Wish you were here!

Jaa...när man bara hör låten utan att kolla på videon så tänker man på en sak, en person som man saknar..sen om man kollar på videon så blir alla känslor så mycke starkare o..jaa, jag vet inte riktigt vad ja ska skriva! Varje gång ja hör låten så blir jag nedstämd eller vad man ska säga, ja känner verkligen det som Avril Lavigne ska förmedla, en sorg över någon som har lämnat henne! 

Ja låter låten tala för sig istället:) 




Lördag!

Jag hade en super trevlig dag o kväll igår, ja o natalie började med att gå på stan, ja handlade present till stephanie, som skulle på kalas idag, sen så handla ja min tröja till dansen o så handlade ja två trosor!
Efter det så åkte ví hem till Ludde, han o Jimmy höll på o la golv, så ja o natalie satte oss där o åt Luddes godis:)
När dom va klara så åkte vi hem till natalie och Jimmy, köpte pizza o kollade på Happy feet 2! Jag tror nog att ja va den enda som tyckste den va bra för dom andra tre låg o halvsov..haha! eller så va det för att dom tre låg ner i soffan medans ja satt upp så ja kunde inte sova:) tss!
Sen åkte ja hem, runt 11 va klockan..dyng trött..o ja va nära på att somna på motorvägen 2-3 gånger, så det va lite läskigt! usch, usch!

Idag vaknade ja av pappa som kom in i mitt rum o säger att det är snö..o ja bara tänkte "det är första april imorgon o inte idag" o så gick han ut ur rummet..då blev ja så himla nyfiken för att han sa, innan han gick ut att det va seriöst snö ute! Så ja kollade ut o ser SNÖ! Va faaan! Snö den 31e mars:o NEEEEEEEEEJ!
Men som tur va så försvann ju snön ganska fort, vid 4 kollade alla här på fotboll o så tänkte ja kolla på big brother på internet eftersom ja missa igår..men så finns det inget avsnitt uppe :o så ja får kolla imorgon, eller senare!

Ikväll blir det lugnt, folk från vargön är här så vi ska äta plankstek o kanske spela kubb eller så..bara ta det lugnt o mysa:)

Pussssssssssssssss<3


part of me♥

Den här låten dansade ja till huuur många gånger som helst idag, medans ja städade! Så bra:D hihi.
Det gick inte o få stopp på mig när ja väl hade börjat dansa! hahaha.

Big Love♥


 


Underbar dag.'

Idag är det en sån här härlig dag, jag känner mig bara så pigg o glad o jaa...jag älskar livet! Jag har hunnit tvätta kläder och plockat ur diskmaskinen, nu när ja har skrivit klart ska ja hänga upp tvätten o sen ska ja träna på min dans. Jag har också städat rummet också! det glömde jag nästan bort.
Jag är nämligen ensam hemma, då pappa är i stan på något möte, mia jobbar och Steff är ju i skolan!
Skönt att ja är ledig idag, men ja hoppas att ja är ledig imorgon med för ja ska till natalie vid 5 o ja ska ju fixa mig lite innan då..så då vill ja vara ledig så att det inte blir så stressigt. :) Men ja får se hur det blir, ja är ju självklart glad om ja får jobb också, ja behövber ju alla timmar ja kan få:)

Men nu ska ja fixa tvätten som sagt o sen måste ja tänka på alla stegen till dansen så att ja kan öva:)

Pussar i mängder till alla underbara läsare<3


Tipspromenad!

Något som ja verkligen inte tycker om att göra är att gå tipspromenad! Det är bara såå tråkigt, det kan va för att ja aldrig vinner, men endå..så enormt tråkigt att..jaa, man kan svimma! haha!
Men..det finns alltid ett MEN! Vi får folk från vargön i helgen, Mias kompisar som har blivit våra, super snälla:) Men aa, i alla fall, dom kommer..o då ska dom gå tipspromenad på lördag o för att ja HATAR att gå, så erbjöd jag mig att göra alla frågor..smart va?! Då kan ja ju INTE vara med..haha, eftersom att ja kan alla svar! Så då kan ja bara sitta o ta det lugnt medans dom svarar på mina frågor.
Ja har i alla fall letat efter alla svaren nu, det va absolut det jobbigaste! Men ja hittade dom endå ganska snabbt, förutom en fråga som ja fick byta ut för det gick verkligen inte att hitta svaret till den, tråkigt nog, för ja tyckte det va en bra fråga! Men men, det blev 13 helt perfekta frågor, 13 med utslagsfrågan såklart. hihi

Nu ska ja bara skriva ut dom så är allting klart :D

CIAO<3


Onsdag

Idag har ja jobbat halvdag..skönt! Ja va så fruktansvärt trött imorse, ja ville bara lägga mig i sängen igen o sova vidare! Men det va bara o kliva upp o göra sig iordning för jobbet:) Jag fick i alla fall låna pappas bil till jobbet idag så det va skönt!
Mitt knä började göra ont som tusan igår igen, ja tror kanske att ja har överansträngt det lite nu! Så aa, det va skönt att ta bilen så ja slapp gå idag nu när ja har ont:) Ikväll är det bandy, ja får se hur det går. Jag har ju sånt här knäskydd, som gör knät stadigare, ja får ha det ikväll o hoppas på att det hjälper lite. Annars får ja väll bara titta på om det gör för ont:) Hope not!

Just nu ligger min sockis katt, Casper, i mitt knä o trycker på alla möjliga tangenter med tassarna..hahaha! Men vi ska gå o kolla på GCB nu o så ska ja låta pappa sitta vid datorn för att han skulle hålla på med något:)

Pussisar<3


Moves like Jagger

Idag har ja jobbat, halv 10 till 3:) Imorgon blir det också jobb..pengarna kommer ju bara rulla in som tusan..:) KULKUL!

Efter jobbet har ja kollat på big brother som ja missade i fredags när ja skjutsade pappa o mia, o sen åkte ja på dans..det va skit kul idag, men efter kände ja mig helt slut i hela kroppen..det är väl för att ja inte har kunnat träna på någon vecka nu, för att ja har varit sjuk :( Men nu är ja frisk så ja ska träna som tusan den här veckan:) Köra stenhårt!!

Det är inte långt kvar tills min dansuppvisning är nu! det är nog bara 4-5 gånger till på dansen, sen är uppvisningen:) Vi har bestämt platser nu, vi har pratat kläder o så, så det känns att det börjar närma sig o ja börjar känna mig nervös nu också..tss:)

Det är lite sjukt att varje gång ja åker hem från dansen på måndagar så kommer samma låt varje gång! Den här "fucking perfect" Det är helt sjukt att den kommer varje gång! så varje gång sjunger jag så högt att man kan tro att hela världen hör..o ja kan ju texten så himlans bra nu också! hahaha!


 
Pink - fucking perfect


Tröttis!

Jag börjar bli trött nu o det är inte bra, för ja ska åka till finspång o hämta pappa o mia kl 10 ikväll, men det är ju om en timme ja ska åka..så ja kan nog hålla mig vaken tror jag:) Sen blir man nog trött efter att man har ätit o så. Så det blir nog bättre efter ett tag, ja får ta några glas läsk så blir ja nog pigg om ett tag..hihi! Läsk och jag = KÄRLEK..kanske inte så bra, men ja dricker ju inte det varenda dag som tur är...hihi! Då skulle man nog bli lite tjock tror jag..tss:)

Nu ska ja gå o kolla på tv med mamma och Åsa o vänta på tills klockan blir halv 10, så ja kan åka o hämta pappis o mia.

CIAO<3


Fredag.'

Äntligen fredag..eller vad säger ni?!
Fast idag ska ja skjutsa pappa o mia till o från finspång, ja hade glömt bort det men pappa påminde mig igår när ja va hos honom, känner inte direkt för det..menmen, dom hjälper ju mig med saker så då hjälper jag dom också:)
Det värsta är tycker ja, är att ja bara har varit i finspång en gång i mitt liv, ja har världens sämsta lokalsinne..o ja ska åka dit ikväll vid 9-10 själv o hämta pappa o mia! Ja kommer för tusan hamna i kina eller något..usch..vill inte åka dit själv ! Men ja vet inte, det kanske är lätt att hitta:) Ja har för mig att det inte är så stort där...så ja får hoppas på det bästa.

Ja va ute o gick en sväng förut, så underbart väder ute! det är så varmt att man svettas till o med..då är det skönt:D hihi!

Men nu ska ja ta o äta lite lunch ! Ja får se vad ja hittar på för gott...hihi:)

Pussar i mängder<3


Big brother

Kommer ni ihåg att i början av big brother så skrev ju ja att Tenny inte alls passade in i big brother....nu när ja har sett det ett tag så tar ja tillbaka det helt! Jag älskar Tenny!! haha..han är så ful, men gud vad han är skön som person..hans skratt får ju alla andra att dö av skratt! Hans dialekt är så skön att det finns inte..haha!

Dom jag älskar i huset är: Annika och Camilla.  
Ja tycker om Annika o Camilla för att dom känns så himla äkta..dom är bara sig själva o dom har roligt och dom gör det roligt att titta på tycker jag! Dom bjuder på sig själva..:)

Dom ja stör mig mest på är: Sipan och Hanna J.
Sipan stör jag mig på för att han är så jävla elak mot alla o håller på konstant hela tiden.."ska du gråta nu" eller vad det är han säger..nej..usch! Han är inte OK! Hanna stör jag mig på för att..jaa, som dom andra stör sig på i huset..hon städar hela tiden, förut när Kija va inne så gjorde hon precis som henne hela tiden..man ser ingenting av henne på tven och hon går runt o visar sina tuttar ÖVERALLT...ja tycker dom är äckliga, ja vill inte se hennes tuttar så fort ja ska kolla på big brother lixom! Och hon är så fruktansvärt blek att mn blir bländad...haha!

Förut älskade ja typ Joe, men han har börjat va så himlans sur hela tiden, o gråter eller skriker på allt o alla så fort det är något o ja har nog hört honom säga att han ska gå ut därifrån minst 10 gånger nu! Han säger så mycke..! Jaa..jag stör mig nog lite på honom tror jag. Marcel va ju så jävla sur där ett tag så det va inte ens roligt att kolla på! Ja ville bara att han skulle bort därifrån för att han höll på! Hanna R tycker ja väldigt mycke om..MEN hon har hållt på med Joe så fruktansvärt mycke nu på sista tiden, ja vet inte om det bara är för att provosera eller om hon verkligen tycker så som hon säger o är trött på att hålla det inne..venne?!
Dom andra som ja inte har nämnt är helt OK! :D Ingen kommentar om dom...haha!


 



Blev inte som ja tänkt mig!

Jag hade ju tänkt att ha en "inte göra någonting" dag idag, men det blev inte riktigt så..haha! Jag har istället städat köket, ja har gjort i ordning alla lådor där besticken är o gjort rent o sorterat! Ja tyckte att köket i allmänhet såg så fruktansvärt snuskigt ut o ja mådde dåligt av det, så ja va bara tvungen att fixa det så nu känns det bra att ja har gjort det! Förutom att ja har så fruktansvärt torra händer o jaa, jag har smörjt in dem! till och med två gånger..men dom är fortfarande jätte torra o det är något sm ja verkligen inte klarar av på kroppen, att vara torr och inte heller att ha elektriskt hår..ja får panik och jaa..jag vet inte riktigt vad ja ska göra när ja har det så! Så otroligt obehagligt så det finns inte!

Anyway, ja har också tränat..120 sittups och en massa ryggövningar! Jag skulle på ett sätt vilja gå ut o gå bara för att det är sånt underbart väder, men ja har så ont i halsen så ja känner inte för någonting! Och så är det väll inte så bra heller..eller? Är det bara springa som inte är bra?
Jag har i alla fall ätit glass o det hjälpte lite..för stunden..men aa, inte nå långvarit va det inte! :(

Mamma och stephanie är i stan, ja skulle velat följa med, men ja satt i pjamas när dom åkte (gör det fortfarande) o då tänkte ja att det skulle ta så lång tid att göra sig i ordning o dom hade en tidspress, så ja får åka dit någon annan dag, jag måste verkligen ha en ny maskara...min är helt slut !


XOXO


Den absolut bästa maskaran som ja någonsin provat! :)

One week ago!

Jag måste börja med att säga att det inte har hänt mycke alls sen sist ja skrev, även fast det va en vecka sen:)
Jag har inte suttit vid datorn alls på en vecka kom ja på nu! Jag har väl haft annat för mig antar jag.
Jag åkte ju hem ifrån sebbe i onsdags, jag skulle skriva ett inlägg då, men jag fick inte för sebastian, han slet bokstavligt talat ifrån mig ifrån datorn, bar upp mig och kastade mig i sängen! hahah! Sen kittlade han mig tills jag dog och vi busade som bara den, men sen slutade det med att jag fick springa till toaletten och kräkas..haha!
Annars har jag bara jobbat under den här veckan, jag jobbade i torsdags, igår och i måndags :) Idag är ja ledig och ja känner bara för att ha en "inte göra någonting" dag, jag mår fortfarande dåligt och idag har ja super ont i halsen o känner mig allmänt seg. Men ja får se om ja gör något lite senare, klockan är ju bara halv 11 än så länge:)

Jag ska äta lite frukost nu o kolla på någon film, för just det..våra kanaler på tven funkar inte, eller bara 1an,2an, 4an, barnkanalen och någon mer kanal..o det är ju inte så mycke o titta på direkt! Så det får bli big brother på datorn och sen filmer idag:)

Pussen<3


sjuk,sjuk och åter sjuk !

Jaa..jag är sjuk igen..hostar, nyser, fryser och ont i halsen som bara den! Usch o fy på det här asså! Jag kan ju inte jobba om ja är sjuk heller..gå runt där o hosta på alla barn..neeee, det blir inte så bra :(

Ikväll är det dans..men den får ja ju hoppa över..ja skulle endå inte kunnat gå för ja är hos sebbe, men ifersej så hade ja kanske varit hemma o gått på dansen om ja inte hade varit såhär sjuk..jag vet inte!

Jag åker hem från sebbe på onsdag i alla fall, hoppas ja mår bättre då så ja kan jobba på torsdag o fredag..det blir nog ingen bandy för mig på onsdag heller..den här gången ska ja vänta ett tag innan ja börjar träna så att ja inte blir sjuk igen om en vecka ! :)

Igår va det kalas här för Albin som fyllde år förra veckan, tacos o en massa tårta o grejer! Jag är ju som sagt inte så jätte förtjust i tårta, men det går någon gång ibland!
Men igår på kalaset så låg ja, sebbe o Hanna i albins säng o hanna va lite bakom mig o så säger hon att det är ett hål i min BH..i min NYA bh..o det va inget litet hål heller..ja vet inte vad ja ska göra, om ja ska försöka sy lite, om ja ska skicka mail till nelly eller om ja bara ska låta det vara..?! Help me please!
Jag är super ledsen o rädd att hålet ska bli större, o det sjukaste är att ja inte vet hur det har blivit ett hål! Jag har inte gjort något så att det ska kunna bli något hål! Åååh.. :( 

Nae, nu ska ja titta på big brother o sen ska ja vila tills sebbe kommer hem o hoppas på att ja mår bättre då!
Jag funderar på ifall ja ska köpa något gott tills ikväll som ja kan tröstäta med för att ja missar dansen o för att ja är sjuk..men ja får se:) tss

Pussen<3


fredag,fredag,fredag!

Jaa, idag är det fredag..guud så skönt:)
Ja har precis gjort mig fredags fin o har tittat på big brother, nu väntar ja på att min älskling ska komma hem. Ikväll ska vi titta på film o äta en massa gott..hihi.

Jag är jätte irriterad i ögonen just nu för ja har precis satt in ett par linser o ja har aldrig någonsin haft linser förut, så det känns ganska konstigt o det känns som att det är en massa smuts typ hela tiden, men det är inte det..ja har kollat på dom! men den som känns konstig, den åker typ ner eller något, så det är väll kanske därför..ja ska se om det blir bättre under kvällen, annars får ja nog ta ut dom! Det är gröna linser. Men ja tänkte att det skulle va ljusgröna typ..as fina! Men det va typ sån grön färg som ja redan har på mina ögon, så dom blev bara mörkare. Lite tråkigt..menmen..:)
Ja får som sagt se om ja har kvar dom hela kvällen i för just nu krånglar den ena så otroligt mycke!

Nu ska ja kolla på någon film tills sebastian kommer hem..o så ska han o ja åka till affären:)

Pussisar<3


Kvinnodagen...

Jaa..idag är det ju internationella kvinnodagen! WOHO! Gör det någon skillnad ? NEEEJ !!
hahah...sebbe kommer i alla fall inte bry sig det minsta om att det är en kvinnodag, men man kan ju drömma om att han kommer uppvakta mig som en prinsessa idag, göra allt ja ber om..ja ska i alla fall försöka göra så att han gör allting för mig. Ja ska bara ligga ner i sängen hela kvällen o be han hämta o göra allting för mig! ;)

Nu är det tre och en halv timme kvar tills mitt tåg går mot sebban..ikväll blir det bara någon film o ta det lugnt, han ska ju till skolan imorgon så..aa! På fredag sa han att vi skulle köpa lite gott o titta på en bra film o bara mysa. På lördag blir det inflyttningsfest hemma hos sebbans syster o på söndag åker ja hem igen!

Guuud, ja känner mig så fruktansvärt rastlös, jag vill börja göra mig iordning..men det känns som att det är för tidigt..men ja vill inte sitta här tills det inte är för tidigt längre..haha !

Men ja ska nu i alla fall hänga upp mina tajts som ja precis har tvättat :)

puss<3


sjuk igen:-(

Jaa...vad ska ja säga, det va idiotiskt av mig att börja träna den här veckan när ja låg i feber o hosta förra veckan för nu har det kommit tillbaka igen!! Hostar som bara den och ännu mer förkyld nu o ont i halsen.. :(
Tusan!!
Men ja har ju en underbar pojke som får ta hand om mig i helgen, bara ligga o mysa i sängen o kolla på film typ..o han kan killa på min rygg o pilla i mitt hår o sådär...mmmm, så mysigt..hihi :)

Tills dess så får ja ta hand om mig själv, jag ska dricka te och mysa ner under en varm filt, ja måste gå till tvättstugan idag o tvätta mina tajts, annars ska ja bara titta på tv o så tills ja o pappa ska åka till tåget.

Nu ska ja gå o sätta på tevatten och så ska ja fixa lite, sen ska ja kolla på big brother från igår :)

Pussssssar<3


Så fort det kan gå..!

Jag va inne på facebook nu o så såg jag att min kusin hade skrivit att hennes son lever och att det hade varit värsta dagen i hennes liv..jag undrade då såklart vad som hade hänt och det visade sig att hennes son (ja vill inte säga några namn) hade gått ut till garaget före henne och hennes andra son, o när dom kommer ut dit efter ett tag så hänger han i garageporten i sin luva helt livlös! 
Hon lyckades göra hjärt o lungräddning på honom så han blev vid medvetandet, så åkte dom till sjukhuset o ha har legat med nackkrage nu nästan hela dagen! Men han mår bättre nu! 

Men tänk vad fort allting kan gå, om hon hade gått ut lite senare kanske, så hade det kanske inte varit bra nu! 
Ush..jaa, allting kan verkligen gå så himla fort..! 

Men nu ska ja sova o först titta på despret houswives 
puss<3


Sebastian♥Isabella

Nu har ja bokat min biljett till min underbara pojke Sebastian..jag åker på torsdag kväll och åker hem på söndag! Jag tänkte först åka på fredag, men ja kan endå inte jobba då eftersom ja ska åka, så tänkte ja..skit samma, ja kan lika gärna åka på torsdag kväll så ja får en extra natt tillsammans med honom! hihi!
Så halv 4 på torsdag går tåget till min underbaraste..hihi!

Just nu sitter ja, mamma och stephanie o kollar på one tree hill..o fy vad det är bra asså..det måste vara den bästa serien någonsin asså!

Nu ska ja äta morötter o dipp, kolla på despret houswives kl 9 och sen sova...:)

Pussen<3


Min nya bh och trosor:) hihi (
köpt från Nelly)


6 mars

Idag är jag ledig, vad ska man hitta på! jag har tänkt att beställa biljetter till sebbe, men han kan ju inte kolla på sin mobil så ja kan inte göra det än! Jag ska i alla fall sola idag tror jag, det är så fruktansvärt fint väder så ja ska sätta mig där ute sen:) hihi

Annars idag ska ja bara ta det lugnt, fixa lite i köket o så..!

Jag väntar fortfarande på det där samtalet från Vendator, hon skulle ringa mig förra veckan, men det gjorde hon inte..så tänkte ja att hon kanske skulle ringa igår, men nej..och idag..inget samtal än!! Jag får se om hon ringer i veckan, annars får ja fylla på mobilen när ja får pengar o så ska ja ringa o höra vad hon säger! Jag vill ju veta om man ska börja packa för flytt eller om man ska börja söka vidare.
Jag söker ju självklart jobb endå, tills ja vet säkert..men endå! jag vill ha ett svar!!
Sebbe vill också ha ett svar..han blir typ galnare än jag känns det som..haha! Han vill veta nu om ja ska flytta eller inte..o blir skit sur för att hon inte har ringt...tss:)


Nae, nu ska ja gå ut o sola, jag dör av värme här inne när solen ligger på!

Puss<3


5 Mars

För exakt 3 och ett halvt år sedan så blev jag och världens bästa och finaste pojke tillsammans. Jag älskar honom lika mycke nu som jag gjorde då! Och snart får vi förhoppningsvis bo ihop också..om allt går som planerat:)

Idag har jag jobbat, jag fick jobba på en ny förskola idag..det va roligt, helt nya barn och allting:) Ikväll är det dans..som ja har längtat..jag kunde ju inte va med förra veckan för att ja låg hemma i feber, och veckan innan det va det ingen dans för att det va lov! Så guuud vad ja har längtat nu...det ska bli så kul..hoppas det inte är så mycke folk bara, då är det tråkigt..det går knappt att dansa då..men aa, ja får se hur det är:)

Min lördag va jätte bra, lika bra som min födelsedag. Jag blev ju firad av pappas släkt i lördags och aa..allt va super:) Tårtan som vi gjorde blev jätte fin och ja fick jätte fina grejer. :) Nu hade ja tänkt att lägga upp bilder på det ja har fått o det är ganska mycke så..aa..vi låter bilderna tala i sig:)


Tårtan som jag köpte till min födelsedag (white lady)


Pennorna som ja fick av mamma.


Servettringar


Salladsbestick ifrån Thailand


Fotoram (kort på mig för att det skulle se bättre ut, tyckte mamma)


Garderobsdoft


Dekorationsfat


Metallskål och en toalettskyllt från Therese och Joel


Glas som ja samlar på, fick två förpackningar, en av Åsa o en av Pappa och Mia. :)


Ljus, massage olja, ansiktsmask och duschcreme


Bok från sebban och dagbok från Stephanie


Påslakanset mamma


Pjamas


Ljusstakar från Therese och Joel


Pengar från Christina, Erik och Conny


Presentkort av alla från pappas släkt:)


Ljusstake från Sandra


Tårtan som ja o pappa bakade:)

CIAO<3


Torsdag..

Nu har det varit mycke efter min födelsedag...men min dag va helt perfekt, fick så många fina saker o ja är så glad :)
ja ska lägga upp bilder på alla mina grejer så småningom, men ja ska bli firad i helgen också så ja tänkte att ja tar det någon gång nästa vecka när ja har allting:) hihi

Sebastian åkte hem igår..snyft! Det känns väldigt tomt nu, när man har varit med varandra i en och en halv vecka så blir det lite jobbigt sen att inte ses på en vecka..men aa..jag ska åka upp om en vecka igen..det hade nog endå varit jobbigare om ja inte visste alls när vi skulle ses igen, så det är ganska skönt!

Igår va ja o sebban ute o gick i en och en halvtimme, det va lite jobbigt för mig vissa stunder för ja är sjuk o så blev ja så anfådd att ja inte kunde andas typ..men vi gick bara lite saktare då så blev det okej.
´
Idag har ja varit inne i stan, kom nästan precis hem därifrån faktiskt..jag handlade ett nytt album, ett par örhängen och en bok.
Jag har fyllt två album nu med mina kort och så fick ja pennor av mamma i födelsedagspresent som man ska skriva i, det är ett vanligt svart album som man får klistra in korten, så fick jag en silver, vit och guldpenna och skriva med i.
Nu ska ja börja baka inför lördag, då vi ska ha gäster..vi ska göra en hemmagjord marsinpantårta, jag är inte så jätte mycke för tårta, men det blir nog bra endå:) Jag får ta en liten bit på lördag..hihi!
Puss<3


RSS 2.0