söndag

Nu skulle man ju kunna tänka sig att ja ska åka hem från sebban för att det är skola imorn, men icke sa nicke..det är inte skola imorn för att det är loov :D  HAPPY
Nu har jag precis duschat, super skönt :) sebban är o duschar nu, hoppas det fanns varmvatten kvar..tihi! Jag ska snart börja sminka mig och fixa håret så fort det blir torrt :) Klockan 3 idag så ska vi åka till sebbilons mormor och äta mat och sådär tror jag, jag tror också att hon fyller år, men ja är inte säker..vi brukar va hos henne varje år vid den här tiden så ja tror att hon fyller..haha ! Sebbes mamma brukar ha med sig paket också så..aa, men ja har aldrig fått ett svar på ifall hon fyller eller ifall det bara är en tradition att äta där efter halloween..haha ! Sebbe vet inte heller om hon fyller :o
Annars,förutom det så vet ja inte vad vi ska hitta på..kanske gå ut o gå i det här fina vädret :)
Pappa åker hem idag..medans ja ska vara här en vecka till..känns både kul och jobbigt, för ja orkar inte åka tåg och det kostar ju så mycke :( menmen..jag får stå ut..tihi.
Det kommer nog bara bli ett inlägg om dagen när ja är här, max 2 kanske..för att ja vill inte sitta vid datorn så mycke när ja säger till sebban att han inte ska göra det, det blir lixom fel..Men nu vet ni varför det inte blir så mycke om ni undrar vad som har hänt :)
och som ni märker så blire ju ganska mycke text på varje inlägg också :)
Tjao<3

Lördag

Nu är ja hemma hos älsklingen, det blev inget skriva igår när ja kom hit för att ja va så himla trött. Ja kom hit vid halv 9 ungefär :) Då tittade vi på idol och sen så åt vi lite mat och jag somnade i soffan..hihi :D
Det gick bra att köra igår, ja körde inte på någon eller något och ja körde i en rodell för första gången och på motorvägen, det gick super :D hihi, så nu känner jag mig lite stolt.
Idag har vi varit på en marknad och kollat och handlat lite, ja, mia och stephanie handlade 14 strumpor för 100 kronor :) så nu har jag fem strumpor extra än vad ja hade innan..hehe.
Vi hade ju tänkt att åka ut till skogen och mysa och så, men det är dåligt väder så vi pratade om att grilla korv hemma och spela kubb eller något sånt :) Ja får se hur det blir.
Ikväll blire nog mys för våran del annars..tihi.
Just det, Lovisa skicka sms igår och skrev att kryssningen är bokad, guud vad jag blev glad, det ska bli så jävla kul asså..läääääängtar<3
Puss<3

Fredag

Fredag och en heeel veckas loov framför mig, och det ska spenderas med världens bästa pojke:D kan det bli bättre, tror inte det va?! :D

Allt är packat o klart, väntar bara på att pappsen ska komma hem, sen åker vi :D Och ja ska köra halva vägen, till köping ungefär..ja är lite smått nervös asså, hoppas det går bra..pappa tror på mig så ja hoppas det går bra :) han får visa vägen för ja vet inte..hehe, inte helt i alla fall :D

Efter skolan idag så åkte ja o Jossie ner på stan o käka på Paus, det av dundergott, förutom att ja tog kyckling för ja tänkte att ja skulle få i mig något sånt, det va gott till en början, men sen så fick ja en bit som va slemmig och då kan ja inte äta, så då ville ja inte ha någon mer mat, ja va bara äcklad och mådde illa så ja lämnade det sista :) Men det gjorde inte så mycke för att ja va endå mätt på det ja hade ätit..hihi.
Från där vi satt så såg vi in på Deichmann och då såg ja en väska som va skit fin och ville ha den, för den va mellanstor och ja vill ha en mellanstor väska, så vi gick in där när vi va klara och så hitta ja en annan väska som va finare och lite större, precis så som ja vill ha, så då köpte jag den..den va ganska enkel, men ja tyckte om den i alla fall :) hihi. Jossie köpte också en väska som också va fin :)

 



HAHAHA

Vem får inte följa med in på systeeeemet ???

http://www.youtube.com/watch?v=nNSaMou57kU&feature=related


Värt att titta på :D I promise !!


SKÄGG

SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG

Bästa ordet någonsin ;D

SKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGG !!!

<3<3


Isa=.....

Jag fick reda på idag på min religionslektion att i alla dessa år så har jag blivit kallad för jesus i min familj..haha! Det är nämligen så att Isa betyder jesus på arabiska, och jag har blivit kallad för Isa så länge jag minns :) Av alla i min familj (utan pappa) Sebban säger också Isa, så aa..ja är eran Jesus som offrar mitt liv för er :) tihi..Gör om vatten till vin och går på vatten för att frälsa och hjälpa er :D haha!

Puss på det vaa :D <3



Torsdag

Skolan gick fort, första lektionen va formgivning och redovisning, ja tog det inte seriöst så ja bara snacka lite strunt :) Efter det hade vi religion, men bara halva lektionen ungefär för att våran lärare fick åka till akuten för att det hade hänt något med hans dotter :/ Alla undra vad det va men ingen vågade fråga..hihi! Hoppas det inte va något allvarligt bara.
Men vi gick o jobba med projektet då istället, så vi kunde gå hem efter 11 istället för att sitta o jobba då :) Vi skulle kolla efter vandrarhem och sånt, bättre vandrarhem, eftersom vi får 8800 av skolan så har vi mer pengar än vad vi hade trott :) Kuvl.

Efter skolan så åkte vi ner på stan och skulle ta ut lite pengar, och sen åkte vi hem :)

Jag trodde ju att ja hade lagt undan 600 kronor till studenten i mitt kuvert, men när ja kollade idag så låg det bara 400 där:( Så ja va tvungen att ta ut mer pengar vid konsum för att ja ska ge 744 kronor till lovisa imorn för studentkryssningen, så nu har ja bara 500 kvar av studiebidraget och av dom pengarna så ska ja köpa biljetter från sebbe, presenter till mamma och mia..så ja får se hur mycke pengar det blir över..och så vill ju ja unna mig lite nu med fina kläder och grejer..får se om det går..!!

Natalie va super snäll förut i alla fall och skjutsade upp mig till konsum, så handlade vi lite gott o ja tog ut pengar och pratade lite och så :) Sen skjutsade hon hem mig ända fram till dörren också..hihi :)
 
Men nu ska ja packa lite mer till sebban och se vad som ska vara kvar tills imorgon bitti och inte ;)

Pussen<3


Studentkryssning

Vi skulle beställa studentkryssning idag i skolan..gick det någe bra då?? NEEEEJ !! Allt blev skit, vi försökte minst 10 gånger..men allt krångla så vi/jag gjorde om hela tiden..och det va ju inte lite man skulle fylla i heller..men vi ska testa imorn igen och se om det går bättre, ja skiter i Sebban..han får inte följa med nu ;) haha..Sophia följer med ist :D kuuuvl :D Och vi ska åka den 19e april...MYS<3

Hoppas det löser sig bara med allt som har med bokning att göra..! :)


Onsdag

Dålig uppdatering nu, det blir det när ja är hos pappa på något konstigt sätt, ja sitter nästan aldrig vid datorn när jag är här, ja håller på med massa annat, men jag vet inte riktigt vad jag gör..hehe :)

Men veckan har varit bra hittils, i måndags va ja så fruktansvärt arg på människor..jag hatade precis alla !! haha ! Människor som åker spårvagn med barnvagn och tar upp plats, när man lika gärna kan gå, ja trodde det va det som kallades att gå ut o gå med sitt barn..att faktiskt !! 
Och så blev jag sur på alla vuxna människor som åker buss..så fort jag får busskort så ska ja sluta att åka buss !! och dom kan inte säga att det är för miljön för ja kan lova att ingen utav dom röstar på miljöpartiet i alla fall..kanske en eller två utav alla vuxna som åker buss och tar upp alla platser så vi som inte har körkort måste stå !!

Men,men..det är en ny dag idag :) Jag va o hämta lite grejer hos mamma förut, ja tog bilen dit med pappa..så ja kunde träna lite på samma gång, sen körde vi runt lite i krokek och strömsfors..men det gick så himla dåligt..ja kunde knappt köra..så nu känner jag mig dålig för att det inte gick bra :( Hoppas det går bättre på fredag, som det känns nu så vill jag aldrig mer köra i hela mitt liv..:(

2 dagar kvar i skolan, sen är det lov :D FY FAAAAN vad skönt..träffa min älskling som ja inte har träffat på 4 veckor också..wii :D<3

Nu ska ja fika lite med pappis, mia och steff.

Puss<3


Student

Ae..nu måste ja beställa studentkryssningen asså, får panik på det här annars..ja försöker få sebban att följa med, men han tvekar..men det ska nog gå :D annars är vi bara tre stycken i hytten och alltså dyrare..uch på det! men aa...sebban vill :D han kan ju inte motstå det..nejnej ;)

Nu har vi håltimme till 10 i 12, sen mentorstid, praktisk marknadsföring och sen muntliga np i svenska :o Snälla gode gud, gör så att det går bra !!

jag har nu tagit papper som ja ska klistra upp talet på..Hoppas papprena räcker, ja hittade bara 6 stycken, men ja tror dom gör det :) jag får försöka ta två på varje papper..tihi. Im nervous !!

Menmen, det löser sig :)

wish me luck !


bocka

Idag har jag varit väldigt duktig. storstädat rummet, pluggat massor och jag tror att ja har gjort nästan allt på listan :)

när ja nästan va klar med talet så kom ja på att ja hade gjort fel, ja hade skrivit på både fram och baksida och ja skulle ju klippa pappret, så då blev det att skriva om allt..super kul :) haha !! 
Men aa, nu är det klart i alla fall..

*Städa
*Plugga då förstårs
*Packa till pappa
*Bädda rent
*övningsköra (blev inget)
*Duscha (ska snart)
*Sova (klart ja inte har) 
tss..

Nästan allt har ja ju gjort :) men när dagen är slut så är allt gjort..tihi. 

Nu kom mammas kille hit..kul (Y) Då blev det ingen sista kväll med mamma innan man åker o inte ses på 4 veckor..KUL!!!!!!!!!! och dom pussas som bara den..fan dom ses ju varje vecka, då behöver dom ju inte vara som sniglar eller ?! KUL!!!!!!!!!!!!

Och mamma skiter i oss nu också!! 

KUL!!!!!!!!!!!

Aja, jag får stå ut :) 

Pussen<3 


sunday

Ehm..aa, ja kan börja med att säga att idag är det EXAKT 2 månader kvar till Julafton :) tihi

Hela morgonen har ja suttit o letat efter en människa som kan ha tänkas gjort en bild..men det fanns visst ingen som hade gjort den, så ja skicka mejl till min lärare nu precis o fråga om ja kunde ta den bilden i alla fall..det är inför NP muntligt som börjar imorn :o Så antingen får ja skriva om halva talet idag eller imorn, beror på när hon svarar, eller så får jag bara förfina texten lite o ändra o lägga till lite saker o så. Så ja hoppas på det andra..haha! Och PM måste ja skriva imorn eftersom min pissdator inte har microsoft längre o vi har inte råd o köpa nytt o det går inte o ladda ner för det blir bara bajs...!! så..aa :)

Dagens planer i alla fall.

*Städa
*Plugga då förstårs
*Packa till pappa
*Bädda rent
*övningsköra (förhoppningsvis)
*Duscha
*Sova

Aa..fullt upp hela dagen idag, som vanligt..ush..så nu har ja inte tid att skriva mer..måste sätta igång.

Tjao<3


23 oktober

Nu sitter ja o tittar på filmen "Juno"  som är på fyran, efter den så ska ja gå upp o sova och förhoppningsvis få prata med sebban..annars får ja väll vänta tills imorn kväll..

Så det här blir mitt sista inlägg för idag.

Sov gott alla söta<3


Getåravinen :)


























happy

Nu känner jag mig super glad..jag pratade med therese imorse ju..hon fick se pappis också och blev super glad då :D hihi..
Vi fick avsluta ganska tidigt för att vi skulle till getåravinen och det är alltid så himla jobbigt o säga hejdå så då blev det en tår eller två..:( Men sen så åkte vi och det blev super fina bilder..massa bilder också så klart :) hihi. 

Sen kom ja hem o prata med mamma och kristina (moster) och berätta lite o visa bilder o så, sen satt ja o mamma o titta på tv och ja tänkte att ja skulle sitta vid datorn, så ja gjorde det och logga in på msn och då va THERESE inne IGEN :D wiiiiiiii...så vi pratade igen..massor :D
Nu pratar vi inte så, men vi skriver till varandra i alla fall fortfarande och snart ska ja o mamma äta lite mat också, både therese och joel blev sugna på potatis när vi sa det..dom saknar svensk mat massor...:) 
Vem vet, vi kankse pratar lite imorn med..hihi :) 


Nu sitter ja o mamma o tittar på en skit bra film, just my luck heter den med lindsay lohan m.m :) Jag såg den på bio när den gick på bio för typ 5 år sen eller något sånt :)


Bilder från idag kommer i ett eget inlägg efter :) 

Pussis<3 


....

Asså fy fan va trött ja blir på att det aldrig är någon som frågar mig något..Stephanie satt i mitt rum häromdagen med paljetter..utan att fråga mig, mamma hade sagt då att det va okej..WTF?
Jag har hittat paljetter i min säng varenda kväll nu när ja ska sova..och nu till frukost ville jag ha risifrutti, så ser ja i sopptunnan att det ligger TVÅ stycken där..aa, men då har mamma sagt att stephanie fick ta båda för att hon va hungrig..det är ju snällt (Y)
Och så är det jämt..hos pappa med..att det inte är någon som frågar något..dom åker iväg utan att fråga mig om ja vill följa med o allt fan !! Ja blir så jävla trött..!!
Och ja får veta saker sist jämt, till och med om det är något som JAG ska göra..Ja har hört från Therese typ alla gånger att det va så, eller om något har råkats sagt när ja va i närheten så har jag hört..!! 

USH !!! 


Ny dag

En helt ny dag idag igen..hihi. Om en halvtimme ungefär ska ja prata med therese, lääääängtar !! Sen ska ja, steff, pappa, mia, mias kompis, hennes kille och deras barn kanske åka till getåravinen, tyvärr så är inte vädret så bra så ja vet inte hur det blir med det..hope so !

Ikväll ska ja o mamma ha myskväll, vi ska hyra film o äta massa gott o bara ha det bra :) hihi.
det va länge sen det bara va hon o jag tillsammans..:)

Nu ska ja äta frukost o sen vänta tills klockan blir 10 :D

Puss<3


ingen..

Jag tror inte att det finns någon som förstår mig just nu..jag har en älskad pojkvän 25 mil bort, en underbar syster..jag vet inte ens hur många mil bort..1000, om inte ännu mer..som jag saknar så enormt mycke så det inte ens går att förklara, jag kanske tjatar mycke om det..men aa, det känns bara helt hemskt jobbigt just nu..jag vet inte vart ja ska ta vägen för att få vara glad.
Och endel tänker nog att det inte är så farligt, att therese finns ju kvar, hon är ju inte död och att sebbe finns också, bara tre timmars tågtid bort..men testa på det själva så får ni se hur det känns. Att inte kunna träffa sin pojkvän när man saknar honom som mest och inte kunna gå o pussa o krama honom o sen gå hem, bara dom små grejerna gör det jobbigt. Och jag och min syster står så enormt nära varandra, vi är som allra bästa kompisar, man kan inte hitta en bättre vän..så det är väldigt jobbigt att vara utan henne när man har varit så nära i 17 andra år..och julafton och min födelsedag vill jag inte ens tänka på.. :(

nae..ush..jag vet inte vad ja ska skriva mer..ja ska nog gå och...göra något..!!


no power

Jag skrev ingenting igår för ja va så fruktansvärt trött..och så gjorde ja någonting hela tiden när ja kom hem, ja sov en timme, sen kom stephanie, efter ett tag åkte ja o pappa o stephanie till kvarsebo (jag körde) sen så kom vi hem o då fixade ja mat till mig o stephanie, kolla på tv o sen kom mamma hem o sen sov jag :)

Så..ja orkade inte sitta vid datorn igår alls..så det va därför ja inte skrev någonting..hihi.


dålig dag?

Jag vet inte om det är en dålig dag idag eller om det är en bra dag...Bussen va försenad imorse så ja kom 13 min försent, det luktade fotsvett i spårvagnen när ja åkte till skolan, stressad, ont i nacke och rygg, gråter massor men ja vet inte varför..ja saknar therese och sebbe, ledsen för natalies skull tror jag..jag bara gråter i alla fall o det är så jobbigt..jag vill inte gråta !! :( det går inte att sluta heller..fan!!
allt känns nog bara skit just nu tror jag..eller så har ja kanske inte gråtit på länge och då blir ja såhär så att ja kan gråta åt minsta lilla saken, till och med om någon bara skulle säga hej så kan ja börja gråta..konstigt det där..hoppas det blir bättre till kvällen..

Josefin fyller 18 idag.. :D grattis till henne i alla fall :D<3

Ikväll blire en hemmakväll med gott att äta o bra att titta på.<3


bye<3




Break ups

Jag blir så fruktansvärt deppig..det känns som att precis alla gör slut nu, jag ser på facebook hela tiden att man ändrar till singel :( Det är så tråkigt..jag blir faktiskt jätte ledsen när det är så, även fast det kanske inte är någon ja är super kompis med så blir jag ledsen :/
och så får ja ju tankarna att ja o sebban kanske också gör slut snart..det har ju lixom varit lite problem nu på sista tiden..så ja blir lite orolig som sagt..jag vet att ja inte ska tänka så..men aa, det blir bara så när det går dåligt för alla andra, så varför skulle det gå bra för mig? Ja som alltid brukar ha sån otur annars med allt..har ja kanske tur i kärlek? hmm...nae, nu kanske ja säger för mycke..ush fy..det blir säkert bara fel om ja säger mer nu..tihi.

Men aa..som sagt..ja är lite depp nu för alla andras vägnar..jag tycker det är så tråkigt..ush :(<3


sjuk

ja orkar inte skriva så mycke, men aa..idag är jag sjuk..jag är super förkyld, hostig och ont i halsen och hela kroppen..jag har halvsovit hela dagen tills nu :/ Stephanie är också sjuk så hon är med hemma..ush fy o blä! Jag som ville vara med på skivstångspasset i skolan idag..jag är super ledsen för det..jag har missat två pass nu..och missat en träning också i veckan :( Jag tror att Jossie och Natalie ska träna imorn..och JAG VILL...!! men ja får se hur jag mår imorgon bitti..det kommer mer tillfällen, men aa..jag vill träna. Ush på att vara sjuk..jag hatar det :(  Det känns som man missar så mycke som händer under en dag också..man blir helt off !!

Aja, nu ska ja vila lite mer och titta på någon film.

Puss<3


Miss you

ush..allt är jobbigt nu, det känns som att ja har varit ifrån sebbe i typ 4-5 veckor nu men det är bara två veckor sen och så vet ja att det är två veckor kvar tills ja får se honom.. :( HUR SKA JA KLARA DET ??
Bara en massa saknad heela tiden, sebbe, therese..hur ska detta gå..?! ibland är det extra jobbigt, men jag står ut. I skolan brukar ja inte tänka så mycke för då är det så mycke annat man ska tänka på och så mycke annan stress, men hemma, när man är alldeles ensam, när man har tid att fundera och tänka, då blir det så jävla jobbigt för då kommer allting på samma gång och då kan man gråta så mycke så att man tror att man ska dö..och hur mycke ja än försöker tänka bort det så går det inte..!!

Men det är skönt att ja har mina vänner som får mig på bra humör, tack för att ni finns, ni betyder så mycke, från hela mitt hjärta och själ så är jag tacksam. Det är ju bra att det endå finns telefoner också så att ja kan ringa till dom båda när jag vill..när det är extra jobbigt, så ja ska fixa det i 8 månader till och några veckor till..tihi<3

Love you all<3





todays doing

Godmorgon alla söta människor :)

Det ja ska göra idag, osm jag vet är följane..

*Fira stephanie lite mer
*Plugga lite
*packa väska till mamma
*övningsköra
*plocka iordning i rummet

förutom dom sakerna så vet ja inte vad ja ska göra. Söndagar brukar ju vara tråkiga så varför skulle inte den här också va det ?! Övningsköra är ju kul, men inget annat utav det ja ska göra ;)

Idag är det en mysdag också, ja har påmig min mjukisdress och raggsockor, inget smink och inget fixat hår..tihi! Bara mysigt och slappt :)

Pussis<3


Godnatt

Nu ska ja titta på film igen :) Hide and seek, ja har sett den massor, men den är ganska så bra så det går o titta på den igen :)

Sen ska ja sova tror jag, så..

Godnatt<3


fullt upp..

Just nu sitter ja o väntar på att maten ska bli klar i ugnen..det blir plankstek idag..underbart gott :D<3 
Och en bra film till det blir ännu bättre..tihi! 

Ja o pappa satt o kolla på IFK matcken förut, han spelade in på boxen för att dom va iväg så då kunde ja titta på den :9 Om ja tittar på den annars så brukar dom förlora, men nu kunde ja kolla..hihi. och dom VANN..till min förvåning..haha !! Christoffer Nyman va lagets räddare :D så nu är dom i allsvenskan igen..kul :) 

Det har varit fullt upp idag..vakna, åt frukost, fixa sig, kalas för stephanie, åka in till stan med stephanie till ett annat kalas, åt lunch, titta på film, sen fotboll och nu datorn ;) och snart mat som sagt..hehe !  

Men nu ska ja gå o ta på mig andra kläder och sen äta..
skriver senare kanske :)

Pussen<3


Telia

Jag har bestämt mig..jag ska byta till abonnemang :) Ja hitta ett som jag trivs med väldigt mycke och dom har det jag är ute efter..kolla här :)

  • 5000 fria sms/mån (inom Sverige)
  • 0 kr/min till Telias mobilabonnemang
  • 49 öre/min till övriga mobilabonnemang
  • 49 öre/min till fasta nätet
  • 99 öre i öppningsavgift
  • 49 kr/månad

    Låter det inte bra eller ? Jag tyckte att det lät väldigt bra..jag måste bara prata med föräldrarna, för ja tror att det är dom som kommer betala tills ja fyller 18. Men jag vill inte vänta tills ja fyller 18 för då är therese praktiskt taget redan hemma och jag vill kunna prata med henne hur mycke jag vill nu när hon är bortrest :)
    det va ju inte dyrt precis..som grundsumma menar jag :) 49 kronor..ingenting ju..tihi. Och nästan alla ja känner har telia eller så skickar ja sms, så det är luuuugnt :D

    Så..aa, ja ska prata med dom så får ja se vad som sägs :) men ja ska ha det..tihi ;)




  • call

    aa..jag fick tag på therese..men det vart inte så länge, för mina pengar tog slut :( jag fyllde på med 100 kronor förut och nu ha jag 3 kronor kvar..men det var det värt..ja fick höra hennes röst lite och fick höra att hon mådde bra.<3
    Men ja skulle precis berätta något så avbröts det...och vi kunde inte säga hejdå..det va väldigt tråkigt, men ja ska se ifall ja kanske kan låna pappas telefon imorn och ringa och prata ett tag. Längre än det här i alla fall<3

    Love you sis<3


    freedaag !!

    äntligen helg igen :) den har varit efterlängtad. Men ja får ju inte sova imorn pga att vi tydligen ska sjunga för stephanie, det har aldrig någonsin hänt för mig, att dom har sjunigt på morgonen efter att ja har fyllt år, när ja fyller år så är det klar dom, ska det..men inte annars..så det ska ja säga så kanske ja slipper..tihi :) För ja har ju redan varit med på en morgon sång.
    Just nu försöker ja få tag på therese, hon skicka sms förut och ville prata med mig..och jag får inte tag på henne nu :(  Antingen så är det upptaget eller så låter det ingenting alls..väldigt konstigt :/ jag vill ju prata :( snyft..

    Ikväll blire nog lugnt skulle ja tro, äta tacos o titta på idol o lite chips efter det kanske :)
    PRATA MED MIN BEBIS ska ja göra..och vet ni vad..det va en som skrev på facebook förut att det SNÖADE..och hon bor uppe vid sebbe...tänk om det snöar ?! :D eller så luras hon..jag vet inte..hoppas inte det :D Sebbe svarar inte på sms eller något så ja kan inte fråga honom, han sover fortfarande skulle ja tro..men så fort ja får tag på honom ska ja fråga :D eller om hon svarar..för ja skrev VAAA? :D hihi

    Nu ska ja försöka fortsätta ringa till min älskade syster<3

    pussen<3


    HAHAHA

    Asså guuud, när vi va o träna förut så berätta sofie, natalie och josefin om någon snubbe som satt o mima till låtar och va helt störd, men ja hade inte sett honom så sa natalie att hon skulle skicka länken på facebook..det gjorde hon också..och guuuuuuuud vad jag skrattade !! HAHAHAH
    Han va så jävla ful o alla miner o..aa, allt..det går inte att förklara äns..hahaha !! Ae..ja visade pappa också, han skratta också, men inte lika mycke som mig..HAHA

    http://www.youtube.com/user/BeenerKeeKee19952#p/u/4/qVSsYvC6O8s


    KOLLA PÅ DEN :D hahaha


    grate day

    Idag har det varit en skön dag :) det gick fort, det gick bra på projektet och efter skolan åkte ja, jossie, Natalie och Sofie och träna på friskis..det va skööööönt :) Ja tror nog att ja kommer få träningsverk imorn, i alla fall i ryggen..haha!

    Om en halvtimme börjar paradise hotel, sen blire nog robinson och antingen titta eller spela in simpsonsfilmen :) jag tror det blir att titta, så tittar ja på robinson tills den börjar..för det är inte så viktigt ;)

    Nu ska ja fixa naglarna.
    puss<3


    övningskört

    Jag o pappa va o övningskörde förut, men ja har ju bara fått köra på djurparksparkeringen än så ja lär mig växla o så, påväg dit sa pappa att ja kunde köra hem..wiii tänkte jag ;)
    Så åkte ja där på parkeringen i kanske 5 min, så sa pappa att vi skulle köra uppe i skogen istället så det vart lite som en väg, så körde vi där, sen efter ett tagb sa pappa att det kanske är bättre o köra på vanliga vägen för att det är bredare där..så då vände vi vid ett bra ställe och så körde ja ut, först åkte vi till kvarsebo, eller till färjan, sen så vände jag där och åkte heeela vägen hem :)
    det gick super bra, förutom en miss på slutet när vi skulle åka över ett fartgupp så sa pappa att ja skulle växla ner till ettan, men då vart det typ fel allting så då vart det motorstopp, men det va enda gången på..vet inte vad..2 mil kanske :D wihi!!

    Nästa gång blir att köra i helgen, ja får se vart ja kör då, ja måste verkligen träna på att komma iväg snabbare så det blir väll o träna på det imorn..men ja blir så arg när ja inte kan så det är inte kul o träna på det..!! Sen ska jag träna på att parkera o sånt skit också, men det kommer senare :)

    Nu blir det paradise hotel
    Puss<3


    better day

    Nu ska ja sova o hoppas på en bättre dag imorgon..hoppas det blir så.
    Godnatt och pussar <3


    love<3

    Älskling, du är mitt liv, mitt allt..ja skulle aldrig klara mig utan dig. hoppas du förstår det. Det löser sig, det gör det jämt. Jag ska finnas hos dig också, nu när du har det jobbigt..inte göra det värre..förlåt för allt. Jag älskar dig så ofattbart mycke så det finns inga ord för det. Vi gör våra misstag, det gör alla..ingen är perfekt, det vet både du och jag..sen att du känns helt jävla perfekt nästan jämt är en sak som bara är :) Men jag vill att du ska veta att du verkligen betyder såå mycke för mig och att jag alltid kommer finnas hos dig, vad som än händer.<3
    våra tjafs och bråk gör oss bara starkare, du är bäst<3

    Jag älskar dig massvis, det kommer jag alltid göra.
    du och jag föralltid<3


    love you<3


    Bajsdag !

    Min dag har varit ett rent helvete..
    Det började super med att ja faktiskt vaknade innan klockan och va jätte pigg och glad..men sen i skolan så började det..vi hade syslöjd och där skulle vi trycka på tyg (jag gör en duk) och då vart det helt jävla fuckat så då klippte ja av den..haha! så bestämde ja mig för att inte ha två färger på varenda figur, ja tog varannan istället..men det vart ju inte heller bra..det kladda sig i alla fall och hur försiktig ja än va så vart det utanför..!! Sen så tappade ja tussen på duken så att det blev en fläck och efter det så skulle ja visa min lärare mallen som ja hade gjort och då låg tussen på mallen så då RULLADE den över hela duken och massor med fläckar såklart som inte går bort !!!

    Nästa sak, efter det där va ju allt irriterande, men aa..ja tappade en nagel när ja skulle stänga väskan efter syslöjden för att ja skulle lägga i papper som vi hade fått!

    När ja
    skulle gå av spårvagnen vid söder så är det en jävla människa som tar fram foten! SKA JA SNUBBLA ELLER? va fan tänkte han egentligen !!

    Sen kom vi till skolan o hade samma lärare som igår, hon som skrek..det säger ju allt !

    Bajs äcklig mat i skolan..kokt fisk...va fan är det ens..finns sånt att äta ?!

    På friskisen tappa ja en till nagel och hitta den INTE, så nu har ja en nagel som är svin kort och ful !!

    sen berättade ja en sak för sebban som har hänt och nu pratar inte han med mig över huvud taget :'(

    aa, det va väll det som har hänt idag..jätte förkylld idag och ont i magen nu också !!

    Härlig dag va ? 
    Den kommer säkert bli ännu bättre också (Y) 

      


    ...

    Paradise hotel va bra :D tyvärr va det inga snygga killar med..ÄN !! haha, men den som va snyggast va ju Andreas i alla fall..alla andra såg ju HEMSKA ut!! haha ;)

    Nu blire sängen, ska försöka va piggare imorn.

    Pussi<3


    Lärare

    Asså gud, ja måste bara berätta..ja hade praktisk marknadföring idag, eller något sånt, det kanske va företagsekonomi också..det är så likt ;) men aa, i alla fall..ja hade något av det och i slutet av lektionen så frågade en tjej hur det blir med vårat UF-företag, (vi driver ett på lektionen) vissa har ju UF som projekt och därmed får de mer tid att jobba eftersom de får jobba med det på dom lektionerna också, där vi håller på med vårat nya! 
    Så skulle vi börja med en logotype imorn i alla fall, så frågar den tjejen i klassen om vi får lite mer tid eftersom vi har vanligt projekt också, så vi kan inte jobba med den på torsdagar som de andra kan..och då förstog inte läraren som vi hade, så försökte typ ALLA förklara, men hon förstog inte i alla fall..och hon vart så jävla arg o sa sen att INGEN fick hålla på med UF alls på lektionerna..så alla säger VA?? och då kommer hon o säger "vadå VA?? det säger jag med..VA?VA?VA?" asså skit sur verkligen!! hahaha!! 

    Hon är helt saico, det har hon alltid varit..för ett tag sen va det diskution om att hon skulle få sparken för att hon är som hon är..

    Sen så va vi sena till svenskan som vi skulle ha efter, då säger jag det, att våran lektion har börjat och då säger hon bara att hon vet det men hon släppte oss inte, hon fortsatte bara prata om något som inte hörde till frågan :O Och sen kom hon in på svenska lektionen och fortsatte också..hon kunde verkligen inte ge sig, även fast hon sa helt fel grejer än vad vi hade frågat !!!  DUM I HUVET !!

    USH !! hahaha    


    Måndag

    Imorse så fick mamma ett sms där det stog ungefär såhär "det är en naturkatastrof här där vi är nu, översvämmning och jordbävning, men vi mår bra"

    USH vad ja vill att du kommer hem nu therese..tänk om det blir en tsunami eller något jätte farligare !! Jag är super orolig hela tiden nu..ja har tänkt på dig heeeela dagen..!! :/
    Men ja får inte tänka så..ush..då börjar jag bara gråta och så vill ja åka till asien o hämta hem henne..hihi!

    dagen idag har väll varit bra annars..mycke tankar hela dagen, det har hänt lite saker nu..under helgen och idag..vissa roliga och vissa tråkiga :)

    om en halvtimme börjar PARADISE HOTEL !!!! wiiiiii...som jag har längtat asså! jag kom på det idag i skolan o hoppade praktiskt taget på Natalie och typ halvskrek..!! hahaha, sorry ;)

    men nu ska ja gå o packa upp min väska o sen förbereda mig inför halv 8 :D tihi

    You make me fly away when I think about you<3


    söndag

    Det vart fest igår..mycke festande..hehe ! men kul hade jag, kul som bara den :D
    Tack för det, alla som va med :D <3

    Idag har jag varit på barnkalas, stephanies..ja fick servera alla med mat och fika..haha ! Efter det åkte ja o pappa o övningskörde, det gick faktiskt jätte bra :) stolt över mig själv :)

    Sen så kom ja hem o halvsov i soffan o titta på tv, men efter ett tag insåg ja att ja inte kunde ligga där hela kvällen, så ja gick upp o packade till pappa imorn och så åt vi mat och nu tittar vi på en film som stephanie fick :) 

    Jag fick just reda på också att en jätte bra kompis till sebbe har dött :( Förmodligen somnat bakom ratten..så aa, det känns ju sådär kul..jag fick tyvärr aldrig träffa henne, men det är ju enormt tråkigt i alla fall..när sebbe va så nära henne..! Hon får vara med sin mamma nu i alla fall, som dog någon dag innan hennes, sebbes kopmpis, 18 årsdag.<3
    Ush..varför denna död ? :(

    ja ska försöka plugga lite senare, sen duschen och sova.

    Puss<3  


    Godmorgon!

    Godmorgon alla söta och glada :)
    Jag vaknade av att det lät som att någon slog sönder vårat köksbord..haha, det va mamma som skulle förkorta bordet och hon kunde tydligen inte vara tyst..hon stog o slog in det ist för att dra det..!

    Ja ska äta frukost snart och ikväll äre förhoppningsvis PARTY !!! :D 

    Pussen<3


    Kaos..!!

    Att det alltid ska vara något..vi firade ju stephanie ikväll och hon har gråtit för att ingen lyssnade på henne..Mamma är helt crazy och skriker o frågar helt sjuka saker, som att hon vore dyngrak..!
    Steffi o felicia skriker och sånt som vanligt, om inte mer !!
    Nu precis så fick stephanie stearin över hela armen för att hon och felicia satt o lekte vid våran stora kandelab och den är jätte vinglig..!! asså det är ju bara helt sjukt att det alltid ska vara något, man kan inte få en enda liten lugn stund någongång..! 
    men,men..det är väll så mitt liv ser ut kanske..hektiskt och galet!! 

    Kul födelsedag för stephanie också..gråta massor (Y)
    Men aa, hon har ju fått mycke paket i alla fall..haha ! 
     
    puss<3 


    städdag

    Jag har inte skrivit något idag..det är för att ja har varit upptagen med att städa hela dagen :) hehe!
    Jag började städa vid halv 1-1 och jag blev klar nu, 15.08 ;) hehe ! 
    Men fint blev det, och det va faktiskt roligt..ja kände verkligen för att städa idag..man kan nog ha sånna dagar ibland.. ;) 
    Det är så roligt när man verkligen ser en förändring i alla rum. Jag hade en lista som jag gick efter och ja fick stryka väldigt mycke grejer, det är med kul :) Allt blir bra när man har listor. Me love listor ;)
    Det enda ja inte har gjort på listan är att duka och fixa maten..men det ska ja göra senare, gästerna kommer inte förren vid klockan 6 så det kändes onödigt att göra nu..hehe :)
    Det tråkiga va att tre naglar rök..haha..men det ska ja fixa snart :) ja ska se om ja kan byta färg också..är trött på lila nu...tihi.  

    Puss<3


    Lyxfällan

    Jag och mamma satt o kollade på lyxfällan förut och då såg vi att om man är heltidsrökare, så röker man upp ca 18 250 kronor på ETT år!
    Det är helt sjukt..man kan åka utomlands ist för dom pengarna..
    Det är som att elda upp 18 000 i princip..!! 

    Jag är glad att ja har hållt mig ifrån att börja röka asså..ush..det är bara så dyrt och äckligt, och det förstör hälsan.. :) 

    Men nu ska ja gå upp o titta på någon film o sen sova. 
    imorn fyller stephanie år, så det blir o gå upp tidigt och sjunga o sen fixa med massa saker under hela dagen ;) hehe
     

    Puss och godnatt<3 


    bakat

    Jaa..ja skulle ju baka till stepanies kalas och födelsedag...det blev två kladdkakor och massa chokladbollar med både strössel, kokos och pärlsocker. :) Jag gjorde kladdkakorna så fick steff och felicia göra chokladbollarna..:) 
    När vi va klara med allting, den sista kladdkakan va i ugnen, så ringde mamma och skulle höra hur allt gick o så..och då kollade ja på min hand av någon anledning och ser att en nagel va borta :O min första tanke va.."DEN LIGGER I KAKAN" så ja sa till mamma att vi fick höras senare för ja måste leta runt i köket och kolla om ja ser den..o hon skratta bara och la på.. ;)
    Steff och Felicia hjälpte mig o leta, ja tänkte bara, "oh shit, oh shit!!!" HAHAHA


    Men sen så hittade jag den..den hade ramlat av när ja plocka ur diskmaskinen...FJUU !! Eller, felicia hittade den på golvet..tur att dom hjälpte mig att leta..haha! ja hade tittat på händerna hela tiden så att ja inte skulle tappa någon också..o så gör ja det i alla fall ;D haha !

    men tur att den inte va i kakan i alla fall :)


    Studiedaaaag !

    Det känns på ett sätt som att det är en bra dag idag. :)
    Jag vaknade dock med en huvudvärk som va så grotesk så ja knappt kunde gå eller göra någonting och jag har aldrig någonsin haft så ont förut..så det va lite obehagligt. Men det är lite bättre nu som tur är :)
    men dagen är bra därför att ja pratade med THERESE nyss.. :D på facebook bara, men vadå..det är ju i alla fall något :D tihi.
    jag har namnsdag idag också..inget speciellt, men vi brukar fira det lite :) Jag fick en en t-shirt som det va Hello Kitty på, super söt :) hihi.
    och det känns bara som att det är en bra dag helt enkelt..STORT grattis till Natalie som Fixade uppkörningen också så klart. Men det visste ja att du skulle, du är så duktig :D hihi<3 No more BUSS !! hehe ;)
    Och så är det ju såklart studiedag..hur skönt är inte det lixom?! :D

    Jag hoppas huvudvärken försvinner helt sen så att vi kan baka till stephanies födelsedag, annars blir det inte bra..eller ja har ju tid imorgon med ifall det verkligen inte skulle gå..men, aa :)

    Kolla in therese Tatuering som hon har gjort nu..SUPER FIN :D<3


    <3<3


    21.50

    Nu sitter ja o tittar på Greys. det är så gudomligt bra, men ja tycker inte om att dom har gjort som om man har missat ett eller flera avsnitt.. :/ det brukar bli så luddigt då..! Men,men..det är bra i alla fall:)

    Imorn och på fredag är det studiedag..skönt som bara den :) Vet inte riktigt vad ja ska hitta på, eller imorn på dagen ska ja baka med Steff inför hennes födelsedag och kalas, som är på söndag. Det blir väll o städa lite hemma också, annars kommer nog mamma bli sur och ja orkar inte det, inte nu när ja inte är helt frisk.

    Ja vill festa i helgen, ja har inte festat sen skolfesten och det va ju flera veckor sen så ja är väldigt sugen på att festa..hoppas ja blir lite mer frisk tills dess också, annars blire o vara hemma o ta det lugnt :) men som sagt, det skulle vara kul..festa med lite roliga människor som man kan skratta åt och med :)

    Nu äre greys o sen sängen. Börjar bli riktigt trött nu och ja vill sova i min säng under mitt duntäcke..mmm<3

    En STOR puss till alla söta<3


    Tv-Tablå

    Fullspäckat på tv idag..från halv 8 och framåt :)


    Halv 8 hos mig (absolut ingen favorit, men lite mys)

    Bonde söker fru (lite mysigt)

    Greys Anatomi (Underbart<3)

    Kungarna av Tylösand (helt sjukt xD)



    don´t want too..

    Jag har känt mig dålig i några dagar nu, men ja har inte brytt mig om det..men sen idag så skicka Jossie sms o fråga om vi skulle va hemma, men ja kände att ja va tvungen att gå till skolan för att vi håller på att målar en jävla tapet på hantverkstekniken..men sen efter ett tag, när ja märkte att det va många som skulle vara hemma idag så ville ja med skita i det..så då skrev ja det till Jossie så då har ja varit hemma hela dagen o tänkt att ja skulle må bättre nu för att ja har vilat, men på ett konstigt vis så blir ja bara sämre och sämre hela tiden :(
    Ja är jätte kall i hela kroppen och fryser massor, ja har ont i huvet, ryggen, ögonen och..nästan hela kroppen faktiskt..ja är jätte förkylld också...inte kul..!! ja tror nog att ja har feber :(
     
    Men nu har ja i alla fall beställt skolfoton, de som vi tog själva, pappa och farmor ville ha ett sånt och om de är fina så kanske ja med tar ett :) hehe 
    ja väntar på skolkortet som vi tog med klassen också..när vi klädde ut oss..ja vill se det :D hihi. 

    Men nu ska ja gå o skala potatis, innan mamma kommer hem

    Puss<3 


    en månad

    Idag är det exakt en månad sen min underbaraste, bästaste storasyster åkte till Asien..det känns som bara någon vecka, så det är väll ett bra tecken för då går kanske de andra 7,5 månaderna fort också..<3
    Men endå så äre läskigt att det går fort för då betyder det att trean snart är slut..och jag vet inte om ja är redo för det..ja är nog redo att slippa de som ja vill slippa..men inte redo med min skolgång..vill ha mer tid med allt som ska göras..men det finns inte mer tid..Läskigt när man tänker så..!!
    Hoppas det blir bra i alla fall !!

     


    ...

    Asså vad hände?! 
    Ena stunden ville du skicka sms hela tiden och du ville till och med träffa mig och jag gick med på det..sen slutar ja skicka sms till dig för att du va så konstig på slutet, och nu när ja skrev svarar du inte ens :S
    IDIOT !!!


    hmm

    Asså att min kropp alltid ska jävlas asså, nu äre något bakom örat, i huvudet som gör skitont, det känns lite som huvudvärk fast det gör dubbelt så ont..och det hugger bara till varannan-vartredje minut typ.. :( Vet inte vad det kan vara, men det går över..hehe!

    Sista dagen i skolan imorn på den här veckan..sköööönt !! men på torsdag och fredag ska ja med typ jobba, på torsdag ska jag baka hela dagen med steff och på fredag så ska ja typ städa hela huset för att steff fyller år då och vi ska ha gäster här..! hmm..KUL !!

    Imorn blire som sagt mjukisdressen i skolan, o pappa kom med min mössa så den ska ja ha imorn med..wii :)

    Jag lämnade in min telefon på lagning idag, och då fick ja reda på att ja kan uppdatera telefonen som man kan göra på Iphone.. :) men ja lämnade in telefonen i alla fall därför att ja skulle lämna in laddaren också, för den är typ med trasig..den låter på något konstigt sätt och det ljudet kan skada hjärnan tydligen..och man får huvudvärk av ljudet..så..aa :)

    Och sen fick ja en lånetelefon, och den skiten va låst till comviq och ja har ju telia..så det va ju bra av dom!! som tur är så har ju sebbe comviq och jag med, till en annan telefon, så ja satte i den i den telefonen ist..men aa..dåligt av dom!!


    PUSS<3


    Paradise Hotel

    Paradise Hotel har premiär på MÅNDAG :D wiiii!!

    Verkar som att det kommer bli en helt sjuk säsong..en tjej verkar helt saico !! haha, skit kul !! :D
     


    jag vet att bilden är från förra säsongen, men hitta ingen från denna säsong där alla va med  ;)

     


    Tisdag

    Asså ja vill inte bli sjuk..ja kommer bli det,det kliar i halsen, förkylld och ont i kroppen..ja kan ha delvis ont i kroppen från spinningpasset som ja hade för tre timmar sen också..haha! ja vart helt slut asså..det va så grymt jobbigt så ja trodde att ja skulle dö! haha !
    och så hade ja ingen toffs heller för den försvann bara helt, skit varmt med allt hår..letade överallt efter den men ja hittade den inte, så ja får se imorn i klassrummet om den ligger kvar där..!
    Men aa..ja vill inte vara sjuk..det är så jobbigt, speciellt hosta :(

    Ikväll blire bara o ta det lugnt, ja ska försöka att inte bli mer sjuk..imorn ska ja ha mjukisdress..ja hade tänkt o ta min mössa också, men ja glömde den hos pappa så ja får ta boll eller något om pappa inte ska till farmor, men ja tror inte det, tyvärr :/

    Imorn äre utgång för mer än halva klassen..känns väldigt surt..JAG VILL MED JUU !!!!

    sebbe ska kanske köpa de skorna som ja vill ha..hihi, han ska kolla hur mycke pengar han har nu o så ska ja köpa dom i sånna fall...tihi :) 

    Love him<3 


    :)

    Det blev lite grejer att köpa idag, ja hitta ett par skor på Deichman som ja bara ÄLSKAR, men det va inga vinterskor och det va ju faktiskt det ja skulle köpa..så ja gick till skopunkten o hitta ett par jätte sköna och fina skor som ja handlade :) Jag hittade också en present till Stephanie så ja hoppas hon blir glad för den nu..haha !
    Jag köpte också naglar, så nu slipper jag mina gula naglar..hoppas dom här naglarna håller länge så att mina vanliga, gula naglar försvinner :) ja ska fixa naglarna snart..måla dom..för ja köpte helt vita så att ja skulle kunna måla dom, för de andra som finns så skulle mina vanliga gula naglar synas och det vill jag ju inte..hehe ;)

    Jag och pappa va o övningskörde förut, första gången med manuell..för att vi har en sån bil nu, äntligen :) men aa..det gick väll..hahahah !!
    Joo, men det gick nog ganska bra, ja fick kärringstop några gånger bara, när ja skulle köra iväg lixom..men sen tränade ja på det massor och då gick det bra efter det :) och så kunde ja växla utan att kolla ner på växelspaken till slut också..tihi :) Så ja är nog ganska duktig och lättlärd skulle ja tro (a)
     





    Måndag

    Om 10 min ska ja gå till bussen, när ja kommer till stan ska ja gå lite på stan, sen ska ja åka till skolan..det blev inget plugg på svenska provet igår..så antingen drar ja innan o gör provet en annan dag eller så sitter ja där o gör så gott ja kan och får med största chanser IG ! Jag får se om ja hinner plugga senare kanske..tror inte det..men, aa !

    Nu ska ja gå ner o kolla om det finns något att äta och sen åka.

    Puss<3


    oohja

    Nu ska ja packa till mamma, fixa till skolan imorn, borsta tänderna, fixa naglarna och sen sooooova !!

    Och inatt ska ja soova underbart skönt och ha sovmorgon imorn.. :)

    Puss på det<3


    Make me shine

    Imorn ska ja gå på stan o må så jävla bra..man blir glad av att få handla lite grejer, i alla fall jag :)

    Ja ska förhoppningsvis köpa nya skor, fixa naglar och köpa present till Steff som fyller 8 på fredag. Sen får ja se om det blir något annat fint :) det blir det säkert..något som får mig glad, lite spontant sådär..hihi..men sen ska ja faktiskt spara pengar till studentveckan :)

    Och NEJ !! Det är inte för tidigt, man behöver alla pengar som man får tag på till det ! :)




    skit söndag !

    Aa..som ni kanske förstår så är det inte en bra dag idag..Jag slår mig konstant hela tiden, har enormt ont i magen, trött som satan, får inte träffa min älskling på kanske 4-5 veckor, frysr ihjäl och är trött på varenda lite sak, ja orkar inte ens gå o duscha för att det känns så jobbigt..och då är det ILLA !!
    Jag har prov imorgon med, KUL...det orkar ju ja plugga på o så, fattar knappt heller vad ja ska plugga på..det är skit bra Isabella, verkligen TOPPEN!! det blir väll första IG provet då..eller ja får se om ja orkar plugga senare, efter mat och så..! jag skulle vilja komma ut och övningsköra idag också, men det blir väll inget med det skulle ja tro..mat om en timme, sen är väll pappa för trött, ja får se..jag nämner det sen i alla fall :)

    aa, just nu känns allt skit..vill bara gå o lägga mig för dagen och inte tänka på någonting..stress hela tiden..går in i väggen innan ja fyller 20 känns det som just nu.. :)

    Ajja, det blir nog, kanske, förhoppningsvis bättre.

    Ja har ju dom som älskar mig i alla fall, och dom som jag älskar..tihi :)

    Idag blir det hemmagjord pizza, MUMMS !! <3


    Jag såg snö idag..wiiii :D


    Nu sitter ja i min lilla älsklings rum o väntar på att han ska duscha klart.. :) Ikväll blire nog bara o ta det lugnt, ja vill det i alla fall..ja är dödstrött efter tre timmar på tåg och en helvetes morgon..Det va nämligen så att ja försov mig imorse..och ja skulle fixa håret massor och hade saker kvar att packa..så pappa va så himla underbart snäll och skjutsade mig till skolan så att ja kunde ta den tid ja behövde.. :)<3
    sen fick vi tillbaka proven som vi gjorde förra veckan på religionen och han hade rättat helt sjukt..så ja fick bara G, men ja tror att ja egentligen ska ha VG..men ja vet inte..hope so! ja får se när vi får reda på resultatet eftersom vi inte har lektioner nästa vecka..tänk om ja får reda på det om 2 veckor..ååååh !!
    På måndag har ja prov också och det kommer ja få sååå mycke IG på asså, ja kan ingenting :(
    Nu kom min bebis ur duschen..så nu blire mys.
    Pusss<3

    RSS 2.0