slutresultat

dagen har varit skapligt bra trots allt som hände imorse.. 

Idaf efter att ja o stephanie kom hem från cykelturen så gick vi upp till konsum o köpte en varsin glass :) hihi

sen har vi bara varit hemma o spelat spel på datorn o tittat på tv o så..mysig dag tycker jag att det har varit faktiskt :)<3

Nu sitter ja o mamma o tittar på Jumper, jag tycker om den filmen :) hihi

Idag vare premiär på Eclipse, tyvärr kunde ja inte kolla på den för att ja jobba..men ja SKA se den :D haha !!

Sebbe är fortfarande ledsen och deppig. ingen kan klandra honom, en barndomskompis dog för 5 dagar sen..men ja blir så deppig..för ja vill finnas hos honom o bara ta hand om honom just nu..<3

Men nu känner ja mig trött så ja ska nog kolla på jumper o sen sova tror jag.. :)

Saknar min sebastian enormt mycke..vet inte varför :/ vi brukar ju vara ifrån varandra massor annars..

 


Skor

Fan..det är farligt att gå in på sidor som skopunkten o dinsko. haha!! Ja hittade två par skor som jag blev heeelt FÖRÄLSKAD i :D hihi
Och det va en stor slump att ja kom på att ja skulle gå in där, för att ja skulle skriva disney channel, men då missade jag S..så då blev det din o då kom det upp dinsko..haha!! Sen ville ja gå in på skopunkten för ja blev sugen på att kolla på mer skor.. :)

dom kostade 700 tillsammans, ja ska åka in på lördag efter att ja har jobbat o så ska ja testa dom..vem vet, någon utav dom kan ju sitta helt fel så att ja inte vill ha något par. Antingen blire att båda åker hem, eller ett par..eller inga..haha !

Här är bild på dom i alla fall :)


299 :-

nahe..den andra gick visst inte att få upp här..men här är länken då, om någon vill se :)

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Sandaletter?art=251837





eclipse

Nu har ja kollat när eclipse går igen..nu står det att den går till torsdag nästa vecka..så den går lite längre än till tisdag..

Men jag o therese ska gå i alla fall..men hon o ja har mer tid o hitta en tid som passar då :) Hon kunde ju inte på lördag..hon skulle bort då, så då hade vi bara tisdag kvar eftersom ja jobbar sent på måndag..men då har vi onsdag också :) eftersom ja jobbar sent på torsdag..hehe ! det löser sig på något sätt..hihi!

Det ska bli kul o hitta på något, hon o ja, eftersom hon åker iväg efter sommaren..o är borta i 8 månader..som ja har sagt förut :)

ja får prata mer med therese nästa gång vi ses :) Imorn kanske..eller så blire på lördag..hehe :)


30 juni

Dagen började helt klart HEMSKT !! jag va helt svag i kroppen o ja bara svettades när ja stog upp, som ja brukar få ibland (kallar det klimakteriet) haha!!
Sen skulle ja o Stephanie åka ner till boda o bada, då när ja skulle ta ut cykeln så rev ja upp hela benet, slog i tån i en sparkcykel o fick en pulka över mig !! :(
Sen när vi hade kommit halvvägs ungefär så började det ösregna så det va bara o vända om..haha!! Men nu är det ganska okej..när vi kom hem så fikade vi lite o sen pusslade vi tillsammans. Vi är ju proffs på att pussla så det gick ju på några minuter bara..Vi skulle ta ett sista 500 bitars, men det fick inte platts på bordet :D hahah !

Nu sitter vi o äter glass o tittar på tv, ja väntar bara på att åskan ska komma..man känner det i luften..!
Snart ska stephanie spela lite spel på datorn, då är hon sysselsatt :) hehe




hihi

Nu sa min kloka mamma att det är ju faktiskt onsdag imorn..så då kanske något är ändrat..hihi..Får kolla imorn o se om något är ändrat (A)


ARG

BARA EN VECKA ???
Nae, nu är ja riktigt arg och ledsen..Eclipse har premiär imorn..och jag har sett på flera sidor att den bara går i en vecka på bio..nu kollade ja om det verkligen är så, och det är så..den går till nästa tisdag..hur fan ska alla hinna, tänk om man är ett gäng som ska gå o alla jobbar..hur ska det då gå till ??
Jag o natalie kan inte gå tillsammans nu på grund av det..och det har vi planerat så enoooooooooormt länge :(

Och så står det en helt sjuk grej..att på onsdagar så får man se andra tider om vad som kommer..och tänk då om man väntar tills på onsdag o ser om det finns kanske en film till nästa helg..så finns det inte det och man jätte gärna vill gå o se den filmen på bio !!
Nae ush.. vad ja är arg nu..bajs !!
Ja o therese ska försöka gå på den tillsammans, men i alla fall..det är tråkit när ja o natalie har bestämt från långt tillbaka..redan för ett år sen sa vi att vi skulle gå på den lixom..men,men..vi får se fjärde filmen tillsammans i alla fall, förhoppningsvis








sommar

Idag åkte ja, mamma o steffi till stavsjö o badade. vi kom dit vid 10 på morgonen o åkte hem vid 4 :) jag låg o sola o så badade ja ganska mycke också. Men det är ju inte så himla kul o bada själv, så det blev mer sola faktiskt och ja tror att ja har fått lite färg också :) hihi

just nu sitter ja o pratar me sebban o han är jätte deppig på grund av niklas. han fråga mig nyss varför han va tvungen att dö..o ja får en klump i halsen för ja vill finnas där hos honom nu..så sitter ja här :'( ush o fy o blä på allt..varför skulle du gå o dö niklas..det va väll jävligt onödigt..det är flera stycken som behöver dig nu..Varför just du ? varför egentligen? Varför skulle den där tjejen åka vattenskoter när hon inte kunde o varför skulle du simma ut o bada o bli överkörd för ? Uch på dig :(

jag är sugen på något nu, men ja vet inte vad..något liknande som piggelin eller någon god frukt..men vi har inget sånt hemma..eller vi hr jordgubbar men ja vet inte om dom är så fräscha...ja får se..! :)

Imorn ska det regna, då ska ja kanske in till stan o handla en digitalkamera :D jag tror det..men det värsta är att steffi ska med o det känns som att det är så himla jobbigt..men,men..får se..kan ju åka in tidigare också..typ till 10, så kommer ja hem till 11-12 eller något. :)

Nu ska ja titta på ghost wisperer o sen sova. :)

Pussis<3




Kristen Stewart

Kolla vad jag hittade..jag visste inte att Kristen hade haft blont hår..

Vilket passar bäst ?

  

Brunett                                                                      Blond
 


Eclipse

Om exakt TVÅ dagar så kommer Eclipse ut :D guuuud vad ja längtar..blir o se den i helgen förmodligen eller så blir det någon annan helg, den är ju bara på bio i en vecka så aa..blir nog nu i helgen så får sebbe strunta i att följa med på den :D hahaha !! och vi får hoppas på att natalie kan i helgen..för ja kan ju inte på kvällarna eftersom att ja jobbar då :)
Jag får helt enkelt fråga henne hur det blir med det..hehe :)
Men ja längtar enormt mycke som sagt...guud vad det ska bli kul :D hihi




ny frisyr

Jag är enormt sugen på att ändra min frisyr..jag funderar på lugg men jag vet inte..! Jag vill färga o fixa fint..ja vill inte klippa mig hos en frisör men ja kan färga där..o klippa hemma..eller kanske klippa upp hos frissan..jag vet inte..något vill jag göra i alla fall.

Här kommer lite förslag :)

  
lite ljusare, det är ljusa sliingor :)

  
två sorters luggar, en med rött o en med svart hår också :)

  

två random! en svart hår o en ljusbrun med ännu ljusare slingor :)



 
och sen slutligen en bild på mig så ni kan se lite :)

Säg gärna vad ni tycker :)


27 juni

Nu har jag pratat med sebastian igen..han är ledsen, eller han säger att han känner en konstig känsla..men det är väll för att han är så ledsen o inte ritkigt fattar vad som har hänt än..man väntar typ bara på att någon ska säga att allt va ett skämt..men det kommer ingen göra.. :/

Men nu ska ja gå o titta på film o sen sova..eller therese måste bädda rent i min säng först så ja kan inte det förresten..hmm..

Imorn ska ja o steffi till mamma, blir o vara där i 3 veckor..och det gällande jobbet uppe hos sebbe, antingen blire inget eller så blir det några veckor bara..för therese åker ju till asien i 8 månader efter sommaren o ja vill träffa henne lite innan det. Så..aa <3

Jag saknar sebban massor, det kommer vara svårt att sova inatt kan ja säga :( ush, fy o blä..asså på ett sätt så tycker ja att det är skönt därför att då får vi vara ifrån varandra lite o sakna varandra..men endå..ush..!! Vill inte sova i min säng ensam :(


tragiskt

Hallojsan..idag är nog alla uppe hos sebastian väldigt deppiga därför att imorse fick ja o sebastian reda på att en kompis till sebbe, som han känt sen han va liten hade blivit påkörd av en vattenskoter när han o några till hade varit o badat..det är så himla strömt där dom va så han drogs med..det hände igår o ingen hade hittat honom, förren för en timma sen..då ringde sebbe till mig o sa att han va funnen..då va han ju död. :( Man hade ju nästan förstått det, men bara att få den informationen att en vän har dött. Jag har väll träfffat honom några gånger, vi va ju inte kompisar så men ja vet ju självklart vem han är.. :(

Ae..asså ja är typ fortfarande chockad, ja träffade honom i fredags o nu kommer man aldrig mer se honom..man fattar inte att något sånt här kan hända förren det verkligen händer..helt sjukt..ja vet inte vad ja ska skriva mer nu asså..ja är bara så jävla chockad fortfarande som sagt o allt är bara helt sjukt..


Vila i frid Niklas Johansson<3

 


äntligen

nu sitter jag äntligen vid datorn igen..ja har inte haft en dator hemma hos sebastians pappa..ush vad det har varit jobbigt.. :( men nu har jag en dator..snart miidsommar, sebbe har precis lagat mat, han är så duktig såå :) hihi

Sebbes mamma är allt för gullig, hon gav mig en femhundring förut för att ja ska vara hemma me sebbes syster, ja sa att det inte behövdes för att ja får vara här, men hon insisterade :)
Och så har sebbes pappa kanske fixat sommarjobb åt mig på samma ställe som där sebbe jobbar..så då blire kanske att spendera hela sommaren här uppe..men det vet ja inte..ååh gud vad ja kommer sakna alla hemma då :( Natalie, mamma, pappa, therese och stephanie..o hela krokek och norrköping faktiskt..men,men..jag får se...det är i juli då i sånna fall..men det är ju bara 2 veckor kvar tills det blir juli..men innan SKA ja hem i alla fall..punkt slut !! hihi (a)

Det värsta är ju också, att ja o sebbe kanske tröttnar på varandra.. :o och då skulle ja totallt DÖ !! :(

Men,men..inget säkert än..hoppas på ett sätt, men endå inte..ja har inte sagt något till mamma o pappa än..får se vad dom säger..o efter sommaren så åker ju therese o ja vill se henne lite..men som sagt..inget bestämt..vet ingenting än..
men nu ska sebbes mamma ha datorn o betala räkningar :)

Pusshej<3


helloo

NU sitter ja här igen o skriver..jag har så tråkit så det finns inte, eller endå inte..jag har precis duschat, disken va både äcklig o lång..!! haha
Nu ska ja fixa mina naglar för dom vart ju helt försörda medans ja diska...huhu..snyft.

Det är något fel på min telefon tror jag..jag kan inte skicka sms, eller det är mer simkortet det är fel på i sånna fall.. :/
Men som sagt, det går inte o skicka sms..det står bara att ja inte har någon teckning någonstans...och så va det absolut inte igår, ja frågade nyss på face ifall fler hade samma problem..men det hade dom inte :( Tänkte ifall det va telia det va något strul med..

Jag får se under dagen om det blir någon förändring..annars blir jag ledsen..är fan helt handikappad utan telefon..ja vet inte vad ja ska ta mig till utan att kunna smsa.. :(

Jag ber till gud att det går snart..





14 juni

hmm...vad ska man hitta på idag..sebbe jobbar o ja har ingenting att göra..typ sitta o titta på tv hela dagen för det är inget solväder precis..hoppas det blir finare under veckan så att ja kan bli lite brun.. :)

jag tror att ja ska duscha idag o sen diska..det är det enda..haha! påminna sebbe om två saker också, men sen har ja inte en aning om vad ja ska hitta på..

Idag ska vi åka till sebbes pappa o vara där..ja vet inte om sussie är hemma om dagarna..jag hoppas nästan inte det, det är så skönt att vara själv ibland..sebbes syskon är ju där såklart..menmen..hehe!

Nu ska ja ta disken så att det blir gjort o sen får ja se :)

Ha det toppen<3


13 juni

Idag är det fint väder, eller finare än igår i alla fall..haha :)

Jag vet inte vad dagen drar med sig idag..det är nog inget badväder precis..menmen..något finns det väll..Sebbe vill käka pizza, ja vet inte om ja är så sugen på det..men,men..hihi!

Sebbe vill väll vara med någon kompis kanske, så det blir väll o sitta o glo hela dagen medans dom pratar :/ hehe

Jag saknar mina vänner :( <3

Men nu ska ja vara lite social med sebban..hörs sen :)

pusshej<3


Sebban

Nu är ja hemma hos sebastian..ja är jätte hungrig men det finns ingen mat, den kommer snart. :(
Och sebastian är så ENORMT jobbig nu..!! han bara tjatar o ska pussas o säger att ja är datanörd :o Dum :( hihi

Men nu orkar ja inte skriva emr, blir förhoppningsvis mer i veckan.
Ha det toppen<3


11 juni

Igår vare ju skolavslutning o sen student :)

Vi kom till skolan o hittade en super bra plats där man såg ALLT :) Sen såg vi therese i ett fönster och vi har ju inte sagt att vi har fixat plakat så hon började storgråta när hon såg oss :( Det gjorde ja med nästan då, för ja börjar jämt gråta när ja ser henne gråta..! Men aaa, sen kommer pappa o säger att vi ska vara på en annan plats för att joel sa det..och det va den SÄMSTA platsen någonsin...vi skulle stå där för att det va den platsen dom skulle springa ut på, men det är väll inte det man vill se !!! Ååh..då vart jag arg..och så vare så jävla mycke flk som skulle förbi hela tiden så ja ramlade konstant hela tiden !! Och min moster bara stog o tittade på mig hela tiden men ja vet inte varför :o IRRITERANDE !! hehe

Men teherse pratade inför alla..värsta fina talet vare :) hih..jätte gulligt..o det va många som grät..
Men sen så kom hon till oss och vi tog kort o kramades o gav massa grejer till henne :D hihi

Sen så åkte hon ju flak såklart o sen lite bil o sen kom hon o linnea till linneas pappa, så åt vi o hade det trevligt, dom öppnade paket efter ett tag o då så tog therese mammas paket först o det va ju ett halsband med två berlocker där det stog isabella o stephanie på..o gud vad hon grät då o då började ja gråta så båda bara grät..:( Men det va glädjetårar såklart, så lite bättre :) hihi 

Vi åkte hem vid halv 10 o då gick ja o sebbe o la oss direkt..svin trötta..haha ! 

Och nu ska ja gå ner o äte frukost me sebbe, trots att det är äckligt..BLÄÄ !! :( 

Pusshej<3  


Skolavslutning

Nu är ja klar inför skolavslutningen. Det gick fort :) hihi..jag har tagit på mig allt som ja ska ha, skor och allt för att se ifall det passa och det gjorde det :) det blev så fnt..och jag är så himla glad för mina skor så det finns inte..hihi

Therese o joel har precis dragit in till stan, hon ska ju äta champanjefrukost o sånt :) hehe..
På tal om det så kom ja på att ja inte har ätit frukost så det kanske är bäst om ja får i mig något :) 

Ha en toppen dag alla studenter (hoppas på fint väder) o resten som får sommarlov..ROCK THE PARTY DOWN ALL DAY !! (a) 

Puss på rumpan<3   




Onsdag och dagen innan SOMMARLOV :D

Idag har dagen varit enormt bra :D Eller i skolan vare lite jobbigt, hade en enormt onödig uppgift som vi skulle göra..haha !! Men ja natalie o sofie gjorde det lite skoj, puu på er<3

Efter det så vare avslutning med treorna..jag va irriterad på dom för dom hatar oss o då hatar jag dom..men sen blev jag lite ledsen för alla dom grät :( huhu

Men sen drog ja o natalie till stan o käka o handlade lite saker, ja hämtade therese studentpresent :) o sen gick vi på BIO..Sex and the city 2 :D Enormt bra..hihi o ja både skratta o grät flera gånger.. :)

Det va ett krismöte idag i skolan föresten..o på det sa dom att ALLA hantverkslinjer ska flyttas till KUNGSGÅRD..till KUNGSGÅRD !! Asså ja blir galen..alla protesterar så det är inte säkert o ja hoppas på allt att det inte kommer bli så asså..men tidningar o tv är inblandade o massa skit !! SJUKT..jag VÄGRAR gå där asså..ja tänker inte..ja tänker hoppa av då, seriöst !! :(

Men nu ska ja fixa mig inför imorgon så ja bhar inte tid med att skriva mer nu :) hihi

Imorgon kommer SEBBANBEBBAN :D hihi<3<3
Pusshej<3



Färgat :)

Nu har jag precis färgat håret, ja har inte sett resultatet än.. men hoppas det blev bra :)
 
Idag fick det bli en slappar dag..låg o sov till o från till klockan 2 o sen så färga ja håret o nu sitter ja vid datorn..snart ska ja gå o titta på simpsons sen kommer pappa o steffi hem :) 

Imorn får ja träffa therese också, se hur hon mår efter en hel veckas festande..haha !! Inte så pigg förmodligen :D 

Ja ska skicka sms till henne sen o fråga om det va imorn hon kommer..skulle vara kul så man hinner se henne innan hon tar studenten o börjar festa igen :D hhaha !! 

Men nu ska ja kolla hur håret blev o sen titta på simpsons :) 

Pusshej<3 





Måndag 7 juni

Helt onödig dag i skolan idag asså..!! kom dit klocka 8 på morgonen..hade absolut ingenting att göra på den lektionen, väntade på betygsnack i en halvtimme-timme..efter det så lekte vi en jävla lek !!! :o

Efter det hade vi håltimma i 3 timmar typ..ENORMT jobbigt..då satt ju ja o natalie vid datorn som ni kanske vet :)

Sen på sista lektionen så städade vi, ja fick ont i ryggen för ja va tvungen att bära massa tunga saker..!! Det va en person som kom...till och med försent till sista lektionen när hon inte ens hade varit i skolan på hela dagen..!! Hon bara satt o glodde medans alla vi som hade hållt på hela dagen fick jobba som djur !! då vart jag skapligt sur asså !!

Sen kom ja o natalie hem till mig, efter ett tag säger natalie att hon villl ha chips så då gick hon o ja till konsum o handlade TVÅ påsar chips o bara satt o myste :) Sen efter maten så somnade ja o natalie i soffan så vaknade vi 20 i 8..haha, lyckat :D

Imorn blire o vara hemma från skolan..har ABSOLUT ingenting att göra o då äre bara onödigt att gå dit..!

Men nu ska ja ringa sebban o sen sova..


Godnatt<3


skuuula

Sitter i skolan nu med Natalie..vi har absolut ingenting att göra, vi har håltimma i två timmar o sen när den är slut så ska vi självklart ha lektion, men på lektionen så ska vi FIKA !! känns ju lite sugit..man kan ju lika gärna fika hemma om man vill lixom..ush, fy o blää :D haha

Men ja o natalie försöker ha skoj i alla fall..och det lyckas vi med som vanligt :D sen om vi får extremt tråkit så kan vi ju äta fika..haha!!

Nu är det bara TRE dagar kvar till sommarlov..mumma på det ! Då ska ja ju som sagt ha massa kul, träffa sebban, använda nya skor (som ja verkligen tvingar mig till att inte använda innan torsdag :p ) och sola massor :D

haha..som sagt ja o natalie kan alltid ha kul, nu sitter vi i datasalen o sjunger till massa låååtar :D hahahha

Puss på den pinglan<3




Life

Livet bara leker ibland..just nu känns det som att allt bara är helt underbart..

Underbart väder, snart sommarlov, underbara vänner som alltid gör en glad, ( en kille who doesent care ) , sams med mammis o pappis, har en underbar familj o bara älskar allt :D hihi

Men nu ska ja titta på en film med mammis o sen packa en väska till pappis..jobbigt, menmen..det går förmodligen fort :) Sen ska ja sova i min härliga säng.. :)

I love my life sometimes, i wish it stays forever this time :) <3


Pusshej<3


Längtar

Jag längtar till torsdag av TRE olika anledningar.


1. Jag får SOMMARLOOV



2. Jag får träffa SEBASTIAN



3. Jag får använda mina nya SKOOR

Wiiiii :D<3


6 Juni

Nu har vi precis kommit hem från tranås...det va kul där..men jobbigt för ja har sovit jätte oroligt hela natten och ont i ryggen på det.. ! :(
Men vi spelade kubb på kvällen o åt god mat o tittade på film :) hihi

Jag är lite sur på sebbe också, för det känns som att han bara kan höra av sig o prata med mig när det passar honom, men så fort jag vill så går det inte..!! Han sitter vid datorn just nu o ja har skrivit att han ska ringa om han vill veta varför ja är sur..men eftersom han sitter vid datorn så bryr han sig inte..o ja bad honom ringa imorse, men då sa han att han skulle ringa när hans kompis hade åkt hem..då tänkte ja en timma kanske..så vid 12 skulle han ringa då i sånna fall...han skickade sms vid TRE och fråga om han skulle ringa..ååååh!! Jag blir så irriterad bara att skriva om det nu..det kliar i fingrarna..!! det är så taskigt..!! Det är jämt ja som ska anpassa mig för honom..USH !!  :(

 

Men nu ska ja titta på tv eller nått..eller ja kanske ska gå upp o packa till pappa..eftersom ja ska dit imorn igen..!!

 

Nu kommer lite bilder från tranås :)














Det blev massa bilder..men det hände massa..o ja tog inte alla nu :D haha


Rygg

Jag har så enormt ont i min rygg så ja vet inte vart jag ska ta vägen.. :( Det gör ont jäms med ryggraden och på ryggraden längst ner.. :( Mamma visade mg en övning förut som gjorde så det inte gjorde ont längre, men eftersom ja har bränt mig på ryggen ås gjorde det jätte ont i stället :( Och ryggonten försvann förut men nu är den tillbaka igen..försvinner aldrig.. snyyft :'(
Jag vet inte vad ja ska göra..får kolla upp massage eller något för ja kan inte gå runt såhär, ja är ju som en gammal tant..när ja sitter i soffan o ska kolla på tv så måste ja ha en kudde bakom för att det inte ska göra ont o ja kan inte sitta normalt på en stol utan att få ont..FATTAR INTE vad det kan vara !! Den går att knäcka hela tiden också..och så ska det väll inte va ? eller ? Ja får fråga mamma om hon kan massera mig med en massage grej..as skönt och det bränns säkert inte heller..

Nu ska ja försöka fixa min rygg o sen äta lite god mat :) Kycklingfilé och klyftpotatis :) hihi

Tråkit att inte sebban kom idag..hade varit enormt mysigt..saknar honom..en vecka kvar :/ Hope it goes fast !!

Just ja..ja fick bara G i engelska :( Jätte ledsen för det..ja känner mig värdelös typ.. :'(


4 juni

nu har jag precis kommit hem från skolan..eller jag va hos pappa innan o hämta lita grejor..sen gick ja hem till mamma o nu är jag här :)

Jag är typ lite halvsur på sebbe..han skulle ju inte komma hit idag för att spara pengar så att han o ja kunde hitta på något kul till nästa helg som han kommer..men nu har han bara 200 kronor kvar :o det går ju o göra mycke saker med 200 kr..typ köpa läsk o chips..men det gör vi ju jämt..!! Och igår så ringde han mig klockan 12 på kvällen för att han va o fiska...VEM FAN går o fiskar o är hemma klockan 12 på kvällen när det är skola dagen efter, när man har svårt att komma upp när man går o lägger sig klockan 9 !!!  men,men..

jag ska ju försöka vara glad, men det är ganska svårt ibland..och mamma är typ på dåligt humör idag med så dagen kommer vara så UNDERBAR !! jag orkar inte ta hand om köket, ja har så ont i hela kroppen och så är jag trött som ett AS !! orkar ingenting..!!

Men nu ska ja titta på tv o smörja mitt ansikte..har så ont i ansiktet.. :(

Pusshej<3



smärta

Jag hittade en liten text om en bok som ja hittade på startsidan här..kolla:

Femte boken av Twiligt-serien. På bloggen berättar hon: "5 juni släpper Stephanie Meyer boken som kommer att handla om "the newborns".  Boken kommer vara på 200 sidor och som en liten novell!" Läser du böckerna? Eller nöjer du dig med att se de omtalade filmerna?

MM...MUMMA :D hahaha

Men vet ni eller..ja o natalie va o bada idag..vi låg vid badet från klockan 8 till klockan fem :)
GUUUUUUUUUUUUUUD vad vi är RÖDA !! hahaa...det är riktig smärta asså..det gör enormt ont..kan knappt göra någonting..har ont i hela kroppen o vill bara sova..men det gör ont, så ja vet inte om ja vill det heller föresten :D Jag har bränt mig på lår, rygg och ansikte..hoppas ja är brun imorn så att ja inte flagnar..men ja ska smörja massor så att det blir brunt ! :D

Bilder..





Första gången vi kolla oss i spegeln :D hahha

Jag är enormt trött så ja ska sova snart...pusshej<3


sommar

Nu är det verkligen sommar asså..underbar sol o bara skönt :D Vi satt ute idag o åt kvällsmat.. :) Vi har suttit i skolan o solat hela dagen..har inte haft något o göra så vi satt o sola..helt underbart :D

 

Imorn ska ja o natalie åka till badhuset o bada o sola..hoppas det är fint väder bara..annars blir jag ledsen..! :(  Men ja tror att det kommer vara fint, det känns som det..annars åker vi nog till skolan :)
Men jag ska ha med mig matsäck o så ska vi bara mysa o ha det underbart tillsammans :D

Idag hade jag fotbad o tog hand om mina fötter så nu mår dom och jag bra :) hihi



Asså jag är så himla trött på att det är så mycke skitsnack nu i skolan..vad man än gör eller vad man än säger så får man skit eller så blir någon sur..är så jävla trött på alla..!! Ska bli enormt skönt med sommarlov asså..komma ifrån allt, skolan o alla människor..hoppas det blir bättre efter sommarlovet asså..annars tar jag livet av mig typ..!! nee, men det är enormt jobbigt !!

Men,men..jag ska ju vara glad o positiv så ja ska inte tänka på något sånt, nu är det SOMMAR !!  :)

Puss på rumpan<3





1 juni

Jag bråkade ju med mamma igår..hon sa att hon inte ska åka in till stan o hämta från tåget för det kostar 100 kronor o allt det där vet ni..idag så ska ja ta hand om min lillasyster o hennes kompis..bara för att hon ska kunna äta ute med sina kollegor...det känns som att ja ställer upp för henne hela tiden men hon kan inte åka in till stan max 2 gånger i månaden o hämta från ett tåg..jag tycker det är väldigt dåligt :S och så tänkte ja på det, att sist vi va här så åkte mamma o  ja in till stan o hämtade Åsa..det va verkligen inget problem med det..och då vare mitt på dan också..så det skulle inte kunna hända något..men så fort ja vill ha skjuts från stan, vilken tid det än är så ska ja ta bussen..Då vet jag vad hon prioterra i alla fall (Y) Det känns helt underbart faktiskt..

Och så har mamma sagt till mig att ja ska ta hand om toan här uppe för att det är bara jag som är där..och det förstår jag fullt ut..men idag när jag fixade den så kom ja på att jag har ALDRIG badat i badkaret som finns här uppe, så då tänkte jag..eftersom mamma inte kan ta hand om toaletten här uppe för att hon aldrig är där, så behöver inte ja ta hand om badkaret...ja hade tänkt o bada en gång med sebastian, men då fick inte ´vi det för att allt varmvatten skulle ta slut..men steffi får bada varannan dag..och mamma har också badat ett flertal gånger..men jag får aldrig..det är också en grej som man märker av vad hon prioterar..och jag kan säga, om ni inte förstår, att det är inte MIG !!  

Det är bestämt nu också..sebbe kommer INTE i helgen..så det blir one week to go without him..Igen..!! 
 

Men,men..jag ska vara glad i alla fall..eller försöka..jag ska bli en glad o possitiv människa..skita i vad alla säger o bara tänka på mig..om det går :I hehe!!


Men nu ska väll ja ta på mig lite andra kläder o sen gå ner o titta på en film skulle ja tro.. :)

Puss<3




RSS 2.0