Söndag!

Idag har ja jobbat, det har varit jätte segt idag dock! Men det är bra att man har sånt bra sällskap så man kan fördriva tiden på så vis!

Igår va ja inne i stan, ja skulle handla tajts, ja kom även hem med en tröja och ett par skor. Innan ja åkte så sa sebastians mamma till mig att det va halva priset på ALLA skor på skokanonen...o ja skogalen som ja är, va bara tvungen att åka dit:) Så aa..ja hitta ett par skor, o dom kostade bara 125 kr :o HELT SJUKT!

När ja hade varit i stan så åkte jag hem till sebastians far, Janne, och Sussie. Vi satt o pratade, sola och bara hade det skönt..sen så blev det att ja åt där också o så spelade vi kubb o krocket. Sebbe kom dit vid halv 9 ungefär, så då åt han lite mat o sen så åkte vi hem o sov:)

Oh ja har jobbat idag som sagt, o ja fick sluta en halvtimme tidigare för ja struntade i två raster som vi har på en halvtimme, tillsammans asså! O så tänkte ja att sebban skulle va hemma..men det är han inte o hans mobil är avstäng..så ja börjar bli ganska orolig nu, då han sa att han skulle va hemma vid 4-5 idag :o :/ Men ja får se om han dyker upp eller om ja får tag på honom. Nu ska ja kolla på film!

Ciao<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0