Fredag 29/4

Nu är det två veckor sen jag fick lov, Helt sjukt..det går så fruktansvärt fort nu asså.
Jag har inte skrivit på hela veckan för att jag har bara varit deppig och trött som bara den.

Men jag ska berätta en sak nu som jag inte har berättat som hända i måndags förra veckan...THERESE KOM HEM !!!
Hon skulle ju egentligen komma hem den 20e MAJ, men hon kom hem en heeeel månad innan..hihi :D

Men den här veckan har det inte hänt så mycket faktiskt...jag har varit i skolan, jag dansade zumba igår och så åkte jag till mamma igår också så ja ska vara här en och en halv vecka :)

Imorn ska ja hem till Natalie så ska vi parta lite och åka karuseller och äta god mat med trevligt folk :)

Studentkryssningen va skit rolig..det kommer bilder på det i helgen, jag lovar. Orkar nämligen inte just nu så det får bli i helgen ;) Jag ska också lägga upp några bilder som vi tog idag, VÅRBILDER...hihi..

Jag har också köpt mina studentskor och klänning så det kommer det bild på i helgen också :)

Nu blir det och titta på Big Brother och sen sova..

Puss<3




Måndag

Sebbe åker hem idag, imorgon börjar skolan och jag mår bajs..veckan börjar BRA !

Jag vet inte riktigt vad ja ska skriva, men ja tänkte väll att ja skulle visa ett livstecken i alla fall. :)

Nu ska ja gå och göra mig iordning för att sen åka in till stan förmodlingen.

Puss<3


Måndag

Idag är det mycke att göra, mer än om ja skulle vara i skolan..tss. Det är bra att man är ledig, men har mer att göra än om man inte va ledig :) Men det är nog en engångsgrej det här lovet.
Imorn är det kryssning, det ska nog bli kul, men jag är lite nervös att något ska gå fel, men ja får hoppas på att det inte gör det :)

Dagens planer idag är i alla fall dessa:
Äta frukost
Ut på en promenad
Gå till pappa och hämta grejer
Packa inför kryssningen imorgon
Städa rummet
ta hand om disken
säkert hjälpa till med maten
Natalie kommer
 
 vara glaaaad
:)
 

Så nu har jag inte tid att skriva mer, måste börja sätta igång, annars får jag hålla på till 10 ikväll :)

Pussen<3


Helgen..

Här kommer en uppdatering för helgen :)

I fredags när jag kom hem satte jag mig i soffan direkt, jag va super trött efter hela veckan som har varit..Men vi åt plankstek och tog det lugnt framför tven, stephanie höll på med mitt hår och gjorde massor med flätor och så, pappa och mia sov till slut. haha. Jag gick och la mig ganska tidigt, sköönt :)

Igår va jag och Jennifer först ute och gick på morgonen, sen när jag kom hem så gjorde jag mig iordning och sen åkte vi hem till farmor. Vi började spela kubb direkt när vi kom dit och efter några timmar så började vi med maten, grilla..mmmm :) Vi spelade yttligare lite kubb efter maten och sen blev det för kallt och alla mygg började komma så vi gick in och spelade ett spel "när och fjärran" som jag bara har spelat en gång förut, men det va ju kul..jag vann nästan :) tss..'
Men det slutade med att vi gick hem klockan 2 imorse, så ja är ganska trött nu, men ja kunde inte sova så mycke som jag ville, menmen..det får gå :) Jag är ju som tur va ledig imorgon med..hihi :)

Idag ska ja och Jennifer gå på bio..vi ska se water for elephants..det ska bli riktigt kul faktiskt. Vi åker väll in någon gång vid 1-halv 2, får se när det går bussar..men som sagt, det ska bli riktigt roligt :) Sen så ska ju jag till mamma idag, det känns som att ja inte har träffat henne på evigheter, så det ska bli kul..hihi..men sen ska ja iväg på tisdag och sen hit till pappa på torsdag igen..så det blir ju typ ingenting hemma hos mamma..hmm..

men nu ska ja försöka få tag på min lilla pojke och sen gå och äta frukost.

Pussen<3

Bilder från igår :)














sååå trööött..

Jag vet inte vad det är, men både igår och idag så har ja varit så fruktansvärt trött, jag blir jämt det efter en helg hos sebban, även fast vi går o sover tidigt :o
Jag ska ta det lugnt nu tills bussen går, sen om en och en halv timme har jag körlektion och sen ska jag nog hem och bara ta det mer lugnt, plugga svenska lite kanske :)
Om två dagar är det looov..det är bara imorgon kvar, så jävla skönt..!!

Men nu ska ja gå och dricka te och byta om :)

Ciao<3


Du är mitt allt, skulle aldrig klara mig utan dig<3


Lägenhet

Har hittat en såååå fin lägenhet nu asså..dock en bostadsrätt, men det får ja stå ut med. Det finns en walk-in-closet, stor balkong (ett måste) och ganska mycke förrådsutrymme :)
Den kostar 150 000 kr att köpa loss och det är inte sebbe så pigg på, men ja ska övertala honom hade jag tänkt..hihi :)
Nu ska ja titta på en film och så ska ja fixa mig en macka.
Ciao<3

Liten 3:a, hörnlägenhet
Sovrummet :D

Tisdag

Pluggdag igår och idag..måste fixa teorin ordentligt så jag stannade hemma igår och idag för att plugga på det :) Och vet ni, jag gjorde ett prov och jag fick 69 av 70 rätt..WOHOOO..asså ja börja typ nästan gråta för att ja blev så stolt över mig själv..hihi :D
Helgen hos sebbe har varit underbar, vi har skrattat extremt mycke på något konstigt sätt..tss, eller det har mer varit sebbe som har skrattat åt mig bara för att jag kan vara lite klantig ibland..det va nämligen så att vi skulle åka iväg med bilen och göra något, då hade han parkerat bredvid ett träd så då skulle ja akta mitt huvud för trädet, men då va visst mitt huvud för nära bildörren så ja slog upp dörren i huvet på mig själv.. :( Jag fick så ont så ja ville gråta och han skrattade så mycke att han nästan grät..dummis :)
Men han har också varit lite klantig, eller mer blåst..för han hade ju en touchmobil förut, men touchen slutade fungera i fredags, så då bytte han mobil i lördags och så skulle han skicka iväg ett sms..så trycker han på skärmen när han skulle gå tillbaka...HAHAHAha...jag höll på att dö av skratt..hahhaha !!
Och sen har det ju varit mer grejer vi har skrattat åt, men som sagt..det har varit en underbar helg med mycke skratt och mycke pussar (hihi)
Och nu är det en vecka kvar tills vi ses nästa gång..lääängtar<3<3



Fredag

Okej, det blev inget med det ja skrev igår, sebbe nämnde dagens bus i telefonen, han fråga om ja skulle komma och ja sa nej, sen fråga han varför och jag bara fortsatte och va lite dum också faktiskt och sa att ja inte skulle komma, och då blev han super ledsen och inte pratade med mig alls och ja försökte prata med honom men han va bara sur...så till slut sa jag att jag skulle komma, så blev jag ledsen för det för att ja ville att det skulle vara en hemlis, men han blev ju glad i alla fall :)
han vet dock inte vilken tid jag kommer, så det kan ju bli lite kul i alla fall...hihi :)

Jag sitter just nu i skolan och väntar på att natalie och jennifer ska bli klara med deras prov så att vi sen kan åka ner på stan, om natalie ville skjutsa oss, annars så måste jag ha min väska från bilen så att ja kan ta bussen i alla fall..hihi.

Ciao<3


spontan

Igår bestämde jag mig för att åka till sebbe i helgen. Jag började fundera på det igår, jag blev super sugen på att åka till honom, sen igår kväll så bestämde jag mig för att ja skulle göra det, så idag beställde jag biljetter, så åker jag imorgon..hiih..det skulle bli en överraskning först, han skulle inte veta att ja kom och så skulle ja bara ringa och säga att han skulle hämta mig om en timme, men han är föööör smart så han kom på mig, tss..men ja tror endå att han tror att ja bara pratar om det, för ibland kan ja faktiskt göra det, så man får väll hoppas på det, jag ska inte nämna det över huvud taget sen när vi pratar i telefonen..hihi.

Och ja får ju hoppas på att du inte läser det här nu sebban..tss ;)

Kisses<3


Torsdag

Idag har det varit en ganska skön dag, gick upp vid 9, gick och duscha magen och fixade mig sen..vid halv 11 så åkte ja in till stan, beställde tågbiljetter och åkte sen upp till körskolan för att ha riskettan :)
Det va super intressant att lyssna på och ja kände verkligen att jag lärde mig massor, så det va super bra :)

Pappa kom in och hämtade mig, eller jag körde hem, först åkte vi till Media Markt så köpte jag hörlurar till mobilen (självklart vita och rosa) och sen åkte vi hem till pappa och så hämtade jag lite saker, sen kom ja hem till mamma så åt vi mat och så :)

Nu har jag precis packat lite till sebban och så ska ja nog plugga lite innan jag går upp och lägger mig. I helgen ska ja beställa min studentklänning :D

Ciao<3


Studentklänning

Nu har jag i alla fall tittat på lite studentklänningar, och jag hittade tre stycken, skapligt billiga och väldigt fina, som jag tycker :)

Here they come..

 



 

Ni får gärna komma med hera synpunkter och säga vilken ni tycker är finast och så..det gör mig bara glad :)

Cio<3


SkiiitDag

Kul att man försov sig imorse
Kul att man vakna med ögoninflammation
Kul att alla andra fick sin studentmössa utom jag
Kul dag !

Jag mår just nu för övrigt sådär, mina ögon kliar och gör ont..jag ska ta en kall blöt handduk och lägga på ögonen sen och vila så ja orkar ha riskettan i 3 timmar imorgon. Och hoppas på att mina ögon är mindre svullna och mindre röda och mindre slemmiga..tss :)

Och jag tror dock ja har lite feber också, så det blir verkligen vila,vila,vila så att jag orkar hela dagen imorgon :)

Men förutom sjukdomen, ingen studentmössa och försovningen så har dagen varit helt okej.

KIsses<3




skolan..

Måndag nu igen då..usch..jag vill ha lov !! Men det är bara två veckor kvar nu, sen är det lov, tack för det. :)

Jag tror dock att vi alla är lite flummiga idag, det känns lixom som det...tihi, så förhoppningsvis blir dagen bra även fast det är måndag.
Efter skolan ska ja till banken och fixa med mitt id, sen ska ja hem och bara ta det lugnt :)

Nu ska ja sitta och titta på roliga klipp med mina kära vänner, på youtube.

Puss<3


regnig söndag..

Det jag har gjort idag är att plugga på körkortsteorin..men nu kände jag att ja va så trött så ja kunde inte konsentrera mig, så då slutade jag :)

Annars är det väll ennu en deppig dag, det regnar ute också..hmm!

Jag ska till mamma idag, vid klockan sex ungefär.

Igår va vi hos farmor och firade jonathan lite som fyller 1 nästa vecka, då vi inte kan fira honom för att pappa och mia ska iväg. När vi kom hem så va ja i mitt rum bara och lyssnade på musik och läste en bok, på kvällen åt vi hemmagjord pizza och tittade på film :)

Inget svar från jobbet än..hmm. Ja skulle fått svar i fredags. Menmen..

Nu ska ja titta på tv lite. Skriver KANSKE sen:)

Puss<3


RSS 2.0