Lördag..

Lördag idag..!
Vad ska man hitta på..?
Mysa med pojkvännen lite, en promenad kanske? Åka till stan? hmm..

Ja får helt enkelt se vad vi hittar på..:)

Jag börjar bli bättre nu i alla fall, super skönt..hihi. Jag kan fortfarande inte prata, men ja känner mig piggare..hihi :)

Ae, nu ska ja göra mig iordning lite, sen får ja som sagt se vad vi hittar på.

Ciao<3




idol..

Har ni någon artist eller grupp som ni alltid har tyckt om och tror att ni alltid kommer tycka om?

Det har jag..det är en tjej som jag alltid, så länge jag minns, har tyckt om..visst, det kommer nya killar o tjejer hela tiden som man tycker om, men den här personen kommer alltid finnas där hos mig och jag kommer alltid älska henne som artist, det finns ingen tvekan om det.
Alla hennes låtar som hon gör är bara så bra och jag ÄLSKAR hennes stil, hon har något eget och hon är bara sig själv!
Om ja skulle få chansen att gå på en av hennes konserter, så skulle ja inte tveka en sekund, hur mycke det än kosta så skulle ja kolla på den :D

Nu vill ni säkert vet vem det är som ja menar..hihi..

Här är hon :D


AVRIL LAVIGNE<3<3


15.56

Nu är jag klar med allt ja skulle göra idag..hihi. Jag har precis duschat o gjort mig iordning och väntar på att sebban ska komma, hihi :)
Bullarna blev gudomliiiiiga..hihi, jag är faktiskt jätte stolt över mig själv för att dom blev så goda, jag känner mig dutti..tss !
Jag ska hämta Therese vid halv 7, hon är i norrköping 18.50 :) Annars ska ja bara ta det lugnt ikväll för jag hostar som faan! jag hostar mer än vad ja andas typ..haha;)

Men ja ska gå o ta lite hostmedicin nu igen..och sen dricka en massa vatten så kanske det blir lite bättre.

Pussis<3




Vad kan va bättre än en nybakad, varm bulle och kall mjölk :D hihi


Fredag.'

Min sjuka har blivit värre nu, jag kan knappt prata för att ja är så hes, det blev värre igår efter jobbet, jag låg o sov en stund och sen efter att jag vakna så va det så :(
Inatt kunde jag inte sova..jag gick upp kl 10 o skulle sova för att ja va så trött och utmattad, men ja somnade inte förren kl 2 för att ja hostade så mycket och ja fick så ont i revben/lungor? så ja inte visste vart ja skulle ta vägen..:(
När jag väl hade somnat så vaknade jag igen, kl 4..så hostade jag masssa o sen somnade ja om igen. Nu på morgonen så vaknade jag kl 7...VARFÖR?? Jag ville bara sova länge o kunna ta det lugnt :(

Men idag ska ja baka bullar, så ska ja kanske sola, sen ska ja städa i köket, och så måste ja till Jobbet för ja råkade få med mig en nyckel igår som jag inte ska ha..tss ;)
Så jag har fullt upp..men ja ska börja med köket så ja har det klart i alla fall, och sen ska ja byta om o åka till jobbet så det också är klart:)

Ciao<3


Bullar

På fredag, om jag är ledig så ska jag baka bullar :D hihi
Jag hoppas jag är ledig så att ja kan baka bullar..och hoppas jag kan baka bullar så att ja inte bränner dom..haha, jag får inte bränna dom för då bli mamma arg..hihi :)

Jag ska lyckas med något för en gångs skull..tss :)
Och hoppas såklart dom blir goda också, och så ska ja bjuda Therese och Joel också när dom kommer hit:) Och kanske ta med till Natalie nästa vecka om det blir några över..haha :D

Jag fick jobb imorn, så det blir o ta 40 panodil imorgonbitti, hostmedicin och ta med nässpray och halstabletter och sen köra på :D haha

Pussis<3


Ny header..

VAD TYCKS OM DEN NYA HEADERN?

jag är väldigt stolt över den faktiskt :D hihi


Tatuering.'

Jag har tre alternativ, som ja nog tycker är lika fina och det är därför det är svårt att bestämma..som ni vet så tycker ja då allt blir lättare om ja får förslag från andra, vad ni tycker o så :)

Här kommer tre alternativ :)


Det va den första jag tänkte på.



Den här kom ja på för att jag har ett halsband där det står de här orden, och det halsbandet fick jag av Sebastian :)



Och den här är av den innan, bara att jag tog bort ett ord för att se om det kanske blev bättre :)

Ja hoppas ni kan säga vad ni tycker så kan ja tänka efter, efter att ja har hört era åsikter, det skulle göra mig en stor tjänst :)


Onsdag.'

Jag jobbar inte idag, skööönt :D Jag är riktigt sjuk just nu, jag kan inte andas, ja hostar upp lungorna och ja mår bara allmänt skit!
Det värsta är att när ja är sjuk så blir jag så himla sötsugen så ja vill ha godis, kakor och chips o så! :(

Idag har jag bara tagit det extremt lugnt, ja tittar på en bra film, har haft ansiktsmask och ligger i soffan under en filt och myser..!

Jag har precis tittat på skor, jag hade hittat ett par super fina skor på skopunkten som ja ville köpa, på reklam, men nu när ja tittade på hemsidan så hittar jag dom inte, jag hittade ett par andra som ja ville ha..men ja vet inte :) Och så hittade ja ett par på Nelly (som vanligt) som ja vill köpa, men ja får se hur jag gör, det är beroende på hur mycke lön jag får :)
Jag har i alla fall hittat en gudomligt fin tröja på hm som jag SKA köpa, jag blev helt förälskad så fort jag såg den, så ja ska absolut köpa den. Det va en typisk Isabellatröja..hihi :)

Jag hoppas på att Sebban kommer i helgen, vi har pratat om det, men det är beroende på när han får sin lön, ja tror att han kommer få den på måndag, men han tror att han kommer få den på fredag..! vi får se hur det blir. Annars får ja vänta en heeeel vecka till utan honom :( Jag hatar den här tiden på året, ingen av oss har pengar och vi kan inte ses på så sätt..ush :(<3




söndag

Sitter o tittar på idol just nu, sitter hemma hos mamma, kom hit för en stund sen, jag är sjuk !

En snabb uppdatering om mig..tss.
Jag har varit sjuk i flera dagar nu, inte kul alls..börjar bli väldigt tröttsamt faktiskt!

I helgen va Mias kompisar från vargön hos oss, det va trevligt, dom va på djurparken igår, medans jag jobbade, hade varit roligt att följa med till djurparken men det är ju så förbaskat dyrt plus att ja va tvungen att jobba som sagt ;)

Hoppas det blir lite jobb i veckan så man har något att göra om dagarna, annars ska ja söka jobb, kanske vara med natalie något, det va länge sen nu, och sen på fredag kommer Therese hem..wiii, längtar såååå mycke :D<3

Nu ska ja titta klart på idol och sen ska jag prata med världens finaste pojke o sen sova :) hihi

Pussis<3




Tisdag

Jag jobbade idag, jag skulle egentligen bara jobba en dag den här veckan, imorgon..men det blev tre dagar :) Idag, imorgon och på fredag..kul :) Nästa vecka vet jag ingenting om än, men ja hoppas på lite jobb då med..hihi.
Just nu sitter jag och försöker värma mig, jag har tofflor, tjocktröja och halsduk..tss! snart ska ja krypa ner i sängen med popcorn och titta på idol och sen sova..jag börjar jobba kl 7 imorgon bitti så ja måste gå o lägga mig tidigt idag, jag har ju inte gått upp kl 6 sen ja gick i skolan och i slutet va det ju en massa sovmorgon hela tiden..så det va i alla fall 3-4 månader sen jag klev upp kl 6 en morgon..så det kommer nog vara väldigt jobbigt, men,men..det går nog bra endå, hoppas jag :) tss

Annat jag har gjort idag är att betala dansen så nu är det klart, men förutom det har jag bara tagit det lugnt efter jobbet, det är inte så kul att vara ute idag, det är sån storm, Katja stormen eller vad den hette och ush vad det blåser, det smäller och har sig som bara den, jag tycker att det är lite obehagligt. :/

Jag fick reda på nu att Therese kommer hem nästa helg...wiiiii :D jag längtar så mycke nu, hon bor ju i Örebro nu för tiden lixom, så det ska bli super kul att få träffa henne..hihi.

Nu ska ja gå ner och fixa popcorn innan idol börjar och så ska jag myhsa ner mig i sängen!
Man får inte missa idol idag, det är ju en från förr,förra klassen som är med..tss :D

Pussen<3


Mys♥


Mysdag idag med OnePiece, ostbågar och masssa film :D
Just nu sitter ja och kollar på "Julens Hjältar" en julkalender som va för flera år sen..1999 va den, och ja kommer ihåg att jag älskade den julkalendern så ja ville kolla på den nu o se om den fortfarande är lika bra ;)
Jag ska laga mat sen, hamburgare blir det, sen ska ja titta på idol och sen sova :) hihi.

Kvällen igår va bra..jag blev såhär perfekt full..tss. Men sen hände en liten olycka så då blev det en sämre kväll och efter det, när vi va vid puls så va jag helt nykter..det va väldigt skönt faktiskt, och roligt..och så mycke skönare idag också..haha! Jag är bara trött och seg idag, som om ja inte skulle ha sovit på hur länge som helst och som om ja skulle va sjuk..men ja tror att ja börjar bli sjuk också, är förkylld och ont i halsen o så.

Pussis<3


Fredag..!!

Jag fick jobba igår och så jobbade jag idag med, på dagis...det va enormt kul, jag älskar ju småbarn :D det är barn mellan 1-4 år och alla är så fruktansvärt söta..hihi :D
Imorn ska ja också jobba sen på kvällen ska ja till Natalie och Jimmy och på inflyttningsfest och sen ska vi ut och festa ännu mer :D
Längtar som tusan tills imorgon..hihi :D

Just nu känner jag för att åka härifrån, jag är trött och ont i kroppen och börjar bli sjuk..men när man säger till så finns det ju ingen som respekterar det så dom fortsätter bara skrika och hålla på!! Så ja ska titta på idol och sen gå upp och lägga mig..!

Nu ska ja äta glass och kolla klart på idol och sen göra mig sovklar..
Godnatt<3


Onsdag!

Idag har jag varit med natalie hela dagen. Det har varit jätte mysigt, vi har tittat på film, druckit te, kaffe o fikat lite på kex :)

När ja kom hem så testa ja kläderna igen som ja ska ha på lördag, men det skulle jag inte ha gjort..jag tyckte att allt bara såg så fult ut, allt va så tråkigt och fult så nu vet ja inte vad ja ska ha längre, men ja tänkte att ja kanske bara har en sån dag så ja ska testa kläderna imorn igen och se vad ja tycker då;)

Jag har precis tittat lite på tatueringar, ja ska tatuera mig i höst. Ja ska ha en text på foten, det har jag velat ha hur länge som helst, jag tycker det är super fnt.:)
Problemet är ju vad ja ska skriva, jag har några förslag, men jag vet inte riktigt vad än..jag får testa skriva på foten och se vad som ser snyggast ut ;) tss..

Men först ska ja gå o äta något för jag är helt skakig i händerna..det är så fruktansvärt jobbigt, för allt blir fel då..haha!!

Pussis<3


På den där platsen vill jag ha:)


Tisdag

Jag dansade ju igår för första gången som ni vet, det va så jävla kul..jag har inga ord för det, det gick väldigt fort, men det va kul endå...det gäller bara o träna här hemma så man hänger med i takten :)
Men jag är bara så fruktansvärt glad att jag har fått börja, göra det jag brinner för i livet. Något som jag har velat göra så länge:)

Idag ska jag bara ta det lugnt, jag ska sitta i pjamas hela dagen och slappa o titta på tv, film, något sånt i alla fall..tss :) Jag får se om ja kanske går ut och går senare idag, det är sånt som märks ;) Får se om ja får träningsverk sen...haha!
Det enda jag ska göra idag är att fixa en klänning till natalie och jimmys inflyttningsfest, jag har världens problem..tss..jag får se om det löser sig, annars vet jag inte hur ja ska göra:/

Puss<3


Tre år♥

Idag är det tre år sedan jag och Sebastian blev tillsammans, TRE år..det är egentligen sjuk lång tid, om man tänker efter.
Men jag kan bara säga att det absolut har varit dom tre bästa åren i mitt liv, ingen kan någonsin ändra det. Sebastian är en person som jag kan prata med om allting, han vet precis allting om mig...det finns inte en enda sak som ja inte berättar för honom. Han får mig att må så bra och han gör mig så lycklig, det går nog inte en enda dag utan att ja ler när ja pratar eller är med honom. Han är min livsglöd, ja skulle aldrig klara mig utan honom, jag längtar så förbaskat mycket tills han och jag kan bo tillsammans, bara han och jag, kunna ses varenda dag och kunna vakna och somna bredvid honom VARENDA DAG!

Älskar honom obeskrivligt mycket<3
Det kommer jag alltid göra.


Det här kortet togs 5/9-08, det datumet vi blev tillsammans<3


DANS

Ikväll börjar jag dansa, jag kan knappt fatta det..!!
Ni kanske tycker jag är knäpp, men tänk er att ni har velat göra något hela erat liv och sen till slut får göra det, då skulle ni också vara så glad som jag är just nu:)

Idag har jag haft fullt upp, jag har packat väska till mamma o städat mitt rum hemma hos pappa, jag har varit o lämnat cv till ett jobb som ja nog kommer att få. Nu är jag hemma hos mamma och jag ska snart fixa mina naglar och så ska ja sen äta något innan jag åker på dansen.

I veckan ska ja vara med natalie någon dag, sen ska jag jobba o så ska ja försöka ta det lugnt för förra veckan va det någonting varenda dag så ja känner bara för en lugn vecka, ja får se hur det blir:) tss.

Jag ska be mamma ta hem en bok som ja vill läsa så ska ja läsa den i veckan :) hihi.

Nu ska ja fixa naglarna och så ska ja ta något att äta.

Pussen<3


Lördag

Idag har jag jobbat hela dagen, det gick ganska bra :) Lite komplikationer ibland, men annars gick det bra...tss :)

Ikväll ska ja o sebbe på Bio, vi ska också vara barnvakt åt Stephanie, fast hon ska på pjamasparty halv 7 så vi passar på o gå på bio då :) tss.

Vi ska snart äta lite mat o pappa o mia åker snart iväg så då blir det lugnt...haha!

Nu ska ja beställa biljett o sen hjälpa sebbe med maten :)

Pussen<3


jag vill,vill,vill..

Jag har sagt till mig själv att inte färga håret på ett år för att se om ja slutar tappa så mycke hår då, men guuuud vad ja är trött på håret, vill bara göra en stor förändring och jag har velat färga rött hela sommaren, men om ja gör det kommer det verkligen slitas massor för att jag måste avfärga först för att få det röda att synas och det sliter på håret som f**n, så då förstörs verkligen allt, min plan och mitt hår kommer falla som aldrig förr ! tss!
Men såhär skulle jag vilja färga o kanske klippa mig..
Jag har velat ha sådär rött förut och Rihannas frisyr hittade jag i hennes musikvideo "Unfaithful"

uch, fy och blä

FY, jag läste nyss en massa gamla inlägg, från den mörka tiden..mellan nov-dec. Det kom upp så många minnen så att ja började gråta..men som tur är så är allting bra nu, men ja kan tänka tillbaka på den tiden ibland och det är så fruktansvärt jobbigt att tänka på det..det går inta att ta bort, hur bra allting än är nu så går det bara inte att få bort den tiden ur huvudet, hur jag mådde, hur jag var som person..ae, ush..!

Jag var inte mig själv då, jag skulle tro att det inte va jag om någon visade mig hur jag va. Jag va helt förändrad enligt mig själv.

Det är som sagt tur att det är bra nu igen..annars undrar jag hur jag hade varit nu som person..hmm!

Kisses<3



Torsdaag..

Nu känner jag att ja verkligen längtar hem, jag har varit här hos sebban i 2 veckor nu och jag vill bara heeem! Hem till det vardagliga, kan gå o rota i skåpen o göra precis vad ja vill, det kan ja NÄSTAN här också, men det är endå inte samma sak..så det ska bli sååå skönt..

Och så längtar jag efter att få träffa Natalie, henne har jag inte träffat på två veckor, saknar henne massvis, så det blir nog att vara där ganska mycket i veckan :) Jag ska kolla om mitt busskort funkar så ja slipper ta bilen hela tiden:)

Snart ska ja åka till Therese och Joel också o hälsa på har jag bestämt, men nu när både jag och Therese jobbar så blir det kanske lite kruxigt att hitta en bra helg, men det löser sig :D hihi.

Sebbe följer med mig hem idag, men han åker hem på söndag o efter det vet jag inte alls när vi ses igen..det är sånt som märks, och det får bli han som kommer till mig för jag jobbar. :)

Men nu måste ja försöka få tag på en väska som ja kan lägga sebbans grejer i innan han kommer hem :)
Pussen<3

RSS 2.0