:)

Jag va som sagt med Natalie idag, vi va inne i stan, sen åkte vi hem till henne, tittade på one three hill som ja fick i julklapp och så hade vi köpt våra chips och våran läsk så satt vi och myste och bara hade det bra :) Jag åkte hem vid halv 8 ungefär, mamma kom o hämtade mig då samtidigt som hon skulle hämta stephanie på ett kalas :)
När jag kom hem så tog jag det mest lugnt..jag har så fruktansvärt ont i mitt huvud så ja har inte orkat göra någonting alls.. :(

Och jag o sebban började tjafsa lite på grund av det också och för att ja va på så dåligt humör och tog ut det över honom..men det blev som tur va bättre sen igen..sorry :)

Men nu ska ja gå o sova, orkar inte med huvudvärken så hoppas den är borta tills imorn..då är det nyårsafton och jag vet inte vad kvällen bär med sig..hoppas på det bästa i alla fall :)

Pussen<3


Dag 7 - Min bästa vän

Min bästa vän heter Natalie Jacobsson
Man kan inte vara med henne en dag utan att få sig ett gott skratt. Hon finns jämt hos mig när ja är ledsen och när jag behöver hjälp, det värsta som kan hända i mitt liv är om hon och jag skulle bråka. Vi blev kompisar för ca 5 år sedan, började bli kompisar 06, men vi blev riktigt bra kompisar året 07. Men det är verkligen så som ja sa förut, man kan inte vara med henne en dag utan att skratta och ha riktigt kul.
Vi kan få för oss helt sjuka saker att göra, som att klä ut oss till spicegirls? haha..och mima till en spicegirl låt och spela in..vi är helt sjuka när vi är med varandra, alla tycker vi är dumma i huvet när vi håller på..
Jag har riktigt fina och roliga och helt sjuka minnen tillsammans med henne...saker som ja kan skratta åt nu, när det kanske hände för 4 år sedan och det är nästan lika roligt nu som då..haha! Det är obeskrivligt hur mycke hon betyder för mig. Jag skulle nog göra vad som helst för henne...och jag ställer upp till 100 %, så om du inte visste det, så vet du det nu..hihi.

Men som sagt..hon är min allra bästa vän, hon kan alltid få mig glad..och jag kan prata med henne om allting. Jag är riktigt glad över att ha henne i mitt liv :)

Älskar dig massvis gumman<3



idag

Jag ska snart äta frukost, det blir våfflor till frukost :D hihi, länge sen man åt något sånt till frukost.

Jag har i alla fall precis fixat mitt hår och sminket, har också städat rummet lite. duttiga jag :)

Jag ska åka in till stan med natalie och hennes mamma och syster sen för de ska handla mat och då fick jag följa med :) Jag och natalie skulle nämligen ses idag så det blir en dejt i mataffären..tss.

Imorgon är det nyårsafton..TAGGA !!! då blir det mycke festande med bara massa härliga människor..KUVL !! :D

Peter och hans barn kommer hit idag också..då måste man vara trevlig, annars blir man sur :) haha

Nu ska byta om, sitter i pjamas (a) och sen ska ja gå ner och äta lite våfflor:)

Bloggar mer senare:)


Kissees bithes :)<3



 


felsms

Det finns en sida som jag bara ÄLSKAR asså, det är folk som skickat fel sms till folk och vissa är helt sjuka asså och vissa är inte alls roliga..men ja kan bara sitta o läsa hur mycke som helst och man får sig endel skratt kan ja säga..här är ett felsms som finns där..

 TILL: Halvsyrran 
Sms: Ligger naken nu, är så jävla kåt. jag önskar du var här <3 
Svar: Kommer :) <3 

Förklaring: Råkade skicka fel, skickade till halvsyrran istället för min kk, sekunden jag läste hennes svar kom hon in, och ja.. det blev en fantastiskt natt och det var inte den sista natten vi delade tillsammans :)


HAHA..det där tyckte ja va lite äckligt då..men endå skrattar man, haha..kul att dom blev tillsammans..eller i alla fall hade kul tillsammans ;) haha

Här är en till som ja skratta sjukt mycke åt


TILL:
Pappa
Sms: 
Drog i din snopp när du sov inatt :P
Svar: Det hoppas jag inte att du gjorde

Förklaring: Jag skull skicka till min sambo men skickade till min far som förmodligen satt kaffet i halsen


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!

Här kommer sidan också ;)

http://www.felsms.com


nyår :)

Okej..nu känner ja mig riktigt taggad inför nyår :) Det ska bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot det.
Jag har inte gjort det innan men nu...wii :) Massa härliga människor och bara massa skratt och roligheter :D

Puss på det. <3





Michael Jackson

Jag måste bara skriva om honom..jag och madde satt o prata om honom på msn, varför han opererade och sånt..det va ju för att han skämdes för att vara neger, då borde ju han skämts över hela sin familj?!

Jag tycker att vissa låtar som han har gjort är skit bra, men varför gjorde han så att han såg ut som ett monster? :o

Här kommer bilder på honom..man fattar inte att det är samma person:o

 


borta..

Vart är den personen som ja va för 4-5 år sen? Jag va alltid glad, sket i mamma när hon bråkade med mig, ja tog det som en nypa luft och bara sket it...jag va glad i alla fall och skrattade åt att vi bråka..och skrattade medans ja berättade det för mina vänner, nu när vi bråkar så slår ja i saker, väggar eller bord det mesta ja orkar, jag puttas och till och med slagit med en halsduk..jag skriker och gråter så mycke att jag inte kan andas..varför kan ja inte få va den personen som inte bryr sig..det är kanske för att ja har mognat, men ja kan ju inte mognat till det bättre när ja skriker och får utbrott? Eller är det mitt sätt att säga ifrån? säga att ja är sårad, att visa att ja inte vet vad ja ska göra..
Att visa att ja känner mig världelös i alla fall så det spelar ingen roll vad jag gör..?!


Jag vet inte vad ja ska göra..om ja gör en sak så blir det fel, eller om ja gör det andra förslaget så blir det med fel?
Jag vet i alla fall att ja inte vill ha det såhär..jag vill inte gråta varenda dag över så helt obetydliga bråk. Jag vill inte känna att ja inte vill bo med min mamma, men att ja måste pga att ja inte vill lämna min syster, så ja mår hellre skit än att lämnar henne här ensam..

Är det bara jag som ska ändra på mig? Är det verkligen så att det bara är mitt fel?

I´m sorry..



..

Det blev inte att åka in till stan för min del..mamma och steffi åkte själva..det blev lite..aa, komplikationer..
Jag vet inte vad ja ska göra idag nu..kanske städa mitt rum eller så..jag ska i alla fall gå ner o äta min frukost som ja fixade för en halvtimme sen ungefär..får se om det är gott eller int ;)

Jag ska också sminka om mig och fixa håret så ja ser skaplig ut i alla fall..

Have a nice day.


Dag 6 - min första fylla

Min första fylla va på nyårsafton 07, då va jag 14 år. Det va första gången för både mig och natalie, vi satt hemma hos min pappa först, i mitt rum och drack lite cider och fixade oss tillsammans. Natalie hade en 0.7a cider och både tyckte den va så äcklig för att den smakade så mycke öl..haha, jag hade 0.4 eller något sånt ;) kommer inte ihåg.
Vi tränade i att gå i pumps eftersom det va första gången vi gick i sånna, så vi gick runt våran lekpark flera varv för att se om vi kunde gå i dom..haha !
Men sen så gick vi hem till Martin Nyllander i alla fall och träffade massa killar där som vi skulle va med :) Jag tror nästan att ja o natalie va dom enda tjejerna..ja kommer inte på några mer i alla fall..Hemma hos martin så drack vi grogg och festade som satan..haha ;) 

Ända tills natalie satt vid toaletten och spydde och jag stog utanför dörren som va stängd och visade hur hon skulle göra för att inte kräkas på håret..haha ! Jag kommer också ihåg att natalies robin blev skit irriterad på mig för att ja satt där i badrummet med dom när hon skulle spy och natalie sa också att ja skulle gå därifrån och samtidigt råka hon riva sig själv på näsan..haha :D

Sen fick jag ringa till natalies föräldrar så kom natalies pappa och hämtade henne vid halv 1 någon gång..haha, fy vad det är roligt att prata om nu ;) Just det, robin skulle bära ut natalie och så hade han tagit ut henne utanför dörren så släpper han bara..haha, så hon ramla ner som en gummianka o slog sig på knäna..haha..aa, det va en rolig kväll det ;) Killarna skulle vidare till stan o festa efter att robin och natalie hade åkt hem till henne, och dom frågade om ja skulle med, men ja gick hem istället ;) ja hade ju sprungit i snön i bara strumpor för att komma ifatt natalies pappa som åkte förbi där han skulle kört in..

HAHA...jaa, det va som sagt en rolig kväll..
En kväll som man alltid kommer minnas ;) 

Puss<3 


Jag och natalie från den kvällen :D haha


onsdag

jag passar på o skriva nu medans ja väntar på att mina naglar ska torka :)
Idag ska vi åka in til stan, med vi menar jag mamma, stephanie och jag, vi ska till någon loppmarknad först, mamma är ju galen i loppmarknader, sen ska vi ta ett foto på mig så att ja kan fixa leg, vi ska nog till banken idag också så att vi kan fixa det medetsamma. Vi skulle handla mat också, jag är inte alls sugen på att åka in till stan, menmen..hoppas vi kan kolla lite på rean också, ja är i ett stort behov av att köpa en BH, alla mina är för små, eller trasiga..eller obekväma ;)

Nu ska ja börja sminka mig och hoppas håret torkar snart så att ja kan börja fixa med  det också. Hatar att duscha på mornarna när man ska iväg någonstans..det blir så fult och man hinnner aldrig fixa håret innan man ska åka för att det fortfarande är blött..nae, tummen NER för att duscha på mornar.

CiAo<3


.

YOU MAKE ME SMILE BOY


vänner?

nästa vecka ska ja åka till sebastian..i alla fall som det ser ut nu, vet inte när och vet inte vilka dagar..men innan helgen i alla fall, för att den 9onde ska ja och BÄSTA brudsen ses och bara ha mysigt med massa bra filmer och åka pulka i sörsjön :)

Men det kommer nog kännas konstigt att träffa sebban, sists vi sågs va vi ju tillsammans och pussades när vi sa hej och myste som bara den..nu, jaa..nu är vi vänner?! Känns lite konstigt faktiskt..men endå bra också..att vi kan ses och umgås som vänner och bara ha det trevligt i alla fall..
Men jag kommer säkert råka säga något till honom, som typ älskling eller gubben eller så i alla fall, det har ja ju nästan råkat gjort flera gånger när vi har pratat på sms och msn o så..så det skulle inte förvåna mig i sånna fall..haha!
och tänk om ja råkar pussa honom..glömmer bort att vi inte är tillsammans och ja går o pussar eller kramar honom..haha !
nee, ja får försöka tänka efter ordentligt :D

Nu ska ja pussla ett 500 bitars pussel med stephanie så att det blir klart någongång ;) 

Pussen<3 


Dag 5 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.


1. Jag hatar småkryp
2. Jag har ganska mycke tvångstankar
3. mina föräldrar är skillda
4. Jag är singel
5. Jag är 93a men går i samma klass som 92or
6. Jag är beroende av läppglans
7. jag är sällan hungrig
8. Det är svårt för mig att ta in personer i mitt liv och lita på dom
9. jag är vläldigt lättpåverkad av andras känslor
10. jag är olyckligt kär :)

brist på annat..

Nu har ja kollat runt på olika bloggar, på faceboook och kollat lite annat så nu har jag liite tråkigt så då blir det bara automatiskt att blogga själv och nu när ja har skrivit det som är intressant (som ja tycker) för er att veta så gör jag en frågelista som jag har sett att de flesta gör..och man måste ju vara en i gänget, eller?! ;)

Här kommer det i alla fall..

Har du:
Någon som förstår dig? aa, min syster
Någon som du saknar? Mm..2 faktiskt :)
Någon som du hatar? Nae..det finns en som jag verkligen ogillar och som ja inte vill ha något med att göra, men inte hatar.. 
Vem kramade dig senast? Farmor
Vem pussade dig senast? Pappa tror jag :)
Vem ringde dig senast? Mamma
Vem ringde du senast? ingen aning..
Vem var hemma hos dig senast? det vet jag inte, jag och min familj..
Vem var du hemma hos senast? Farmor och sen nu är jag hemma :)
Har du några kärleksproblem? jaa, men det har väll alla ?! i alla fall någongång..
Har du pratat med någon idag? jaa..klart
Har du gråtit idag? jaa, till en film förut, överkänslig nu ju ;)
Har du skrattat idag? nej, tror inte det..bara lett lite ;)
 
Jag:
Är singel? Jaa, tyvärr..sen 4 veckor tillbaka
Svär ofta? nja..tycker jag inte ;)
Sjunger i duschen? nee..jag förstår mig faktiskt inte på dom som gör det, varför just duschen?
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? jaa..gud vad skönt:)
Skrattar åt dina egna skämt? HAHA..jaa för fan!
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? mhm
 
Har du:
piercingar? nae..men ska fixa om 2 månader:)
Syskon? jao, en storasyster, therese och en lillasyster, stephanie :) 
Jobb? nae..men snart förhoppningsvis :)
För många vänner? absolut inte, man kan aldrig ha för många..
Rymt hemifrån? nee..när ja va liten kankse..upp för gatan..men inte mer ;)
Färgat håret? mååånga gånger :)
Bra självförtroende? ibland..kan man säga så?!
Sagt "jag älskar dig" till någon? mm..många gånger..
Varit kär? mm..är kär nu med :)
Gjort något olagligt? haha..aa..
Somnat i skolan? faktiskt (a)
Brutit ett ben? en tå?
Tappat bort mig i min hemstad? nej, aldrig
Sett en fallande stjärna och önskat? mm..always
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? absolut, vem har inte?
En hemlighet som ingen annan vet? mm..
Sovit en hel dag? nope..eller..nästan..
Somnat gråtande? många gånger
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? nej..
Blivit generad inför folk? aa..det tror jag att alla har.
Varit kär i någon utan att säga det till personen? mm..
Ätit musslor? ush..så nej
Varit på en festival? aa (:
Haft ett förhållande i under en månad? japp
Färgat ditt hår svart? mm..det har jag
 
Vad
Längtar du till mest just nu? nyårsafton
Ska du göra i helgen? festa o sen..vet ja inte
Har du för kläder på dig? linne o mjukisbyxor
Gjorde du igår? åt kalkon
Ska du göra i sommar? jobba o sola lite kanske :)
Åt du senast? två pepparkaksmackor :)
Har du för mobil? LG.
Vad köpte du senast? En tjocktröja och en vanlig långärmad tröja
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? bli rädd att ja med skulle dö antagligen..

Vem/vilka:
Slog du senast? pappa
Fick du sms från senast? mamma
Skulle du kunna göra allt för? mina nära..
Var du med senast av det motsatta könet? Elias och Jonathan
Kan du lita på mest? Therese<3
Vet mest om dig? natalie
Sov du tillsammans med senast? casper
 
Allmänt:
Har du pussat en groda? absolut inte, äcklig eller?!
Kan du hjula? haha..nej
Biter du på naglarna? USH...äckligt som satan
Är du EMO? absolut..varje dag ;)
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Åka till min syster.
Skulle du kunna hoppa fallskärm? ALDRIG..hatar höjder..
Har du sjungit inför publik? mm..när jag gick i 5-6
Är du hungrig? nope...sällan ja är det
Är du blyg? mm..som satan..känner ingen som är mer blyg än mig..

Dag 4 - Mina rädslor

Okej, mina rädslor..den största rädslan just nu är att min storasyster ska råka illa ut där hon är just nu.
Annars är mina rädslor att få mitt hjärta krossat, att förlora en vän, att någon i min familj eller släkt, eller någon nära dör.
Om jag förstår det rätt så är det också fobier..så ja skriver upp lite vad jag är rädd för..jag är livrädd för ormar och småkryp, jag vet inte varför jag är rädd för ormar, dom är bara äckliga och jag tror att de ska bita mig, och ja är rädd för småkryp för att jag har blivit biten av myror över hela mina ben när jag va liten och alla småkryp är bara så äckliga..spindlar är hemska djur !
Jag är också rädd för höjder, jag blir helt snurrig och hyperventlilerar när jag är för högt upp, mörker gör mig rädd också, inte lika mycke längre som förut men det gör mig endå orolig på något sätt :)

Jaa, det är nog det som är mina rädslor här i livet..i alla fall de som är värda att nämna och de som inte ALLA är rädda för här i världen. få hjärtat krossat och förlora en vän eller att någon nära dör, det vill väll inte de flesta..men aa, ja tyckte de va värda att nämna i det här inlägget :)

ciao<3




Julklappar

Jag har ju inte skrivit på länge nu, det blir ju inte så runt julhelgen skulle jag tro :) Men jag tänkte skriva upp vad jag har fått i julklapp i år i alla fall. Det blev mycke nödvändiga saker som jag har stor användning för..mest senare..men det är toppen :D
Here it comes..

*One three hill box
*Påslakansätt
*3 örngott
*pastakastrull + vanlig kastrull
*stekpanna
*glas
*bestick
*sällskapsspel
*puder + olika borstar
*termobyxorna + uggsen som ja köptre i ullared
*presentkort
*biobiljetter
*godis
*2 filmer
*nagellack
*läppglans
*salladsbestick
*fin kapsylöppnare
*iskrossarmaskin
*överkast
* Parfym
* Armklocka

Jaa, det är nog allt..jag kommer inte på något mer i alla fall..men det räcker gott och väl :)

Pussen<3




p-stav

Det är egentligen rätt så sjukt vad en p-stav kan styra en..jag har ju en som ni vet, sen ungefär två veckor tillbaka, och hon som satte in den sa att ja kunde bli rätt så sur och arg i början, det har jag inte alls kännt av, det ja har kännt av istället är att jag gråter för precis ALLT, på filmer, när några gör slut, när någon säger något gulligt som bara "jag älskar dig mest av allt"..aa, jag är super känslig med det just nu..jag gråter nästan hela tiden..haha, lite roligt det där..och jag kan inte kontrollera det, tårarna bara kommer men endå så skrattar jag för att det är hela tiden..haha !

Hoppas det går över snart också så att jag inte gråter för allting lång tid framöver ;)

Have a nice day ;)


Dag 3 - Vad är kärlek

Okej...vad är kärlek...
Kärlek för mig är när man ser en person så pirrar det i magen, det känns som tusen fjärilar i hela magen. Man känner sig lugn men endå så hetsig på samma gång när man träffar personen och man känner sig bara så glad och kan inte sluta le inombords och ibland utombords också.
Kärlek är när man inte kan tänka sig leva med en annan person utom just den personen, det är när man känner att man lever i en dröm så fort man är med personen och man känner att man mår så fruktansvärt bra och att det absolut inte finns något bättre i hela världen.
Man vill bara vara nära personen hela tiden och det känns som ett tomt hål i hjärtat när man inte får vara med honom/henne.

Kärlek är när man känner att man skulle kunna göra precis vad som helst för personen och offra precis allting för att han/hon ska ha det bra.




Jaa, det är min syn på kärlek. Ni andra har kanske andra åsikter om vad det är.. men aa, det här är mina åsikter och tankar på vad kärlek är för något :)


...

GOD JUL !

Det kommer nog inte bli något skrivande imorn, så ja skriver GOD JUL nu istället :D Vi har uppesittarkväll här hemma hos pappa och jag är desperat efter att få tag på therese, men klockan är ju 3 på morgonen där så det blir nog lite svårt..hoppas verkligen vi kan prata imorn <3

PUSS<3


Dag 2 - Min första kyss

Min första kyss, eller kyss och kyss, första PUSS va med en kille som heter Tobias. Han o ja va tillsammans i förskoleklass och jag va redo att pussa honom, så jag och mina tjejkompisar tog honom och satte fast honom på en bänk och då pussade jag honom på munnen medans han försökte gå därifrån. Efter att jag hade pussat honom så gick/sprang han därifrån och jag och alla mina kompisar dog av skratt.
Gud vad man var modig men endå dum på den tiden. Haha. Jag skulle ju aldrig våga trycka ner en kille på en bänk och pussa honom på munnen medans mina kompisar höll fast honom nu lixom.

Ae..det va roliga tider det :)





Dag 1 - presentera mig själv

Jag heter Isabella Wennerberg och jag är 17 år, jag fyller 18 den 26e Februari och guuud vad jag längtar tills dess.
Jag går i samma klass som de som är ett år äldre än mig, 92or alltså så det känns lite jobbigt när de får gå ut på krogen och festa och inte jag.
Jag går i alla fall tredje året på Hagagymnasiet och min linje heter Dekor och inredning, det är väll kul, ibland mindre roligt..men så är det väll :)
Jag har både spelat innebandy och fotboll men just nu är det ingenting.
 Jag älskar dans och skulle börjat med det nu i höst, men det blev inte så.
På min fritid så är ja med kompisar så fort jag har tid, vi brukar gå på stan, fika och bara prata.
 Man märker värkligen vilka som är ens riktiga vänner när det händer något som gör en ledsen :)
Att handla grejer gör mig glad, det kan rädda min dag ifall jag är ledsen över något, speciellt om jag får köpa ett par skor. Jag bara ÄLSKAR skor.
Så om jag hade pengar till det så skulle jag handla nya grejer varenda dag bara för att få må bra :)
Jag har skillda föräldrar sen 5-6 år tillbaka och båda två har någon annan som de lever tillsammans med.
Joo, jag kan också säga att jag har två systrar, en utav dom "bor" i asien för tillfället och den andre är så liten att hon sover just nu :)
Om en person är på dåligt humör, irriterad, sur eller ledsen så blir jag likadan direkt.


Jaa, det är nog det jag kommer på..det va väldigt mycke jag kom på om mig själv..men aa, det va ju det som va meningen, att jag skulle skriva om mig :)


kul grej


Dag 1 – Presentera mig själv.

Dag 2 - Min första kyss

Dag 3 - Vad är kärlek.

Dag 4 – Mina rädslor.

Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.

Dag 6 – Min första fylla

Dag 7 – Min bästa vän.

Dag 8 – Ett pinsamt minne

Dag 9 – Min första kärlek.

Dag 10 – Det här saknar jag.

Dag 11 – Mina syskon.

Dag 12 – Förstört något för att betala mindre

Dag 13 – En sak jag ska göra innan jag blir 30

Dag 14 – Mina drömmar.

Dag 15 – Det här är jag beroende utav.

Dag 16 – Mitt favoritminne

Dag 17 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.

Dag 18 – Det här får mig att gråta.

Dag 19 – Det här stör mig.

Dag 20 – Något olagligt jag gjort

Dag 21 – Det gulligaste någon gjort för mig.

Dag 22 - mina intressen

Dag 23 - en bild på mig själv, tagen idag.


break

Aa..som ni kanske har förstått så tog jag en liten paus från bloggandet..orkade bara inte med det..men nu känns det bättre igen :) Jag känner mig faktiskt ganska så glad..konstigt det där, att vissa dagar mår man bara skit och orkar inte med livet och sen andra dagar så mår man super och känner sig jätte lycklig.
Idag va ja hemma från skolan för att vi hade bara en lektion och det kändes så onödigt att gå på den för det va så fruktansvärt mycke krångel med bussarna igår och så..Jag stog sammanlagt och väntade i 3,5 timmar på försenade bussar, på morgonen till skolan och sen när jag skulle hem. INTE kul..är mer förkyld nu än vad ja va innan, det blir kul till julafton (Y)
Idag har jag slagit in alla mina paket, det är massor med paket och jag som tänkte att det säkert skulle vara några paket i år..haha, det blev tvärtom ;)
Jag slog också in pappa och mias paket som är till stephanie så ja har haft fullt upp hela dagen..men jag tycker det är kul så det gör ju inget :)

Jag sov till klockan 12 idag för att jag kunde inte sova igår, sista gången jag kollade på klockan så stog det 04.16..så det va inte så jätte kul. Jag va både så fruktansvärt hungrig och trött..så ja orkade inte gå ner och ta en knäckemacka först, men sen tänkte ja att ja kanske kunde sova bättre efter, så vid halv 2 så gick jag ner och tog två knäckemackor och ett glas juise :)

Nu ska ja gå och duscha så får vi se om ja skriver senare :)

PUSSEN<3


over...

I can´t handle this anymore. I have no power left. I give up my life.

I´m shaking, I´m crying, I´m so hurt..

I´m sorry, I can´t do this...

A life without you is no life at all.

So whats the point of living?! 




jag orkar verkligen inte mer, jag säger och visar att jag är glad, men jag mår så fruktansvärt dåligt..jag vill bara ha dig i mitt liv, få älska dig. Känna att du älskar mig..Jag vill bara kunna pussa och krama dig hur mycke jag vill.. Varför skulle det bli såhär? vad gjorde jag för fel? 
Jag försöker vara stark men i min ensamhet är jag så svag, jag gråter, jag skakar, jag mår så dåligt som en människa kan må. 

Jag är trött på att vara ledsen, jag är trött på att ha ont, jag är trött på att leva...


Körskola

Jag tror att jag har bestämt körskola nu :D Allting man behöver för 8000, är det dyrt? jag tycker inte det, den ja hade tänkt att ta först va 12 000 för allt..så jag kollade vidare och hittade den här :) Det är Hanssons, som mamma hade när hon tog körkort..så ja tror nog att det ska bli bra..jag ska kolla lite senare också och se om vissa priser ändras, ja ska nog vänta med att skriva in mig efter nyår..bara det att pappa aldrig vill köra för väglaged..men fan, ja måste ju lära mig köra i snö också eller :( 
Så ja vill börja på körskola nu så ja kan köra lite..men, aa..jag får se :) 

Puss<3 




Praktik

Åh..jag är överlycklig. Jag har fått praktik nu :D på cervera i norrköping. Jag va där o prata med dom imorn, dom ville ha kontakt med skolan..men jag va så välkommen att komma i vår och ha praktik där då :D wii..jag har fått ett ställe där jag vill vara på..så ja slipper vara på något skitställe..haha, men man vet ju aldrig om det här är ett skitställe..men det tror jag verkligen inte, det verkar SUPER :D

Och det bästa är nästan, att hon sa att de flesta som har praktiserat där förut och skött sig har fått jobb efter :D Så får jag förhoppningsvis med det efter..om jag sköter mig bra..men det ska jag göra, så det är inga bekymmer. :) 

Puss på det asså<3  




17 december

Idag i skolan hade vi bara massa saker att göra..två prov, ett på religionen och ett på svenskan och på expon hade vi en uppgift som skulle vara klar, fast sen fick vi gå så det va skönt :)

Efter skolan åkte jag och natalie till stan och kollade lite, jag handlade 2 tröjor..jag skulle inte köpa något egentligen..men,men..så är det :)  Det va massa rea på new yorker så det va där jag köpte tröjorna..jag lämnade också in mobilen och jag hatar dom på den experten för de är så fruktansvärt sura asså..och de dumförklarar en HELA tiden..det är så oproffsigt och fult av dom att göra så..USH !!

Jag fick massor med skratt tillsammans med natalie också, som vanligt :) Det är så mysigt..hihi
Vi åt på stan också, jag åt köttfärspaj och natalie tog bakad potatis med kycklingspett tror jag. Det va väldigt gott i alla fall :)

När jag kom hem så va kristina här, ja, mamma och hon satt o pratade lite och sen så började jag med maten. vi skulle ätit fläskfilé, men den va gammal och luktade äggmök, även fast den legat i frysen :o Så det blev hamburgare istället..hehe, men det va gott i alla fall :D

Nu sitter vi framför tven med lite godis och myser :)

Asså, jag har lite panik..för jag vet inte vad jag ska göra på nyår..jag tänker INTE sitta hemma bara o glo och inte göra något..jag tänker vara med kompisar och ha KUL.. :) Och sen får väll Julia, mammas kompis dotter, följa med också om hon vill det :)
Men något ska ja göra i alla fall..skriv om ni vet något som ni ska göra som ja kan vara med på :)

Pussis<3


HAHAHA..natalie och 90DD behå och den va ju typ större än hennes ansikte..HAHA


prov snart...

Nu är det 20 min kvar tills ja ska göra svenskaprovet. Får se hur det går..känns fan inte bra asså, det är så svårt när man inte vet helt säkert vad man ska plugga på :( då pluggar man bara på massa saker och så är det kanske inte rätt så får man IG..hoppas jag inte får det :(

Tandläkaren gick skit bra idag, dom sa att jag hade jätte fina tänder men att ja bara behöver använda tandtråd lite mer så att det inte blir inflammation i tandköttet :) 

Idag efter skolan blir det att plugga som bara den. jag har tre saker imorn i skolan som vi ska göra. En uppsatts i religion, läsa på om buddism och hinduism och så har vi typ litet läxförhör i svenska om olika ismer. Eller uppsattsen är till den 25e januari men ja vill göra den tills imorn, men ja får se, jag kanske gör den i helgen eller på tisdag nästa vecka, om det blir för mycke ikväll :)  

Efter skolan ska ja lämna in min mobil :( Och sen ska ja kolla lite på stan efter en julklapp till alicebrallis, det är min kusins barn :) tihi. Jag ska köpa något tjejigt och fint som hon kommer bli super glad för..haha ;)

Kisses bitches<3


plugg och sen sova.

Jag va tvungen att ta på bandaget igen på armen för det gjorde så ont när man kom emot och när tjocktröjan kom emot hålet :( så mamma lindade ett tjockt och härligt täcke med bandage på armen så nu känns det bättre igen.. (:

Jag håller på o pluggar till svenskaprovet ja ska ha imorn, får se hur det går..jag tycker både det är ointressant och svårt. Men jag försöker i alla fall, det får väll vara huvudsaken för den här gången...haha, jag kommer nog inte få mer än G i svenska som ja ville ha, våran lärare är så svår att få mer än G på alla prov..såå, aa :(

Jag ska till tandläkaren imorn också, så jag missar första lektionen. Pappa tyckte nog att ja va lite töntig när ja fråga om han inte kunde följa med..men ja tycker det är lite läskigt.. (a) Men nästa gång får ja gå själv, då är jag 18 år..hihi.

men nu måste ja fortsätta plugga o sen ska ja sova..får lite sovmorgon imorn, kan gå upp klockan 7..hihi.

Puss och godnatt hoties<3


onsdag

Idag har det varit en ganska skön dag faktiskt :)
Jag gick ju o la mig klockan 1 igår natt, så skulle ja gå upp kvart i 6 och va faktiskt pigg..men jag låg kvar i sängen till 10 över 6 för jag orkade inte gå upp ;) tihi.
På lektionen så gjorde jag om mitt smycke som vi håller på med och jag gjorde en ring istället :) haha..den vart så jävla ful asså..haha !
Men sen vid halv 10 så hade vi ett möte om en lärare som inte är så speciellt bra lärare..vi berätta om allting hon gjort o sagt o så..

Vid klockan 10 så åkte jag och mamma till ungdomsmottagningen. Så satt vi o vänta i 10 min ungefär och sen fick vi gå in. Mamma kände ju henne som ja skulle träffa så dom satt o prata huuuur mycke som helst..tihi. men sen i alla fall så fick jag stoppa in p-staven...lääääskigt..hihi. För att se om det va bedövat ordentligt så petade hon med ett gem på det stället och det kändes så äckligt för jag kände verkligen inte något..haha!

Sen när hon stoppa in den, så va det en väldigt obehaglig känsla, ja kände verkligen att det va något som hon tröck in under huden på mig. och det va så att hon va tungen att trycka så mycke för att få in den..jaa, det kändes väldigt obehagligt som sagt.
Men nu är den inne i alla fall, det gör inte så ont..än..haha, men det gör det kanske senare. förut idag så brändes det och så, men det gör det inte nu. hihi, jag har också tagit bort bandaget så nu har jag bara plåsterbitarna kvar :)

Sen på eftermiddagen gjorde vi dörrkransar (kommer bild senare) och så fikade vi och hade det mysigt:)



Pussen<3


håret

Nu har jag fått min sladd till kameran och därmed lagt in bilden på hur mitt hår ser ut nu :)

Here it comes..







Innan


Godmorgon alla goa och glada..

Sitter i skolan nu, sovmorgon till klockan 8 idag...skööönt :D
Lektionen börjar om 10 min, men vi vet inte riktigt vart vi ska vara, men om vi inte har någon lärare här i datasalen inom 10 min så får vi gå till ett annat klassrum ;)
Om vi skulle komma lite sent så gör det inget för det är bara praktisk marknadsföring med en lärare som typ ingen gillar..haha!
Efter den här lektionen har vi gym o friskvård och jag ska hämta ut min p-stav som ska in imorn :o Im scared..!

Och så hoppas jag på att allt med salamin löser sig idag..det saknas ju massor, igår saknade jag 5 stycken men nu saknar jag bara 1, så jag hoppas jag får den snart så att jag kan dela ut alla :)

Efter skolan ska jag plugga gärnet..massor att göra den här veckan :(

*Religions uppsats
*svenskaprov
*läsloggar i svenska (3 st)
*gym och friskvård uppsats
*svenskaförhör, kan man nog säga..
*Gruppuppgift i textil
*tygcollage i textil
*dela ut salami (har en del av pluggandet)
 
Jag är överlycklig att jag fick G på slutprovet i religion i alla fall, det gjorde min dag :D

Skriver senare kanske, om jag har tid och ork.

Puss på rumpan<3


lite saker ni kanske inte vet om mig!

1. Jag har tvångstankar, vissa helt sjuka! 
2. Jag kan knappt räkna upp alla mina fobier. 
3. Jag har skillda föräldrar. 
4. Jag går i samma klass som folk som är 92or, även fast jag är 93a.
5. Jag är lite halvt beroende av skor. 
6. Jag är nog den blygaste människan jag känner. 
7.  Jag är dödstrött på skolan just nu
8. Jag är sällan hungrig.
9. Jag är väldigt lättpåverkad av andras känslor.
10. Jag är just nu, olyckligt kär.

Nu vet ni lite saker om mig som ni kanske inte visste innan jag skrev det här. :)


Nu ska jag sminka av mig, borsta tänderna och sen sova:)

Puss och Godnatt snyggingar<3


studentmössan :)

Här kommer bilder på min studentmössa :D










Och tyvärr så glömde jag min kamerasladd hos pappa så ja kan inte visa idag hur mitt hår ser ut. Men det kommer så fort som möjligt :)

Pussen<3


Lucia

Vi har haft luciafirande på stora haga för ett tag sen. Det va mysigt, efter fick vi STORA lussekatter, pepparkakor och en varsin festis :) Dom tog inte slut, så alla i klassen sitter o mummar på dom just nu :)

När vi hade gått från skolan så gick brandlarmet av alla ljus. Det va tur att vi hann därifrån innan ;)

Jag har precis fixat det sista med studentmössan nu också, så det är KLART, behöver inte tänka på den mer...haha!

Pussen<3


förändringar, förbättringar

jaa, som ni vet så möblerade ja ju om mitt rum häromdagen. Det va ju för att få lite förändring, min drastiska förändring som jag kallar det för :D nu har jag gjort en till drastisk förändring ! wiii..det känns toppen. Jag är riktigt nöjd faktiskt. Jag får se vad som händer mer..något mer skoj kanske :D

Jaa, men nu vill ni säkert veta vad jag har gjort..och det kan ja säga..jag har färgat håret på ett sätt som jag aldrig har haft förut :O jag vet inte om det är så stor förändring, men förhoppningsvis är det det..hihi. Jag har inte sett resultatet än, jag duschade precis nyss :)
Färgen i burken såg lite läskig ut så ja hoppas inte att det är så :D haha

Förändring nummer 2, KLAR :D


Så hoppas jag på, liknande i alla fall..vi får se, det kommer bild så fort jag har tid och jag själv ser hur det ser ut :D

Pussen<3


Ullared :D

Idag då..Vi åkte till Ullared idag, FÖRSTA gången för mig :D jag gick upp vid halv 5 så åkte vi runt 5 någon gång. Det va gryymt stort asså..saker precis överallt, som tur va så va det ingen kö, som det brukar vara på somrarna, så vi slapp stå ute och frysa :) Men vi bestämde direkt i alla fall att vi skulle ses om en timme vid ett ställe så att vi kunde gå själva. Jag hade med mig 800 kr och under den timmen hade jag handlat för mer än 800 kr och därav bara EN julklapp..tihi :) Så det fick bli att gå o lämna tillbaka två grejer som ja kände va mest onödiga.
Sen träffades vi alla tre på samma ställe, inte det vi hade bestämt asså :) och ja berätta att ja hade readn gått över 800 och då sa pappa att ja kunde låna av dom om ja ville. Det sluta med i alla fall att jag kom därifrån med grejer för mer än 1300 kronor :) hihi. Så nu har jag skulder till pappa och mia på lite mer än 500 kronor, nästan 600 tror jag ;) hehe

Jag träffade också Ola-conny, Boris,Morgan och Robert Wells :D 

Och jag fick med mig mycke fint hem.

*Nattlinne
*Hårspray
*RIKTIGA uggs
*4 julkappar
*2 st deo
*sminkbortagning
*jeans
*termobyxor
*Lotion
*Shampoo och balsam
*toffsar
*kajalvässare
*nagelfilar
*hårfärg









Pusshej<3


gårdagen (:

Mm, ingen toppen dag igår precis, halvbråka med mamma på morgonen om något så fruktansvärt onödigt. mådde skit och va på super dåligt humör. När vi skulle städa så råkade jag köra upp en sax i handen på mig så det vart ett litet hål och gjorde ont så in i helvete !
Efter det av det gansak lugnt, sen skulle ja ha prov klockan 1, det gick ju skit det med..jag får säkert IG och måste göra om det nästa torsdag :( Ush..inte kul, och så kommer ja säkert inte kunna göra svenska provet, så kommer jag få IG i svenska (y) Sen kom ja hem i alla fall, hängde upp tvätt och fixade med tvätten massor. Sen tog jag bara det lugnt, fixade inför idag :)

Puss<3


projekt

Idag va ja hemma från skolan, jag mådde skit imorse, ont i hela kroppen och halsen gör fortfarande ont :( Mitt huvud höll på o sprängas också kändes det som.

När jag hade vilat ett par timmar så skulle jag gå upp och städa lite i rummet, men det blev inte så lite, jag STORstädade..damsög,damtorkade alla bänkar, hyllor och tven, sen så våttorkade jag golvet också :) Så nu är det jätte fräscht och fint. Jag gjorde också en drastisk förändring, jag möblerade om i rummet, det tog lång tid för ja va osmart och glömde ta ut tvbänken först så ja fick hålla på massor och råkade skrapa lite i väggen..shhh ;) (a)
Men sen tog jag ut allting utom sängen och garderoberna då såklart och då gick det prima skinka :D

Varje gång jag kommer in i rummet nu så blir jag chockad över att möblerna står så..haha!
Men fint blev det tycker jag, även fast det kanske inte va SUPER stor förändring, men det blir ju endå det på något sätt :D hihi


tyvärr kunde ja inte få in någon bild..det bara dampa så jag gav upp (a) Men kolla här :)
Här ser ni hur det blev, kanske inte så snyggt gjort..men aa ;)


C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\DSC00194.bmp

PUSS<3


längtar...

Jag längtar tills på fredag, för då ska jag till ullared och handla massa saker till mig själv..bara MASSA saker, då ska jag må bra och då ska jag vara glad. jag ska inte tänka på någonting dåligt alls..jag ska bara må bra och komma hem med så mycke kläder så att jag måste evakuera allting annat i rummet...jag ska må så bra !

JAG SKA GLÖMMA !!!


fattar ingenting...

Nu är jag entligen hemma, är så trött på skolan och allt som har med skolan att göra, trött på människor som inte fattar saker och bara är dumma, trött på precis allting..Pissdag är det idag :/ 
Imorn har jag i alla fall sovmorgon, skööööönt. 

Jag och natalie ska åka hem till frida om en stund och hämta våran salami som vi har sålt inom vårat projekt :) Jag ska ha lite mer än 20 stycken eller något. kul att ha 20 stycken salamin stå här hemma och lukta..haha! men,men.. :)

Nu när jag gick in på msn så fick jag se en sak som gjorde att jag tappade hakan...jag fattar ingenting, det ändras ingenting..fattar INGET..och jag får inga svar heller..! :o





presenter

Åh gud...nu är jag så förbannat glad så det bara sprudlar ur öronen..hihi:)

Mamma kom med ett paket in till vardagsrummet och sa att det va en andra adventspresent, det va en jätte konstig form så ja tänkte vad är det här nu då?!
Så har jag öppnat hälften och ser att det är den parfymen som ja hitta på båten som vi åkte med i somras och jätte gärna ville ha :D Sarah Jessica parkers parfym är det. Jag nästan skrek nej och krama mamma...vart typ så glad som han killen i soda stream reklamen..hihi :D
Efter det så säger mamma att jag har fått skridskor, peter hade tydligen köpt skridskor till mig då :D och till mamma också..wiii...jätte,jätte fina va dom :D Och dom passade perfekt med raggsockor i och allt. :)

Vad är roligare än att få presenter lixom :D Parfymen skulle ja säkert fått i julklapp men fick den nu istället :D
Och nu kan ja åka skridskor i vinter, kunde inte det förra året och jag ville det så mycke, men nu kan jag det..och ja ska det massor :D 








 


mycket nuuu

Nu vart det mycke och jag vart skit stressad..jag fick reda på att vi måste betala riskkapital till vårat UF, 600 kronor..tills på tisdag, jag fick panik :o
Men sen så har lugnat ner mig nu för jag ska fråga pappa och farmor om dom kan bidra med 200 och mamma med 200, dom får ju tillbaka pengarna sen så det löser sig på ett sätt :)
Och så kom ja på när jennifer skrev till mig på msn att vi har ju mössprovning på torsdag, hoppas det är mellan 1-4 som det va sist..annars vet ja inte vilken tid det är..

Så nu blev det lite rörigt allting..men jag fixar allting så fruktansvärt bra annars så då kan ja fixa det nu med..haha !

Tänk om det är prov på torsdag vid den tiden, då kan ja ju inte testa mössor med dom andra :o då blir jag ledsen..

Nu ska ja titta på Hollywoodfruar och ta det lite lugnt..hehe.


happy thoughts..

Okej..GLAD NU!!

Dagens planer:

Packa inför pappis imorn
 Plocka lite i rummet om det behövs
Ta det lugnt
Duscha
Sova
:)

Just det, min moster kommer tydligen hit vid 4 också, men mamma sa det först nu..så ja orkar inte bry mig.. :o
Trött på att man inte får veta saker tidigt nog så att man kan tänka..
Och just det..mammas kille kommer nog ikväll också, hon fråga mig om det gick bra men ja tyckte det kändes jobbigt och hon fråga varför och bara tjafsa emot så han kommer..jag får sitta uppe på mitt rum (:

Pussis<3


BLI BRA ELLER GLÖMMA....

Idag var det våran dag

Idag saknar jag dig

Idag är det extra jobbigt

Idag ska jag vara stark

Idag är det min chans att visa att jag klarar det här

Idag..jaa, idag..så vill jag att det ska bli bra eller bara få glömma!


no life..

Nu har ja inte fått något livstecken av dig på två dagar..känns ganska jobbigt, men ja tror ja skulle ha hört något om du inte levde längre..

Men jag vill veta vad du gör, hur du mår och vad du ska göra..

JAG SKA VARA STARK !!!


you will always be in my hart

Du va den som fick mig glad, du va den som fick min mage att pirra, du va den som gjorde mig lycklig, du va den som fick mig att känna mig trygg, du va den som fick mig att känna som att ja levde i en dröm. Du fick mig att känna mig speciell och omtyckt, Du va den enda för mig.
Nu är allting slut...




















Jag älskar dig så obeskrivligt mycket och det kommer jag alltid göra<3


it begins again..

Oh fy fan..nu har jag fått det som sebastian skulle skicka med till mig och ja kan bara säga att nu har allt börjat om igen..nu är det verkligen så som det va den dagen då det hände. Jag mår så dåligt just nu.

ETT BREV..
ingen förklaring på någonting alls, bara varför jag fick det där som ja fick och det behövs ingen förklaring för ja förstog innan ja hade läst brevet.

"ha det bra nu bäste vän !! <3 :)" 

helt ordagrant...


:)

Snart kommer min efterlängtade morbror och kusin hit, det blir plankstek och massa prat och mys skulle jag tro :D


nattvaken :)

Jag hade ju som sagt två söta människor som sov hos mig inatt..dom kom hit vid kvart i tre ungefär så fixade dom sig iordning för att sova och så gick vi och la oss..men vi va vakna till 5-6 imorse och låg bara o pratade om precis allting..det va jätte mysigt och trevligt. Det va länge sen man gjorde något sånt faktiskt. Vi kom bara på nya grejer att prata om hela tiden. hihi.<3

Men sen somnade vi till slut, runt 5-6 som ja sa tidigare. Och jag vaknade vid klockan 9 imorse, men sen somnade jag om och så vaknade ja av att det ringde på min mobil, det va therese som ringde, men ja hörde ingenting i telefonen och dom hörde inte mig. Men sen till slut så hörde vi varandra och då sa hon att ja skulle sätta mig vid datorn så då gjorde jag det och vi pratade lite :)

Sen gick vi upp vid klockan 1 till slut i alla fall. Och nu har dom åkt in till stan :)

Tack för en trevlig natt :)<3

Pussis<3


övernattning

Snart får jag två knasiga människor hit som ska sova hos mig inatt :) Dom tog precis en buss från stan och ja tror att det är en 332a så dom kommer nog kvart över 2 eller något sånt :) Så får ja se om ja måste gå o möta dom eller om dom kommer direkt hit..haha ! jag tror det blir att möta dom..dom kommer säga att dom inte hittar hit, som vanligt ;)

Jag känner mig inte alls trött över huvud taget..men det kanske ja gör sen när ja lägger mig i sängen och ska sova. hihi. Hoppas det, så ja inte behöver vara vaken hela natten själv, för dom kommer väll somna direkt..varit o festat nu och allting ;)

Det va bra att dom skulle komma hit och sova för då kunde jag städa mitt rum lite..haha, eller plocka undan lite i alla fall..det låg kläder överallt..haha !

Nu ska ja nog titta på dagens julkalender, för det har ja inte gjort än och sen ska ja bara sitta o vänta :) tss.

Puss och godnatt<3


mm..

vad jobbigt det är när man inte vet vart en person är och att man inte kan höra av sig och fråga. När man inte bor på samma ställe så man kan få reda på någonting..vad jobbigt det är när man får panik för att man inte vet vart personen är..när man inte har hört någonting alls, personen kan vara precis vart som helst, men någon man absolut inte vill, på fest, bara med kompisar. Man har ingen aning..
JAG VILL VETA VAR DU ÄR....


Tummen NER

Det jag stör mig mest på av allt är nog när folk inte svarar på sms när jag vet att dom kan och när dom svarar ena sekunden och helt plötsligt slutar svara på något sms, eller om man skriver en sak så svarar dom inte så kan man skriva en annan sak senare och då svarar dom helt plötsligt :o Varför lixom?
Och vissa dagar och timmar svarar man och sen andra dagen eller nästa timme så svarar man inte?
Om man frågar en sak så tycker jag att man endå kan få ett svar, JA eller NEJ, vad är det som är så svårt..?!

Ae..ush, bara irriterande och störande..!

OGILLA !

 


Nörd

Filmen va TOPPEN bra..jag längtar redan till i april då andra delen kommer :D Sen när den är slut och jag vet att det inte kommer någon mer film så kommer jag börja gråta, för ja är jämt så att när ja tittar på dom här filmerna så blir det nästan som att ja drömmer mig bort..och varje gång dom är slut så blir ja så ledsen för att ja skulle kunna spendera varenda dag och bara titta på Harry Potter och vilja att det aldrig tog slut. Jag vill inte att dom ska ta slut, och det kommer säkert vara ett dåligt slut också så då kommer ja bli ännu mer ledsen ju !!

HAHA, jaa som ja sa i ett tidigare inlägg, ja är lite nörd när det gäller dom här filmerna, men det gör mig kanske lite speciell:)

Nu sitter jag hemma själv med min godispåse och festis och tittar på idol...skööönt :)

hihi<3




bio

Ska snart åka till stan och gå på bio, jag har fixat allting, mig och väskan och till och med stephanies hår. Platta och krusa håret så nu är hon fredagsfin..hihi !

Men nu måste ja få tag på pappa innan vi åker så att ja kan få mina pengar som är hos honom. :)

Puss<3


irriterande..

Jag tycker det är så fruktansvärt irriterande när folk lägger sig i saker som inte har med dom att göra. När man säger som man tycker fast man egentligen kan hålla käften för det handlar inte om dom helt enkelt. Man sitter o diskuterar med en person och så kommer en annan människa in och ska säga något som bara gör en irriterad.

Och man tycker att den personen har så fruktansvärt fel för han/hon vet ju inte som sagt, och så ska den försöka ändra på något eller få som den vill bara för att den tycker så..även fast han/hon inte har något att göra med det som sagt.

USH !


...

Nu har jag tittat på alla ung och bortskämd program. Dom va riktigt bra, ja hade ju kollat på en och ett halvt program, så det va två och ett halvt kvar att se ! :) Riktigt bra får ja säga...ibland är dom ju helt störda, men aa :)

Imorn blir det som sagt bio. Vi blir bara tre stycken, men det blir skit kul i alla fall. Jag ska ju se Harry Potter, ja är nog lite nörd när det gäller dom filmerna..ja har inte läst några böcker, men ja har sett precis varenda film och ja o pappsen har haft som tradiotion sen den tredje filmen att se den på bio :D Så det ska som sagt bli super kul :)

Julkalendern i år verkar faktiskt riktigt bra för en gångs skull föresten :) Den liknar mysteriet på greveholm lite för er som inte har sett den :) positivt :D 

Nu ska ja fixa med lite julgrejer eftersom att mamma bara har tagit fram kartonger men inte fixat något mer. 

Puss<3 


torsdag

Ush, jag tror att ja börjar bli sjuk :( Imorse ville ja verkligen inte gå till skolan för att ja mådde dåligt och va så förbannat trött. Men sen så tvingade jag mig upp ur sängen och klädde på mig kläder, inget smink eller någonting! Bussen va proppfull så ja kunde inte sova och det va så fruktansvärt kallt så ja trodde att ja skulle dö!

Nu sitter jag med tajts, mjukisbyxor, strumpor, sockor, linne, tjocktröja och filt..och jag FRYSER !! :o Jag skulle vilja vara där therese är nu..30 grader i luften. här är det -20 :(

Idag ska ja försöka plugga till slutprov imorn i religion, ja kommer säkert inte göra det och om ja gör det så kommer ja endå inte fatta något för att ja är så trött ! Och om ja känner ork för att plugga och ska göra det så kommer ja inte få det för mamma för hon sa imorse att vi skulle städa idag och det prioterar hon:) TOPPEN !

Imorn ska ja i alla fall gå på bio, det har jag att se fram emot. Förhoppningsvis med 3 härliga människor, annars blir det bara två. Pappa och Mia är ju bestämt men sen förhoppningsvis ***** också :D  
tihi.

Pussis<3




happy

Idag har det faktiskt varit en bra dag..det har blivit mycke skratt och mys i skolan. Jag och natalie satt på golvet mot ett super varmt element och tittade på ung och bortskämd på tv :D Vi köpte varm oboy på hantverkstekniken och en varsin vaniljmunk. hihi.

Efter skolan så åkte jag och natalie till active och skulle sola. Alla va upptagna så vi fick vänta ett tag, medans vi väntade så gick natalie o handlade godis :) Hon fick gå in lite tidigare än mig för den blev klar fortare, men sen fick ja med gå in och det va så GUDOMLIGT skönt och avslappnande. Först tänkte ja på allt möjligt, men sen blev jag bara så himla avslappnad i hela kroppen så ja kunde inte ens tänka, hihi. Jag somnade till en stund till och med, men då precis när jag kände mig som mest avslappnad så slutade det.. :( hihi.

Nu är ja bara så fruktansvärt glad, jag tror att det va solningen och att Natalie och alla andra har hjälpt mig så mycke idag. Jag har verkligen känt mig GLAD :D


ona more day to go...

Sitter i skolan o skissar på bild och form lektionen, det känns väll sådär, bättre o va här än att vara hemma kanske.

Jag har så fruktansvärt ont i magen. Det känns nästan som att jag är nervös men det gör mer ONT :( Och jag har skakat sen imorse när ja gick upp för att jag fick se ett sms som ja hade fått. USH !

Det är tur att ja har mina vänner som får mig på bra humör och får mig att tänka på annat genom att skratta mycke :)

Jag är så tacksam<3


RSS 2.0