Valborg

Om en halvtimme så ska gå till bussen..jag vet inte vad det är för känsla ja fick för en stund sen me ja har enormt ont i magen o vill bara vara hemma :( Känns sjukt jobbigt..men om ja är hemma så kommer ja säkert ångra det resten va mitt liv typ..haha ! och det blir kanske bättre sen när ja är i stan, annars äre ju bara o åka hem..
asså ja har typ panik för ja känner mig helt gråtfärdig o ont i magen som ja sa..!! :(

Jag saknar sebastian enormt mycke nu också..han ska till Sala idag..vet aldrig vad sm händer där :O
men jag litar på honom..så ja hoppas han gör så att ja fortfarande kan det..

men nu ska ja titta på tv innan ja ska dra..

Pusshej, ha en bra valborgsmässoafton :)<3








Strömavbrott

Hela krokek va utan ström i TRE timmar !! Helt sjukt..as jobbigt också för den delen ! Jag satt i mitt rum  o läste Ljudet av ditt hjärta, Twilight böckerna..hehe.. :)
Vi fick grilla korv för vi hade inget annat sätt o laga mat på..haha!! o vi visste ju inte när allt skulle sättas igång igen..
Men nu ska ja gå o sminka av mig o borsta tänderna sen ringa sebbe o sen sova..ja ska upp väldigt tidigt imorn..ska fixa håret..locka o så..ska bli väldigt jobbigt..men ja blir fin i alla fall :)hehe !!

Imorn blire o dra in till stan o va med brudsen o ha det kul (förhoppningsvis) Annars får ja väll dra hem o va me systrarna mina o pappa o farmor :)

Men nu ska ja som sagt göra mig iordning för sängen o prata med Sebbe o sooova !! :)

Godnatt o sov gott..hörs nog inte imorn kanske :) hihi<3




Onsdag

Jag mår verkligen inte alls bra, det blir bara värre o värre för varje timme känns det som..jag har ju varit sjuk sen i julas nu :O Hur många månader är det..typ 4 eller något..helt sjukt :(

Jag ska gå o sminka av mig o borsta tänderna, sen ska ja ringa sebbe o höra när han kommer hem eller ifall vi ska prata då..och sen ska ja sova!

Imorn har jag nationellt prov i engelska B..jag hoppas det går bra!! Men jag ska gå hem efter det, kommer aldrig orka vara kvar o tänka på något..typiskt också att jag ska må skit just när vi ska ha natinellt prov också!! (Y)

Idag va jossan hemma o va sjuk med feber och så..hon hade ont i halsen igår och det blev värre under natten :( Stackars henne <3

men..aa, nu orkar ja inte skriva mer, ja får ont i armarna, så ja ska gå o göra mig klar för sängen o sen sova :)

Pusshej och godnatt<3


I´m in pain :(

Jag vill inte vara i skolan, jag vill hem till min säng o sova hela dagen !! jag mår så fruktansvärt dåligt så ja intre vet vart jag ska ta vägen :(

Idag slutar vi klockan 2, då ska ja hem..kanske plugga..o sen sova !!

Jag vart skit irriterad på sebbe i morse..han höll på o dryga som fan..och bara va jobbig !! Jag sa att jag mådde dåligt och då frågade han varför typ EN MILJON gånger, även fast ja sa att jag inte visste...och en gång sa ja att det av för att jag va ute o gick igår, då sa han "va det för att du va ute o gick ?!" SKIT DRYGT !!
Men det känns väll bättre nu, är inte irriterad på honom nu..men,men..jobbigt som fan vare!
Och så får jag lite panik, för så fort han beter sig så mot mig så tänker ja att han kommer säga att ha vill ta en paus igen..och jag bröt ihop som fan sist..jag vill inte vara med om det igen !! Så jag hoppas att det bara va något konstigt humör hava på imorse..!!
Therese sov hos oss igår, det är alltid lika roligt att träffa henne :) Det gillas verkligen..hhi<3

Men nu ska ja gå o sova lite i sofforna tror jag, eller först leta efter en lärare :)

Tjaaaaooo <3



Tv-tonight

20.00 - Ugly betty
21.00 - Despret houswives
22.00 - Cougar town
22.30 - Christine

Kan det bli bättre ?!
NEEEEEEEEEEJ !!
Bara bra program idag, så nu vet ni vad ja ska sysselsätta mig med i 3 timmar :D hehe

Eller det skulle ju vart bätte ifall S va här..men han får va med, fast i telefonen :) hihi<3

Nu börjar det.. så...

Godnatt och sov gott så hörs vi imorn :)<3


Miss you

Asså ja saknar min lilla älskling enormt mycke..jag vet inte avrt ja ska ta vägen, ja har gråten i halsen..och vill komma ut men ja stoppar den !! Ja tänker att vi ses snart..men min hjärna går inte på det :(

Jag vill bara att han ska vara här så att jag kan krama honom och pussa honom o bara mysa med honom..
Ibland så HATAR jag bara långdistans förhållanden..jag kan känna att jag inte vill ha något med det att göra, men endå så vill jag juinte förlora Sebbe..så det är väldigt knepigt :/

Jag får se om jag kanske får jobb där uppe sen efter trean, då blire väll o flytta dit,  för något år eller två :) <3
Men endå så vill jag ju vara kvar här eftersom alla mina vänner bor här..hmm..väldigt jobbigt :/

Men nu  ska ja kolla om ja kan hitta något jobb till sommaren..jag ha inte hört något än från barnvaktsjobbet :( Dåligt som faan!! Men,men..alla säger att jag ska ringa imorj så ja får väll göra det..

Pusshej<3


Kanske inte

Nu vart jag lite skeptisk här :) Ja funderar på ifall ja verkligen ska byta till mondoblog, visst..det är bättre för det finns mer saker att välja mellan..men det känns cokså jobbigt för oftast när ja ska göra nya saker så blire bara massa strul..hihi.. :) Men.men..ja får se...ja har mondoblog nu med men ja får se om ja är där o skriver eller härr :) Sådan som märks..eller..båda kanske :D hehe !!

Men nu ska ja gå o mysa framför tven för de händer inget kul vid datorn.. :/
Önskar att Sebbegubben va hos mig nu..så vi kunde mysa tillsammans och titta på tv o bara hållaom varandra..men det går inte :(

One week to go without you baby<3

hoppas den veckan går fort och att helgen då han är hos mig går enoooooooooooooooooormt Långsam..som i slomotion :D hehe!

Men nu blire som sagt lite Tv :)
Skriver mer ikväll, innan klockan 8..

 
Tjingeling<3


Tisdag

Det här är ett uatv dom sista inläggen ja skriver här, sen går ja över till MONDOBLOGG :)

Jag sluatde skolan idag 20 i 11...enormt skönt..men båda lärarna som vi hade kom försent så vi hade tänkt o skita i dom båda gångerna, men man får ju inte gå förren det har gått en kvart eller så.. :/
Vi fick tillbaka våra uppsattser idag, om..vet inte vad..typ medeltiden eller något..men då vare så jävla illa så ja hade råkat skriva "ock" på ett ställe ist för "och" HAHA, hur fan lyckas man :D Riktigt illa asså !! hahaha !!
Natalie vart skit agresiv för hon hade gjort styckindelning, men det va tydligen inte på rätt sätt så då vart N arg för hon tyckte att det va på rätt sätt :D haha

Efter skolan i alla fall, så drog ja o natalie hem först, åt lite och sådära..sen så tog vi en promenad på 6 km eller vad det är, runt svinsjön vare iaf :) Det gick enormt bra..tiden gick jätte fort, det va bara ibland som det va så jääävla jobbigt för solen låg på hela tiden så då var det så varmt.. :) Men vi hade ju vatten med oss och så..det känns bra nu också..sen ska ja träna med mina hantlar, medans jag tittar på tv :)
Jag gick in mina pumps lite igår här hemma, det gick skit bra..men ja känner att ja kommer få skoskav av dom..så på fredag komme rja vara INPAIN !! men,men..jag får stå ut, det kan nog inte bli värre än det som ja hade förra sommaren :)
Men nu ska ja fixa mondoblogg..så skriver jag här sen mitt namn och så :) hih

Tjaaaoo :)<3






Skola

Nu sitter jag i skolan..har enormt kul...eller inte! hahaa
Vi har precis kört "Radiobilar" med datastolar i datasalen.. :D haha, det va lite kul..vi krockade som bara den..

Jag ska byta till Mondoblog..det är mycke bättre och roligare :) hihi

Nu så håller vi på med matlista tills på fredag, då ska vi ha kul..jag o tjejerna..vi ska grilla o sen blire o åka karuseller :D hihi

Men nu skaja DÖDA erik lite ... tjaaao!!


Söndag

Idag har jag inte gjort så mycke, satt vid datorn på morgonen..sen skicka natalie sms o fråga om ja ville följa med ner till Piren o sola, och det ville jag ju.. :) Men sen vart det inte så för det va så molnigt, så då hämta ja o therese henne så va vi hos mig o tittade på film o myste :)
Sen så pluggade jag lite, när hon hade åkt hem..och sen satt jag vid datorn igen..
Nyss kom mamma o steffi med en tårta o sa grattis till therese, för att hon har namnsdag imorn :) Så vi har precis fikat lite o så :) hihi

Grattis till therese på namnsdagen (imorn) hihi<3

Pusshej, nu ska ja titta på tv o dricka te :)<3


Tårtan :)


Underbar dag

Igår va det en helt underbar dag, på morgonen så gick vi hem till åsa, sen så kom vi hem o började städa..jag är i  mitt rum o städar så skriker mamma "Isabella, du har besök" Så kommer jag ner o så säger hon att ja har en kompis där..
Så tittar jag fram från trappan mot dörren..så står SEBASTIAN däär !! bara däär...han bara stog däär!! hihi..

asså jag blev helt chokad, jag skakade och allting..hehe !
Sebbe sa i fredags i telefonen, han fråga om jag skulle göra något igår, o ja bara "nej, inte vad jag vet" då sa han "okej, så du ska inte ivåg någonstans då.." hehe..då tänkte jag lite att han skulle komma, men ja hade glömt det igår morse :D

Vi åkte till Tropicariumet o hade massa mys..det va lite tråkit att dom inte sov över, men vi fick träffas lite i alla fall :)<3
Jag trodde ju att vi inte skulle fått träffas på minst 3 veckor :)

Sen vid halv 8 drog jag, natalie o Malin in till stan..tog en kaffe på coffeehouse, sen så sprang vi till godisaffären, för vi hade glömt bort tiden ;) hehe..men vi hann till filmen, missa två miuter på reklamen bara :)
Filmen va jätte bra, inte så rolig som jag trodde men väldigt bra :D det va typ bara jag, natalie o malin som skrattade..hahha !
Sen när vi åkte hem så va det fullgubbar överallt !! Lite, jätte mycke äckligt, men,men :D hehe

Sen kom jag hem, la mig i sängen o ja kunde inte soova!! Det gick inte..o alla sov så ja kunde inte prata med någon..sist ja kolla på klockan va den halv 4 (Y)
Enormt jobbigt asså !!
Det och fullgubbarna va det enda dåliga den kvällen !!  

Puss på den dagen <3



USH !!!



Sötis :D



underbaraste :D <3




fiskar :)



Natalie & Malin<3


Myskväll

Idag blire myskväll med några härliga brudar :) Vi ska titta på bio, Bounty hunter. :D

Jag fick 100 kronor av min underbara mamma också, så att ja kan handla lite gott till :D

Kul att hitta på något också, inte bara sitta hemme o titta på tv..hihi<3

Men nu ska ja ringa till sebbe tror jag, ja skulle ringa när ja hade vaknat, o ja har varit vaken i 2 timmar nu ;) hehe

Pusshej<3


Sebastian Anders Wigh

Sebastian, du förgyller mig dag, du är den ja tänker på direkt när jag vaknar och sist innan jag somnar. När ja pratar med dig på mornarna så blir jag bara så glad och jag klarar av hela min dag utan några problem, om jag inte pratar med dig så blir jag bara deppig o känner att jag vill ligga kvar i sängen hela dagen..!
Du kan alltid få mig glad, och jag mår som bäst när jag är med dig, du får mig att känna mig speciell, vacker,älskad.
Jag saknar dig så himla mycket, hela tiden när jag inte är med dig..
och när jag är med dig så känns det som att jag lever i en dröm, du får mig att må så himla bra<3
Du är mitt allt älskling, tack för att du finns hos mig och för att du älskar mig. DU är bäst, du är den underbaraste människan jag vet. <3<3<3

Älskar dig gubben, nu och föralltid, ingen kan ändra på det<3<3<3



Love you, now until forever <3


Morgon

hahahhahaahha !!

en sak som också va RIKTIGT illa i morse..

Natalie skickade sms till mig runt 7 någongång, så säger hon att det inte va snöstorm idag..jag vaknade då, eftersom vi har sovmorgon på fredagar. Och så fick jag en känsla av att hon hade glömt bort det..men ja skiicka inget sms eller något...

sen, några minuter efter 7 så skickar hon sms o säger att ****** är o väntar på bussen..så då ringde ja, ja sa inte hej eller någonting, jag började med "jag trodde att det här skulle hända men ja trodde inte att du va så dum"

Först va Natalie tyst..sen kom hon på att vi hade sovmorgon..så hon hade tänkt o ta den vanliga bussen som vi tar när vi böjar 8, men idag började vi halv 11... :D Så hon kom hem till mig o va här tills bussen gick..haha !! Lilla gumman<3

Hon berätta också att när hon satt o åt så tänkte hon att hon inte skulle vara så hungrig på svenskan eftersom det va enda lektionen före lunch, då tycker man ju att hon borde kommit på att det va sovmorgon, men nej..hon gick till bussen och allting :) hihi<3

 


Natalie<3


Fredag

Helt sjuk sak som hände förut när ja o natalie vänta på bussen..

Det kom två små killar förbi oss..och höll på o sa massa saker, och slog på saker med en tidning..!

sen när dom har kommit en bit så säger ena killen..OOH Godis!!!! och springer fram till ett staket där det låg en chokladkaka !! Men han va ju inte beredd på att det va godis i så han vart skit glad o börja springa o massa ! Ja o natalie stog bokstavligt talat såhär :O

Den va hur nära oss som helst..bara en meter typ men vi hade inte sett den..så hittar han den :O

Och jag som redan va enormt sugen på godis också :/ haha !

Ae, det va riktigt illa..helt sjukt!! :D

 

 

Ikväll blire bara o ta det lugnt, mysa framför tven o äta gott :)

 

Nu är mamma på sur humör igen..som hon har varit på sista tiden..orkar inte det!! det började igår..asså ja är så trött på det..ja vill inte bo hemma längre..allt jag gör är fel och allt ja säger är dåligt !! :/

 

pusshej<3



Torsdag

Vart inget o skriva igår, ja hade för mycke att göra helt enkelt :/

Massa läsa vart det..men ja är fortfarande inte klar så ja ska läsa snart igen..Den är faktiskt bättre nu än vad den va i början ! :)

Men just nu tittar jag på New moon, den är så fruktansvärt, helt galet BRA !! :D hihi

Hatar den här jävla snön!! Nu är jag riktitgt trött på den asså..jag vill bara ha varmt o skönt..och kunna gå i tjocktröja eller något bara !!

Men nu ska ja titta, sen läsa boken, skriver kanske mer senare :)


Seeyaa<3




Härligt (y)

Det är jävligt underbart att mamma kom hem o så va ja i tvättstugan, sen när ja kom tillbaka så satt hon på en stol i köket o stortjöt och jag vet inte varför (y)

Det är väll det vanliga, pengar o att hon "får göra så mycke" !!
eller något sånt..

Jag vet inte..jag har iaf världens halsbränna nu för att det är såhär..har jämta halsbränna!! :(

Orkar inte mer...om ja bodde själv så skulle allt säkert bli bättre, då kunde mamma flytta till en mindre lägenhet och alla slapp mig !! :/


Sladd

Jag skrev ju igår att min datorsladd va borta, eller pappas..Therese hade den så nu har jag den här igen :) hihi..tur att den inte va borta, verkligen!!

Nu ska ja titta på Ghostwisper, sen ska ja titta på föhäxad o sen ska ja hålla på med mina läxor..ska väll bli ganska sådär jätte tråkit..men jag måste..

Det ja ska göra till nästa vecka är:

  • Stilhistoria frågor
  • Gympaplanering, göra sitt egna träningspass
  • Läsa engelskaboken
  • Samhällsupgift


    Sen va det nog inget mer tror ja inte :D haha





ont :(

Jag har enormt ont i min rygg..har haft det hela dagen..jag kan knappt sitta för att det gör så ont :( Jätte jobbigt är det..Jag vet inte vad ja ska göra åt det...Mamma kommer ju inte orka massera mig lixom :(

Jag tog massa vårbilder idag, jag vet inte om dom vart så våriga men det vart bra bilder i alla fall :) hehe..

Mamma är på jobbintervju nu, Lycka till, till henne :D<3


Jag med mina snygga pyjamasbyxor imorse :) hihi


Vårbild



Vårbild



Vårbild



Vårbild

:)


Tisdag

Dagen började Skiiit !! Försov mig, glömde gympakläder, håret  blev fult och sånna saker..allt va bara jobbigt :(

Men sen blev det bättre, sista lektionen..då började min dag bli bättre :) Jag fick tillbaka våran APU-uppgift, och jag fick VG :D hihi..vart jätte glad..

Sen så träffa ja natalie vid rese, då såg vi två den underaste hunden, vi kallar den för bollen :) Man blir helt glad när man ser den..Heeeeeeeelt underbar :D hihi..
Jag ska ha en sån sen i livet :D

Idag ska ja vara duktig o hålla på med läxor..men ja vet inte när, inte nu tror jag inte..orkar inte, hehe :)


Underbart söt <3<3



 


hihi, det vart ett till :)

Jag var bara tvungen att lägga upp lite bilder på vad jag ska handla, lite sommarkläder och så.. :)

Säg vad ni tycker :D


69.50 :-



79.50:-



Bikini :)
129:-


Bikini nr. 2
129:-


149:-


99:-



Säg nu vad ni tycker :D
hihi


Tv-tonight

NU, 20.00- Topmodel

21.00- Svenska hollywoodfruar

22.00- Petra mede show  
 
:D

I love<3

hihi..nu ska mammis sitta vid datorn tror jag, så jag skriver mer imorgon :)

Pusshej och sovgott<3


ååååh !!


Kolla..ja tog hit pappas sladd för typ två veckor sen för att ja skulle ha den till min digtalkamera..o nu är dne borta !! O mamma skyller på alla andra utom sig själv, hon säger att hon aldrig har sett den och att Therese kanske har tagit den, eller att ja inte har tagit med den överhuvudtaget.. :S

Men ja vet att ja gjorde det för ja la in bilder från då när vi va hos mig o festa..ja la ju upp dom på söndagen o sen på måndagen åkte ja hem till pappa igen o sen på fredagen efter så kom ju sebbe..så va ja där också !! Så den måste va här !! jag vet att ja inte packade ner den heller..!! Det är helt sjukt hur något bara kan försvinna !!

Mamma sa också att ja får säga till pappa att han får köpa en ny...då kommer ju han bli glad också (Y)
Ae..ja vet inte hur jag ska göra asså !!
jag får gå hem till pappa imorn efter skolan o kolla ifall den är i min påse med mina pumps..inte för att ja tror det..men mamma kan ju ha lagt ner den där på lovet..för ja har ju inte kollat något alls i den..hoppas,hoppas :)

Men nu ska ja säga till mamma o sluta leta..för det är ingen mening, och så ska ja äta :)


Måndag

Hello.. :)
Äntligen så är jag hos min mamma o kan sitta vid min älsklingsdator<3 hihi

Nu är måndagen avklarad...sköönt! Idag slutade vi vid tolv istället för vid halv fem också :D Really NICE :)
Vi fick två uppgifter idag som vi ska göra, en i gympa..och en i samhäll, våran samhällslärare ska inte vara i skolan nästa vecka så vi fick en uppgift av henne, och så ska vi göra ett träningsschema i gympan o följa det i 4 veckor :) får sse hur det går..haha !

Idag ska ja inte göra något speciellt, ja är så himla trött o seg så det blir bara o sitta vid datorn tror jag :D

Jag vet inte vad det är, men ja är så jävla trött på skolan o alla människor o så..så ja kan dööö!! hehe
Inte bra..hoppas det går över snart :)

Seeyaa<3


Dagens outfit :)


Plugg,plugg,plugg

Nu blire o kolla genom papprena om facket, och försöka komma ihåg så mycke som möjligt för vi har prov imorn :O Jag tror det ska gå bra..jag kan det mesta men inte det med facket så ja måste kolla lite :)

Jag saknar min sebastian massor, och jag tror att vi inte kommer ses på fem veckor heller..för han vill inte komma hit på valborg och sussie ska hit..o ja har inga pengar o åka till honom..så..aa, vi kommer ses 13e maj nästa gång då om han inte kommer...han åker hellre o kollar på bilar än att träffa mig förstår ni :) (Y) Han är så kärleksfull !!

Men nu blire o plugga för min del..måste få VG imorn..!! ;) haha

Pusshej<3


:/

Kommer ni ihåg att exakt för en vecka sen så skrev jag ett inlägg om att ja va deprimerad, idag är jag inte deprimerad utan irriterad..och ledsen också kanske?!
Det bara flyter på känslor, varenda söndag är det också, det är lite konstigt :/

Jag känner mig bara så trött på allting, jag får aldrig vara i centrum, jag är den som man aldrig kommer ihåg, eller så kommer man ihåg mig som den där andra..det kanske låter lite töntigt, jag hör att det kan göra det..men det är så jag känner, att jag bara är en sak som finns i bakgrunden för att göra allt annat finare! :/
Jag är den som också gör så att alla andra värkar bättre, om jag är stolt över mig själv så kommer något uppp så ja bara känner mig dålig och som en liten skit ! :/
Stor del till att jag jämt hamnar i bakgrunden är för att jag är enormt, och då menar jag enormt, blyg..men ska det förhindra andra att gå o prata med mig ?! Istället står jag där och är helt tyst o försöker säga något men då är det fel..det känns som så i alla fall, och det är så jobbigt..jag orkar inte med att det ska kännas så, jag vill också känna att jag är i centrum av alla, att folk tittar på mig, att dom tycker jag är snygg, att dom kommer ihåg mig som den där snygga tjejen..men det kommer väll aldrig hända va ?!
Det finns ett ställe som ja känner så, att jag är snygg, med fint hår o snygg kropp..Men jag kan tyvärr inte stanna där föralltid och ibland kan det faktiskt ta kål på mig att ja inte kan få det. För där känner jag mig lycklig, behövd och bra.
Jag vet inte... :(



Lördag

Nu sitter jag här vid datorn o ska snart ringa Sebastian<3
Natalie sov hos mig igår, vi hade sjukt kul..har inte skrattat så mycke som ja gjorde igår o idag på länge :D
Du är UNDERBAR gumman<3

Men nu är jag så himla trött, så det blev inte mer o skriva, ja ska sminka av mig o borsta tänderna o sen prat me sebbe o sen sova :D höörs imorn :)

Pusshej och sovgott snyggingar<3



I love you girl<3


kvällens planer

Ikväll ska ja bara ta det lugnt, ja ska vara barnvakt åt stephanie, som vanligt..varje tisdag och torsdag :) ja ska titta på sveriges värsta bilförare klockan 20.00 o sen vet ja inte om det är något annat bra :) Hoppas det..nu ska ja titta på Top Model 11 så nu har ja inte tid o skriva mer :)
Ja får se om ja går till skolan imorn..vet ju inte hur ja mår imorgonbitti.. :)
Just nu mår ja inte bra i alla fall :(

Pusshej<3


tillbaka

Nu är jag tillbaka från intervjun..det gick bra..men dom tyckte ja va lite för ung för det hade varit en tjej förra året som hade typ haft en fest hemma hos dom när hon va barnvakt, dom kom hem så va det massa folk där..vem gör så ? :S

Men,men..dom skulle tänka på det så skulle dom ringa nästa vecka o meddela mig, men det va en 12 årig tjej som dom hade intervjuat också, är inte det lite ugnt eller ?!
Dom kanske tycker det, och då ifall ingen mer söker så får jag kanske jobbet, hoppas,hoppas :D hihi

Det finns två filmer som ja ska se i sommar, Sex and the city 2, 28e maj som ja sa förut och The Twilight saga Eclipse<3<3 , 30e juni :D
Om ja måste välja någon utav dom så tar jag SJÄLVKLART eclipse. Det är dom bästa filmerna någonsin<3
Men jag tror inte ja måste välja :D hihi


 


:D

Snart ska ja ta min cykel o åka ner till sjöstugen o prata med två personer om smmarjobb :O Börjar bli riktigt nervös nu asså...jobbigt,jobbigt !! Men ja har fått många Lycka till, så ja hoppas att det går bra :D

Den 28e maj kommer en underbar film ut på BIO som jag SKA SE !! antingen själv eller med någon , men ja ska se den i alla fall..det är bara ett måste lixom..vet ni vilken ?! Sex and the City 2 :D
Jag har längtat så enormt mycke på att den ska komma ut..hihi..<3
Jag såg trailer förut idag, o den verkar såååå bra, så ja hioppas den uppfyller mina förväntningar :) Men det tror jag, det är ju sex and the city lixom :D hehe

 

http://www.youtube.com/watch?v=XKQ5yRFkBnE


Badat

Nu har ja o Natalie varit o badat..det va jätte kallt i vattnet, det kändes som att mina fötter va borta...haha ! Men det va jätte skönt o ligga o sola :D Hoppas man blev lite brun också.. :)





En film på när vi badar finns på  http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=746925783#!/video/video.php?comments&v=385552440783 :)

hehe


 ( Jag trodde ja hade lagt upp det här inlägget igår, men missa visst det, hehe ) 




Sjuk :(

Jag tror inte att det va så smart o bada igår, kul men dumt..för idag är ja hemma från skolan, ja kunde inte prata imorse..min hals va helt död..hade så jävla ont..o min näsa va helt täppt också :/
Och ja ska ju på anställningsintervju idag så ja ville va hemma o bli lite mer frisk i alla fall, för den kan ja ju inte bara skita i..då får ja ju inget jobb :) hihi

Vid halv tre ska ja vara på plats, ja tar cykeln ner till sjöstugan, det är där ja ska träffa dom. jag blir bara mer o mer nervös, men ja tror det kommer gå ganska bra..bara jag svarar som ja känner :) hehe..eller det mesta som ja känner kanske :D haha !

Jag har letat efter en video som ja såg på the voice häromdagen, från fillipinernas talang i år..det va helt sjukt asså, ja garva hur mycke som helst när ja såg den..först hitta ja den inte, datorn dampa o jag blev irriterad, men anledningen till att ja inte hitta den va att ja sökte på Britian´s got talent, ja tänkte att det va därifrån..men sen kom ja på att det inte va det :D hehe
Här har ni en länk, så ni kan titta på den ifall ni vill..ja rekomenderar..så jävla rolig och helt sjuuk !! haha !
http://www.youtube.com/watch?v=WhGHBogulg

:D

Ja berättar ikväll, eller senare hur intervjun gick :D
Önska mig lycka till :)

Seeyaa<3


baddax :D

Idag ska ja vara med Natalie ;) vet ni vad vi ska göra...BADA i bråviken :D hahaha
Vi måste ju vara först ut lixom :D hehe, det kommer nog vara ganska kallt för de ligger is kvar :O haah !

Men nu orkar ja  inte skriva mer, ja är i skolan nu också :) hehehe

Seeyaa<3


Godmiddag ;)

Nu har ja nästan precis kommit hem från skolan, dagen gick bra och fort, ja spela upp en pjäs på svenskan..eller spela o spela..ja läste från ett papper..haha ! 
Igår så skrev ju ja en sak på facebook om allt som har hänt..det på lovet...det problemet som ja prata om häromdagen..men dom som det handla om svara inget, och ja vet att dom vet vad det handlar om för ja skrev ganska så tydligt ! Men,men..IDIOTER !! 
Jag mår bra i alla fall..ja slipper dom ju :) hihi

Idag måste jag läsa engelska boken..hur boooooring som helst..men den ska vara utläst nästa vecka o ja är typ på sidan 50 eller något :S not so good...

Jag har ett annat, lite lättare problem också, ja vet inte om ja ska köpa kjol eller solglasögon, ja har tre par solglasögon men alla är svarta och dom som ja har hittat nu är lila..as gryymma :D Men ja vet inte om ja vågar vänmta me kjolen till studiebidraget för den kan vara borta då..och så äre rea på den nu också..så ja tror det blir den så väntar ja med glajjorna..hehe ! ja behövde tydligen ingen hjälp, det fixade sig iaf :D Men det värsta är ju att kjolen kostar 199:- och jag har 276 :- så det känns ju lite jobbigt, men,men.. I Love it <3
Jag är jätte köpsugen..så det blir nog att köpa den imorn :D

Men nu skaa ja gå o läsa den UNDERBARA boken o försöka komma ihåg vad ja har läst också..haha ! har inte kommit ihåg något än så länge :P hehe!

Seeyaa<3


Ja bjuder på en egyptenbild :D


trööööött

Dagen blev ganska okej, vi slutade halv fyra ist för klockan fem..för hon som vi lyssnade på blev klar mycke tidigare :) jätte skönt..
Jag kom hem o bara tog det lugnt, titta på tv o halvsov, hihi !

Nu ska ja gå o titta på svenska hollywoodfruar och prata med sebbe och sen sova :) måste va pigg imorn i skolan..hehe

Pusshej och sov gott snyggingar <3


skoola

Nu sitter ja i skolan igen..efter ett helt lov !! :( det kändes riktigt jobbigt att gå upp i morse, hade lust att skita i skolan o bara sova hela dagen..! Idag slutar vi klockan fem också, facket kommer hit vid ett och ska prata med oss..I FYRA TIMMAR :O ?! Insane !!
Jag, natalie och Lovisa har precis hållt på med en samhällgrej, om skolmaten...! det blev AS BRA !! :)

Nu ska ja gå in på cafe world och fixa min mat lite :) hihi

HATA JOSEFIN FÖR ATT HON BOMBAR MIG MED SMS !!!!!!!!! :(

hihi<3

Seeyaa<3


wiiiii<3

Nu får ni se ett kort på min nya lilla kusin.. :D Jonathan är hans namn..hihi..han är enormt söt <3

 


so cute<3


Deprimerad

Jag känner mig bara less på allt och alla..känner mig värdelös och ful och äcklig..vet inte riktigt vad det är..Jag bara sitter o äter masssor för att känna mig bättre men ändå så känner jag mig tjock ?!
Jag är sur och grinig hela tiden men ja vet inte varför..Jag gråter för minsta lilla sakerna också..allt är så jobbigt..men ja vet inte varför det är som det är..det är sjukt !!
Det känns som att allt baa går åt helvete hela tiden så fort ja ska göra något och att allt bara fuckar sig !!
Nu ska ja i alla fall titta på "Jumper", as bra film..så får ja se hur ja känner senare...

<3


Lovet..hallå?

Hallå...vad dum ja är, ja har glömt att skriva om vad som har hänt på lovet, vad jag har gjort och så :)

Lovet började ju på torsdagen den 1:e April. Då gjorde jag inte så mycke...jag va bara hemma o satt vid facebook och sådant ;) Jag lurade tre personer detta år :D


fredagen kom Underbaraste Sebastian till mig och vi myste och hade det bra!<3


Lördagen
va det påskmat och va med lite utav pappas släkt..det va väll ganska kul, men ja tycker inte om påskmat :/


Söndagen
åkte vi hem till sebastian för vi kände för en förnying på lovet :) hehe


Måndagen
åkte ja o sebbe till hans kära mor och tittade på Steig Larsson treologin..as bra :) ja hade sett dom två första filmerna men nu har ja också sett den tredje :D Sebbe köpte också godis, chips och läsk till oss..myspys<3


tisdagen åkte vi två till Sala och va med Patrik, Simon och Caroline. Det vart lite fest och sådär..jätte kul :)


Onsdag
, ja o sebbe hade tänkt att åka hem ganska tidigt, men det vart att vi kom hem vid 11-halv 12 på kvällen..jag blev lite irriterad för ja hade tänkt och duscha och sånt där så..aa :/
En tjej som heter Hanna ringde till mig idag, vet ni vad hon ville berätta..Joo..att hon ville träffa mig och intervjua mig inför ett JOBB :D Jag skrek inombords av glädje..jag hoppade omkring o kunde inte sluta le på flera timmar ;D Ja ska träffa henne någongång nästa vecka, ja får se hur det blir, hoppas ja får det :D


Torsdag
, vi tog det lugnt hela dagen. vi vaknade vid halv 11 ungefär, sen så tittade vi på någon film och så va klockan helt plötsligt tre :O ingen förstog någonting..hehe! Men då vid fyra typ så åkte ja, sebbe, simon,patrik, carro och Sabina o fiska..eller jag satt i bilen hela tiden för det va kallt, regna och så fanns det ingenstans att sitta ute..hehe! Vi va där i någon timme sen kom vi hem o myste ännu mer<3


Fredagen åkte jag hem..Ja o sebbe drog till stan vid halv 10 med hans mamma, så köpte sebbe nya örhängen till  mig :) TRE stycken också, so cute<3 Sen hälsade vi på sebbes morfar först, sen åkte vi till hans mormor och va där tills tåget gick..sen satt ja på tåget i tre timmar, sen kom ja till norrköping så kom en fullgubbe fram till mig o började prata med mig, det va jätte obehagligt..men det gick väll bra. sen kom ja hem o fick äta själv :( Det tyckte ja va taskigt, att dom inte kunde vänta på mig i en halvtimme..när det ändå va mamma som sa att ja skulle ta bussen:/
Malin fick barn idag..GRATTIS<3 En liten Jonathan blev det, helt underbart..jag har väntat enormt länge på att hon och Per skulle få barn, och nu har det hänt :D<3


Lördag
, aa..ja va med natalie som ni vet :) Hade enormt kul<3


Söndag
..Ingen som vet vad som händer idag, jag vill sola..men ja har inga pengar :( Illa !!

men nu ska ja gå o duscha tror ja..göra mig lite fräsch..hihi (a)

Seeyaaa<3



Sunday

Helloooo! :)

Godmorgon på er allihoppa, jag har ett litet problem, ja vet inte o ja vill berätta om det här, men ja kan säga att ja har ett problem iaf..och det är väldigt jobbigt. Ja hoppas verkligen det löser sig snart för annars kommer jag spricka..hehe !

Men nu släpper jag det ämnet o börjar berätta lite om dagens planer :) JAG HAR INGA !! haha

eller jag ska försöka ta mig ork till att gå hem till pappa o hämta  lite skolsaker tills imorn eftersom lovet är slut nu :( tyvärr !

Sen ska ja väll packa lite saker till pappa och sen säda mitt rum..BARA roliga saker (inte)

Jag bara älskar dagens underbara väder..solen lyser som bara den och jag blir enormt sugen på att ha mina pumps, ja ska ta med dom till pappa o kanske ha dom i skolan nästa veckan någon gång :D hihi!
Sen vill jag säga att jag...
Älskar min Sebastian<3
 



Mina små älsklings skor :D<3




Älska soooolen :D<3



mat hos åsa

Jag, natalie o mamma gick hem till åsa på kvällen för att vi skulle äta där..hemmagjord pizza. Först när vi kom så satt ja o natalie o skratta åt allt o gjorde massa roliga miner typ, haha ! Mamma sa att vi va dumma i huvet, men det är vi väll inte !? hihi

Sen gjorde vi en pizza, ja o natalie delade på en halv plåt, den gjorde vi seriöst..sen gjorde vi en pizza där vi bara slängde på massa saker för skojs skull :) hehe! 
Den första blev godare än den andra. :D<3




våran skoj pizza :D
<---den sidan


riktiga :) hihi


:)

Heldag med Natalie Jacobsson..haft jätte kul som vanligt :D<3
Vi har inte gjort så mycke, men det behöver vi inte göra för att ha kul heller, hihi :)


dagens outfit :)


lagade mat, natalie brände pommen :O haha


min och natalies lunch :)


ojoj

ojojojoj...verkligen inte skrivit på länge..!! Har bara inte känt för det..hihi

Men det har väll inte hänt så mycke sen sist..Ja har varit hos sebastian o hafft det trevligt.. :) Vi har grillat för första gången i år också :) myspys..Påsk va ju ganska kul..åt den äckliga maten som vanligt o va social med människor:D hahaha Jag har färgat håret också, det skulle bli svart..men det ble brunt.men fint endå :)
Igår skrev pappa sms till mig "Flagga i topp det blev en snopp" Det menar han med att Malin, min farbrors tjej, som va med barn fick en liten pojke igår, en jonathan :D hihi..jätte kul :D

Idag ska ja vara med natalie, vet inte vad vi hittar på..vi ska väll typ kanske prata eller något om massa saker, sen vet jag inte :)

Men nu ska ja gå o äta frukost.
Pusshej<3




Grilla = sommarkänsla :D


Love you<3




RSS 2.0