Måndag.'

Idag är det måndag igen, och det är inte ens en månad kvar till julafton! Guud så fort tiden går.

Dagen har varit bra, jag har jobbat och haft det super mysigt :) Tyvärr så hände något på jobbet som gjorde att ja fick så fruktansvärt ont i ryggen så ja kan knappt gå nu :(

Och idag va det dans men det fick ja hoppa över just för att ja har så ont i ryggen..men nästa vecka måste ja gå för att det är sista gången. Och så ska ja dansa nästa termin också, så är det en stor uppvisning då också..hihi :D spännande..

I lördags va ja på bio med Natalie, jimmy och hans kompis Ludde, vi tittade på Twilight, så gudomligt bra så man kan dö :D hihi ! jag vill bara se nästa del NU,NU,NU :D

Nu ska ja gå o duscha och sen sova för ja börjar jobba kl 7 imorgon bitti :)

Pussis<3


Onsdag....eller va det tisdag?

Jag har känt att det har varit onsdag hela dagen idag!!
det har varit super jobbigt, det är ju mycke bättre när man känner att det är tisdag fast det är onsdag..!
Men aa..jag har som sagt känt så, så ja har planerat en massa inför kvällen, fast sen kommit på att det bara är tisdag..så då har jag fått tänka om:)

Annars idag så har jag jobbat, jag har varit ute o gått, o sen har ja hämtat vatten i en stor vattentunna då ingen i krokek hade vatten idag :) Man känner sig väldigt handikappad, om man får säga så, utan vatten! Man går o spolar i handfaten för att få vatten men det finns inget, och nu kan vi inte heller dricka direkt ur kranen för att det kan va typ bakterier i vattnet o grejer..och vattnet är helt brunt och äckligt :( ush!


Nu ska ja titta på tv och sen så ska ja faktiskt sova. hihi

Puss och Godnatt<3


Resa

Förut när jag pratade med Sebban så frågade jag honom vad han önskade sig i julklapp, då sa han på skoj att ja kunde bjuda honom på en utlandsresa. Men då sa ja att ja kunde det..haha!

Och så nu efter så tänkte ja kolla lite, bara för skojs skull, och så hittade ja ett PERFEKT ställe för oss..åh, allt va så mysigt och fint och bra, jag vill åka NU :(
Tyvärr så har ju ingen av oss pengar tiill det just nu, man måste ju spara ganska länge för att kunna åka utomlands, det är ju inte bara hotellet och flyget som kostar, det är ju en massa fickpengar man vill ha med också..:)

Men guuud så ja vill åka nu..så himla mysigt att bara åka iväg, jag och sebastian tillsammans i en vecka, åh<3

Resta Grand Resort

Resta Grand Resort
Här är bilder från hotellet :D


Söndag.'

Nu är det väldigt lugnt hemma, stephanie är på kalas och mamma är fortfarande iväg. Jag sitter o tittar på tv, men ja ska snart börja städa så att det är fint tills mamma kommer hem igen :) Och så måste ja gömma mammas paket så hon inte går och klämmer och känner innan hon fyller år..tss!

Jag ska också packa ihop lite saker som ja ska ha med till pappa, så ska ja lämna det sen efter att ja har hämtat steph på kalaset.

Imorgon får jag min tröja som ja beställde från H&M..åh, jag längtar såååå mycke :D jag måste föra över pengar på kortet så ja kan betala den..tss! Den är så fin..jag har velat ha den så länge och nu ska ja äntligen få den, så ja är super glad. :D

Jag pratade nyss super länge med min sebastian, vi hade ganska mycke att prata om, hihi! Jag saknar honom så mycke och det är TVÅ veckor kvar tills vi ska ses :( USH!!! Hur ska ja klara mig..!? Det är helt okej, så länge vi pratar med varandra, men efter att vi har lagt på känner jag sådan saknad så det finns inte :( Även fast det kan vara jag som vill lägga på så känner jag endå den där saknaden efter..usch !!

Jag säger som ja brukar..jag vill verkligen flytta ihop med sebban NU, ja orkar inte vänta så mycke längre, det känns som att det bara blir jobbigare och jobbigare varje gång vi ska säga hejdå till varandra!

Jag hoppas,hoppas,hoppas att vi snart kommer kunna bo tillsammans!!


♥♥♥


Fin dag.'

Det har varit en så fin dag, det va super mysigt i stan, vi hittade allt vi skulle och jag hoppas att allt blir bra till alla...hihi :)

Nu ikväll så har vi ätit hemmagjord pizza och myst till en film som vi hyrde på konsum, vi har också ätit ostbågar och druckit lite läsk..hihi :D

Men nu ska vi gå upp o sova och titta på stjärnsystrar, en skit bra film om ja får säga så :)


Pussen<3


Lördag.'

Idag ska ja o steph in till stan o handla lite presenter o mat o så :) Vi ska handla födelsedagspresent till mammis och farsdag present till pappis :)

Sen ska vi handla mat till kvällen så vi kan äta något..tss..! 
 
Felicia skulle med också, för steph glömde bort att vi skulle till stan så dom bestämde att dom skulle leka, så då fick hon följa med, men det gör ju inte så mycke :)

Vi ska börja göra oss iordning snart och sen vänta på felicia och sen åka.

Ikväll blir det att hyra film och mysa ennu mer med hemmagjord pizza o sånt gott :) 

Pussi<3 


Tatuering..

Nu har jag äntligen hittat en tatuering som ja verkligen vill ha!!
Nästa gång ja får lön ska ja gå tillen tatuerare och höra vad han/hon tycker om platsen ja har valt, om det ens går eller om det blir för kladdigt. Så om 3 veckor ska ja boka tid för tatuering :D wiiiii...som jag har längtat :D hihi!
eller om ja känner att ja har råd den här månaden ska ja boka tid nu, någon gång nästa vecka kanske ;) eller boka tid nu så ja har en tid till nästa lön..tss!
Jag får se hur jag gör!

Och mina kära läsare som har tatuerat sig..

Vilka är bäst? :)




Fredag,'

Godmorgon<3

Undra vad man ska hitta på en dag som den här..jag blir helt rastlös när ja inte har något jobb! Super jobbigt.

Jag kanske ska baka något sen om vi har grejer hemma. Och så ska ja skjutsa mamma till stan, jag måste handla lite också såklart.
Det kanske finns något att göra i alla fall :)

Mamma ska åka iväg idag och vara borta tills på söndag, så ja o steph ska vara ensamma hemma. Jag funderar på att hyra någon film imorgon o bara mysa med en massa gott :) Idag blir det väll att titta på idol o äta gott o kanske något gott efter maten sen också..tss :)

Nu ska ja titta på lyxfällan o sen kanske äta lite frukost. Jag får se ;)

P U S S < 3


vårdcentralen..

Nu måste ja verkligen ringa till vårdcentralen, ja har väll blivit tillsagd i typ 2-3 månader nu att ja ska ringa o beställa tid o nu har ja bestämt mig att ja ska ringa dit snart.. :) typ imorn.

nu ska ja gå o prata med sebbe. :)

pussi<3


Torsdag

Första dagen den här veckan som ja fick jobba..det är lite tråkigt, men det va nästan förståeligt, det är ju höstlov, en massa barn som åker iväg med familjen o så.
Idag på jobbet va det bara 8 barn av 15 eller något sånt, så det va ju extremt lugnt :)


Resten av dagen har ja bara tagit det lugnt, ja tittade lite på tv o åt naturgodis..mums, hihi:)


Sebbe ska till stockholm imorgon, o han skulle upp as tidigt..men vi skulle prata tidigt ikväll o han har inte svarat på sms sen kl 4 eller något, o nu ringer jag så svarar han inte!! Han har säkert gått o lagt sig o typ glömt att vi skulle prata eller något..sur ja blir, ja hade ju massa saker som ja ville prata med honom om idag :(
Men,men..ja får hoppas på att han kanske duschar eller något så han ringer mig sen :)

Pussen<3


RSS 2.0