Tisdag

Jag fick jobb idag..toppen :D
Imorgon har ja också jobb, hur skönt som helst..hihi!

Ja tittade lite på blocket nyss o så hittade ja en så vacker soffa för ett så vackert pris (tss) 1000 kr bara..ber o hoppas verkligen att den finns kvar, ja skickade mejl o hörde direkt när ja såg den..1000 kr är ju lixom INGENTING..!! jag skulle bli så glad om den fanns kvar asså..nästan så att ja skulle börja gråta:)

Nu har ja precis lackat min tv-bänk så att den ska bli mörkare för att allt i mitt rum är EK, men den va typ björk eller något sånt skit, jätte ljus i alla fall, o så vill ja inte ha det :) Hoppas bara att den blir mörkare, annars får ja väll köpa en ny eller något:)

Ikväll blir det att ta det lugnt, sova tidigt för ja ska upp halv 7 imorgon bitti o börja jobba halv 8. o så är det en lång dag till halv 5 också..:( buhu! Men det går nog fort, kommer vara dödstrött på kvällen i alla fall..haha!

Nu ska ja ringa mamma o se om hon är hemma, så ja kan föra över pengar till henne.

CIAO<3



GODMORGON.'

Nu är ja pigg o glad igen..tss!

Sebban ringde mig inatt, men det gjorde inte så mycke, det va lite mysigt att prata med honom mitt i natten..och veta att han va hemma. Han va nämligen chafför igår, och det tycker ja kan vara lite obehagligt ibland, när han är så trött o så!

Idag ska ja plocka lite i mitt rum och sen så ska ja till pappa..det blir en lugn dag idag för ja börjar bli sjuk igen, as ont i halsen och hostar en massa! :(

Saknar min pojkvän massvis nu också:(<3


<3


Soffa...

Asså..nu blir jag så arg och ledsen..jag har hittat TVÅ fina soffor som ja har velat köpa, den ena, som ja hade hittat nu hade ja tänkt att köpa nästa vecka..men nu när ja tittade så hittar jag den inte, och alltså så måste ju den vara såld :( Vad ska ja nu ha för soffa...jag hittar ingen som är så fin som den va!!!

Nu måste ja börja om från början och leta efter en soffa som ja kan köpa så fort som möjligt..ush,ush!!

Nu ska ja gå o sova och kolla mer imorgon om ja hittar något!

Pussis<3



En sån vill jag ha, den färgen och den slags soffan..ungefär :)


L O V E .'

FREDAG idag...skönt som tusan!!

Jag har ju inte kunnat somna två nätter i rad nu så ja tycker det ska bli extremt skönt med helg faktiskt !
tyvärr så ska ju stephanie ha barnkalas imorn och jag MÅSTE hjälpa till...tyvärr !

Gud, ja är så trött att ja nästan kan somna nu..hur ska kvällen bli egentligen..somnar kanske i maten! haha

Dagen idag har varit bra i alla fall, alla barnen är så söta o fina så man kan smälla av! hihi..älskar verkligen att arbeta med barn..ae, går inte att beskriva hur roligt det är :)

Nu ska ja gå o ta mig en risifrutti så ja kanske blir lite piggare o sen kanske det blir o titta på oth med mamma, vem vet ;)

Pussis<3


Torsdag..

Det är redan torsdag, helt sjukt tycker jag..det va redan en vecka sen sebban kom hem till mig..det är väll bara för att ja har så roligt om dagarna kanske..tss :)

Jag läste ut en bok förut, som ja började med i tisdags kväll..den va riktigt bra tycker jag, handlar om en tjej som får en nära döden upplevelse och träffar sina döde pojkvän och han ger henne en gåva som hon ska använda till något speciellt, men hon vet inte vad..! Tyvärr så tycker ja den va lite kort, det hade kunnat vara en tjockare bok så man hade något att läsa lite längre..men då hade den kanske bara blivit dålig ;)

Jag jobbade idag med, en långdag blev det, halv 8 till 4, men tiden går så fort så det gör inget..och så är det ju så kul att man kan vara kvar där längre endå :)

Varje dag nu när ja har cyklat hem så har det börjat regna massor, innan regnar det inte och inte efter..bara när jag ska hem, så j*vla typiskt asså..tss. Det kanske är någon som vill att ja ska bli sjuk eller något..! haha

Ikväll blir det lugnt, ja kunde inte sova igår så det blir nog att sova tidigt idag, somnade inte förren kl 1 inatt o värre blir det när man tänker att man måste sova för att man ska gå upp tidigt morgonen efter. ush,ush! :(

Men jag fick en utav mina lönepapper idag, det va positivt, mer än vad ja hade räknat med och det är ju ALLTID kul :D hihi



"Livet är stort, men de flesta av oss lever det som om det vore litet. De flesta av oss kan inte se sanningen ens om den bränner i handflatorna."


19e oktober.'

Nu har det inte varit någon uppdatering på länge, anledningen är för att ja har varit hos pappa och där fanns det ingen dator och så har jag jobbat en massa :) hihi.

Idag har ja jobbat, igår jobbade jag och imorgon ska ja jobba..underbart :D

I helgen kommer världens bästa Therese hit igen, längtar som tusan, helgen efter så ska ja till sebban...helt underbart...hihi :)


Det händer inte så mycket annat i mitt liv om ja inte jobbar..tsss...jag träffade Natalie förra veckan, det va riktigt roligt..hade inte träffat henne på flera veckor.. :)

Nu ska ja göra mig iordning för sängen.

Godnatt alla sötisar<3


Godmorgon.'

Jag vaknade kvart över 7 imorse..inte kul :( jag som ville sova länga idag eftersom ja inte fick göra det igår..jag blev arg när ja kollade på klockan.

Idag ska vi ha folk hit och fira stephanie, och efter det ska ja hem till pappa för idag börjar pappaveckan:)
Jag ska hålla på i mitt rum massor..hihi.

Jag känner inte alls för att träffa en massa folk idag, jag vill bara ha en lugn kväll..det va ju folk här igår och det räckte för mig.
Jag orkar helt enkelt inte vara trevlig och inte fixa o dona inför att dom ska komma för ja vet att det kommer bli ja som får göra det mesta!!

Men ja ska gå o byta om nu o fixa mig lite, så man ser lite acceptabel ut..haha!

Pussis<3


Soffa♥

Jag letar efter soffa till mitt nya rum..och jag hade hittat en så fin soffa för bara 2000 kr. Och idag när jag skulle kolla efter den idag så va den borta :( Jag blev så ledsen och nu hittar jag ingen lika fin som den :(

Jag har hittat några ifersej, men dom är så mycke dyrare och ja kan inte köpa en soffa för så mycke :(

Åh...jag är verkligen super ledsen för att ja inte fick den soffan som ja hittade..den va verkligen så fin, så det går knappt att beskriva :(

Den här soffan hittade jag nu, inte lika fin..men den va ändå helt OK !

Beige Manchester Soffa i Nyskick + Fin Lampa
Den va perfekt längd o allting också, men det är manchester soffa, så jag vet inte :(


Chris Medina♥

Jag måste bara skriva om honom lite, alla vet nog vem det är vid det här laget, han har varit känd i ett år nu ungefär.
Han sökte till American Idol och åkte ut som top 40, dagen efter att han hade åkt ut skrev han en singel med låten "what are words" som nu är väldigt populär, som ni säkert vet :)

Hans flickvän va med om en olycka oktober 2009 och hon fick en hjärnskada, hon hamnade i koma först och sen när Chris fick reda på att hennes liv inte skulle gå att rädda så fortsatte han att hoppas och vaka över henne, Hon vaknade ur koman en och en halv månad efter olyckan. Han får hälpa henne med det mesta i hennes liv, hon är så mycket bättre nu men har fortfarande långt kvar.
Chris sjunger låten "what are words" för Juliana och han kommer kämpa för henne föralltid, tills hans hjärta slutar slå.

Jag älskar Chris Medina, han är min stora idol, jag älskar låten, jag älskar allt med honom. Jag kan inte föreställa mig hur det känns för honom och hela Julianas familj, från att vara helt normal och förlovad och vara påväg hem till den man älskar, så hamnar man på sjukhus, ligger i koma i över en månad och livet är helt förändrat när man vaknar upp igen på grund av en hjärnskada.

Bild från Olyckan


Juliana Ramos och Chris Medina


Efter olyckan



http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&ob=av2e
Chris Medinas låt

http://www.youtube.com/watch?v=6tsxXjbJVRo
Juliana Ramos och Chris Medina, olycka och förlovning, mm.

http://www.youtube.com/watch?v=ptWMpwAKGTs&feature=related
Juliana Ramos, ett år efter olyckan, HEMSKT !!



Titta på filmerna !!




Fredag.'

Så skönt med fredag :D jag har verkligen längtat..hihi.
Imorgon fyller världens bästa lillasyster 9 år :D hihi..lillskit ;)

Veckan har varit gasnak bra, igår efter jobbet så åkte jag till huset och byggde ihop min säng och bäddade den med fräscha lakan, så nu har ja en säng att sova i på söndag..hoppas bara pappa och mia ska sova där, annars vill inta ja sova där...själv :o fynej..tss!
Pappa sa igår att dom skulle va där om det fanns tv o så..men vadå, man klarar sig väll utan tv i några dagar..eller?! haha

Just nu sitter ja o steff o tittar på film, vi blev nyss tvingade att städa huset och båda två va super trötta så vi gick runt o gnällde och tjura medans vi städade..haha ! Men det blev ju bättre med musik, allt blir jämt bättre med musik:D Och så lämnade vi lite städ till mamma så hon med kunde städa något..haha!

Jag tror att jag börjar bli sjuk igen..:( Jag fryser hela tiden och jag har haft super ont i halsen i två dagar nu..usch :( vill inte bli sjuk igen..


Min säng i mitt nya rum :)
Det blir kort sen när allting är iordning :D


4 oktober 2011.'

Nu var det ett tag sen ja skrev, men jag har haft fullt upp med att packa och städa vårat hus hos pappa :) Vi ska ju nämligen flytta.
Det är då alltså det enda jag har hållt på med i en hel vecka, varje dag :) I lördags körde vi massor grejer och i söndags åkte allt i mitt rum, så det är helt tomt i mitt rum :/ Och vi skulle plocka ner en massa saker från vinden, och då så fick jag en byrå i huvet :( FAN vad ont det gjorde, det blev ett blåmärke direkt..tss! Och så skulle ja ta ner en kartong från övervåningen så råkade jag göra något så ja tröcks in mot väggen och skadade ryggen på något sätt :(

Igår va jag på dans, GRYMT kul som vanligt, men våran tränare försöker ju få oss att gå ner i spagat, så ja har tränat en massa hemma på det, igår när jag skulle testa efter att vi hade dansat och tränat i en timma så skulle ja testa och ja pressa ganska mycket..så gjorde jag illa mig :( Jag tror att ja sträckte mig på baksidan av låret, vid knävecket och uppåt. Det gör så jävla ont asså, ja kan knappt gå nu..och ja måste sitta på olika sätt för att inte ha ont :/
Igår kände jag bara att ja inte är snäll mot min kropp just nu..ont överallt, haha!
Jag får bara vila så fort jag har chansen och inte bära så mycke nu på ett tag. Det får räcka med det jag gör på jobbet :)

Pussen<3


Mitt rum, precis när vi började flytta.


Just nu..


RSS 2.0