så mycke att göra..

Jag vet att ja inte har skrivit på ett tag men ja har haft så mycke att göra de senaste dagarna..eller det har i alla fall känts som det..och trött har ja varit också.
Men nu äre lunch,skirver mer ikväll..ska försöka i alla fall.
Puss<3  


..

Usch vad jag fryser, jag sitter med en filt, en tjocktröja och en tröja under det..hoppas ja inte börjar bli sjuk..!

Ikväll ska vi äta plankstek :) Mumms, ja åt det för en vecka sen, men det är inget man kan tröttna på så :)

Mamma har kommit hem nu..hon va borta i 3 och en halvtimme..haha ! jag förstår inte hur man orkar gå i en skog så länge och leta efter svamp !! Jag skulle bli så uttråkad av att bara gå där och leta..men,men..man är ju olika ;)


I love you soo much honey<3


Söndag

Aa..söndag nu igen då..imorn blire o åka hem till pappa igen, det känns som vi kom till mamma nyss..men,men..det är ju så det brukar vara :)
Dagens planer är att packa väska till skolan sen, har gym o friskvård imorn. Sen ska ja plugga lite och så har jag packat väskan lite till pappa, så ja ska väll packa det sista senare :)

Steffi är på busfabriken nu och mamma är o plockar svamp så ja är helt själv hemma, super skönt :)

puss på rumpan till alla söta :)


trött..

Asså vafan..Ja börjar bli riktigt trött nu..i torsdags när vi prata va du bara en sur jävla äckel bög som gjorde så att allt ja sa verka skit ointressant..igår sa du inte ens godnatt till mig när jag sa det till DIG, även fast ja va irriterad på dig !! Och nu..nu ligger du o sover när vi ska prata, det känns ju jävligt roligt..!! 
Och så skriker jag på dig men du vaknar inte (Y) 

PUSS på dig !!!  


Lördag

Lördagsmys med mamma, steff, felicia och åsa :D
Pappa åkte till Motala idag och imorn kommer Mia hem med nya bilen :) Fan va ja ska köra då..minst 3 gånger i veckan :D

Nu äre lite fika här hemma. Pusspuss<3


Ikea

Ja va på Ikea idag med mamma, Steffi, Felicia och Åsa.. :) det vart en heldag, vi åkte klockan 12 och kom hem klockan 7 :) tihi.
Jag fick med mig lite grejer hem också..en nytt örngott till min stora kudde, ett par jeanstajs, en maskara och en förvaringslåda av plasttyg.
sen blev det mer grejer såklart..men vissa saker ska ja få i julklapp o så köpte mamma massa grejer till huset :) tihi.
Det är så kul o gå på Ikea tycker jag, man får så mycke inspiritation av att gå o kolla på olika rum som finns där..hur de har möblerat och fixat. Jag blir super sugen på att flytta hemifrån när jag går och kollar där :)

Jag pratade med Therese på msn imorse..det va skönt för att ja har varit lite orolig, ja har inte hört av henne sen förra lördagen..men som sagt, idag pratade vi :) Mamma och steffi gjorde med det..båda två hade cam och mikrofon..så vi pratade massor :)

Ni sitter ja, steff och felicia o tittar på spykids..det va jätte länge sen jag gjorde det..hehe!

Idag blir det nog att sova tidigt, igår gick jag o la mig klockan 3 på morgonen, samma tid som therese och joel gick upp där borta i Asien..haha !


HAHAHA !!

I have PMS and a GPS...which means...I am a bitch and I will find you :)


HAHAHAH...grymt bra :D


Freeeeedaaaaaaaaag !!

Det är så gött med fredag :) Veckan har gått sjukt fort..men det är endå skönt på ett sätt men endå inte, för då går månaderna fort och då är snart trean slut, det är bra att Therese kommer hem, men tråkigt att inte gå i skolan längre..hoppas man håller kontakten med dom man tycker om bara :)

Skolan idag va bra..vi försökte att inte nämna orden "typ, lixom, asså och såhär" det gick inte så bra.. ;) och alla skrattade massor.. ;) Vi hade religionsprov på första lektionen och det gick nog bra, ja kunde varenda fråga i alla fall..så ja får se vad jag får :)

Asså nu är det jätte många som har sagt att man inte ser min header..jag vet inte vad det är för fel, ja ska försöka fixa det..så säg till om ni ser den så ja vet :)




bad day

Det här har varit en dålig dag. ja mår skit..är dyng trött o vill bara gå till mitt rum och sova!
Och det blir värre när ja vet att ja måste plugga..ja har religionprov imorn..jag tänker plugga lite till senare, men sen skiter ja i det o gör så gott jag kan..!

Nu måste ja packa upp mat varor så ja skriver senare igen..om jag inte sover :) tihi


onsdag

Idag va ja i skolan först, till klockan fyra. sen drog ja o Jossie till Friskis och tränade i en timme :) o sen så gick vi på stan, ja hämtade mina skor och lämnade tillbaka en spray som ja hade köpt och så fyllde ja på mobilen. Jossie handlade present till Robert som fyller 19 imorn :) och sen åkte vi ner till rese och köpte en varsin korv och satt o vänta en halvtimme på våra bussar..tihi :) 
När ja kom hem så gick ja o duscha o sen åt paj som mamma hade lagat till middag och nu sitter jag o tittar på idol :) 

Therese ringde mamma idag..jag ville med prata med henne..och dom har inte lagt upp något på resedagboken heller..mer inlägg tack..tihi :) 

Vi hade skolfoto idag...det vart skit bra tror jag..ja ska beställa hem det imorn..mamma får skriva på o sen ska ja posta det imorgon bitti :) 

pussi<3 


borta..

Fan va irriterande det är när ens grejer försvinner..när man har dom på ett ställe och sen så flyttar folk på det!!
jag köpte en ny kamera för några veckor sen och så tog jag med mig den sladden till pappa så att ja kunde lägga in bilder på datorn..och så hade farmor tydligen en likadan sladd..!
En dag skulle ja lägga in bilder så då gjorde jag det, sen skulle pappa med göra det och då såg jag att han hade samma sladd som mig och att han hade tagit ur min kamera från den sladden..och nu skulle han komma med den sladden..men då tog han fel o säger att det inte fans någon annan, att det va farmors..Ja tyckte det va så bra med den kameran för att det va ett mindre uttag och det har inte dom..så ska dom låna farmors jävla kamera som också har samma!! Och nu hittar dom inte MIN !!!
Och ja har ju för fan inte tid o gå hem dit någon dag heller för att vi jämt slutar så jävla äckligt sent och sen om man slutar tidigt så har man ju så jävla mycke annat att göra..och så äre sånt jävla pissväder hela tiden också så man vill ju inte gå..eftersom att ja inte äger en jävla jacka heller...FAN va irriterad ja är nu!!

Att det alltid ska vara något asså och jag hatar att bo på två ställen !!


vårdcentralen

Nu har jag kommit hem från vårdcentralen..det gick väll bra..dom kände på min mage, lyssna på mitt hjärta och kände lite vid halsen o så :) Jag rös så mycke när dom tog stetoskopet mot ryggen..för ja ryser då..det vart jätte jobbigt..hehe! Speciellt när sebbe biter mig där så ryser jag som bara den ;)
Men sen tog jag massa blodprover och kissprov..jag fick fylla fem eller sex rör med blod..ush, det ser så äckligt ut när allt blod är i rören..och när man ser nålen sitta innanför skinnet..men annars är det inga problem :) hehe!
Men ja får svar på allt nästa vecka om det är något fel på mig..det är inte deabetes eller något med blodet i alla fall, det fick ja svar på direkt så det va ju skönt :)
Jag kommer inte ihåg allt vad ja gav blod för..men aa, det är sånt som märks nästa vecka om det är något fel annars behöver man inte bry sig..tihi. 

Nu ska ja sitta o titta på tv med min kära lillasyster som ja är barnvakt åt.. :)

puss<3 


<3<3


ny header

Nu har ja en ny header igen, vet inte vad som hände med den förra, den bara försvann :) Sophia hjälpte mig igen för när ja gjorde vart dom så små och hon hade ingenting att göra så hon va så snäll o fixade det till mig :D
Men nu vet jag exakt hur man fixar det, så nu kan ja ändra o fixa hur mycke som helst ;) tihi

Nu blire massor med plugg för min del.

 Ciao<3


tisdag

Idag känns det som att det är onsdag, så är det bara tisdag..sånt är jobbigt :/ Men det går fort i alla fall..hehe!
Idag är ja som sagt hemma från skolan..ja får se vad ja hittar på idag, ja ska plugga lite o sen ska ja till pappa o hämta lite grejer, men ja funderar endå på ifall ja ska göra det samtidigt som ja ska till vårdcentralen för då är ja ju endå där borta :)
Det ska nog regna idag..det ser ut som det och så såg jag det igår..så det blir en innedag ;) mysigt..tihi<3


<3


Fantasi

Asså gud vad man kan ha kul med lite fantasi..hittar på lite helt sjuka grejer så kan man skratta åt det i en evighet..HAHA !
Ibland är livet så himla..aa, ja vet inte riktigt..lätt kanske..att man kan skratta åt helt sjuka och meningslösa grejer..det är en härlig känsla :)

I´m HAPPY <3


måndag

Nu är det måndag en gång till..tihi! Skolan idag va ganska seg men endå gick det fort ;) Ja fick gymkort på friskis idag för att ja har gym o friskvård i skolan:) Så ja o Jossie tränade lite på morgonen och sen drog vi till skolan. Vi ska träna igen på onsdag :) Jätte kul ska det bli...
Åsa och Felicia va här idag och åt och pratade :) Nu tittar vi på halv 8 hos mig och sen blire något annat skoj o titta på o sen sova :)

Imorn ska ja vara hemma från skolan för att ja ska till vårdcentralen så det känns jobbigt att gå till skolan, för det blir bara en lektion och det är så onödigt att åka in till skolan som tar flera timmar och sen ha en haltimme-timmes lektion o sen hem igen..så ja pratade med mamma och pappa och dom sa att ja kunde vara hemma hela dagen :)


Plugg

Nu har ja skrivit rent hantverkstekniken, ist för 4 och en halv sida blev det 4 sidor..haha! texten blev i alla fall bättre, så nu ser ja mer vad det står :) det tog en timme o skriva allting..as jobbigt..!
Snart ska ja börja med religionen också, men sen blire inget mer för idag :) eller ja kanske läser lite ur svenska boken innan ja ska sova, det är sånt som märks :)
Nu är ja helt nyduschad, super skönt :) och så har jag målat naglarna så ja känner mig super fräsch nu :) hihi.

Pappa och mia är o röstar nu, så ja o steff är ensamma hemma..hon frågade nyss om vi kunde spela tvspel tillsammans så det ska ja väll göra nu ett tag o sen plugga, eller så pluggar ja istället för att spela :) I´ll see...

Imorn ska ja till mammsen, det ska nog bli kul tror jag :) tihi.

puss<3


världens bästa systrar<3


Söndag

Idag får det bli en sån här tråkig dag som inebär städning, packnning och pluggning..jag har prov på fredag och så vare något i svenskan som skulle göras..Jag hade pratat om att baka idag men det får bli på tisdag istället.
Nu på morgonen har ja kollat på alla idol avsnitt som ja har missat så det va trevligt :) Igår satt ja o tittade på O.C hela dagen, i 12-13 timmar faktiskt :) ja han med 4 av 7 skivor på första säsongen..haha.
Men nu blire o byta om o sen fixa med lite grejer.. :)

Om ni vill skratta..titta på det här :D

http://video.se.msn.com/watch/video/tough-guy-wants-his-mommy/1jjseevus

HAHAHAHA !!


gnäll

Fan jävla gnäll för att man "råkat" ta lite choklad, ja får väll för fan köpa en ny då rå om det ska vara så perfekt..och våda försöka gömma bättre ?! det är väll bättre att man berättar vad man ska ha dom till..eller ska det vara ett hus där man gömmer grejer :S
Ae..nu vart ja irriterad..det är väll som sagt bara o köpa en ny för mig då...ja får väll göra det imorn, det kan ju inte vara så jävla dyrt med en liten jävla chokladbit!!

jävla koll ska det va också..LÄGG NER !! ja tänker inte bo här då om det fortsätter !!

och nu så berättas det för alla andra också..toppen (Y) !!


gladare nu :)

Nu, äntligen så pratar jag med världens bästa syster :) det känns skönt..vet ni en sak också, ja vart jätte chokad..Joel RINGDE mig haha..han sa att ja skulle sätta mig vid datorn för att therese satt vid datorn och väntade :) jag har även nu också sett therese och joel i en webbcamera :D superkul..och dom va jätte bruna båda två..haha :D
Dom berättade om massa skoj och mindre skoj saker som har hänt..Therese gick ifrån för att röka, sen när hon kom tillbaka så sa hon att hon såg en råtta som va helt naturligt för dom nu, dom va tydligen skit stora också..Joel visade storleken med med händerna. :D kändes lite konstigt..haha, jag satt o skrev att det va äckligt men det va som sagt naturligt för dom nu :)
Det va ganska mycke ljud i bakgrunden men ja hörde endå vad dom sa :) Det va en som ropade på taxi vid ett tillfälle och det lät helt sjukt..hahaha!! jag satt o skrattade för mig själv då..haha!! man hörde bara en massa ord och sen kom TAXI !! hahaha..aa, det va riktigt kul ;) 

Dom berättade också att dom inte hade kommit på vad det va för dag idag..det va helt still för dom..och det va ju lite konstigt :) men..aa..dom berättade sååå mycke, så ja kan inte skriva mer om det.. 

Men nu har dom loggat ut i alla fall, det vart o prata jätte länge..så nu mår ja bra igen :D Sen när ja är hos mamma ska ja med ha webcamera igång så ska vi prata..längtar massor :D

Therese skickade massa bilder också så att ja ska visa för pappa, mia och steff sen :)

Pusspuss<3


mys

Nu ska ja titta på tv o mysa med min lilla katt, försöka att inte tänka negativa tankar<3


2 veckor

På söndag är det exakt två veckor sen therese åkte..och just nu är det jävligt jobbigt utan henne, flera gånger den här veckan har ja bara velat ha henne hemma o kunnat prata med henne om saker och ting..och just nu känns det som att ja inte kommer klara av 8 månader utan henne :(
Jag vill bara kunna se hennes ansikte o kunna prata o skratta tillsammans med henne..allt är så jävla jobbigt just nu och jag ser inte tangenterna pga alla tårar..ush på det här !
Det är världens upplevelse för dom men världens helvete för mig..ja trodde det skulle gå skapligt, ja försöker tänka att vi ses snart..men nae, ja vill inte tänka positivt just nu..ja vill bara ha hem min storasyster, min förebild min BÄSTA vän !
Det är så jävla jobbigt!!
Jag tänker hur ja kunde låta dig åka, hur kunde ja släppa taget..ja skulle tvingat dig o vara hemma :(
Dom som inte har varit med om något sånt här eller liknande vet inte hur det är..dom tänker "men va fan, hon kommer ju hem, hon är ju inte död precis" nae..hon är inte död..men det är jävligt jobbigt i alla fall..att inte kunna skicka ett sms o få ett svar..BARA DET !!
Jag sa att ja skulle hålla ställningarna tills du kom hem och ja skulle tänka positivt..så det ska jag..tyvärr kunde ja inte få dom att tänka om det där med ditt rum..förlåt, men du får sova i mitt rum..jag lovar, som när vi va små<3

Jag älskar dig Therese Wennerberg..ja hoppas det går fort så att du är hemma snart.
Tänker på dig vareviga sekund, ja tänker på vad du kan tänkas göra om dagarna hela tiden.

Miss you<3


Torsdag

Imorn är det äntligen fredag, gud vad jag har längtat :)
Dagen har väll varit bra än så länge, ja fick tyvärr inte mina biobiljetter sålda, erik va sugen men han hitta ingen som ville följa med..och sen så ville stina också..men, aa..ja glömde bort det också..så det va ju lite tråkit att dom inte blir använda. :)
Snart är det mat, sen blire o titta på tv och sen sova i min varma och sköna säng, just nu håller ja på att frysa ihjäl..det är verkligen super kallt här hemma..ja vill ha på mig 10 tjocktröjor, en dunjacka, 3 par vantar, fyra mösser och tre halsdukar..!! förstår ni hur mycke ja fryser då :o

Ja tog ett kissprov förut..ja vet inte riktigt vad det betyder..ja vet inte vad det är för fel än, om det är något fel..det är så svårt att läsa av sånna dära stickor och svårt att förklara för mamma på telefonen..Så ja får se på tisdag om det är något..

Det värsta skulle ju vara om ja va med barn..sjukdomar kan ja klara av..men om ja skulle vara med barn nu så skulle allt bli ett helvete..jag älskar barn, det är inte det..men ja vill inte ha det NU !
Asså ja tror inte att ja är det för ja äter jämt p-piller och så..och så är ja bara trött hela tiden, kissnödig konstant och mycke törstig..och det är inte direkt symptom på gravidivitet..det är säkert bara en period eller urinverksinfektion eller något :)
Nu vart det lite privat..menmen..jag litar på er :) och det finns inga hemligheter om det egentligen..tro och tänkande kan man dela med sig utav :)

Puss<3


onsdag

Jag sa att ja skulle skriva några rader och här kommer dom :)

Va ju på bio idag, filmen va super bra..jag fick även två biobiljetter till imorn men ja vet ingen ja kan gå med så ja ska kanske sälja dom?! hm..ja får se..hehe!
Filmen är imorgon klockan 6 och den heter himlen är så oskyldigt blå, ja vet inte om den är bra eller inte, den verkar rätt så bra.
Skriv här om någon är intresserad av att köpa dom så kan det fixas :)

men nu är ja super trött så det blir att borsta tänderna och sen sova.

Puss och godnatt<3


högskoleprov

aa..ja har funderat massor på det där med högskoleprov. På ett sätt tycker ja att det är super bra att göra det, men det är så fruktansvärt dyrt och så  tror ja verkligen att ja inte kommer klara mattedelen, ja ska inte tänka så..men aa..ja har tills imonr på mig att fundera, ja får prata med folk och höra..just nu skulle ja vilja ha min syster att prata med och veta vad hon tycker så det känns ganska jobbigt :(
men,men..det blir säkert bra..annars gör jag det som är i vår och sen om ja vill göra ett till så finns det ju ett nästa höst också..ja får fundera som sagt :)

nu ska ja sova.
Puss<3


Bilder

Här kommer bilder från avskedsfesten som ja har glömt bort :)
















tisdagsmys

Pappa ska snart iväg på innebandy så ja, steff och Mia ska titta på tv hela kvällen ;) det blir först halv 8 hos mig och sen idol..honungsmelon ska vi äta också..det är så fruktansvärt gott :)

Jag skulle aktivera mitt nya bankomatkort idag, på internet..men ja har ju ingen egen inlogg för att ja inte är 18 än så då loggade pappa in med sin men då gick det inte att aktivera det för att det just va på hans inlogg, det stog bara att det inte fanns något kort att aktivera, så ja får göra det imorgon innan bion vid en bankomat :) och nu är det gamla kortet klippt och slängt också så ja hoppas verkligen att det nya kommer funka nu.

Jag fick 100 kronor av mamma bara sådär förut :) Hon sa att hon gav mig det för att hon ville, hon är så snäll..Älskar henne mest<3


Nu blire o gå ner o mysa framför tven, ska försöka skriva imorn :)
Ska på bio imorn med brudarna föresten, vi ska se i rymden finns inga känslor, hoppas den är bra, men det tror jag..jag kommer hem suuper sent då, blir o duscha o sova..men ja ska som sagt försöka skriva någon rad.

Puss och godnatt<3


14 september

mm..nu har jag inte uppdaterat på länge, ja vet att ja sa att ja lovade att skriva i söndags men det är den här himlans tröttheten som har ställt till det, jag har verkligen inte haft någon ork alls..PÅ tisdag nästa vecka så ska ja till vårdcentralen och kolla upp varför ja är trött, kissnödig och törstig hela tiden..det kan vara en period, men det kan också vara något annat också..det ja blir lite orolig över är att det kanske är något kopplat till mina revben, att ja har så ont i dom hela tiden så kanske det har förvärrats :( hope not !

Ja hade prov i gym o friskvård idag, ja vet att ja har två fel, men ja hoppas allting annat blev rätt så att ja får godkänt i alla fall :)
Ikväll blire o sova tidigt som vanligt, ja ska titta på idol o sen vid halv 9 reklamen så ska ja gå upp o borsta tänderna och sen sova :)
I helgen ska sebban ut för första gången..ut på en pub asså..ja vet inte riktigt vad ja tycker om det, men det är väll bara o hålla käften o le :) hehe..

Therese har det bra i asien föresten :) Joel har slagit i tre tår än så länge och dom har varit där i..en vecka nu, får se hur det går :) Han har också blivit matförgiftad och fått ett slags eksem..hmm!

Puss på rumpan<3


orkar inte..

Okej, förlåt att ja är dålig på att uppdatera nu..men ja orkar inte, är så förbaskat trött hela tiden..ja ska skriva imorn..lovar, och då kommer massa bilder från olika tillfällen också :)

Sovgott underbara människor<3


torsdag

Nae, nu skrev jag ingenting alls igår och knappt något idag..ush!

Men igår va ja så himla trött så ja slog inte ens på datorn, ja satt o tittade på tv hela kvällen istället..Jag vet inte vad det är med mig, hur mycke ja än sover så är ja trött hela tiden..och jag är kissnödig hela tiden också..ja går på toa kanske 10 gånger under tiden som ja är i skolan..om inte mer..ja håller inte räkning men..aa, ni förstår..det är konstant !! Josefin fråga om det va urinverksinfektion..men det tror jag inte..det är inte så som det är då..jobbigt är det..men det är mer jobbigt med att vara trött hela tiden..ja orkar verkligen inte göra någonting..nu sitter ja o halvsover, ja va trött redan klockan 2 idag..men ja går o lägger mig tidigt för att ja tänker att ja ska vara piggare..men nae..det går inte..vet inte vad det är..hmm..!

Idag hade vi projektarbete i skolan..det går faktiskt bra, vi gjorde en budget plan idag och den ser bra ut tycker jag..billigt äre :) Jag längtar masssoor till att få åka till London :D tihi

Ja har varit duktig idag, ja har pluggat, städat och bäddat rent i min säng..så ja är stolt :D hihi

Nu börjar IDOL..

skriver mer imorn babez<3


Therese

Vet ni vad ja precis gjorde :D
Ja pratade med therese på face, hon har det toppen bra, dom har bytt hotell och dom ska snart äta kvällsmat för klockan är 7 där nere där dom är :D det känns väldigt konstigt att den är så mycke, här är den ju bara halv 2 på dagen.. :)

Men nu ska ja titta på film o ta det lite lugnt, ja grät en liten skvätt när vi pratade..det känns så jobbigt..men det blir förhoppningsvis bättre <3


Abtronic x2

Jag satt och kollade på tvins homeshoping nyss och då visade dom en tränings pryl som ska skjuta in elstötar i musklerna så att det tränas..jag o sebban satt o kollade på det i söndags också, ja skulle vilja prova den o se om det funkar..ja är super sugen på det. Ja satt också nu precis o läste på internet om den och det va en som hade testat den och det funkade super bra, dom märkte resultat efter några månader :)

Men ifersej...varför ska man sitta o glo på tv o träna samtidigt, det är ju säkert bättre endå o gå ut en promenad och röra på sig ordenligt..men det skulle nog vara skönt med en sån till min rygg..ja har ju jämt så fruktansvärt ont i ryggen..så på så sätt skulle det nog vara en idé att köpa en sån :) hehe

Vad fort man kan ändra åsikt om saker..nyss tyckte ja att det va en bra idé och att ja ville testa den men sen nu så känner ja att det bara är onödigt..bättre o röra på sig istället :)


free day

Ledig från skolan idag...skönt som bara den :)
Men man är ju endå inte ledig när man är ledig, ja har så sjukt mycke att göra idag..ja ska plugga, städa, bädda rent i min säng och packa..det kommer ju typ ta hela dagen..

Sebbe skickade sms till mig förut och skrev att han har försvovit sig..det är bra (Y) och sen hade han kollat fel busstider också..och hans lillebror hade också försovit sig därför att sebbe brukar få väcka honom och då när sebbe försov sig så gjorde han med det..det är toppen bra (Y)

Nu..om någon sekund så ska ja gå o äta lite frukost..dricka världens godaste juise :) hihi.
så ja får skriva lite senare :)

puss<3


One day

En dag utan dig avklarad..bara 254 dagar kvar ungefär :) 

Love you, now until forever bigsister<3 


måndag

Nu sitter jag vid datorn på hela kvällen..hehe, diekt när ja kom hem så satte ja mig o pusslade på ett pussel som steff börja med nu i veckan ;) o sen va det mat så då käka ja lite o sen så satt steff vid datorn tills nu..eller ja o stephanie busade, sen så gömde jag mig vid datorn på golvet..och då sa mamma att steffi skulle gå till datorn och då när hon satt här så tittade ja fram o sa BU !! o GUUUUD vad hon skrek, hon såg helt vetsskrämd ut också..!! HAHAHA..jag skrattade och kunde inte andas..ja bara låg på golvet och dog av skratt..!! hahaha..!! sen skulle ja gå ut till köket o då skratta ja ännu mer, ja skrattar nu när ja tänker på det bara! hahaha!! Åh gud..ni skulle ha sätt henne..haha !

Nu ska ja titta på tv o sen sova..

pussis<3


framme

Nu är therese och joel framme i asien, det har dom varit i en timme nu..oj,oj..undra hur det har gått allting och undra vad dom gör just nu, dom sitter nog i en varm taxi till hotellet skulle ja tro :)

Ja sitter istället i skolan och har en och en halv timmes hål framför mig..inte lika trevligt..haha! Vad gör man om man inte har några läxor eller något alls att göra? Vad gör man då? ;) Ingenting skulle ja tro..sitta o sova typ..ja o jossie ska prata med våran lärare om vi skulle kunna få en uppgift imorn hem ist för att vi har bara en timmes lektion imorn och det tar minst 3 timmar för oss båda att komma hit och komma hem. så det känns lite jobbigt att spendera 6 timmars busstid och ha en timmes lektion..så aa..hope fot it :)

Puss<3





ny dag

Nu ska ja sova..
det här har varit en jobbig dag, men endå mysig..ja o sebban myste hela dagen och han tog hand om mig <3

Imorgon är det en ny dag..en ny vecka..

I hope the time flies away..<3


Kanal fem

Ae..de här är en klago dag :)
Nu ska ja klaga på kanal 5, dom visar inte reklamer på serier som börjar..speciellt inte one tree hill och gossip girl..ja har väntat sjukt länge på att one tree hill skulle börja..o sen någon gång i sommras så kolla ja på femman efter 6 någon gång och då såg ja att det va på tv..helt utan att dom på femman har sagt något :O så då har ja missat massa avsnitt..och idag missade ja med..tyvärr..ja älskar ju det så ja vill se varenda program..men,men..ja ska ju ha boxarna sen så det löser sig väll säkert...men i alla fall..

Och sen gossip girl är precis lika dant..det visar dom inte heller när det börjar..och nu va ja inne på deras hemsida och då står det att greys anatomi och despret houswives är på onsdagar och tisdagar och då blir ja så..har det redan börjat ?

Ae..ja är arg !!
Arg på precis allting idag..precis ALLTING..

Ja har ingen ork i kroppen för någonting..ja har inte gjort något fysiskt idag..men ja har gjort så sjukt mycke psykiskt idag så ja är helt slut..helt borta..om någon pratar hör ja inte..ao..det blir säkert bättre..
snart är det jul :)




sj-tåg

Asså ja hatar verkligen SJ tågen..det är bara massa krångel med dom hela tiden..nu när sebban skulle hem så va hans tåg först försenat i en halvtimme, då satt ja o vänta med honom i en halvtimme för vi kom dit vid kvart över 4 ungefär, sen så gick ja till bilen kvart-10 i och då brecis när ja gick så hörde ja att dom sa att tåget skulle gå 10 över.. :O mer försenat..o sen skicka sebban sms 5 över 5 och sa att det va yttligare 5 minuter försenat..och sen fem i halv 6 så skickade han sms och sa att tåget hade kommit..EN timme fick han stå o vänta på sitt tåg..helt sjukt..så ska det inte vara..han kommer hem skit sent idag nu, typ halv 10 eller något..och han ska till skolan imorn :( Vi kommer väll typ bara säga godnatt ikväll och sen sova..och sebbe skulle kanske ringa till sj och klaga..det tycker jag är bra ! Så ska det inte vara...Usch !!
Och nu måste sebbe ta en buss från väserås för att hans tåg från sala va tvungen att åka för att det tåget han åker på nu va så sent.. (Y)

Nu ska ja gå o äta lite hamburgare :)

Miss you bigsister<3




alla försvinner...

Vid halv 11 idag så gick ja, mamma, sebban och stephanie hem till pappa för att säga hejdå till therese och joel..vi satt o pratade och hade det bra, sen vare dags för att säga hejdå..och ja kände att ja verkligen inte ville..ja ville bara följa med, eller försvinna..orkade inte säga hejdå.. :(

Therese sa hejdå till mamma först, sen stephanie och då grät hon så enormt mycke medans stephanie skrattade..hon förstår ju inte..Jag stog mot sebastian och grät och sen vare min tur att säga hejdå..ja ville inte släppa taget..ja ville stå där och krama henne hela tiden..ville verkligen inte släppa..det gjorde så ont..det gör så ont..vill ha henne hemma i sverige :( Ja vill inte att hon åker till Asien i 9 månader..vill inte !!
Vi stog och kramades hur länge som helst, sen sa hon hejdå till Sebban och sen kramades vi mer och grät mer..nae, ush..ja vill inte tänka på det egentligen..ja börjar gråta nu :(
Visst..hon kommer ju hem om 9 månader men det är så jävla jobbigt, ja har ALDRIG någonsin varit ifrån henne så länge, ja tycker det är jobbigt att vara ifrån henne i en helg..vi har alltid hängt ihop..Alltid !

Men vi bestämde att nästa år så ska ja, sebbe, therese och joel åka utomlands i 1-2 veckor..det ser ja fram emot så enormt mycke..

Ja får tänka på att dom kommer ha jätte kul och uppleva massor med grejer där nere..Pappa kom hem idag också, dom sitter förhoppningsvis med therese och joel vid arlanda nu och pratar och säger hejdå..

Och sebbe o ja firar 2 år idag :) wii..men han åkte tyvärr hem idag..så han, som ja behöver mest just nu är inte med mig..det känns också såååå jobbigt..ush..! Och hans tåg va försenat i en timme också..skit kul..den här dagen är verkligen härlig :)

Men nu ska ja gå o laga mat..
puss<3


världens bästa<3




not much

Idag har det inte varit mycke skriva, det blir dåligt med det när sebban är här..då vill ja ju vara med honom så mycke som möjligt..och ja har lixom inte tid med datorn då..hoppas ni förstår<3


myskväll hela helgen<3

Nu sitter ja o snutte älsklingen o tittar på film igen och bara har det bra :) Stephanie ligger o halvsover bakom mig och mamma sitter breve sebban..Åsa är också här men hon sitter i köket och pratar i telefonen ;)
Therese och Joel har också varit här ikväll..sista kvällen på 9 månader :( Det kommer vara så enormt tomt utan therese..inte kunna skicka sms eller ringa o prata när ja vill...uch vad jobbigt :( Imorgon åker dom..ja kommer gråta som en gris..sebban åker hem imorgon med, men vi får ses nästa vecka förhoppningsvis..så det är ju inte så lång tid <3
Men iaf..

Jag funderar på ifall ja ska ta med sebban upp o titta på en annan film o vara själva snart..ja ska iaf sminka av mig nu..

pussis<3


Bråk

ush..ja o mamma bråkade förut..ja hatar att ja blir så himla arg..jag känner mig så himla dum..varför gör jag som ja gör ? Jag älskar min mamma så himla mycke så vaför är ja så dum för ?!

Snart ska vi hämta sebban inne i stan..o ja längtar<3


Fredag

Nu har ja kommit hem från skolan..jag är sjuk..mina ögon rinner, mitt huvud värker väldigt mycke och jag är förkylld..som tur är så kommer min älskling hit ikväll så han får ta hand om mig :) hihi.
Just nu sitter ja o tittar på Greys anatomi och väntar också på att one tree hill ska börja..bara massa bra program..tihi..

om tre timmar kommer sebbe hit..jag längtar massor<3

Vet ni en sak, efter jul ska ja åka till London :D jag och min projekarbetsgrupp..hihi, det ska bli super kul :D

det kommer bilder från igår senare, orkar inte fixa något nu.. ;) 

pussis<3 


torsdag

nu är ja fixad o klar inför ikväll :) det är nämligen så att ja ska på lite fest ikväll..egentligen är det en avskedfest men ja ska försöka ha roligt i alla fall..sebbe skulle ju kommit idag egentligen också, men det gör han ju inte så det känns lite konstigt just nu..ja va ju helt inställd på det lixom..så då får ja sova alldeles ensam här hemma hos mamma, eller om ja sover hos pappa, ja tror att ja gör det :) ja är inte redo för att sova ensam än..ja måste träna lite..men inte idag :) tihi..
ja ska gå snart, då ska ja gå till konsum o köpa potatisgratäng och sen hem till pappa :)

Tjao<3


2 september

Nu äre torsdag, bara en dag kvar, sen äre HELG :D Min lilla älskling kommer till mig imorgon med och guud va ja längtar mycke :D

Nu har ja två och en halvtimmes hål framför mig, det är väldigt kul..haha! tur att vi fick en uppgift som vi ska göra, då kan ja hålla på med den ett tag.. :)

Halv ett så har vi projektarbete, eller vi ska samlas i gruppen o prata lite :) tihi, får se hur det går..!

Ja glömde berätta en sak igår..det va skit roligt, ja o jossie satt på spårvagnen och så klicka det som om en bomb va där..sen så slutade den klicka efter ett tag o så va båda två tysta i några sekunder och PRECIS samtidigt så sa vi BOOM...hahahha !! gud va vi skrattade, nu när ja tänker på det så skrattar jag också..haha ! <3

Nae, om man inte ska ta o börja med uppgiften nu så att man har det klart :)

Tjao<3


sleepy

Nu ska ja gå upp o borsta tänderna och sen sova..annars blir ja så trött imorn..måste vara pigg eftersom ja ska vara vaken länge imorn :D tihi.

Puss och godnatt<3



onsdag

Idag har det inte blivit mycke skriva..ja har inte haft lust när ja kom hem för att det va så himla mycke tjafs och tjat så fort ja klev innanför dörren, då skulle ja få skit säkert..så, aa!

Idag började vi skolan med formgivning, sen så åkte vi o fotograferade oss, jag o jossie åkte tillsammans :) det gick bra, vet inte hur aj ser ut..men det blev säkert bra..hehe.
Sen hade vi hantverksteknik och då gjorde vi lite allt möjligt..jag, jossie och lovisa gjorde en nedräkning till studenten..289 dagar blev det..haha ! :D as långt kvar, men det låter inte så långt endå ;)
Sen åkte ja hem o så vare som sagt massa tjafs o tjat..så ja gick upp till mitt rum o vilade och va själv..och då råkade ja somna..hehe. Så nu är ja helt nyvaken ;)

Nu tittar jag på fångarna på fortet o sen ska ja sova :)
ja ska berätta en sak för sebastian idag, ja får se hur han tar det :O hoppas han inte blir arg..!

Puss<3



RSS 2.0