååkte vi hem..hehe!
Jag sov i bilen dit och hem..förstår inte hur ja kunde vara så trött :O
Jag köpte ett jätte fint armband där för 30 kronor, det är första gången ja köper något på en mässa..men det va verkliger suuuuuper fint :) hihi
Imorn blire o åka tåg i tre timmar, då kommer jag bli TRÖTT..ja ska ju till Sebban imorn..ska bli mysigt :) hihi..jag vet inte vad vi ska hitta på men nått blire väll :) hehe

Men nu ska ja gå o sova min skönhetssömn (det behövs) haha !
Jag ska gå upp en halvtimme tidigare imorn för att ja ska hinna med allt ja ska göra, så det är nog bäst om ja går o sover nu :)
Eller först blire tv o sen sova..hihi..och prata me Sebban såklart :) hihi

Men sov gott så får vi se när ja skriver igen, ska försöka göra de imorn :)
Pusshej<3


Utanför :)


Sitter o fördriver tiden på slutet :)


One night kit hette dom :D hehe


Mitt söta o fina armband :)


10 maj

Nu har ja precis snackat jobb..Det blir o jobba vecka 26,27 och 28 :) sen blire kanske mer också, de vet ja inte..men dom veckorna är bestämda i alla fall :) Så det ska bli lite kul o få ihop lite pengar sådär :)
Idag kom ja hem vid fem från skolan..dagen gick ganska fort men endå inte..ja hade prov idag, vet inte hur det gick precis men ja hoppas på de bästa :)

Ja o natalie fick skjuts av pappa hem från skolan o medans vi väntade på honom så kollade vi på regestreringsskyltar o utalade det som stog..o ibland lät det så jävla sjukt så vi stog o skratta så mycke så att ja fick ont i magen :D

Imorn blire stockholm.. :) Åker klockan 11 o kommer hem ca halv 6 :) Vi ska kolla på SM i UF-företag :) myspys.

På onsdag åker ja till sebban så de ska bli skosigt, innan i skolan så ska ja kolla på teater i en timma så ja kommer väll vara skapligt trött skulle ja tro :) hehe !

Men nu ska ja gå o packa väska o ta fram kläder tills imorn :)


Tjaooo<3




school

Sitter i skolan nu, börjar sista lektionen om en timme.. :/ och så slutar jag halv fem också, är inte sådär jätte pigg på det..!!

Jag har ont i hela kroppen o vill hem..vill hem till min säng o sova..!
Idag ska ja till pappa..bytte ju nyss :O
Men på onsdga så ska ja till Sebban o va där till söndag..massssa mys ska vi ha :)<3 hihi

Men nu ska ja gå på toa o sen fortsätta sitta vid datorn..kolla bdb o face :)

Pusshej<3


dagen efter

idag är det en slappdag..ja mår skit..blev väääääääldigt mycke dricka o skrik o dans igår..jag har ett sår i munnen så ja kan inte klia mig på näsan för att det gör så ont då!

Men det va enormt kul igår, dagen började ju inte så bra dock..det va konfirmation o så tjafs med mamma lite under den tiden..sen så tog konfirmationen aldrig slut så vi missa Å-racet o i bilen på väg till mamma för att byta skor så började ja gråta för att ja tyckte att pappa bara klaga på mig för att ja inte hade någon mat till kvällen..jag antog lixom att han skulle fixa det eftersom han visste att vi skulle med :S Men så va det inte..sen när ja o sebbe va hos mamma o skulle ta fläskfilé o byta skor så börja ja skrika på sebbe för han vart sur o börja säga massa..

Så ringde ja till mamma o fråga om ja kunde få ta fläskfilén o då börja hon säga massa saker, så då börja ja gråta igen för att ja bara kände att ja va fel o så..o hon fortsatte säga massa..så då vart det ännu värre, ja trodde att hon skulle vara gullig o snäll då lixom..men,men !

Sen kom vi dit i alla fall, ja o sebbe prata knappt o pappa fjäska som fan..men sen efter typ två timmar så va ja o sebbe som vanligt igen, pussades o kramades..o pappa va också som vanligt..haha !

Jag fick också hålla i jonathan o han somna i min famn..gud vad mysigt det va :D Ja ville bara stanna kvar hos per o malin hela kvällen :) hihi

Ja träffa massa folk som ja kände också, o nya folk som va jätte roliga :) Jag såg dock knappt sebastian på kvällen, eller typ dom senaste 5 timmarna..hehe

Men vi åkte hem vid 1 ungefär o så kom vi hem o sov..våra kläder o skor är helt bruna för all lera..det va ju bara gräs, o hur blött som helst..

Men nu ska ja gå o käka frukost med min sötis pojke :) an åker idag :/ Men vi ses nästa vecka igen som tur är :)

 

Pusshej<3


Jag och Jonathan :)



Ett band som spelade igår :)


Älsklingen :)<3


Lördag

Idag ska ja på konfirmation för Erik..det ska väll bli sådär..haha, sitta i en kyrka i en timme o glo, det är klockan två ! :)
men som tur är så har jag ju Sebastian med mig :) hihi
Sen ikväll så kanske ja o sebbe ska till kvarsebo o festa lite :) men ja vet inte hur det blir me det..

Jag ska nu gå o sminka mig o fixa håret, annars kommer ja inte hinna ;)
Skriver något senare kanske, om ja inte har fullt upp hela dagen :)

Pusshej<3



Fredag

Idag hade ja nationellt prov i engelska B..det gick sådär..första delen gick bättre än andra, det andra va listening..asså ja SÖG..det första va inte heller bra, men förhoppningsvis bättre :) hehe

När ja kom hem mådde ja verkligen skit..det va INTE bra för mig att vara i skolan idag..ush,ush !

Nu sitter ja o tittar på The Hills o väntar på att Sebban ska komma hit, men han kommer sent ikväll :/

Tven är dock dum i huvet o just nu är den svart..det blir blått o sen svart typ hela tiden när man tittar på MtV...ush på det !!

Vid 6-7 ska vi gå till Åsa o käka hemmagjord pizza...mmmm så gott, det är mycke godare än köp-pizza, för de är inte lika mycke fett på :) hihi

Therese kommer dit också..ska bli kul o träffa henne lite, systra mi :) Har inte träffat henne sen i söndags..

På måndag är det en förändring i mitt o Natalies liv..vi ska bli snälla människor :) Inte säga saker om en person om den har fula kläder eller är ful eller något..då ska vi bara vara snälla o söta :) 
Jag har TVÅ dagar på mig att vara DUM..hahaha !  

Men nu ska ja titta mer på The hills, o sen sminka mig lite innan vi ger oss av till åsa :)

Pusshej<3





Torsdag

Jag tänkte att ja skriver lite innan ja går o lägger mig :) Dagen har väll vart okej, ja har legat i soffan hela dagen o tittat på tv, tyckt synd om mig själv och ibland också spelat sims :)

mamma kom hem vid 5 ungefär..då tog ja hand om matvarorna o sen så hjälpte ja henne med att skära grönsaker..efter det va ja helt slut så ja va tvungen att sätta mig ner ;) hehe..ILLA !!

Mamma köpte Body BUtter till mig idag för mitt förra va slut..då hade ja rosa o nu har jag grön..hihi !

Men nu ska ja gå upp till min varma säng o sova eller först ska ja prata me Sebban, försöka få ut ur honom hur vi ska göra i helgen :) hehe !

Skriver mer imorn.. (VILL INTE TILL SKOLAN !!) :(

Pusshej<3




Näsblod

Nu har jag precis haft den väntande näsblodet som ja får varje gång när ja är sjuk, det har varit så ända sen ja va liten..!
Det är så enormt jobbigt också, för det slutar aldrig blöda och det bara rinner o rinner !! Fick använda 5-6 papper eller något..förstår inte riktigt varför ja får näsblod så när ja är sjuk..men,men..!
jag vet bara att jag alltid har haft så och att det är jobbigt.. :/ hehe

Men nu mår ja lite bättre..men det är gansla långt från bra..men ja måste ju som sagt till skolan imorn, o sen såg ja på face nu att vi slutar tidigt imorn så vi kanske inte har någon engelska..så då kan ja va me på svenskan också :) bara ja har mina halstabletter så klart :) hehe

Just det..ja har ju haft en knöl i mina revben..ja har ont på ett annat ställe nu o då kände ja där, så nu har ja en GIGANTISK knöl där också..eller så har den flyttat sig, men ja tror att det är en till för ja kände på förra stället o då tror ja att ja kände den andra knölen..men ja fattar inte vad det är för knölar :S
Men nu ska ja titta på film.
Pusshej<3




tredje dagen

Nu är det tredje dagen som ja är hemma..jag blir aldrig frisk...mamma sa att hon fick en liten tanke om att ja kanske har halsfluss för ja har svullna halsmandlar o känner mig febrig o då kan inte sebastian komma i helgen..så ja säger att ja mår bra om hon frågar :) Hon sa att han inte kunde komma för att det smittar så mycke, men ja sa nej..då börja hon bara skratta ;) hehe

Jag sprang typ runt nyss o leta efter mina halstbletter..jag fick verkligen panik för ja hitta dom inte o det gjorde så fruktansvärt ont :( Men nu har jag dom så ja ska äta det hela dagen :) 
Undra om ja får redovisa engelska i alla fall..jag tror inte att alla kommer hinna idag så det blir nog några om två veckor också som får redovisa..
Nu sitter jag här i pjamas under mitt täcke o tycker synd om mig själv för att ja är sjuk..hihi..vill bara bli frisk nu..orkar inte vara sjuk..ja vill verkligen vara frisk till helgen, annars blir jag ledsen :/ 
imorn måste ja gå till skolan för ja har nationellt prov i engelska..men sen om ja är kvar efter det får tiden utvisa..jag ska ha med mig en flaska med bubbelvatten i, halstabletter o skit i alla fall..så ja är beredd :) hehe 

Nu ska ja spela sims tror jag..ja gjorde det igår o de va så kul så ja vill göra de nu med :) hihi
Men ja skriver senare idag skulle ja tro :)
Pusshej<3 




Onsdag

Jag har jobb i sommar, vecka 28 i alla fall :) så lite pengar kommer jag få..sen kommer det kanske bli tre veckor till..men det är inget bestämt :)

Men asså ja förstår inte hur mamma kan ha rätt om allt hela tiden, hon sa att det skulle lösa sig med jobb..o kolla bara :) Hon har ALLTID rätt..och jag älskar henne massor :)<3

Men nu ska ja titta på tv o sen sova..får se om det blir skola imorn..kanske mår bra imorn, eller så mår jag dåligt..hehe ;)
haha, vet ni eller..ja skrev sms till sebbe o fråga vad han gjorde, då skrev han skit surt "typ inget" då skrev ja bara okej typ..sen 2 timmar senare så skrev han sms o fråga vad ja gjorde då skrev ja "typ inget" o då fråga ju han om ja va sur..men då sa ja att ja bara skriver som honom o så..haha ! lite roligt, för då förstår han hur ja tycker han är när han bara skriver så...men
Jag älskar min Sebastian massvis i alla fall<3<3
hehe <3

Pusshej<3




Sjukling på mig

Idag är ja hemma igen..jag mår inte alls bra..ja håller på o hostar upp mina lungor, ont i huvud och hals och allmänt ont i kroppen..orkar knappt sitta upp :(

Jag ska bara titta på tv idag..eller ja måste kanske hålla på med engelska lite men annars så ska ja bara ligga här i soffan o titta på tv..Ja är enort trött på att vara sjuk nu..det är enormt jobbigt.. :(

Sebbe är enormt sur idag också, men ja vet inte varför..just idag när vi firar 20 månader också (y) Känns ju extra sådär jätte kul.. !!
Hoppas han blir gladare sen för annars så kommer ja bli jätte ledsen o sur, ja me... :/

Men nu är min film slut så ja ska byta film..så ska ja sova lite.. :)

Pusshej<3


sjuk

Ja är ju som sagt sjuk idag..så ja har vilat hela tiden tills nu..jag har tittat på film o spelat lite spel på datorn :)

Nu har precis stephanie kommit hem så ja sitter o pratar med henne o tittar på Top Model 12 :)

Men nu orkar ja tyvärr inte skriva mer..är helt slut i kroppen fortfarande :/ Får se om ja går till skolan imorn..Jag tycker det är jobbigt o va hemma på ett sätt också för ja har ingen o prata med..men endå så vill ja ju inte vara i skolan när ja mår enormt dåligt..det är bättre nu, men inte bra..så ja får se..ja får fortsätta vila helt enkelt :)

 

Jag saknar min Sebastian massvs nu..men det är bara TRE dagar kvar så ja hoppas de går ganska fort :) Och så hoppas ja att ja är frisk tills dess också..hehe :)

Får se om ja skriver senare igen..om ja orkar..

Pusshej<3


Från valborg :)


tisdag

just nu ska ja ha sminkat mig vanligtvis..men jag kan inte prata och jag mår så jävla dåligt..såå..aaa !!

Jag ska bara vila upp mig hela dagen idag och så får ja se hur det blir..mamma köpte ju halstabletter till mig igår så ja får knarka det :) hehe!


Imorn äre en speciell dag och då vill jag må bra..så ja ska må bra då :) hihi<3


Igår så hitta ja o mamma en bild till therese plakat till studenten, eller vi h
hitta massa bilder så ska mamma fråga dom som jobbar med det, vilken som blir bäst :D och så får hon väll tänka lite under dagen också :) Jag har 4 favoriter..hehe :)


Men nu ska ja vila mer och titta på tv lite :)

men ja skriver väll senare o berättar vad som har hänt under dagen kanske :) hehe

pusshej<3



Sommarjobb

jaa..det blev inget jobb som barnskötare.. :( Jag såg ett mejl från Hanna idag o då hade hon skrivit att ja inte fick det..hon sa att hon skulle RINGA, så inte ens det kunde hon !!

Ja prata me mamma o hon sa att vi skulle lösa det på något sätt.hoppas det..Jag började gråta lite också för att ja kände mig så himla misslyckad så då kom hon o trösta mig :)

Älskar min lilla mamma<3

Jag är sjuk nu också..feber, ont i halsen o allmänt ont i kroppen :(

Jag tror det blir o vara hemma imorn..jag orkar verkligen inte..och så känns det så onödigt för vi har bara två lektioner, så då kan ja vara hemma o sova istället o bli frisk..

men nu ska ja titta på Bonde söker fru o sen sova..

puss och sov gott<3



Söndag

Nu känns det inte som att ja har skrivit på sjukt länge, men det va bara för att ja inte skrev något igår..Ja hade fullt upp heeela dagen.
Natalie ringde till mig vid 11 o säger att ja ska gå o duscha o sen ska vi dra till stan..för vi skulle kolla på bilar..så ja skyndar mig som  en gris o så..hehe

Sen va vi i stan till 5-6 typ..så åkte ja hem till farmor för therese va där, så åt vi där sen vare bara o komma hem, titta på tv o sen sova :) hehe

Jag hade sjukt kul i fredags med tjejorna..åkte 2 karuseller, sen mådde alla illa :P Natalie och Josefin spydde :P haha !!

Just det, vi hade ju strömavbrott i torsdags och ja trodde att min samhällsuppgift va borta..men det va den inte :D Så datorn räddade typ heeela mitt liv :D Puss på den<3

Nu ska ja o Therese gå till ICA o handla polly tills ikväll :)
skriver kanske senare..
seeyaa! <3


RSS 2.0