hard

Its hard to know that the person you love the most in life and live for, doesent feel the same about you.

You try to do your best to make that person feel the same, but its no point in the end, because its not youre desition at all.

You can lie in your bed and cry and wait for that person to come back and say "I love you, you are my everything" Or...you can go out with youre friends and have fun and dont think about that person until he/she comes and beg to have you back.

Its very hard to think like this, I know, I´m in this situation right now..! But im gonna try my best to be happy and I have so many people in my life that want me the best, they want me to be happy. So i will do this for them. I´m gonna be happy for them..I´m realy gonna try! I promise you.
I love you all, everyone who helps me through this is wort so much, I can´t even describe how much.

You are the best<3



skiiiit

Aa..det är inte bättre sen sist jag skrev, eller jo..lite kanske..men inte mycke..det är absolut inte bra!
Igår låg ja hemma i sängen hela dagen och sov det mesta av tiden..klockan 4 kom mia hem och då fixade hon två mackor till mig, en snickers och en kopp te, då ja inte hade ätit något på hela dagen. Tack<3

Men som sagt, nu är det lite bättre i alla fall. Jag gråter inte konstant, nu är det bara någon gång i halvtimmen..hehe.
Natalie och jag gick på stan idag, jag handlade tre örhängen, tajts och ett linne. Och vi åt på stan, på paus, och bara hade det trevligt och prata om allting, jag tänkte inte någonting på det som har hänt. Den där tjejen är verkligen något helt underbart som bara finns vid min närhet och hjälper mig med allt. <3

Vi hade pass på friskis sista lektionen, den gick vi på och jag kunde inte göra något seriöst för ja va deppig då, så då blev allt bajs :)


Ett liv utan dig är inget liv alls<3

:'(

ATT ENS LIV KAN FÖRSTÖRAS OCH FÖRÄNDRAS SÅ FORT...PÅ BARA EN BLINKNING!
det är sjukt !


Lördag

Nu känns det som att jag har varit ledig super länge, ja har ju inte varit i skolan sen i tisdags, stockholm i onsdags, ledig i torsdags och igår. 4 dagars ledigt har verkligen gjort susen :) Det borde vara så hela tiden..hehe!
Idag har jag tittat på The Hills hela dagen, från klockan 11 till klockan 6 :) Jag har också varit barnvakt nu på kvällen, från halv 7 och så är jag det fortfarande. Imorn ska ja också vara barnvakt, men det blir bara någon timme på dagen :) Jag skulle kanske ha träffat några fina människor nu på kvällen, men det blev tyvärr inte så, ja hade sett fram emot det..men,men..det blir förhoppningsvis en annan gång :)

Jag har precis fått en fin tomtefrisyr, med två flätor och tomteluva på huvudet..Steff tyckte att ja skulle sova så och ha så imorn :) Jag får se hur det blir med det..haha!

Men nu ska ja gå o borsta tänderna och sen titta på en film i min säng och sova :)

Jag looovar att bilder från stockholm kommer snart. Men jag har lixom inte haft tid nu känns det som, eller ork ;) tihi. Men det kommer snart, looovar<3


(:)

Stockholm igår då, det va skit kul, men lite jobbigt ibland, men mest kul :D Men ja kände igår nåär vi va där att ja fick ont i ryggen och sen igår kväll låg ja o grät för att ja hade så ont och jag mådde illa och kunde knappt sova för hur ja än låg så gjorde det ont :( Och idag har ja också ont..inte lika, men endå jätte ont så ja vet inte hur det blir med att simma ikväll som ja hade planerat, hoppas det går över lite mer tills dess. Jag ska bara ligga ner hela dagen och vila.

Jag ska fira mamma ikväll också, hon fyller år idag :D STORT grattis till henne :D hihi..

Men nu ska ja gå ner o äta frukost och titta på harry potter och vila :) tihi.

Bilder från igår kommer nog senare, kanske senare idag om jag orkar.


Puss<3 


Tisdag

Nu ska ja snart sova, ja tänkte bara att ja skulle skriva något lite snabbt för nu har det varit dåligt igen :) Ja är ju hos pappa nu..haha !
Idag i skolan så fixade vi det sista inför imorn så det är klart...imorn ger vi oss av till huvudstaden och bygger upp e monter på en stoor mässa :D det ska bli så KUL :D jag vet fortfarande inte vad ja ska ha på mig, för ja vill ha något slappt, men fint men endå inte det finaste eftersom att vi ska måla..så aa, ja vet inte, ja får kolla om ja hittar något bekvämt och mellan fint :) hihi.

Men nu börjar despret houswives så ja ska gå o kolla på det o sen sova, ja måste va pigg imorgon..haha!
Kommer förmodligen massor med bilder från stockholm senare också ;D

Pussis<3




idag har jag haft fullt upp...jag har städat och packat och plockat massa :) Lagat mat och styrt..tihi. Så ja har verkligen inte haft tid att uppdatera bloggen idag..

Jag har inte gjort så mycke mer idag, efter att ja va klar med allt så tog ja det lugnt framför tven och så duschade jag och nu sitter jag i min säng och pratar med sebban och tittar på film "..och så kom Polly" Jag ska snart sova och imorn på friskisen är det Yoga...kuuul! och sen är det skola o sen hem till pappa :)

Puss och godnatt<3


....

I´m so fucking bored right now and you make me sick !!

Jag förstår mig inte på folk ibland..jag vet inte ens vad ja ska skriva ! Jag stör mig bara på att vissa människor beter sig så att man passar för dom ibland och man känner sig omtyck, sen ibland när man pratar med dom så känner man det där, att de verkligen tycker att allt är jobbigt..och att dom stöter bort en nästan o bara beter sig surt..
Man vet inte hur man ska bete sig riktigt med sånna människor, ibland passar man och ibland inte, ska man veta när detta inte är..?!

Nu orkar ja inte lägga ner mer energi på det här..skriv gärna och säg vad ni tycker och tänker om det här inlägget, har jag helt fel eller är det någon som kanske tycker likadant ? :)

Nu ska ja sova och imorn ska ja bara ha en slappdag tror jag, sova länge och ta det lugnt, ja får se om ja kanske träffar någon :)

puss och godnatt snyggingar<3


Lördag

Jag och natalie satt vid konsum idag, det gick skit..inte en enda såld korv på 3 timmar..och gud vad vi frös..båda två va iskalla, vi hade ingen känsel i fötterna och vi satt o hoppa omkring för att försöka få upp värmen..Vi gav upp efter 3 och en halvtimme då ingen hade köpt någonting och vi va helt nerkylda !

Nu sittar jag här en lördag eftermiddag i mjukiskläder, har halsbränna och känner mig allmänt nere för att ja är kall och jag har ont i hela kroppen, ja tror att ja börjar bli sjuk :(

Jag har precis tittat på en film som heter "City of Ember", den är jätte bra :)

Jag får se om ja hittar på något senare, det beror på vad ja känner för :)
Mamma köpte en fetaost till mig idag som ja har längtat efter heeeela veckan...så ja ska äta den sen :) hihi.

Puss på henne<3


Lägenhet

Jag kollade lite på hemnet nu..och ja hittade en 2a för 1 889 kr..snacka om att ja blev sugen..helt nyrenoverad, jätte fräsch o fin, bostadsrätt :)
Dock va det mest vita väggar, det kan kännas ganska tråkigt, men det va inte det i alla fall för det va så mycke snygga detaljer på väggarna..det va super fint och jag vill flytta dit nu :) Tyvärr va det ju utan balkong, men ja tror att ja kan överleva utan det..kanske ;)  Kanske ska prata med mammis o pappis o fråga om dom kan bidra med lite pengar i månaden tills ja får jobb i sånna fall :) Förhoppningsvis så får ja det snart..annars dör jag..hihi..


VILL HA !! :D


förlåååt.

Igår så sa ju sebban att Norrköping va sämst, det va klockan 12 på dagen, nu klockan 4 idag så skrev han förlåt, hihi...det tog 28 timmar för honom att säga förlåt, hahaha..det va ju absolut inte något sånt att ja va sur eller så för att han hade sagt så..det va bara att ja ville se hur lång tid det tog för honom att säga förlåt ;) Det är nämligen så att han aldrig någonsin har sagt förlåt när vi har bråkat..inte ens när det bara har varit hans fel..hmm..så ja va tvungen att göra såhär så att han lär sig att säga förlåt ;)

Hehe..jag prata ju inte med honom på hela dagen, han skickade 10 eller mer sms på 3 timmar och skrev hallå, svara då..och sånna saker..10 kanske inte låter mycke, men det är ganska mycke för att vara sebastian..jag fick typ hela tiden kändes det som ;) hihi..lite skojsigt :)
Men till slut va ja tvungen att svara lite också för att han skrev att han blev orolig och det kan ja ju inte låta honom vara :) tss..

Älskar dig knasis ;)<3


Lite suddig och lite knasig bild..menmen :)


Freeeedag

Äntligen fredag igen :) hihi.

Idag har det varit ganska slapp dag, vi fick reda på att våran lärare björn tydligen ska göra det mesta av vårat jobb så vi vet inte riktigt vad vi ska göra nu :)
Vi fixade lite med vårat UF, att sälja polkagrisar..vi har redan sålt för 195 kronor, det är kul :) På en dag lixom. Vi ska nog stå vid öppethus på skolan nästa onsdag. Jag är ju i stockholm då, men dom klarar sig utan mig ;) 
Vi ska stå hela nästa helg o sälja också, i stan i lindenhuset och i finspång centrum. Så det ska bli kul..ja har fullt upp varenda helg...nu i helgen ska ja ju sälja salami, nästa helg sälja polkagrisar och helgen efter det så kommer sebban och vi ska gå på bio o massa sånt och helgen efter det så ska ja till Ullared för första gången i mitt liv :) Sen är det nog ingenting vad jag vet..haha! Fullt upp som sagt :) Men lite roligt är det, minst roligt är ju salamin för det är ingen som köper och så är det så j*vla kallt att sitta ute i fem timmar och bara vänta..! Så..aa :)

Men ja får glädjas med att nästa onsdag så ska ja till stockholm och då är det bara en månad kvar till julafton också, och bara två veckor till Ullared :D wiii..

pussis<3


ny header

Nu har jag en ny header igen, va lite trött på den förra ja hade:)
Jag hade den ju väldigt länge så ja tyckte det va dags nu :)


Jag va ju hos ungdomsmottagningen idag, det blir o gå dit den 15de igen och då ska ja stoppa in en P-stav :o Ja är lite nervös, men det går nog bra..hihi, hoppas jag ;)

Nu ska ja titta på vampire dairies o sen duscha o sova :)


Pussis<3


högskola

Vet ni en sak, det va ju sacomässa i stockholm idag, jag ångar nu att ja inte åkte på den :( Ja har kollat på högskola nu i flera tmmar och på alla sidor så står det att dom fanns på sacomässan..men ja tror att ja har bestämt högskola, eller ja väljer mellan två stycken, antingen i Blekinge eller i Leksand :) Antingen inredare eller festfixare :) Jag har velat bli festfixare hela mitt liv, men det är så svårt att hitta skola för att när ja söker festfixare på skolorna så står det bara att det inte finns några matchande sökningar :( Men ja hoppas på att det verkligen finns festfixare där jag såg den om ja nu skulle vilja gå där :)

 


åka snart

ska snart gå ut i kylan och upp till konsum o kolla på hur, när och varför julmarknaden är i krokek, haha! sen ska ja till ungdomsmottagningen o beställa tid till P-stav :) Hoppas ja får ha det, vi skulle diskutera det också..haha!

Nu ska ja packa det sista o sen gå :)

Tjao<3


hemma

Jag är hemma idag o bara vilar upp mig, alla i min grupp i skolan åkte till stockholm på sacomässa så då skulle ja vara själv i skolan o vad skulle ja kunna göra själv!? Kvart över 1 ska ja till ungdomsmottagningen, så ja åker med halv 1 bussen in till stan :)

Ja hade tänkt att träna efter men det blir nog inte så för att ja är jätte förkylld och hostar så ja ska nog vila lite istället :) Kanske tränar imorn efter skolan ifall ja känner mig lite bättre :)

nu ska ja titta på film innan jag börjar fixa mig och åker :)

Puss<3


människor...

Asså vilka människor det finns, ungar som tjuter konstan hela tiden för att få uppmärksamhet och vuxna som bara tjatar och är konstiga..!!

Vad är det för värld man lever i?

HAHA


Inte utan min dotter

Jag har precis sett en jätte bra, men hemsk film. "Inte utan min dotter" heter den, det är en sann berättelse om en man och en kvinna som är gifta och bor i USA, sen lurar mannen med kvinnan och deras barn till Islam, där han är ifrån, från början. Sedan är han jätte dum mot dom, tar deras pass så att dom inte kommer hem och slår båda två, mest frun, hon va ute på stan ganska länge, då när hon kom hem så slog han henne för att hon varit borta och han inte visste vart hon va och han hota henne med att han skulle döda henne nästa gång...men aa..Ush, den va riktigt hemsk. Jag grät och blev jätte arg flera gånger..!!

Men den va som sagt jätte bra också, den är riktigt värd att se tycker jag.


Roliga klipp

http://www.youtube.com/watch?v=luj9gshPvns  

http://www.youtube.com/watch?v=Y90t5MFHtiE  

http://www.youtube.com/watch?v=lm_n3hg-Gbg

http://www.youtube.com/watch?v=qVSsYvC6O8s

Om man är på dåligt humör så är det bara o kolla på dom här så blir man glad igen :D

HAHAHAH...jag kan inte få nog av dom..!! hahaha<3


Svenska B

Äntligen är nationella proven i svenska B avklarade, muntliga va innan höstlovet och skriftliga hade vi ju idag. Det gick nog sådär, ja skrev 11 sidor och jag tänkte på allt som ja har gjort fel på testproven som vi har haft, det va inte så mycke fel men bara ett fel gör ju att betyget sänks och det vill ja inte :)

Så ja hoppas på det bästa, vi hade 5 timmar på oss men jag satt i 2 timmar o skrev, men det va lång tid i alla fall tycker jag ;) haha.

Och nu kan ja andas igen, ja va nog lite nervös, för nu känns det som ett lättnad :)

Men självklart när ja skulle gå ut ur klassrummet så råkade jag ha ner en pennvässare så att det lät i hela klassrummet. Duktiga Isabella (Y)

haha!


Salami

Hejsan, som ni alla vet så går ju jag tredje året på gymnasiet och vi har projekt som de flesta treor har. Mitt projekt handlar om att göra en reseguide för ungdomar till london och andra billiga länder. För att kunna göra reseguiden ordentligt så måste vi kunna åka till london och uppleva det själva och för att kunna åka till london så måste vi ha pengar, vi valde därefter att sälja salami för att få in pengar. Och då är min fråga till alla ni kära läsare, ifall ni eller någon ni känner skulle vilja ha en salami eller två. Det är 800 g, 42 cm och kostar 165 kr (värt priset, jag lovar) Det finns också tre olika smaker, vitlök, peppar och kryddmix. Det kommer med en fin förpackning så att ni kan ge bort i julklapp eller liknande. Vi får salamin v.49 och ska då leverera till alla, förhoppningsvis under den veckan.

Det är bara att höra av er här med namn, telefonnummer och adress och vilken smak om ni skulle vilja köpa, eller skriv på facebook går också :)
Ni kan höra av er senast söndag, på måndagen den 22e november ska vi lämna in våra beställningslistor.

Jag hoppas att ni vill stödja mig och min projektgrupp med 7 andra tjejer, så att vi kan genomföra det ordenligt.

Tack :)


Tisdag

Skola idag 9-16, eller det blev till 15 för att vi hade pass på gym o friskvården och den håller ju inte på i 3 timmar :) Men innan så jobbade vi med montern till stockholm. Det gick sådär..allt blev så krångligt för våran lärare visste inte det som vi undrade över..så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men vi fick lite gjort i alla fall. vi gjorde ett schema så att vi vet vad vi ska göra :)

Vi hade zumba på friskisen, det va skiiit jobbigt, men suuper kul. Det va en sak som va väldigt jobbigt. Man skulle halvt sitta ner och låtsas slå på en trumma. Det kändes reält i låren efter ett tag alltså. haha. Men det är kul med träningsverk, då känns det att man har gjort något :)

Ja ska plugga snart, ja har nationellt prov i svenska B imorn, så ja ska kolla på lite papper och kanske plugga lite, jag har ju massa tid ikväll eftersom att ja o sebban inte ska prata i telefonen :)

Men först ska ja kolla på tv.

Tjao<3


Jag hittade denna fina, underbara bild hemma hos farmor<3


orkar inte

Jag har verkligen ingen ork för någonting, ja har ont i hela kroppen, är irriterad på allt och alla..har humörsvängningar och orkar inte bry mig om någonting!! allt känns bara jobbigt.

jag har nationellt prov på onsdag men ja har inte ens kollat på det någonting..duktigt isabella !

det kan också bero på att ja knappt har sovit något natten till idag. Jag somnade klockan 12, sen vakna ja halv ett av att någon/något tog på mina fötter, sen vaknade jag halv 2 av att det va något jätte konstigt ljud och obehagligt. Sen märkte ja att det va casper som kräktes under min säng. så det började lukta spya i hela rummet och ja trodde att ja skulle spy men ja ville ju inte gå upp halv 2 på natten och ta bort spya!!

Sen nu imorse såg jag att det vaa så långt in endå så ja hade inte lyckats ta bort det..man måste lyfta sängen för att få bort det :O

USH !!


uppdatering

Nu va det länge sen ja uppdaterade bloggen. Men det har som sagt varit fullt upp hela förra veckan. I fredags hade ja lite tid på kvällen, ja hade tänkt att skriva men sen blev jag så himlans trött så då blev det ingenting alls.
 
I lördags skulle jag och natalie sitta vid konsum o försöka sälja salami, men Natalie va tyvärr tvungen att åka till akuten för hennes urinverksinfektion hade spridit sig :( Och jag va inte super tagg på att sitta där själv i 5-6 timmar+ att natalie hade ganska mycke grejer som ja hade behövt, så ja följde med pappa,mia och stephanie till farmor direkt istället. Jag satt o titta på tv medans pappa och mia va ute i regnet och fixade tak..tihi!
Sen hade vi våran tradiotinella deabildskväll, det vart väll ganska så mysigt..men lite irriterad va ja ibland..haha.

Igår så va ja o natalie vid konsum hela dagen. det gick inte så bra, vi sålde bara 3 stycken, därav 2 stycken släktingar..hmm..hoppas det går bättre nästa helg. Vi fick mycke skratt igår i alla fall. :) tur att vi hade varandra...hihi<3

Idag så började "praktiken" vi är i skolan o bygger en monter inför en stockholmsmässa som är nästa vecka. Min grupps förslag vann ju, lite kul :) Och jag o min grupp ska också få åka upp till stockholm o bygga upp montern och fixa med den :) Kul som bara den :)

Jag prata lite med therese idag, hon har det toppen bra. Dom åker tilll kambodja snart :)


sorry

Asså förlåt för den dåliga uppdateringen, det är så fruktansvärt mycke i skolan nu så ja har ingen tid eller ork att ens sitta vid datorn, det va prov i färglära idag, kristendomsprov imorn och islamprov på fredag..jag har suttit hela dagen, sen ja kom hem o bara pluggat.. och dum som ja är så glömde jag mitt block i skolan så ja hade bara boken att gå efter och där står det helt onödiga saker..och saker som tydligen inte ens stämmer, så provet kommer väll gå TOPPEN ! (Y)
Provet idag gick väll sådär, ja skrev på precis allt, men ja vet inte om det är rätt..haha ! Vi får reda på vad vi fick om två veckor, efter praktiken.

Joo, föresten..min grupps förslag vann..så det är vårat förslag som ska byggas på en monter uppe i stockholm om 2 veckor..lite roligt :) Min grupps förslag vann ju när vi skulle göra om i skolan också..så det är lite kul :) hihi.

Nu ska ja gå o titta på Greys anatomi, prata med sebban, läsa boken något mer och sen sova. Torsdag imorn..skööönt :)

Pussen<3


SNö<3

Sitter i skolan nu då, första lektionen börjar om 10 min ungefär :) det är SNÖ ute idag..massor också och jag är så enormt lycklig. hiih. Jag ÄLSKAR verkligen snö...hihi!

Vi har gym o friskvård sen, sista lektionen, så då ska ja o natalie köra på tills vi dör..hihi. Synd bara att vi inte har det passet som vi hade igår, det hade varit roligare att ha idag :)

Jag skulle ju till banken igår o fixa legg, men när vi åkte o skulle fixa kort så va automaten trasig så då sket vi i det :( Det blir kanske nästa vecka någon gång..hihi :)

Pussis<3


dans

Jag sitter o tittar på Step up, en grymt bra dansfilm. Men det är bara det att varje gång jag ser den så blir jag så enormt danssugen så det finns inte, så fort ja hör en låt så vill ja bara dansa. Jag vill verkligen börja dansa asså, jag ska försöka göra det till våren om man kan det. Hoppas det. hihi

Nu ska ja titta klart på filmen o sen sova.

School tomorrow you know. ;)


Höstlov<3

















Underbart och skönt höstlov med fina människor<3


Skolfoto


Bells

Nu har jag precis rensat datorn lite på skräp, den börjar bli seg så ja va tvungen att göra någonting, ja flyttade också lite grejer till D-disken istället för att de ska ligga på C och ta plats :) Så förhoppningsvis så kommer datorn funka lite bättre nu..hihi.

Asså det är skola imorn, det känns inte bra, lovet borde vara en vecka till tycker jag. Jag måste fixa ledighetsansökan direkt imorgon i skolan för annars glömmer ja bort det :) Jag har en månad på mig, men det är lika bra o fixa det nu. Två prov den här veckan också, det känns super kul :) blir o plugga som en galning..hehe!

Imorn blire banken med mamma efter skolan o sen plugga med Natalie lite till ett prov. :)
Vi har fått skolfotot nu på klassen, ja vet inte om ja blev så nöjd..men det blir ja typ aldrig..men det va något med mina ögon asså..jag vet inte vad det är, dom ser nästan svullna ut på något sätt..hela mitt ansikte ser svullet ut..men,men. :)

Nu ska ja titta på film. 

Puss<3 



Alone again

Aa..så nu va den här veckan också slut..Sebban åkte hem för en kvart sen så ja är lite depp just nu om ni vet vad ja menar. Det är alltid jobbigt att säga heldå till den man älskar och inte veta när man ses igen..första natten är jobbigast, man är så van vid att sova bredvid någon och sen helt plötsligt så ska man inte göra det..det är enormt svårt att kunna sluta ögonen och somna, man känner inte den närheten av någon bredvid sig, någon som håller om en, ingen godnatt puss..
Men,men..det blir bra under halva veckan ungrfär för då börjar heltidssaknandet istället och då känns det ingen skillnad när man ska sova. :)

Men det är så skönt att det finns mobiler och msn och allt sådant, annara hade jag inte klarat av det tror jag. Så det blir o prata ikväll som vanligt, jag längtar redan..hihi<3

 


Jag älskar dig Sebastian Anders Wigh så mycke att det inte går att beskriva med ord. Du är den som får mitt hjärta att slå fortare och långsammare på samma gång. Det känns som att ja kommer sväva bort om jag inte håller mig fast i någonting. Du är den ja vill se sist innan jag somnar och först när jag vaknar, du får mig att må så fruktansvärt bra. Vi har våra bråk ibland, men det blir alltid bra och det gör oss så mycke starkare för vi vet då vad det är vi ska satsa på och se fram emot. Vi ska vara glada och inte arga på varandra, vi ska busa och bara ha kul, vi ska mysa och älska varandra.
Du är den enda i mitt liv. Du är allt man kan önska sig. Du är bäst<3
I love you soooo much baby<3



Hem

Det blev inget skriva igår, på något sätt så va det fullt upp hela dagen...och så va ja nog lite slö också tror jag. tihi
Det va en lite rolig grej igår, eller ja tyckte det va dyng cooolt. Jag o sebban va ute och han rökte och så fråga han mig vad klockan va när han va klar, men ja hade inte min mobil på mig så ja skulle gå in o kolla och då precis när ja öppnar dörren så säger dom på radion såhär "klockan är halv 1" Haha, ja tyckte det va jätte coolt som sagt..just precis när han hade frågat så svara dom på radion ;)
Jag o sebban såg en helt sjuk film igår också, har inte sett någon värre och ja o Natalie kollade på en film en gång där kossor åt människor men den här va fan värre än den..haha ! Det handlade om en tant och en gubbe som va ute på en äng en dag och så hittade gubben en fågel på marken som va en människa med vingar ist för händer och han tog hem den där bebisen och uppfostra den med sin fru och det ända som den där barnet kunde säga va pip,pip,pip! och dom kallade barnet för pippifågel och barnet va också skit litenl..!! hahahaha..och så flög ungen iväg hela tiden och ramla ner i ett hus och sen flög den igen o så ramla den ner på en kyrka..asså den va helt sjuk som sagt, man satt bara o skratta för att den va så himla dålig..vi kollade inte färdigt på hela, men aa..hahaha !
Idag ska ja åka hem, sebban ska ju också med förhoppningsvis..han kan inte bestämma sig..hehe :) men jag tror nästan att han gör det, för han vet att ja blir ledsen annars och han vill inte att ja ska vara ledsen. hihi.
Annars vet ja inte vad vi ska hitta på idag, det blir väll o ta det lugnt o packa ner alla grejer och sen hemma tittar vi  nog på Idol och bara myser :)
Puss<3



3 november

Nu sitter jag här igen :) hihi.
Idag ska ja o sebban vara med hans kompis simon och hans tjej som heter simone, tror jag :) hehe
Vi ska bowla och äta någonstans och ja ska handla lite grejer som puder och hårspray, sen blir det kanske något mer också, det vet man ju aldrig ;) hehe
Vi ska ta en buss som går om en timma till stan, sen kommer vi inte hem förren efter 10 någon gång..så ja vet inte vad vi ska hitta på mer..vi får äta enormt långsamt och spela bowling i slowmotion..haha ! :D
Therese och Joel åkte till ett annat land idag, till Laos, dom ska vara där ett tag nu, sen ska dom till Thailand, bankok, igen vid nyår och jul också kanske..vet inte riktigt :)
Jag åker ju förmodligen hem på fredag och har förhoppningsvis med mig sebban hem då..han vet ju inte om han vill....men han ska, det bestämmer jag :D haha..!
Nae, nu ska ja gå o titta på en film med sebban.
Puss<3



Tisdag

Idag har det inte blivit så mycke gjort heller..tihi, vi är riktigt slöa faktiskt..vi ville komma till affären och handla lite gott att äta, men vi kom aldrig dit för att man måste åka buss och det gick en buss vid två och så kunde vi typ inte bestämma vem som skulle vara hemma med jack och så :) så vi bakade en kladdkaka istället som blev helt fail för människorna ville ha dubbelsmet och ingen utav dom orkade vänta med den i ugnen heller..så den vart skit äcklig :( Man tappa suget efter 3 tuggor i alla fall..haha!
Jag och sebban lagade mat idag med, eller mest ja, sebbe låg mest på golvet o gnällde om att han hade ont i ryggen så aa..jag lagade det mesta :)
Vi kollade på "P.S I love you" för en stund sen, det började med att sebbe berätta vad som skulle hända för att han hade sett den tidigare men inte hans syskon, efter halva filmen börjar sebbes bror klaga på att filmen va dryg (jobbig) så ja kände inte alls för att se den..allt blev bara jobbigt..!
Sen ska vi nog kolla på någon mer film, eller ja ska ju kolla på despret houswives och cougar town, sebbe får göra vad fan han vill då för att ja ska titta på det :) haha
Aja..nu ska ja kolla vad surpuppan (sebbe) gör och sen..aa, göra något så man slipper alla jobbiga människor :)
Puss<3

<3

Måndag idag då, men det gör ju ingenting eftersom att det är lov :) Och ja kan inte sluta skriva det för att ja är så lycklig över att det är det, slipper skolan en vecka :)
Snart ska ja gå ner o laga mat med sebban, det blir spagetti och köttfärssås :) Sebbe får göra köttfärssåsen så kokar ja spagetti och dukar..han är nämligen grymt bra på köttfärssås, den blir groteskt god :D hihi.
Idag har vi bara tagit det lugnt, tittat på film och myst hela dagen..det har varit super tråkigt väder idag så vi har inte haft lust att gå ut något :) Bara varit inne o myst som sagt och värmt oss med varma kläder och lite gott att äta..hihi.
Jag fick 40 min massage förut av honom också, ja somnade nästan :) det va så enormt skönt..hihi<3
tyvärr så går ju en vecka så fort..men det är ju endå en vecka..men det skulle vara roligare med två veckor..hihi.
Men nu ska ja hjälpa till o laga mat..så att min lilla älskling inte behöver göra det själv :)
Pussis<3

RSS 2.0